Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ájulás 6.

Ájulás 6.

– Elég kielégültnek tűnt az előbb a sikoltozásod – szólt közbe kissé öntelten a férfi is, akinek farka közben ismét majdnem harcra kész, félkemény állapotba került a kéz és a száj együttes kényeztetésétől. – Vagy kevésnek találtál? Pedig legalább háromszor elmentél – azzal lenyúlt és megsimogatta Laura punciját.

Neki ekkor jutott eszébe az iménti szeretkezés és bár kicsit érzékeny volt az öle, szétnyitotta a combját, amitől a férfi ujjai beljebb csúsztak, majd rabul ejtve azokat, összezárta. – Próbáld meg, hátha sikerül még –, mondta a masszőrnek. Ildi felkönyökölt és látta, hogy ezzel a szerszámmal még nem sok sikert lehet elérni. A hanyatt fekvő férfi fölé hajolt és hatalmas hozzáértéssel tempósan szopni kezdte, hol csak a makkon jártatva a nyelvét, hol pedig tövig letolva a torkán, szorosan szívva. Közben figyelmet szentelt Laura melleinek is, aki addig érdeklődve figyelte, mit is csinál társnője. Mikor Ildi már megfelelően keménynek találta a szerszámot, akkor Laurát odavonta és a férfi öle fölé ültette. A terpeszben szétnyílt combok között már nedvesen csillogtak a kicsit túlpirosodott szeméremajkak. Megfogta a péniszt és a makkal a csiklót kezdte ingerelni, amelyik ettől egyre duzzadtabbá vált.

Laura már nyögdécselni kezdett, támaszkodó karja, öle meg-megremegett, ha érzékenyebb felületet talált el a kemény, vöröslő makk. Még jobban benedvesedett, s egy csepp végigszaladt a makkon, majd a férfi farkán, le a csupasz golyókig. Ildi egy óvatlan pillanatban megcsiklandozta a talpát, s a hirtelen ingertől Laura valósággal belezuhant az alatta meredező falloszba. Mozdulatlanná dermedt a hirtelen jött ingertől, majd lassan megemelte ölét, kicsit kijjebb engedte a férfi farkát, visszaült, aztán még jobban kiemelkedett és kicsit körbe mozgatta csípőjét, majd újra tövig beleült. Ezt a mozgássort váltogatta, úgy, hogy a végén a makk már szinte csak futólag érintette nagyajkait.

Feri, ekkor kezdte el mozgatni az ölét, s hol vele ellentétesen mozgott, hol egy irányban, ezzel rafináltan ingerelve Laura hüvelyét. Laura addig a férfi mellett könyökölt, hegyes, kemény mellét a másik testéhez szorította, így testének mozgásával is ingerelte. Kicsit belefáradt ebbe a testtartásba, s felült, de a mozgást nem szakította meg. Megfogta a férfi kezét, s a melleire vonta. A nyitott tenyerekkel és az ujjakkal simogatta saját bimbóit, hagyta, hogy éppen csak érintse, majd erősen rászorított, ilyenkor valósággal marcangolta partnere. A szájába vette a masszőr két ujját. Nyelvével masszírozta, kényeztette, mintha egy faszt szopna, járatta az ajkai között, közben nyála már szinte csöpögött az ujjakon. Akkor kivette, és a mellére húzta, majd a másik kéz ujjait vette be, s azokkal is hasonlóan tett.

Külön élvezetet okozott ez a nedves ingerlés, kivette ezt a két ujjat is a szájából és melleit erősen kidomborítva homorítani kezdett. Mivel Feri kezei így már nem érték el a bimbókat, derekát és csípőjét simogatta. Az új testtartásban ingerlően kínálta fel magát a szeméremdomb. Kezét Laura combjaira tette és két mutatóujjával széthúzta a szeméremajkakat, hüvelykujjaival pedig két oldalról a már duzzadt csiklót közrefogva ott is izgatni kezdte. Laura azonban rövidesen eltolta a kezét, s ismét ráborult a férfira. Még nem akart elélvezni, még fokozni akarta a kéjt. Csípője lazán emelkedett fel-le a meredt péniszen, fehér habot hagyva annak szárán, ami már a heréken is csordogált lefelé. Lassan vált bódulttá, hüvelyfalának redőin egyre élénkebben érzékelve a feszes makkot, s olykor még talán a száron dagadó ér vastagságát is.

Ildi egy darabig gyönyörködött bennük, aztán felkelt, bekapcsolta cd-lejátszót, majd az ágy előtt álló fotelbe telepedett, szétterpesztett lábait a karfára téve simogatni kezdte a mellét, hasát, majd ölét. Ahogy hozzáért érzékeny mellbimbójához, kicsit megnyalta az ujja hegyét, s így ingerelte tovább. Nézte az ágyon hol lassan, hol gyorsan kefélő párt, s amikor ott kinyíltak Laura szeméremajkai, akkor ő is széthúzta a sajátjait. Amikor a merev dákón lassan lecsúszott, ő is lassan bedugta egy ujját a hüvelyébe. Velük szinkronban kezdte el dugni magát, s közben másik kezével hol a mellét, hol a csiklóját ingerelte. Amikor Laura feszes feneke először kezdett el remegni, Ildi is hatalmasat élvezett. Kicsit pihegett, gyengéden simogatta érzékeny punciját még egy kicsit, aztán felkelt és a fürdőbe ment.

Eközben Laura már kevésnek érezte a pinájában rafináltan, de mégis mechanikusan mozgó fasz ingerlését. Ráült a férfira és csiklóját annak hasához nyomta, majd hol lassan, hol gyorsabban, gyengéden, majd erősebben ingerelte magát a sima, csupasz bőrön. Amikor Feri ismét a melléhez nyúlt, akkor élvezett el először. Gyorsított a tempón, egyre jobban átvéve az irányítást, olykor megfogta a férfi kezét és melle nem annyira szakszerű, mint inkább érzéki masszírozására késztette. Újra felsikoltott, hüvelye összeszorult, pulzálni kezdett. Feri megvárta, míg lecsengenek az élvezet legelső hullámai, akkor leemelte magáról a nőt. Négykézláb állította az ágyon, mögé térdelt, széthúzta a fenekét és farkát egy mozdulattal betolta a még mindig szűk pinába. Ettől Laura ismét hangosan felnyögött, hiszen még abba sem maradt előző élvezete.

Ildi a fürdőből kifelé jövet kopogást hallott a bejárati ajtón. Gyorsan magára kapta a férje egyik ingét, s kifelé indult. Attól nem félt, hogy kihallatszott valami, a lakás tökéletesen volt hangszigetelve, a ház rajtuk kívül amúgy is üres volt így déltájban. Benézett a szobába, ahol Feri éppen erősen döfölte hátulról Laurát, akinek hasa alá már az összes létező díszpárnát begyömöszölték, így tartania sem kellett magát, feneke éppen a megfelelő magasságban volt. Ahogy benyomult a masszőr farka, Laura úgy nyögött fel. Kicsit beljebb hajtotta az ajtót, majd kikémlelt a kukucskálón. Péter arcával találta magát szemközt.

„Ez aztán a nap! Vajon mit akarhat?” Kinyitotta az ajtót, s akkor látta, hogy nem csak Péter, hanem annak lakótársai, Marci és Ernő is a zárt lépcsőházban várnak. Kilépett az ajtó elé, közben az ing szétnyílt rajta, láthatóvá téve kicsi, kemény melleit és meztelen ölét. Nem zavartatta magát, mind a három látta már meztelenül, bár csak kettővel feküdt le eddig: Péterrel és a jóval szerényebb farokkal rendelkező Marcival.

– Mi járatban fiúk? Egyszerre hárman jöttök látogatóba? De ne álljatok itt, gyertek be!
– Ez aztán a fogadtatás – hördült fel Péter, ahogy a hegyes mellbimbókat éppen csak takaró, ám a teljesen meztelen ölű nőt meglátta –, vagy rosszkor zavarunk valami kellemes tevékenységben? Egyébként sörözni indultunk, csak Laura kulcsa maradt nálam, amikor, … öööö …, szóval véletlenül nálam maradt. Gondolom, előbb-utóbb haza akar menni, hozzád biztos bekopog, add majd oda neki! – azzal egy kulcscsomót nyomott Ildi kezébe.
„Ez lesz csak a móka” – gondolta Ildi, s úgy érezte, aznap a háromból két srác már biztos megdugta a szomszédnőjét. „Egy biztosan, de akkor kik lehettek a többiek?” – Ne menjetek sehova, söröm nekem is van, Ha csendben maradtok, kaphattok egyet a konyhában. –, s még az is lehet, hogy te is odaadhatod neki a kulcsait – csukta be az ajtót a srácok mögött. Előre ment és gyorsan becsukta a szobaajtót, a srácokat beterelte a konyhába, egy-egy hideg sört nyomott a kezükbe, s felült a konyhapultra, kicsit terpeszben hagyva combjait, hogy kellő belátást engedjen.

– Csak iszunk, vagy máshoz is lenne kedvetek? – kérdezte, s odahívta magához Marcit, aki a legközelebb állt, s elmélyülten bámulta pináját. A vékony trikón át megsimogatta a csenevész mellkast, majd tenyere lejjebb csúszott, míg a nadrágon keresztül meg nem fogta a már kemény szerszámot. – Ez az, alakul, de csinálj te is valamit végre – azzal a srác kezét a mellére húzta. Erre már a másik kettő is felbátorodott, elé álltak, s ahol érték tapogatták, simogatták. A szoba felől ekkor tisztán hallatszott Laura élvezettől kéjes sikolya.
Ildi új játékot talált ki: – Gyertek velem, de ha egy pisszenést hallok, vége a bulinak, mehettek haza mindannyian – azzal maga után hívta meglepett partnereit. Beléptek a szobába, ahol már Feri is üvöltve döfölte a sikoltozó Laurát, fenekébe markolva rángatta magához, s egy hatalmasat élvezett. A végén mozdulatlanná dermedt, s szorosan magához húzva tartotta, míg ő fenekét rángatózva dobálta és sikoltozott, majd csak éppen lihegett.

Ildi kibontotta Marci nadrágját, előhalászta a farkát, odavezette Laurához, Ferit félretolta az üresen álló fotelba, s beirányította a még mindig remegő és az élvezettől görcsbe szorult pinába a pihent srácot. Az úgy kezdte el dugni, mint aki most nyerte meg a főnyereményt. Lelkes volt, gyors, amitől Laura néhány pillanat múlva ismét nyögdécselni, majd nyögni kezdett. Ezalatt Ildi Péter farkát is lemeztelenítette és a fiút a másik fotelbe ültette. Ledobta az inget és az újszerű élményt adó iménti akciójától benedvesedett pinájával ráereszkedett a mereven álló faszra. Kicsit szokatlan volt neki, hogy a fityma még takarja a makkot, de szűk puncija akadálytalanul tolta le a bőrt, s hamarosan hüvelye falán érezte az érzékeny kupakot.

Odaintette Ernőt is, aki már készséggel gombolta ki és tolta le nadrágját. Az ő farkát nem ismerte, vele még sosem feküdt le, s most meglepetten látta, hogy még Péterétől is erősebb, vastagabb. Lovaglás közben simogatni kezdte Ernő farkát, majd megállt a mozgásban és megnyalta, majd beszívta a makkját. Péter ismét akcióra késztette, ahogy ölét feltolta, ezért kiengedte a másikat a szájából, nehogy lovaglás közben kárt tegyen benne. Kezével azonban nem engedte el, s érezte, ahogy egyre keményebben és forróbban lüktet benne.

Laura mögött már Marci is rekord sebességre kapcsolt, farka mellett cuppogva folyt ki a korábbi ondó és a friss élvezés összekeveredett nedve. Ölét előrefeszítette és Laura ismételt sikolyai mellett annak rángatózó ölébe spriccelt. Erre már Ildi is felkelt és a korábban még őt kefélő Petit vezette oda, ahogy Marci farka kicsúszott máris a vastagabb faszt nyomta a helyébe. Laura kérlelve kiáltott fel: – Elég volt, hagyd abba, nem bírom tovább! – senki nem törődött vele.

Péter ugyanazzal a tempóval dugta tovább, ahogy elődje abbahagyta. Laura már folyamatosan remegett és élvezett. Pár percig kefélhette csak Péter, amikor helyét Ernő vette át, s durván betolta vastagabb a farkát az érzékeny hüvelybe. Laura eszelősen sikoltozott, menekülve dobálni próbálta magát, de a fáradtságtól és a fenekét markoló kezektől csak vergődni tudott.
S akkor elsötétült minden.
Ájultan dőlt el a lepedőn.
Észre sem vette, hogy abbahagyta puncijában a kefélést partnere. Homályosan ugyan eljutott a tudatáig, hogy magára maradt a teste, de nem tudta ez a valóság-e. Agyában akkor már egy másik mozi filmje pergett.

Miklós feküdt mellette, s melegbarna szemeivel az övét kereste. Nem tudott szembenézni vele, de halkan suttogta: – „Csak téged szeretlek, bármit is tettem, csak téged kívánlak! Nem akarlak elengedni, Te kellesz nekem! Ne hagyj el, bocsáss meg kérlek! Ki kellett próbálnom, hogy eltudlak-e felejteni. Azt hittem, csak az újdonság, a szokatlanság varázsa vonz hozzád, de tévedtem. Ezért kellett kipróbálnom, hogy a testem mit bír el nélküled, ki tudja-e törölni a vonzalmat, ha mással élvezek. De egy kevés volt, mindig és mindig csak te jártál az eszemben. Ahányszor élveztem, előtte, közben, utána csak rád vágytam. Minden idegsejtem téged szeret, téged kíván!”
Közben simogatta a sosem érintett férfi testét, szorította magához kezét. Hozzányomta kemény mellét, forró ölét, s cirógatta, ölelte, simogatta. Ájultában sem érezte, hogy a férfi hozzáérne, csak jól ismert hangját hallotta: „Megbocsátok, szeretlek kicsim!”

Ájulása ekkor mélyebb lett, ám alig tartott pár másodpercnél tovább. Kinyitotta a szemét, s megpróbált felkelni, de csak csúszva tudott helyzetén változtatni. Maradék erejével legurult a párnákról, s a szoba felé fordult. Homályos tekintetével akkor látta, hogy Ildi egy a földön fekvő férfi farkán lovagol, előtte Péter áll, s löki kemény farkát egyre mélyebben a torkába, mögötte pedig a fürdőkádból megismert srác keféli a seggét. Ildi testéről szinte patakokban folyt a víz, mellén a bimbók olyan hegyesek voltak, hogy akár üveget lehetett volna vágni velük.

Egyre jobban rázkódott, remegett, amikor a mögötte levő srác felkiáltott és telelőtte fenekét, majd szinte azonnal ki is csúszott belőle. Ettől Ildi felszabadultabban lovagolhatott, kivette szájából Péter farkát, felgyorsította öle mozgását, s amikor az alatt levő felkiáltott, akkor ő is sikoltott egy hatalmasat, majd rárogyott a férfira. Péter azonban nem hagyta békén, felhúzta magához térdelő helyzetbe, kemény farkával szétfeszítette ajkait, kezét a nő tarkójára tette és valósággal megbaszta a száját. Nem kellett sok, talán egy percnyi döfölés után remegve élvezni kezdett, amit Ildi eleinte még megpróbált lenyelni, de később kicsordult a száján, nyakán, mellén csíkokban lefolyva.

Mindannyian eldőltek, kinek merre engedte a tér, a bútorok. Laura ámulva nézett körül. Hármójuk helyett immár Péter és barátai is a szobában voltak, s szemmel láthatóan nem unatkoztak. Megpróbált ismét felkelni, de mozdulni is alig bírt. Lenézett az ölére, s látta, szeméremajkai szinte rojtosak, megnyúlva, kivörösödve nyílt utat engedve a kisajkaknak tátongnak, Combjain száradó, vastag fehér folyadékcsíkok húzódtak, s nem volt kétsége afelől, hogy honnan erednek. Mindenki aléltan pihegett csak a zene hallatszott. Ildi volt, aki elsőként bizonyult a legéletképesebbnek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sexigirl ·
felizgatott:-) :innocent: :blush:

J.James ·
Engem ez az egész sorozat egy gyenge pornóra emlékeztet, kefélek hogy ne legyek szerelmes... :blush: ezek után eszembe se jut kritikával illetni Kovi mester remekbe szabott műveit. :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: