Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Alkalmi szex a motoros srácokkal

Jud vagyok, forgalmas benzinkúton dolgozom. Apám rakott be az állásba, a tovább tanulásomat nem tudták finanszírozni. Én pedig jól el vagyok, tetszik a munkakör. A két férfi kollégám, Andrev és Thomas, és a lány, Isabel. Ő a kasszában ül naphosszat, mi a fiúkkal mindent mást megcsinálunk.
Legjobban azt szeretem a munkámban, hogy általában több férfi fordul meg a helyen. Imádom a magas, erős, domináns hímeket nézni, sokszor fantáziálok arról, hogy kemény pasas utasítgat szex közben. Álmaimban megaláznak, követelnek, többen használnak egyszerre, kis kurvának titulálnak, és alaposan megöntöznek nedűjükkel.

Egy esős napon megakadt szemem egy ideálomhoz hasonlító, sötét hajú, szekrény nagyságú vállú férfin, 25 lehetett maximum, a kék szemébe pillantva elkapott a remegés. A rövid út alatt, míg motorjától beérkezett a fedett és esőtől védett részre, teljesen elázott, ruhája rátapadt, kirajzolva csodálatos izmait. A szemünk összetalálkozott, erős hatást gyakorolt rám.
- Segíthetek valamit, Uram?
- Azt hiszem te nem sokat, valami forróra lenne most szükségem. - nevetett fel, s mindketten nadrágja elejére néztünk, ágyékánál jól kivető kanos állapotára.
Ezután újra összevillant tekintetünk, mosolyogva figyeltük egymást. Levitte kezét ágyékára, mint egy véletlen, s megdörzsölte duzzadó péniszét. Ez volt a végem, mert nem tudtam elállni, akartam a fazont. Életemben először megvalósulni láttam szexuális fantáziámat.
- Igen, látom, mi a bibi. - közöltem vele összeszedve minden bátorságomat. Ő alaposan megszemlélt, megnézte karcsú alakomat, fejem búbjától a lábam fejéig. Az overallban nekem is duzzadt már a péniszem, bár a közepes mérettel, nem versenyezhettem a nagy kannal.
- Szégyellem az állapotomat, de nagyon odavagyok, ahogy a társaim is, nincs valami jó ötleted? Egyébkén Kurt vagyok. - jött hozzám közelebb. Szerencsére a pénztáros lány nem vette észre, hogy éppen mi zajlik közöttünk, én pedig sosem voltam rámenős, de annyit fantáziáltam férfiakról, hogy azt mondtam magamban, most vagy soha!
- Én pedig Markus. Esetleg, mégis tudok megoldást a problémádra. - préseltem ki magamból.
- Tényleg? Mi lenne az? – kérdezte felvont szemöldökkel.
- Menj előre a mellékhelyiségbe, nemsokára  utánad megyek.

Követtem őt nem sokra rá, a falnak támaszkodva várt rám. Szemeink összeizzottak, amint mellé léptem bátran, megnyalva számat. Állítólag szexis a vaskos szám, és tényleg alkalmi ismerősöm folyton bámulta.
Nagyon kívántam, lerogytam a fehér csempézett padlóra, mégse éreztem a rideget és a hideget, mert lángoltak porcikáim. Bűvölten néztem a duzzadó nadrágját, nagyokat nyelve húztam el a cipzárját. Az illata, finom farka látványtól, meg attól amit átélek, remegni kezdtem. Alig hittem el, hogy valóság, ami történik velem. A vastag, eres, egyenes faszt kis gyönyörködés után bevettem a számba, majd nyalogattam a fejét lassan, néztem, hogy csillog rajta a nyálam, miként húzódnak fel a herék, a laza bőr, mint lesz simább, feszesebb.
Ekkor újra bevettem ajkaim közé a makkot, a pasi felnyögött, köröztem rajta, számat hol összeszorítottam, vagy elernyesztettem felváltva. Néha megszívtam egészen finoman, ahogy mindig is elképzeltem. Alkalmi partnerem óriásit nyögött, amitől tudtam, hogy jól gyakoroltam képzeletben, péniszem mereven lüktetett. Közben lehúztam overallom cipzárját, megsimogattam farkam, majd hüvelykujjammal simogattam szét makkom közepén a nedvet, amitől még a gerincem is bizseregni kezdett. Alkalmi partnerem bekukucskált a ruha nyílásán, majd elismerően csettintett nyelvével.
Az ajtó kinyílt, és becsukódott mögöttünk, a motoros társa is bejött, erős szikla, szőke, tagbaszakadt, erős férfi, nem is gondoltam, hogy társhoz is lesz szerencsém. Egyből levette az ingét és nadrágját, és barátja mellé állt zokniban és cipőben. Míg a másik férfinak csak a nadrágja volt letolva térde alá, miközben erősen dolgoztam ágyékán.  Thor, mert így hívták, a haverja mellé állt, majd egymásra mosolyogtak, s tudtam dupla élvezetben részesíthetem magam, a szám kettős behatolást kap, s majd felváltva fogom kényeztetni a fenséges farkakat.
Thor elkezdte masszírozni farkát, ujjai játszottak fenséges szerszámán, és odanyúltam, hogy segítsek neki, miután húzkodtuk a fitymája fölött a bőrt közösen. Bekaptam az ő falloszát is, míg Kurtét kézzel ingereltem tovább, aki ekkorra már eléggé zihált, és hajamba simított többször.  Aztán megragadtam mindkét farkat kezeimbe és mohón a arcomhoz dörzsöltem, szinte beleőrültem annyira izgató szituáció volt, majd megpróbáltam a kettőt összefogva szopni, több kevesebb sikerrel. A másik férfinak is csodás szerszáma volt, kicsit jobbra görbülő, ívesebb fajta, erős és vaskos.
Kurt farka mind jobban lüktetett ujjaim között, a férfiak egymás farkát is elkezdték figyelni miközben minden mozdulatomat nézték, homlokomból szőke hajamat elsimogatták, hogy jobban lássák, ahogy szopom őket. Thor keményebben viselkedett velem, mint Kurt, lenyomta péniszét a tokomig, nemsokára könnyezni kezdtem, és meg kellett állnom mély levegőket venni. Amikor ezt észlelte egy idő után, megkegyelmezett, felhúzott és megcsókolt egy mély nyelves csók jött, nyelve kisimogatta a szájpadlásom, és minden ízét a nyelvemnek. Közben Kurt lesimogatta rólam az overallt a csípőm alá, és a hátam mögé állt, belecsókolt a tarkómba, míg csókolóztam a másikkal. Leblokkoltak józan gondolataim. El is felejtettem, hogy a benzinkút mosdójában vagyok.
A két férfi egymásra mosolygott s ekkor Kurt oldalra állt, míg Thor behajlított engem, kezeim a csempén támaszkodtak. Alig hittem el, hogy a férfi belenyal a hátsó felembe, árkom közé dugja nyelvét, és úgy kényeztet, míg a másik férfi elém tolakodja magát, és bekapja a farkamat, majdnem tövig. Sokkolt a dolog, szédültem bele a jóba.
- Szép a szűz lyukad, azt hiszem, fel kell avatni! - jelentette ki Thor, míg Kurt golyóimmal játszadozott, már remegtek combjaim, nem sok kellett az orgazmushoz. Ekkor a férfi beigazított, feljebb tette tenyereimet a csempén és megéreztem makkját a lyukamnál. Erősen benyomta nekem, mielőtt jó párszor odaköpött Kurt, hogy megkönnyítse a behatolást, ami fájt, de összeszorítottam fogaimat.

Amikor betolta, Kurt nyelves csókot adott elém térdelve, így belém fojtva a kiabálást. Aztán elkezdett lassan dugni Thor, majd lassan kihúzni, kímélte szűz seggemet. Ekkor Kurt elém állt, mellkasára támasztotta felnyúló karjaimat, míg a számat betömte a már-már csöpögő farkával. Nehezebben tudtam rá koncentrálni, de ő megoldotta, kíméletlenül szájba kefélt, míg Thor keményen elkezdte dugni a seggemet. Csak úgy rázkódott az egész testem, a két férfi elölről, hátulról használt.
Szívtam Kurt nagy szerszámát, csípőm rá mozgott Thor farkára, és egyre jobban múlt a fájdalom, helyébe lépett az őrült élvezés. A szívem a torkomba dobogott, a veríték ellepett és ordítottam, amint az arcomra verte Kurt a gecit, Thor pedig beleengedte élvezetét a végbelembe, míg az enyém a cipőmre csöpögött.
Összerogytam utána, a hideg csempéről vizes ronggyal töröltek fel, majd a falnak támaszkodtam mélyeket sóhajtva. A könnyeim folytak, mégis boldognak éreztem magam, taknyom-nyálam egybefolyt, a geci csurgott a lyukamból, amikor a férfiak elköszöntek tőlem.
Aznap kértem Isabeltől egy szál cigit, sokáig remegtem, még odahaza is alig bírtam magammal. Lebegtem és boldog voltam.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: