Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ájulás 5.

– Bocsánat – suttogta, s nagyon lassan és óvatosan engedte el, miközben a masszőr már a csuklójától kezdve nyugtatóan simogatta a karját. – Ez fantasztikus volt, köszönöm –azzal önkéntelenül is hanyatt fordult, egy pillanatra sem gondolva arra, hogy anyaszült meztelen. Szép, kerek, kemény mellei izgatóan domborodtak, teljesen kopasz puncija kiemelkedett hasa aljából.
– Ki az a Miklós? – kérdezte Ildi – Ismernem kellene? Az ő nevét kiáltottad, mikor Feri megmutatta azt a spéci fogást.
– Akit legjobb lenne elfelejtenem, bár eddig nem nagyon sikerült, pedig már majdnem mindent megtettem ennek érdekében. Folyton ő jár az eszembe, holott nem lenne szabad, Férjem, gyerekem van, még ha nem is vele közös. De ez a szerelem feléget, úgy vágyok rá, hogy azt elmondani sem tudom. Felejtenem kellene, de nem tudok.
Lelki kiborulásában észre sem vette, hogy teljesen meztelenül fekszik az ágyon, s két, majdhogynem idegen ember előtt tárulkozik ki lelkében és testében. Ildi gyengéden simogatta a combját, a férfi pedig még mindig a karját fogta.
– Segíthetünk elfelejteni – mondta a nő, s már Laura duzzadt szeméremdombját cirógatta kézfejével. – Feri biztos tud valami jó módszert erre is.
– Hálás lennék érte – felelte Laura anélkül, hogy tudatában lett volna, mi lehet kijelentésének következménye.

Ildi felkúszott mellé az ágyra, s közelebb húzta magához Laurát, így a túloldalán maradt hely a férfinak is, aki szintén mellé telepedett, de csak félig az ágyra ülve. Laura lehunyta a szemét, úgy gondolta, a beszélgetéshez igazán jó ez a meghitt közelség.
– Pár hónapja ismertem meg a neten – kezdte, már ismét Miklós mosolygós arca jelent meg előtte –, és igen hamar megkedveltük egymást. Ma már ott tartok, hogy nem merek elmenni az első randira, mert attól félek, hogy felborítom az egész életemet – fejezte be az egy szuszra elsuttogott bevezetőt, de akkor egy gyengéd kéz tapadt puhán a szájára, nem engedve ki belőle több szót.
– Csssss – hallotta valahonnan a kéz alól, s egy pillanat múlva nedves nyelv kezdte cirógatni a jobb mellbimbóját. Kinyitotta a szemét, Ildi rövid szőke fejét pillantotta meg, Arca felett pedig Feri fürkésző, mosolygó tekintetével találkozott. Megrémítette a másik nő tette, s emelte volna balkezét, hogy eltolja, de akkor a masszőr öléhez ért, beleütközve a nadrágon keresztül immár félkeményen felmeredő falloszba. Önkéntelenül is odanézett, s elmosolyodott: „igen, talán csak ez segíthet, újabb és újabb élvezet, hogy ne őt kívánjam”. Azzal ismét kezébe fogta, de most puhábban, óvatosabban, mint a masszírozáskor. A férfi előre hajolt és jobbjával kezébe vette a másik mellet, balja pedig a hasát simogatta. Laura érezte, ahogy bimbói mind jobban felmerednek a kéz és a száj ingerlésére. Ildi felemelte a fejét és mosolyogva hajolt föléje. Laura látta, hogy nyáltól csillog saját bimbója, amit immár a férfi két ujja közé csippentett és gyengéden morzsolgatni kezdett.
– Gyönyörű – dicsérte Ildi is és Laura fülét, nyakát kezdte csókolni.

Ő közben a férfi nadrágjának madzagját kereste, s mikor megtalálta, csak úgy, egy kézzel kibontotta és lehúzta róla. Feri felegyenesedett és az ágy mellett állva lerúgta a sortot. Szerszáma így Laura arca mellett meredezett. Ráfonta a kezét és finoman húzogatni kezdte rajta a bőrt. Csak kicsiket mozdított rajta, élvezte a kényeztetést. Nagyon tetszett neki, ahogy a makk nyílása éppen csak előbukkan, majd visszafelé a bőr összezárul rajta. Csak két ujjával fogta meg, hogy minél többet láthasson belőle. Közben gyönyörködve nézte a frissen és gondosan borotvált dákót és alatta a hasonlóan sima, a golyók súlyától lecsüngő zacskót. Eddig csak képen látott ilyet, de élőben még jobban tetszett neki.

Ildi már ismét lejjebb csúszott és felváltva vette a szájába kemény mellén ágaskodó bimbóit. Laura másik kezével a nő testét kezdte simogatni. A fenekétől indulva, a csípőjét, derekát, majd feszes hasát kényeztette, s ahogy a másik lejjebb haladt egyszer csak az övéhez képest kicsi, kemény, hegyes mellekbe ütközött.
Idegenkedett korábban a leszbikus kapcsolatoktól, bárhogy is találkozott vele. Személyes élménye sem volt, de elképzelhetetlennek tartotta, hogy szexuális okból érjen egy másik nőhöz, vagy az őhozzá. A masszírozás, és az a bizonyos speciális fogás most azonban egyfajta kábítószerként hatott rá, egyszerre volt felfokozott és apatikus állapotban. Megérintette a kicsi, de keményen meredő mellbimbót, s ettől Ildi szenvedélyesebben nyalta az övét. Elhúzta a kezét, s ekkor a másik is visszahúzódott. Laura önkéntelenül is rájött: társnőjének izgatásával szabályozni tudja saját ingerlését.

Feri makkján ekkor megjelentek az első cseppek. Ahogy hátra húzta a bőrt, a feszessé vált makkon fényes réteg maradt, ami megcsillant a fényben. A következő csepp már a csuklójára pottyant, s ekkor teljesen visszahúzta a fitymát, szabaddá téve a vöröslő kupakot. A masszőr ezalatt combjai belsején az érzékeny bőrt cirógatta, néha hozzáérve szeméremajkaihoz. Még jobban szétterpesztette a lábát, nagyobb teret engedve a kutakodó kéznek, amikor Ildi ujját érezte meg csiklóján. Felnyögött a hirtelen jött ingerléstől, mire a másik nő felemelte a fejét.

Pont abban a pillanatban, amikor Feri a farkát Laura félig nyílt szája felé tolta, de így Ildi arcába ütközött. Ő először egy picit visszahőkölt, de a következő pillanatban már kinyújtott nyelvével nyalta le az ismét kibuggyanó előnedvet. Nyelvével körbejárta a makkot, majd a dárda szárát simogatta végig a szerszámot tartó vékony ujjakon keresztül le egészen a tövéig, majd vissza a kupakig. Laura élőben még sosem látott más nőt szopni, s most visszafojtott lélegzettel figyelte, ahogy Ildi kicsit szétnyitja ajkait, amik rátapadnak a makkra, s láthatóan megszívja. Felette a férfi szemét lecsukta, s fasza egy kicsit megremegett az ingerléstől. Ő akkor a sima zacskót kezdte simogatni, tenyerében tartva az érzékeny golyókat.

Szeme előtt a szerszám egyre mélyebbre került Ildi szájában, aki mind lelkesebben fogadta magába a kemény testrészt, aminek oldalán egyre vastagabb lett az ér. A makk már teljes terjedelmében a szájban volt, sőt még valamivel több is. Akkor a nő kicsit kiengedte, s ajkait felhúzva, hegyes fehér fogaival gyengéden megharapta. Feri sziszegni kezdett, mire Laura kihúzta a másik nő szájából, s mintegy bocsánatkérően az előbbi „inzultusért” gyengéd csókolt lehelt a bántott területre. Nyelvét körbefuttatta rajta, majd ismét megcsókolta, kiengedte a szájából, s ráfújt a nyálas szerszámra. Tudta, hogy ez a hűsítés roppant izgató, ugyanakkor segít, hogy ne menjen el idő előtt a férfi, s megismételte még párszor.

Mikor látta, hogy már nem olyan feszült, akkor bevette szájába, s határozottan, de nem túl intenzíven szopni kezdte. Ildi közben lejjebb csúszott és tovább simogatta a csiklóját, szája pedig újra a mellét kényeztette. Laura megérezte, hogy a másik nő puncija forrón és lucskosan a térdéhez tapad, s elkezdi hozzá dörzsölni. Szokatlan, egyszersmind izgató volt, különösen, hogy egy vékony és egy vastagabb ujj utat keresett a hüvelyében. Megindult az ismerős lüktetés, hüvelyéből intenzívebben kezdett csepegni az élvezet nedve. Mélyebben szívta be szájába a szerszámot, majd kicsit megszorította, s kiengedte.

– Basszál meg! – szólt a férfira, aki odahagyta a száját és a mellét, az ágy végébe ment, Ildit félretolta és Laurát lehúzta az ágy végébe, hogy feneke éppen csak támasztékra talált. Kezébe vette szerszámát és a széttárt combok közé állt. Ildi, akit ez eltávolított Laura testétől most annak öle fölé hajolva tágra nyílt szemekkel nézte, ahogy a kemény fasz a szétnyílt szeméremajkak közé lendül. Mielőtt azonban célt ért volna, Ildi megfogta, és a szájába szívta, mélyen benyelte, majd nyálától síkosan és nedvesen visszairányított az eredeti cél felé, másik kezével széthúzva a rózsás, lucskos ajkakat és betolta a férfit Laurába.
Tenyerével a férfi izmos fenekébe markolt és úgy irányította annak mozgását, sebességét. Szinte rajongva nézte, ahogy a rózsaszín szeméremajkak követve a merev szerszám mozgását, hol összezárulnak, hol kinyílnak. Megsimogatta a duzzadón kitüremkedő csiklót, ettől Laura követelőzően emelte feljebb a csípőjét, jobban odakínálva ölét a lassan benne mozgó pénisznek és a simogató ujjnak. Ildi ráhajolt és kinyújtott nyelvét is rányomta a csiklóra, körkörösen megnyalta. Tetszett neki az íze, így amikor Feri farka éppen kifelé haladt, akkor nyelvével, szájával a szárát vette célba, s leszopta arról Laura nedveit.

A masszőrnek is tetszett a dolog, így teljesen kihúzta, és Ildi szájába nyomta a faszát. Ő örömmel és cuppogva szívta magába a másik nő nedveit, majd ismét visszatette a pinába és visszatért nyelvével a csiklóhoz. A férfi ott folytatta, ahol abbahagyta, módszeresen és egyenletes ritmusban járatta szerszámát a mind nedvesebb lukban. Laura öle feljebb és feljebb emelkedett, s amikor Feri és a másik nő, a melleit is ingerelni kezdték, akkor hangosan felnyögött. Keze közben mintegy öntudatlanul rálelt a másik nő immáron kőkeményre megduzzadt mellére, s hol gyengéden, hol erősebben morzsolni kezdte e hegyes, apró bimbókat.

Ildi teste szinte együtt az övével kezdett remegni, s Laura homályosan érzékelte, hogy feltehetően a saját résébe nyomott ujjai is siettetik élvezetét. Azonban most csak saját magával törődött, mert érezte, ahogy elönti a forróság, egyre hevesebben remegett, kezét ökölbe szorítva a szájába vette és sikoltozva, hatalmasat élvezett. Combjai remegtek, melle szinte elviselhetetlenül megduzzadt, feszes hasa hullámzott, ahogy egyre magasabbra jutott a kéj hullámain. Ahogy a csúcsra jutott, máris hiányérzete támadt, az eddig a hüvelyében mozgó fallosz odahagyta. „Még nem is élvezett el!” – méltatlankodott magában.
Feri azonban már az eddig is hason fekvő és éppen élvező Ildit húzta magához és hátulról olyan kíméletlenül nyomta a pinájába farkát, hogy az körmeit a lepedőbe vájta és hangosan felsikoltott. Gyors iramban dugta a nőt perceken keresztül, hosszú erőteljes lökésekkel, közben benyúlt a lába közé és a csiklóját morzsolta. Mikor már ki tudja hányadszor sikoltott fel, akkor kivette a farkát és ismét Laurába nyomta, akit meglepett a hirtelen jött „támadás”. Felemelte a lábait, mintha menekülne, de ezzel csak nagyobb lehetőséget engedett a kemény dárdának.

A férfi nyakába vette a kemény vádlikat és a korábbi gyors tempóban dugta, amíg Laura ismételten fel nem sikoltott. Akkor újra a hason elterült Ildihez lépett, felnyalábolta és Laurára fektette. Betolta a farkát, egy pillanatra sem tévesztve a ritmust, folytatta a baszást. Talán egy percig volt benne, akkor az alul fekvő Laurába tette vissza, s őt dugta egy percig. Ők ketten már szinte öntudatlanok voltak, amikor Feri kirántotta a szerszámát és a nők fejéhez térdelt. Párat húzott a farkán, s egyszerre spriccelte le az arcukat, töltötte meg a frissen, ritmusosan csapódó ondóval az izgalomtól elnyílt szájukat.

Percekbe telt, míg úgy ahogy magukhoz tértek. Lenyelték ami a szájukba jutott, s lustán elmaszatolták ami az arcukra, nyakukra ment. Ildi szólalt meg először:
– Gyere ide Feri, ezt meg kell, köszönjem, nem gondoltam volna, hogy te ilyesmire is képes vagy. – azzal a lányok mellé dőlő férfi mellkasát, hasát kezdte csókolgatni, majd gyengéden megnyalta és puszilgatni kezdte péniszét. Megfogta Laura kezét, és ahol az előbb a nyelve kalandozott, ugyanazon az úton a szerszámhoz vezette és ráfonta a vékony ujjakat. – Isteni ez a szerszám, nagyon jó vagy – folytatta – bár csak előbb tudtam volna, hogy ilyeneket tudsz – nevetett fel és tovább nyalogatta a még puha, de éledni kezdő fasz hegyét.
– Te még nem feküdtél le vele? – ült fel Laura meglepetten. – Azt hittem, hogy nem ez az első dugásotok, olyan nyílt, szemérmetlen meztelen voltál. De az tény, hogy nem semmi amit a farkával művel – nevetett fel ő is és húzott néhányat a hátracsúszott fitymán. Közben becsukta a szemét, s azt hitte megoldódtak kételyei, ehelyett ismét Miklós pajzánul mosolygós arca jelent meg. – ÁÁÁÁ!!! A francba!!! – kiáltott fel. – Ez így borzalmas! – azzal könnybe lábadtak szemei, s visszahanyatlott az ágyra.

– Mi a baj, fájt talán? – kérdezte Ildi.
– Pedig vigyáztam vele – mondta a masszőr.
– Nem, egyáltalán nem fájt, nagyon jó volt, de még mindig nem tudok másra gondolni csak Őrá. Mennyit kell még kefélnem, hogy ne Ő legyen a legfontosabb az életemben? – tette fel a költői kérdést.
– Akkor jól sejtettem, hogy ma már dugtál valahol mielőtt hazajöttél – simogatta meg a könnyes arcot Ildi. Ezek szerint nem volt túl erős a reggeli pasid…
– Péternél voltam, ismered, de vele együtt összesen ma már négy volt mire hazajöttem – mondta elkeseredve Laura –, Feri az ötödik, de még mindig csak Miklósra tudok gondolni, őt kívánom.
– Pedig akinek Peti beakaszt, az nem panaszkodik egy … – harapta el a szót Ildi, de aztán befejezte – … darabig. Én is dugtam vele párszor, nagyon jó a srác. Ugye nem haragszol?

– Dehogy haragszok, egészségedre „sógornő” – nevette el magát Laura –, sőt, immár kétszeres sógornő. Nem vagyok belé szerelmes, így féltékeny se. Ha viszont ha Miklós félrekefélne, meg is ölném, azt hiszem. Tudom, ez nem túl korrekt a részemről, de nem tehetem meg, hogy annyira belé szeressek, hogy felforgassam az életem. Más megoldást nem láttam, mint kipróbálni, hogy kielégülten is őt kívánom-e?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Vadóc ·
A szerelem csodálatos érzés.Néha mámoritó, néha fájdalmas de sohasem feledhető.Laura bármennyit és bárhány férfival fog kefélni, Miklóst soha nem fogja tudni feledni.Remélem a történet végére egymásra találnak és beteljesül boldogságuk.Nagyon várom a folytatást, gratulálok......vigyori :))) :heart_eyes:

vanessa84 ·
Nagyon jó mint ahogy összes előző is az!!!!!!!!!!!!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: