Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álmából ébredt kedvesem...

Árnyak, fények, csillámló remények. Borongós hajnal s itt fekszik ágyamban szerelmem. Nézem, hogy alszik, szeme csukott álmában játszik? Vagy merre járhat? Kint az erdőben sétál tán. Fegyvert fogva erős kezével, megbújik egy fa tövébe.
Les egy vadra, ki nesztelen halad halála kapujába? Mert kedvesem megtalálja s a legnagyobbik vadak közül is a legnagyobbikat megöli. S boldog látom arcán, ajka mosolyra mozdul már. A vadat, mit kiszemelt leteríti. Ott a győzelem megrendül, arcodon minden izom megfeszül, s mintha moccannál. A győzelem, hogy becserkészett vadad megnyert trófea tiéd lett.
Vagy tán édes álmok közepette egy álomszép nőt ölelt meg? S tengerparti sétáról megtérve, hol a lányt magáévá tette. Lement nap szürke fátyol ezer csillagot hozott neki le a földre, s a mosoly talán egy mámor?
Ó be szép vagy nekem így szendén szuszogva, mély álomba zuhanva. Csókolnám ajkad, de félnék megriasztalak. Hagylak, s nézem tovább arcodat.
S most, de komoly vagy, mint harcba indult katona. Hazája darabját vállán cipelve. Létem fárosza, utat mutatsz, meg sem mozdulsz, fekszel mozdulatlan.
De lennék veled ott álmodban is, csak fognám a kezed, hogy huncutságra vegyelek. S nézd... turpisság rezzen arcod szegletén. Nem bírom, s az önzőség vagy a szeretet, mit adni akarok neked? Odacsalogat magadhoz. Karjaidba vetem, minden hitem s reményem, hogy álmod vagy éber léted, mind had legyen enyém. S most csókollak gyengéden, félbe-szerbe ébredezve magadhoz ölelsz szorosan nem engedve. Oh, mennyire szeretlek kicsim, kedvesem.
Hasonló történetek
18009
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
20872
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
További hozzászólások »
_NoEmY_ ·
koszonom. bar az igazsag az, hogy sajna mar soha nem tudom meg...mert azota mar szetmentunk..:(

Tűzmadár ·
Nagyon szépet írtál, gondolom mennyire imádtad, imádod.
Ami a nőkről szóló álmot illeti, valamikor serdülőkoromban volt utoljára, a vadászattal kapcsolatban pedig tegnap fejeztem be egy írást. Elküldöm, érdekel a véleményed.
Jelenleg elvétve, ha álmodok valamit valószínűleg a rendszertelen alvásom miatt. Mellesleg azokat a gyermekkori álmaimat kívánom vissza, amelyekben repültem csodálva a természet szépségét… Na meg amikor a lányom beszélt hozzám, bár az csak egyszer volt…
Tűzmadár ·
Elküldtem az itteni címedre, de más címemről.
_NoEmY_ ·
ok olvasom.
_NoEmY_ ·
ment valaszom

poison_girl266 ·
Csak veletlenul talatam ra a tortenetedre, de nagyon tetszett: eredeti, rovid, meg velos !Csak igy tovabb!
_NoEmY_ ·
koszonom:) mindig ott volt otletadonak es muzsanak a volt kedves....nem tudom mibol meritek most mar otletet.....SEGITSEEEG:)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: