Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ájulás 7.

Ájulás 7.
Befejező rész

Végignézett a társaságon, megsimogatta a mellette fekvő Ernő testét, szép lassan az izzadt mellen át le a farkáig. Odahajolt, egy csókot nyomott rá, majd megszólalt:
– Ezt kár lett volna kihagyni. – Laurához fordult, rámosolygott és megkérdezte: – Élsz még? Ahogy elnézem, rendesen elintéztek.
– Szerintem meghaltam. Mint akit egy mozdony ütött el. Mi történt, mi az hogy elintéztek?
– Semmi, csak a fiúk megtalálták a lakáskulcsodat, idehozták, én meg úgy gondoltam, hogy ezért a becsületességért megérdemelnek egy kis jutalmat. Te voltál a bonusz…
– Csak nem? Mindegyik megbaszott?– nézett le Laura meggyötört ölére – Atyavilág, akkor értem, miért akarok atomjaimra esni.
– De bizony, előbb Feri farkalt meg el, aztán még szép sorjában megdugott mind a három srác. Nem nagyon tiltakoztál ellene, igaz nem is láthattad, hogy mi történik, csak a vége felé nem akartad már annyira. De azt hiszem megérte az élmény, tudnak ezek a srácok, csak jó partner kell nekik. Még nekem is jutott belőlük egy kis „maradék” – ezzel a mellén csorgó spermát kezdte kenegetni.
– Ti is tudtok, azzal sincs baj – szólalt meg Ernő. – Laurának majdnem olyan jó a segge is, mint a puncija – nevetett fel. Ebből Laura rájött, hogy reggel feltehetően ennek a srácnak a farka járt a fenekében, de akkor a fiú hason feküdt, nem hanyatt, csak az izmos farát látta. Most jobban megnézte, rácsodálkozott a már ernyedt faszra, s egy pillanatra elborzongott: már értette, hogy mi adott tekintélyes igénybevételt szegény fenekének.
– Most végre rájöttem, hogy Péter miért szeretett téged kúrni – fordult Ernő Ildihez. – Régen élveztem akkorát, mint a te forró puncidban.
– Laura szája utolérhetetlen – kontrázott Marci a fotelből, miközben farkán matatva sóvárogva nézte, ahogy az ágyon oldalt fekve kivillantak hófehér, apró fogai.
– Tőlem repetázhatunk – szólalt meg ismét Ildi, aki akkor már célirányosan simogatta Ernő farkát, nem is eredménytelenül. Feri is kinyitotta a szemét, addigra kissé kialudta a korábbi igénybevételt. Hamar átlátta a helyzetet, de úgy dönthetett, hogy neki elég lesz az előbb már alaposan megismert nő, vagy talán ismét aludni készült, ezért vette az utat az ágy felé.
– Én ezt a repetát már kihagyom – szólalt meg Laura –, inkább hazamegyek, ha már úgy is megvan a kulcsom. – Megpróbált felkelni, de ahogy talpra akart állni, azonnal össze is csuklottak a térdei. Szerencséjére Feri éppen abban az ütemben ért oda, s elkapta. – Húúú, vigyetek haza, Mindjárt meghalok.

Ildi azonnal átlátta a helyzetet. Felkapott egy köpenyt, és pillanatok múlva Lauráék ajtaján csengetett. Várt egy kicsit, majd újra, megint várt, megint csengetett. Mikor semmi válasz nem érkezett, visszament, összeszedte Laura holmiját, intett Ferinek, hogy hozza a lányt, aki felnyalábolta és az ajtót szélesre nyitó Ildi után vitte. Bevitték a saját fürdőszobájába, Ildi félig engedte a kádat, bele tették, cuccait pedig a mosógépre rakták. Ahogy jöttek, úgy távoztak is, maguk után halkan behúzva a lakás ajtaját.

Laura már majdnem teljesen öntudatánál volt, de mozgásra szinte alig képes. Lecsutakolta magát, leengedte a fürdővizet, majd frisset eresztett, megint lemosakodott, és módszeresen elkezdte mozgásra bírni remegő lábait. Öle sajgott, hüvelye érzékenyen lüktetett, fájt. „Atyavilág, ezek majdnem halálra basztak! Mennyi is volt? Az éjjel-hajnalban a férje, reggel a három srác, aztán a taxis, meg az ő sebváltója, majd a masszőr, utána ismét a fiúk. Egyetlen nap alatt hat férfi, illetve ha úgy nézzük, akkor kilenc, legkevesebb tucatnyi dugás, ha a gruppent is hozzáveszi, és ki tudja mennyi kisebb és nagyobb orgazmus. És hol van még az este?”
Lehunyta a szemét, s akkor ismét bekövetkezett: Miklós mosolygott rá és azt kérdezte: „Kívánsz még kicsim?” Laura pedig önkéntelenül félig hangosan válaszolt: „Igen kedvesem, csak téged akarlak, téged kívánlak!”
Kikászálódott a kádból, felvett egy meleg, vastag köntöst, ruháját a szennyesbe dobta, még mindig remegő térdekkel átment a szobába, bekapcsolta a számítógépet, s behívta a csevegő programot. Megnézte az órát, alig múlt dél, még volt egy rövid órája, hogy pihenjen. Szinte abban a pillanatban elaludt, ahogy feje a párnára ért, s magára húzta a takarót. Álomtalan, mély, gyógyító alvás volt. Az ismerős „bejelentkező hangra” ébredt, s mint aki az előző este óta pihent, annyira éber és fürge lett.

Átült a kényelmes karosszékbe, bekopogta a csevegőbe szokásos köszönését. Miklós egy új, kedveskedő választ küldött. Néhány semmitmondó érdeklődés után Laura megkérdezte, hogy mi az, amiért félnie kellene, hogy elveszíti. Miklós válasza ismerősen csengett, mintha egy korábbi saját hasonló kijelentését olvasta volna vissza: „Ha megcsalsz, ha becsapsz, ha hazudsz. Lenne okom valamelyiktől félni?” – kérdezett vissza. Laura ösztönszerűleg írta le a nemleges választ, majd maga is meglepődött, hogy milyen könnyedén hazudott.
„Végül is hazugság ez? Egyáltalán megcsaltam?” Egyik pasi iránt se érzett semmit. Péter kivételével a taxis, a masszőr, a másik két srác teljesen idegenek – bár tulajdonképpen szimpatikusak –, de sajnos ettől többet ma már a férjéről sem tud elmondani. Ha a férfiak csak úgy, „sportból” össze-vissza kefélhetnek az élvezet kedvéért, s azt nem tekintik megcsalásnak, akkor miért ne viselkedhetne ugyanúgy egy nő? Ma nem is tett mást, mint pusztán az élvezetért dugott, még ha kicsit túlzásba is vitte. Vagyis nem csalta meg Miklóst, mert egyik iránt sem érzett nem, hogy szerelmet, de még különösebb vonzalmat se. Egyébként korábban a férfi is mesélt a kalandjairól, jól tudta, hogy nem egy nővel volt egyéjszakás kapcsolata, s ha a farkára akadt valaki, azt nem hagyta ki. Persze könnyű neki, már régen elvált, egyedül él, senkinek sem tartozik elszámolással.

– Te mennyit csajoztál ma?
– Ma még csak két nőt dugtam meg, de az egyiket kétszer – írta vissza férfi, vagy féltucatnyi mosolyjelet téve a mondat után. – Kíváncsi vagy, elmeséljem? – kérdezte. Ugyanakkor érezte, hogy szívébe féltékenység költözik, bár Miklós feltehetően tréfált vele.
– Inkább azt meséld el, hogy mit csinálnál velem, ha most itt lennél. Csak egy szál köntös van rajtam – előzte meg a korábban már megszokott kérdéseket.
Miklós részletesen leírta, hogyan állna mögé, csókolgatná a nyakát, cirógatná a fülét, aztán hogyan simogatná a vállait, majd a melleit. Hogyan térdelne le elé, húzná a szék pereméig a fenekét. Miként cirógatná a vádlijától felfelé az öléig, majd a szeméremdombjáig. Mit tenne a nyelvével, hogyan nyitná szét velük a szeméremajkakat, venné a szájába és csókolgatná a csiklóját, miközben egy, majd két ujját dugná be a puncijába. Azután elé állna, a szájába adná a már keményen meredő farkát, hogy szopja még keményebbre és nyálazza össze, míg ő tovább járatja puncijában az ujjait. S amikor már nem bírja tovább, akkor felnyalábolná, az ágyra vinné, gyengéd csókokkal kényeztetné szájától az öléig, majd lábait széles terpeszben tartva hogyan hatolna belé. Miként repítené a csúcs felé, hogy azután a méhszájáig tolva a farkát, végül telespriccelné spermájával.
Laura mind izgatottabban olvasta Miklós szavait. Olykor tett egy-egy rövid megjegyzést, hol irányította a férfit, hol meg dicsérte. Nyitott szemmel is látta maga előtt, ahogy élvezés közben egymásra néznek, és sikoltozva egyszerre élik át az orgazmust. Addig a férfi mozdulatait kopírozva saját kezeivel is végigjárta a testét, s öntudatlanul is lába közé nyúlt, amikor partnere „beledugta” a nyelvét. Gyengéden, majd mind erősebben simogatta a csiklóját, mutatóujját néha betolta hüvelyébe, másik kezével keményen meredő mellbimbóit morzsolgatta. Amikor a partnere odaért, hogy a forró ondó a testébe fröccsen, remegve, nyögve élvezett el. Hogy egy ilyen délelőtt után ismét fel tudott izgulni Miklóstól, s el is élvezett, már nem csodálkozott. Szerette, kívánta a férfit.
– Csodás szerető vagy, szerelmem – pötyögte be remegő ujjakkal.
– Elélveztél kicsim?
– Igen, nagyon jó volt! Te simogattad a farkad, te is elélveztél?
– Még nem, de ha most a szádba vennéd, akkor biztos hamar teleélvezném.
– Akarod, hogy leszopjalak? Csak kérned kell, s megteszem.
– Igen! Kérlek, szopd le a faszom! – írta vissza Miklós.
Laura a nem túl szalonképes szavak olvastán ismét megborzongott, majd pedig aprólékosan leírta, hogyan nyalogatná, csókolná, szopná, miként tolná le a torkáig, milyen érzékien cirógatná a heréit. A végén pedig hogyan fogadná be a szája a kitörő gecit, mennyit nyelne le belőle, s hogyan kenné szét mellein a szájából kifolyó felesleget. A szavai hasonlóan izgatón-közönségesek voltak.
– Csodásan szopsz szerelmem – olvasta a férfi szavait – hatalmasat élveztem. Laurának is az a képzete támadt, hogy szája megtelik a férfi forró spermájával, s nagyot nyelt.
Ezután még hosszan beszélgettek, először maradva az erotikánál, olyan utójátékot produkálva, amely minden szerelmespár álma. Később mindenféle más is szóba került, a korábbi információkat kiegészítve, egyre többet tudtak meg egymásról. Beszélgettek a gyerekekről, a családról, munkáról, színházról, kirándulásokról. De legtöbbször odakeveredtek, hogy milyen jó lenne minden ilyen élményt közösen is átélni.

Órákig beszélgettek, közben ellátta a hazatért gyereket, még a leckét is úgy kérdezte ki, hogy közben Miklóssal is beszélgetett, s egyszer segítséget is kért tőle, mert nem tudta eldönteni, vajon jó-e a gyereke matematika megoldása. Azután elnézést kért, vacsoráztatta a családot, addig Miklós is megmelegítette a saját elemózsiáját, de fél óra múlva megint ott folytatták, ahol korábban abbamaradt. Jócskán elmúlt éjfél, mikor férje sokadik unszolására végre elköszönt, s odahagyta Miklóst és a gépet. Boldogan aludt el, hiszen előtte számtalanszor vallottak egymásnak szerelmet. Úgy érezte a férfi őszintén írja, önmaga érzéseiben pedig immár biztos volt.

Hetekig tartott még ez a távolsági szerelem. Ha Miklósnak el kellett utaznia, akkor előző este „együtt” csomagoltak be, s amíg az nem tért haza, naponta tucatnyi sms-t váltottak, vagy beszéltek telefonon. A férfi számtalanszor próbálta rábírni, hogy végre személyesen is találkozzanak, de mindannyiszor kitért előle. Nem bírta volna elviselni, hogy lopott félórára lássa csak, s legfeljebb egy futó „kapualji dugásban” legyen részük. Szerette volna ünnepélyessé és egy életre emlékezetessé tenni a pillanatot, amely érvelést, ha nehezen is, de végül elfogadta a férfi.

Laura az idő előrehaladtával mind nehezebben viselte az otthoni bezártságot. Miklós egyre vonzóbbá vált számára, s ahogy mind jobban megismerte a férfi környezetét, egyre erősödött benne az elhatározás, hogy vele akar élni, de ahhoz legalább találkozni kellene, a nélkül pedig kicsit nehezen kivitelezhető a dolog.

Bátorsága azonban kevés volt, hogy ő maga induljon útnak, s már majdnem beleegyezett abba, hogy Miklós meglátogassa. Ám az élet közbeszólt. Egy este a férje többet ivott a szokottnál, ilyenkor pedig előszeretettel szexelt, ám Laurának semmi kedve nem volt hozzá, egy cseppet sem kívánta, s ezt meg is mondta neki, majd csevegett tovább Miklóssal. A férje azonban nem bírta már nézni, hogy a gép előtt tölti a fél éjszakát, nem pedig vele, s szó nélkül kitépte a modemből a kábelt. Laura először meg sem tudott szólalni a döbbenettől, ám egy pillanattal később már méltatlankodva vonta kérdőre a férjét. A válasz nem késett sokat, s elég egyértelmű volt:
– Ezt a kurva gépet is kibaszom, csak meglássalak még egyszer, hogy azon csevegsz. Indulj az ágyba, de azonnal! – Laura azt hitte, rosszul hall.
– Normális vagy? Mi ez a hang, hogy beszélsz velem? Normálisan is lehet szólni az emberhez, nem rongálni, tombolni. És mi az, hogy indulj az ágyba? Nem vagyok a tulajdonod, hanem a feleséged. Ilyen hangot pedig még neked sem engedek meg. – abban a pillanatban csattant az arcán az első pofon, s visszakézből a második is. Ösztönszerűen cselekedett, ültében hatalmasat rúgott a férje ágyékába, az abban a pillanatban összegörnyedve rogyott a földre.

Laura azon az éjszakán a gyerekkel aludt, kulcsra zárt ajtó mögött. Másnap már nem volt otthon a férje, amikor ő felkelt, ám délután ismét kapatosan került elő, virággal a kezében, pezsgőket cipelve, s nem győzött bocsánatot kérni. Laura akkor mondta meg neki, hogy el fog utazni. Azt nem árulta el, hogy mikor, de még azt sem, hogy délelőtt megvette a jegyeket, a gyereket pedig két hétre, a szüleire bízta, úgy is nyár van, falun jobb helye lesz. Azt tudta, hogy ő már képtelen tovább élni ebben a házasságban.

Bárhogy is erősködött a férje, ő nem bocsátott meg. A férfi ettől (is) egymás után ürítette ki a pezsgős poharat, megtetézve amúgy is érezhető ittasságát. Laura viszont a búcsúzás örömére ivott meg majdnem egy fél üveggel, ami az ő teherbíró képességét tekintve már majdnem alkoholmérgezésnek számított. Közben olykor sóvárogva nézte a hasznavehetetlen számítógépet. Nem emlékezett hogyan, s mikor aludt el, de hajnalban a férje mellett ébredt, igaz pizsamában.
S most itt ül a vonaton és száguld a repülőtér felé, hogy egy fél nap múlva csengessen Miklós ajtaján. Az eddigi visszaemlékezés annyira felizgatta, hogy észre sem vette, időközben többen is helyet foglaltak a fülkében. Az ablaktól visszafordulva látta, hogy vele szemben egy fiatal, szinte még tinédzser pár és egy 40-es férfi ül, mellette pedig egy idősebb, igen magas katonatiszt. A múlt kalandjainak felidézése kipirosította az arcát, melege lett, érezte, ahogy combja alatt nedvesen tapad az ülés.

– Ugye nem zavar senkit, ha lehúzom kicsit az ablakot? – fordult a többiekhez, de a választ nem várta meg, hanem belekapaszkodott az ablak lehúzójába. Az azonban nem engedett, bárhogy is rángatta. Segélykérőn nézett a többiekre, s akkor kapcsolt, hogy kék miniszoknyája bizony alaposan felhúzódhatott, jócskán megmutatva combját, feneke gömbölyűségének alsó ívét. A katonatiszt pattant fel elsőként, s szorosan mögé állva ő is belekapaszkodott a fogantyúba. Laura érezte a férfi forró leheletét, és merevedését. Első reflexből elhúzódott, de aztán fenekét kicsit visszanyomta, s alig észrevehetően a másik öléhez dörzsölte. Nem akart kikezdeni vele, de nem tudta legyőzni magában a csábító nőt.
Az ablak azonban nem mozdult. A férfi bocsánatkérőn magyarázkodott, s ahogy elengedte a fogantyút, tenyere útban lefelé – mintegy véletlenül – futólag megsimogatta Laura mellét, majd a fenekét. Azonnal a helyére is ült, keresztbe téve lábait, s ő is visszahuppant az ülésre. Nem hitte, hogy rajtuk kívül más is észrevette ezt a kis közjátékot, de ahogy a szemben ülő lányra nézett, meglátta annak szemében a huncut, elismerést és izgatottságot jelentő csillogást. Féloldalasan behúzódott a sarokba, lecsukta a szemét, s aludni próbált. Félórát alhatott, mélyen, álomtalanul.

Csendre ébredt, szemét csak annyira nyitotta fel, hogy ne vehessék észre a többiek, hogy ismét éber. A fiatal lány hozzá hasonlóan ült, bent a sarokban, a fiúja felé fordulva átkarolta, s hogy a másik két férfi ne lássa, úgy simogatta a mellét. Azzal azonban nem törődött, hogy barátnője combjai szélesre tárva meglehetősen jó belátást engedtek a katonatisztnek. Laura félig lehunyt pillái alatt látta, hogy ő is hasonlóképpen ül, s a vele szembeni negyvenes férfi bizony leplezetlenül bámul a lábai közé. „Legyen egy jó napja, ebből baj nem lehet, bugyi van rajtam, egy strandon is láthat ennyit” – gondolta. Ahogy jobban megvizsgálta útitársait, látta, hogy mind a két férfinak kidudorodik a nadrágja. A fiatal srácnak is felállhatott a farka, de azt nem látta, lévén barátnője éppen azon nyugtatta a tenyerét.

Laura tudta, hogy biztonságban van, senki nem próbál majd vele erőszakoskodni, ezért ismét becsukta a szemét, de már nem aludt el. Néha összébb zárta a combjait, majd még széjjelebb tette, így játszott az őt leső tekintetekkel, élvezve önnön nárcizmusát. Újabb fél óra múlva a vonat erősen lassított és begördült a pályaudvarra. Szedelőzködni kezdtek, a pár és a katonatiszt kilépett a fülkéből. Laura felállt, hogy levegye sporttáskáját, akkor a korábban vele szemben ülő férfi felpattant és segítségére sietett. Levette a táskát, s készséggel vitte volna helyette, de Laura köszönettel kivette a kezéből, majd indult kifelé, amikor a férfi rekedtes hangon megszólalt:
– Gyönyörű pinád lehet, nagyon megbasználak!
– Majd legközelebb – válaszolta nevetve, örült az elismerésnek. Hálája jeléül a férfi öléhez nyúlt, a nadrágon keresztül megfogta a farkát és kicsit megszorongatta. – Szép darab, sajnálom, de most nem jön össze – fejezte be. „És soha többet senki mással nem jön össze, mert már nem lesz *legközelebb*, csak Miklóssal.” Azzal kilépett a fülkéből, le a vonatról.
Taxit keresett, s hamarosan már a repülőtér tranzitjában várta gépe indulását. Nem működött a légkondicionáló, érezte, hogy fehérneműje, topja egyre elviselhetetlenebbül ragad rá. Az egyik butikban meglátott egy csinos fehér blúzt és habozás nélkül megvette. Bevonult a női mosdóba, levette átizzadt felsőjét, a melltartóját, s felvette a frissen vásárolt inget. Szűk volt, de puha anyaga rendkívül kellemes.

Hirtelen ötlettel benyúlt a szoknyája alá, bugyiját is levette, s a viseltes ruhákat begyömöszölte sporttáskájába. Ahogy végzett, már szólították is a beszálláshoz. Azt hitte, a gépen már kellemesebb idő lesz, de ott még nagyobb volt a forróság.
Ablak mellé kért jegyet, mellette a középső ülésen egy vele egykorú nő, a folyosó felőli széken pedig annak férje foglalt helyet. Pár perc múlva indították a hajtóműveket, s hamarosan friss hűvös levegő áradt a feje felett levő fúvókából. Élvezte a légáramlatot, kibámult az ablakon, nézte a felszállást, ahogy a gép lassan elindul a kifutópálya felé. Csak akkor fordította vissza a fejét, amikor már alig látta az alatta elsuhanó tájat. A mellette ülő pár még mindig kifelé bámult. A férfi szorosan markolta partnernője combját, de nem a felhőket, hanem Laura blúzát bámulta. Diszkréten lepillantott, s akkor látta, hogy felső gombjai kinyíltak, szinte a hasáig belátni, bimbói pedig a hűvös levegőtől és a repülés izgalmától felmeredve szinte átlukasztják blúzát.

„Ma megengedő napom van, hadd bámuljon” – ezzel ismét az ablak felé fordította a fejét. Hamarosan hozták az italokat, majd az ebédet, és valamivel később már össze is szedték a használt tálcákat. Visszaállította asztalkáját, s egy morzsát sepert le a combjáról, így feljebb húzta a szoknyáját. Nem zavarta, hogy immár mindkét szomszédja leplezetlenül bámulja a harisnya felett meztelen bőrét. A pár felállt, s a gép farába vonultak, pár perc múlva jöttek vissza, de akkor a gép már süllyedni is kezdett. Illatuk, kipirult arcuk félreérthetetlenül jelezte, hogy túl vannak egy rapid légiszexen. Laura részben saját sikerének tudta be, hogy azok jól érezték magukat, s jelképesen megveregette a vállát.

A gép leszállt, viszonylag hamar átesett a formaságokon, s nem sokkal később már a szikrázó koradélutáni napsütésben állt a terminál előtt. Mélyen magába szívta a mediterrán levegőt, Narancsfák, egzotikus virágok illata keveredett a közeli tenger felől érkező sós levegőben. Taxit keresett, s ahogy beült a hátsó ülésre, bemondta Miklós címét. Izgatottan húzódott középre, előrehajolva falta szemével a látványt, ahogy a kocsi a hatalmas forgalomban haladt mind beljebb a városban. Egy piros lámpánál vette csak észre, hogy a sofőr hatalmas visszapillantó tükrében leplezetlenül bámulja dekoltázsát, s széttárt combjai között az ölét. Nem érdekelte. Más, sokkal izgalmasabb gondolatok kavarogtak agyában.
„Milyen a férfi valójában? Mit fog szólni Miklós a meglepetéstől, ha meglátja? Tényleg szereti őt annyira, ahogy azt oly’ sokszor leírta? Otthon lesz egyáltalán?” Afelől kétsége sem volt, hogy szeretkezni fognak, annyira kívánta a férfit. De milyen lesz az ágyban? Úgy simogat, úgy csókol, úgy kényeztet? Jaj! Annyi kérdés! Egyik fontosabb, mint a másik, de már hamarosan választ kap mindenre. Megszólalt a mobilja, sms érkezett. Megnézte, előre sejtette, hogy Miklóstól érkezett: „Mi van veled szerelmem, hova tűntél, csak nincs valami baj?” Gyorsan megírta és elküldte a választ: „Nincs baj, hamarosan örökre a tied leszek.” „Hiányzol, kívánlak!” – jött szinte azonnal a felelet.

Laura erős kísértést érzett, hogy megírja a férfinak: bírj még ki egy félórát. Azonban visszafogta magát, érkezik a meglepetés drágám! Érezte, hogy közelednek Miklós lakásához, a korábban elmondott és részben képen látott városrész egyre ismerősebb volt. Befordultak egy sarkon, pár ház után a taxi leparkolt és Laura szíve hevesen dobogni kezdett. „Úristen! Itt vagyok, most mi lesz?”
Fizetett és táskáját felmarkolva belépett az egy éppen kilépő nő által készségesen nyitva hagyott kapun. Laura léptei úgy lettek egyre bizonytalanabbak, ahogy haladt felfelé a lépcsőn. Térde remegett, amikor Miklós ajtaja elé ért. A párás melegtől és az izgatottságtól nyirkos volt a bőre, blúza, szoknyája szorosan tapadt testére. Szíve úgy kalapált, hogy azt hitte, az egész házban hallani. Megnyomta a csengőt, de nem hallott semmit bentről. Újra megnyomta, majd pár másodperccel később ismét.

Semmi. „Úristen, lehet, hogy nincs is itthon, vagy nincs egyedül, vagy rossz a csengője?” Laura homlokával az ajtónak akart dőlni, a sírás kerülgette. Lecsukta a szemét, előre dőlt, s egy gyengén szőrös, meztelen mellkason állapodott meg homloka. Illata izgató volt, friss, száraz bőr. Meglepetésében felsikoltott. Ha két erős kar nem fogja meg, beesett volna a lakásba.
– Ezt nem hiszem el! – hallotta Miklós meglepett kiáltását. – Ilyen nincs, csak a mesékben! Tényleg te vagy szerelmem? – Magához ölelte és a lakásba húzta a néma nőt. Becsapta az ajtót, s már csókolta, simogatta, ahol érte.

Laura nedves szája éhesen kereste a férfi ajkait, mikor rálelt mohón csókolta, kiejtette a táskát a kezéből és karjait Miklós nyaka köré fonta. Húzta magához, remegett minden porcikája, mellével, ölével tapadt a férfihoz, szinte bele akart bújni. Heves csókjuk közben foguk összekoccant, már tépték, harapták egymás száját, hogy szinte vérük serkent. Laura öntudatlan bódult állapotba került, homályosan érzékelte, hogy Miklós blúza kivágásába nyúl és gombokat szaggató mozdulattal tépi szét. A csók ebben a pillanatban abbamaradt, hátradőlt, hogy meztelen kemény mellét odakínálja a férfinak.

Egyikre nedves szája, másikra erős tenyere tapadt. Szívta, markolta Miklós, ő pedig két kezével vállaitól végigsimította a derekáig, amíg a sort peremébe nem ütközött a keze. Belekapaszkodott a nadrág szegélyébe és letolta ameddig tudta, azonnal érezte a combjához csapódó szerszámot. A kemény dárdára fonta a kezét, érezte forróságát, oldalán a kidagadó erek lüktetését. A férfi akkor már szoknyáját cibálta a derekára, s amint hozzáért meztelen, simára gyantázott öléhez, hangosan felnyögött. Felemelte Laura bal lábát és reszketve tört utat farkával a puncijába.

Amint makkja hozzáért a csiklójához, Laura azonnal elélvezett. Felsikoltott, remegett, ha a férfi nem tartja, össze is esik. Lába elgyengülésével önkéntelenül is utat engedett kéjnedvtől tocsogó hüvelyébe, ahova egy pillanat alatt tövig szaladt a határozott cél felé törő fallosz. Ahogy beért, a férfi mozdulatlanná vált, Laura pedig ismét élvezett. Miklós dereka fonta immár mindkét combját, aki a feneke alá nyúlva tartotta, s az ajtónak nyomta. A férfi amint megérezte a biztos támasztékot, megmozdította csípőjét és kíméletlen, gyors, erőteljes mozgásba kezdett. Farka cuppogva mozgott az egyre szorosabbá váló punciban, szájuk a másikét kereste, de minduntalan tovább kalandozott, összemaszatolva a másikat.

Laura még szorosabban fonta combjait Miklós derekára, érezte puncija kinyílik, mint egy nagy, nedves virág, miközben hüvelye egyre szorosabban fonódik a férfi farkára. Reszketni kezdett, öle hullámzott, körmét a férfi nyakába, hátába vájta. Megfeszült minden izma, görcsös remegés rázta a testét, Nyögni, majd sikoltozni kezdett. Hüvelyének izmai hirtelen rándultak össze, s akkor Miklós is kiáltozva nyögni kezdett. Szorosabban markolt a nő fenekébe és farka pulzálva ontotta ki a spermát, mélyen Laura puncijába szorulva. Ő pedig szorította, karmolta, harapta fékevesztett extázisában.
Lihegve, izzadtságban fürödve kapaszkodtak egymásba. Enyhült a szorítás, Laura lassan ismét saját lábára állt, Miklós korábban kőkemény farka puhulni, zsugorodni kezdett hüvelyében, majd lassan kicsúszott onnan, amit a nő egy hangos, csalódott nyögéssel vett tudomásul. A férfi nyakához bújt, vállgödrébe temette az arcát, csatakos haja a másik bőréhez tapadt. Mindketten úgy ziháltak, mint sprinterek célba érkezés után. Egyszerre nyílt szóra a szájuk:
– Tudtam! – egy pillanat múlva már mindketten felnevettek, s ismét hasonlóan szólaltak meg: – Vigyori!
Kedves korábbi becézésük még jobban nevettette őket. Miklós kicsit elhúzódott, végignézett Laura tépett ruházatú, izzadtságban fürdő, fénylő testén. Szeméből elragadtatott öröm és szerelem áradt. Kezébe vette a nő arcát és gyengéd csókot lehelt a szájára.
– El sem hiszem, hogy ez igaz, hogy itt vagy velem. Ez életem legboldogabb pillanata szerelmem. Mi történt, mi ez a hirtelen látogatás? De menjünk be, nem csak előszobám van – nevetett fel, azzal kilépett a sortjából, kezében Laura kezét szorongatva, húzta maga után a nőt. Odabent Laurát a széles franciaágyra ültette.

Ő még mindig némán, bár már egyre kevésbé zihálva nézett körül. Minden ismerős volt, pedig még csak fotókat látott a lakásról. Mosolyogva vett szemügyre minden bútordarabot, végül a férfin állapodott meg a tekintete. Meztelenül állt előtte, még mindig a kezét fogva. Lehúzta maga mellé, s elnyílt, nedves szájával csókolgatni kezdte a férfi körmöktől, fogaktól szántott bőrét. Hihetetlen jó illata volt, feszes, nem túl izmos, de jó erőben lévő teste ismét felkorbácsolta érzékeit.
– Majd később elmesélek mindent, most csak szeress, szeretkezz velem – suttogta a férfi fülébe. Miklós lefejtette róla a gombjai java részétől megfosztott blúzt, ledöntötte az ágyra, s a csípőjét megemelő nő segítségével a szoknyát is levette. Laura lerúgta a cipőjét, s csupán harisnyája maradt rajta. A férfi mellé feküdt, s lassú, gyengéd, érzéki mozdulatokkal végre elkezdték felfedezni egymás testét. Puha szájjal csókolgatták a másik nyakát, fülét, ujjaik bebarangolták borzongó bőrüket.
Miklós tenyere Laura mellének ívét cirógatta, s elragadtatott szemmel nézte, ahogy a bimbók mind jobban merednek a plafon felé. A nő tenyere lemásolta a férfi mozdulatait. Csak forró leheltük, s a bőrüket ismét beborító verejték választotta el őket. Miklós tenyere odahagyta a kemény melleket és a lapos, izmos hasra csúsztak. Megcirógatta a köldökét, majd a szeméremdomb ívét tapogatta ki. Laura keze továbbra is követte a mintát, ő már a farok tövét cirógatta, s örömmel vette tudomásul, hogy a férfi is frissen borotválta szerszáma környékét.
Széjjelebb tárta a combjait, hogy a tenyér becsúszhasson a lába közé, s amikor az rátapadt puncijára, ő is gyengéden megmarkolta a már éledni kezdő szerszámot. Miklós nyitott tenyérrel kezdte előbb lágyan, majd egyre erősebben dörzsölni a forrósodó puncit, amiből gyengén szivárogni kezdett az előbb belespriccelt ondó. Szétkente a szeméremdombon, a combok hajlatán, Laura pedig szorosabbra fonta ujjait a már majdnem teljesen kemény péniszén.

Ahogy a férfi hüvelykujja behatolt a hüvelyébe, immár teljesen összezárultak ujjai. Egy ritmusra kezdték ingerelni egymást, majd amikor Miklós hüvelykujja a csiklóját kezdte dörzsölni, Laura teljesen lehúzta a fitymát, szabaddá téve a rózsaszínű makkot.
A férfi szája most barangolni kezdett a testén, lassan eljutva a melléig. Előbb csak a nyelvével kényeztette a baloldali bimbót, majd beszívta az ajkai közé és mind erősebben ingerelte, egyre erősebben szorította rá a száját, csókolta, harapdálta. Áttért a jobb mellre és ott ugyanazt tette, míg immár két ujja valósággal dugta a hüvelyt, a csiklót pedig egyre erősebben dörzsölte. Laura nem bírta tovább, megragadta a férfit, hanyatt fordította, lábát átvetve terpeszben elhelyezkedett felette. Megfogta meredt péniszét, mozgatni kezdte rajta kezét, ám mielőtt ráült volna, lejjebb csúszott, nyelvével végsiklott a szárán, majd lassan beszívta és szopni kezdte. Rövid idő alatt ízelítőt adott szopási tudományából, majd visszacsúszott, s a nyálától nedves makkal csiklóját dörzsölte.

Nagyon jó volt, annyira jó, hogy be kellett csukni a szemét, száját összeharapta, s rácsúszott a faszra. Térdből mozogva lovagolni kezdett, Miklós pedig tenyerébe vette a melleit, ujjai között morzsolgatta a bimbókat, markolta kemény halmokat. Baljával lenyúlt és a szétnyílt punci szirmait még széjjelebb tárta. Laura kinyitotta a szemét, mindketten azt nézték, hogyan forr össze a testük, hogyan jár ki-be a fénylő fasz a lucskos pinában. Hüvelykujjával a kitüremkedő csiklóhoz ért és kérdőn nézett Laurára, s amikor bólintott, módszeresen dörzsölni, duzzasztani kezdte a növekvő pecket. A nő nyögdécselt, érezte, ahogy egyre feljebb jut, mint aki hegyre mászik, s akkor elérkezett az első robbanás. Csak nyögött, hasa megfeszült, hüvelye ritmusosan összehúzódott.

Miklós vérszemet kapott, csípőjét mind gyorsabban lökte föl, egyre mélyebbre hatolva. Laura folyamatosan élvezett, csiklója majdnem tojásnyira duzzadt. Hátrahajolt, tenyerével a férfi lábán támaszkodva élvezte a mind gyorsabb mozgást. Öléből a nedv lefolyt a pénisz szárán, a lassan felhúzódó herékre, onnan az ágy takarójára. Mikor Laura már annyira remegett, hogy nem tudta a kezével megtartani magát, ráborult a férfira és a fülébe súgta:
– Nem bírom tovább, beleőrülök. Gyere, és hátulról basszál meg! – Lecsúszott a férfiról, feltérdelt és könyökére támaszkodva kínálta magát neki. Miklós megfogta a farkát és a punci bejáratához tette. Két kezével megmarkolta a nő csípőjét és gyors határozott mozdulattal tövig betolta szerszámát. Számára ez volt a világ leggyönyörűbb segge és most tempósan mozgott előtte, ahogy hol rátolta, hol elhúzta hüvelyét.

Laura ismét nyögött, combjain a belső izmok megfeszültek, majd már sikongott. Gyorsabban mozgatta a fenekét, puncija összeszorult, egyre hangosabb „Igen!” kiáltásokkal buzdította partnerét. Miklós széthúzta a két félgömböt, s a rózsás fenékluk is feltárult előtte. Nem bírta megállni, hogy kicsit be ne nyomja az ujját. A nő még jobban sikongott. Tépte, marcangolta az ágyterítőt, értelmetlen szavakat kiabált. Lába nem bírta megtartani, az élvezet minden erejét és eszét elvette. Összerogyott.

A férfi azonban még nem élvezett el, sikerrel akarta befejezni az aktust, s már nem járt messze ő sem. Hanyatt fordította Laurát, combjait széles terpeszbe húzta, feneke alá egy gömbölyű díszpárnát tett és tovább folytatta az ingerlőn kidomborodó punci kefélését. A nő teste folytonos mozgásban volt, de önkéntelen, akaratától független izomrángások vezették. Már hang sem jött ki a torkán, csak kapkodta a levegőt. Miklós közben hol a nyakába vette valamelyik lábát, vagy mindkettőt, hol még nagyobb terpeszre húzta.

A férfi érezte, hogy eljött az igazság pillanata, ám mielőtt farka lüktetni kezdett, mutatóujját is betolta a hüvelybe, amilyen mélyen csak tudta. Megtalálta Laura belső érzékeny pontját, izgatni kezdte. Amikor az ondó mélyen a nőbe spriccelt, már mind a ketten csak hörögni tudtak. Laura izmai kontroll nélkül rángatóztak, lélegzete elakadt, hüvelyéből az élvezet nedve egy addig sosem tapasztalt erős sugárban spriccelt Miklós farka és ujja mellett, elöntve az ágyat. A férfi sem bírta tovább, s ráomlott Laura testére.

Mindketten percekig ájultan hevertek, mire még mindig reszkető kezekkel tétován egymáshoz értek. Egyszerre szólaltak meg, száraz torokkal suttogták:
– Szeretlek kedvesem. Veled akarok élni…
Hozzászólások
További hozzászólások »
firkász 3 ·
Köszönet a hozzászólóknak és az elismeréseknek. A korábbi részek egyikénél volt egy olyan kritikai hang, amely nem látta az írásomban a koncepciót, remélem ebben a részben már meglelte. Kissé csalódottan vettem tudomásul, hogy a rendszeres kritikusok (olykor értőn, máskor csak fikázva szólók) nem fűztek semmit ehhez a történethez. :sleeping:
Hölgyeim, akik hiányoltátok a folytatást!
Van egy jó hírem, készül a következő rész, ami talán teljessé teszi az egészet, ennek ellenére nem szeretném végteleníteni a dolgot. :stuck_out_tongue:
Vadóc!
Nem csak kitűnő szeretőt talált Laura, hanem vélhetően élete legnagyobb szerelmét és életének új társát is. Te is megtalálhatod, lehet, hogy a címe már ott is van valahol a noteszodban, vagy a fejedben. :heart_eyes:

Andreas69 ·
Tökéletes, nagyon tetszett, ráadásul még a helyesírással sem vagy hadilábon. Gratulálok!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: