Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Alain

Forró nyári este volt. Épp a zuhany alatt frissitettem magam, amikor meghallottam a telefonom csörgését, azt gondoltam magamban, hogy ki lehet az a \"mázlista\", aki most hiv. Felvettem.
- Halló!
- Halló! Szia Sarah, itt Alain!
- Szia!
- Azt szeretném tőled kérdezni, hogy felmehetnék e most a lakásodra, beszélni szeretnék veled.
- Persze, gyere csak nyugodtan.
- Oké, 10 perc múlva ott vagyok.
És ezzel letettem a kagylót. Megtörölköztem, és felvettem a kedvenc sötétkék hálóingem, ami elég szexi. Vállpántos, és rövid, mint egy miniszoknya. Bugyit nem húztam. Nem is szoktam sosem sem éjszakára, sem pedig a hálóingem alá.

Alain csak egy fiú haverom a többi sok közül, de éreztem, hogy neki többet jelentek mint egy egyszerű barát, és ez nálam is így volt. Alain nagyon kedves, figyelmes fiú, és eszméletlenül jól néz ki, amit ő is elmondott rólam. Olyan érzéki, szinte már a tekintetéből kilehet olvasni, hogy egy tüzes pasi. Azok a bókok, amelyeket csak ő mondott nekem, szinte megörjitettek. Nem voltam belé szerelmes, csak kívántam. Mindig amint megpuszilta az arcom, rögtön kezdtem beindulni rá. Azok a \"véletlen\" érintései teljesen lázba hoztak. Nem akartam sosem én kezdeményezni, ezért nem támadtam rá, pedig néha már alig birtam a testemen uralkodni. Egyszer éppen kávét főztem neki, amikor \"véletlenül\" a pénisze hozzáért a fenekemhez. Éreztem, hogy elég nagy szerszámot visel a nadrágjában, ami már akkor meredezni kezdett, de az alkalommal sem történt semmi.
A gondolataimat megszakitotta a csengő. Ajtót nyitottam. Azt hittem, hogy az állam leesik, amikor megláttam Alaint az ajtó félfának támaszkodva. Kanosan mosolygott rám, és az a férfias illat, olyan gerjesztő. -Szia Sarah!-

- Szia! Gyere be! - ahogy elment mellettem, megint megcsapta az orrom az illat.
Lehuppant a kanapéra, én meg csak álltam előtte. Végigmértem a testét, széttett lábakkal ült. A szemem rögtön odatapadt a feltűnően széttett lábak közé, és láttam, hogy a szerszáma már igencsak meredezik. Nem telt el 10 másodperc sem, amikor megragadta a kezem, és magához húzott. Az ölébe pottyantam. Megéreztem a meredt farkát, és ekkor már teljesen tisztában voltam azzal, hogy innen már nincs visszaút. Mivel már teljesen kiismert, tudta, hogy milyenek a vágyaim. Megcsókolt, én viszonoztam a csókját. Rögtön hevesebb tempóra kapcsoltunk, és vadul csókolóztunk. Az egyik kezével a mellemet markolászta, a másikkal pedig a combom és a fenekem simogatta. Már teljesen beindultam, alig tudtam beszélni.
- Úgy látom, hogy nem beszélgetni jöttél!
- Nem!! Azért jöttem, hogy megdugjalak, te ribanc! - természetesen a ribancot nem gondolta komolyan, csak tudta, hogy nagyon szeretem, ha egy pasi szex közben ribancnak vagy a kurvájának nevez. Izgatnak az ilyen szavak. Meg persze az is, hogy birtokol egy pasi, ha ő irányit.

A puncim már tocsogott a nedvességtől. Mivel ő még fel volt öltözve, ahogy hozzáértettem a puncim a szerszámához, a nadrágján meglátszott a nedvem.
Levette rólam rögtön a hálóinget, és rögtön nyalogatni kezdte a bimbóimat. Ettől mégjobban felizgultam. Felemelt, és lefektetett a kanapéra. El kezdett vetkőzni előttem, először a feszes pólót, majd a nadrágot és a boxeralsót. Végre láthattam, amit szemem és szám egyaránt kívánt. Az izmos felsőteste, és a kiedzett hasizmok. De a lényeg nem ez volt. A farka hmm...., hosszú és vastag, egyszóval nagy farka van, amit sejtettem is.

Letérdelt elém, és szétfeszítette a lábaimat. Megsimogatta a nedves és forró puncimat, én azt hittem, hogy abban a pillanatban elélvezek, de visszatartottam. Elkezdte nyalogatni és szívogatni a csiklómat, én meg csak hangosan sóhajtoztam, és nyögdécseltem, a haját túrtam ész nélkül és egyre jobban nyomtam a puncim a szájába. Egy pár perc után pedig benyomta a nyelvét a hüvelyembe, húzgálta ki be. Tudta, hogy ezt imádom, és egyre jobban dugott a nyelvével, én meg egyre hangosabban sóhajtoztam, és mikor látta, hogy mindjárt elmegyek olyan gyorsan csinálta, amilyen gyorsan csak bírta. Egy hatalmasat élveztem, sikoltoztam és sóhajtoztam, nagyon jó volt. Meg sem tudtam mozdulni egy pár percig. Amikor látta, hogy észhez tértem, feltérdelt az ágyra mellém, és a makkját az ajkaimhoz tette.
- Szopjad! - mondta követelőzően.

Én pedig rögtön mohón bekaptam neki. Megfogta a fejem, és... nem tudom másként mondani, baszta a szám. Egészen a torkomig lenyomta a farkát, és tövi tömte be a számba. Nem kellett sok, hogy elélvezzen. Kivette a számból a már lüktetni kezdő farkát, én meg kinyújtottam a nyelvem, nem kellett 2 rántásnál több, és elkezdődött a spriccelés. A számba próbálta irányítani, fele oda is ment, a másik fele az arcomra és a melleimre. Ezt szétkentem magamon, és letisztogattam a farkát. Azt hittem, hogy eztán már nem fog felállni a szerszáma, de mint az később kiderült tévedtem.
Benyomta két ujját a puncimba, én pedig felnyögtem. Olyan nedves voltam, hogy szinte csöpögött a nedv a puncimból.
Alain elkezdett ujjazni. Amikor az orgazmus határán voltam, kihúzta az ujjait. Megnyalta a szám, majd elkezdte a melleimet nyalogatni. Egy idő után már nem bírtam ezt, a puncim már égett a vágytól.
- Hatolj már belém, kérlek! - mondtam sóhajtozva. Nem kellett sokat várnom rá. Egyből tövig nyomta belém a farkát. Akkorát sikítottam az élvezettől, hogy még a szomszédok is meghallhatták. Vadul kezdett dugni, olyan erősen, hogy nem egész két perc alatt átéltem a második erős orgazmusom. Átengedtem neki a testem.

Négykézlábra állított és hátulról hatolt belém. Ahogy döfte belém a hatalmas farkát úgy verődött oda a fenekemhez a combja, és ez a csattogás mégjobban felizgatott, és sorba éltem át az orgazmusokat, amit neki köszönhettem. Egyik pillanatban kirántotta a lüktető szerszámát belőlem, és megint elém térdelt. Rámélvezett, és a számba. Imádom a spermát nyalogatni le a farkáról, és olyan jó érzés volt az, hogy én okoztam neki a felhőtlen örömöt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
RicardoLover ·
Khmm...

Szóval a mű... Már ha annak lehet nevezni.

Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam.

2, 3, 2

BURGONYA ·
NEMTOM KI ÍRTA EZT DE SKRIBBELÉS KÖZBEN BIZTOS NAGYON PICI KIS VEREJTÉKCSEPPEK GYÖNGYÖZTEK AZ ORRA TÖVÉBEN ODER NEIN? :rage: :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: