Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ahogy tetszik 2...

Ahogy tetszik - első rész - by ranagol


Végignéztem, ahogy a masszírozásom után átöltözöl. Mikor csak fehérnemű volt rajtad rámmozdultál, egy gyors mozdulattal végigkarmoltad a nyakam.
- Na ezt magyarázd ki! - mondtad nevetve.
Mérgemben a fenekedre csaptam. Mire egy nyögés hagyta el a szád. Éreztem, ahogy elönt a forróság... Odalent...
-Jóvátehetem? - kérdezted mosolyogva, majd válaszra sem várva letérdeltél...
A gyakorlott mozdulatok hamar kiszabadították az ágaskodó farkam. Csak kézzel simogattad, majd mint a fagyit elkezdted nyalogatni. Hirtelen felálltál, a kezed tovább masszírozott odalent, de a szád az enyémre tapadt.
Akartalak, kívántalak, a fenekedbe markoltam, a tükörben a látvány tovább fokozta az élményt. A nyelveddel a nyakamon lévő sebre tértél át. Kezeim megszabadítottak a melltartó fogságából és ismét hálát adtam a tükörnek a látványért. A tanga következik, miközben lekerül rólad, meglátom a frissen borotvált puncit. A lábaid szétnyitom, a nyelvemmel ízlelem, majd az ujjaim becsusszannak. Teljesen nedves!
Kényelmetlen lehet így állva, az ágyra fektetlek... A farkam követeli a jussát, de várni kell, az első orgazmust a nyelvemmel érem el nálad...


Ahogy tetszik - második rész - by a lány


Tudtam, hogy csak idő kérdése az, hogy a sok provokálásom végre révbe érjen Nálad és megkapjam Tőled, amire már nagyon régen vágytam!


Imádtam, ahogy magabiztosan nekem estél, és az ágyra fektetve először lassan, majd egyre ütemesebben nyaltad a nedves puncim. Az egész testem beleborzongott ebbe a jóleső finom érzésbe. A mellbimbóim megkeményedtek, és a csiklóm is egyre duzzadt és finoman lüktetett a kellemes érzéstől, amit nyújtottál nekem! Imádtam a gyönyört, amit akkor kaptam Tőled. Mikor már közeledtem a csúcshoz és egyre hangosabban nyögdécseltem egy pillanatra, abba hagytad a puncim nyalogatását, és csókolózni kezdtünk. Éreztem a keményen duzzadó farkad és mit meg nem adtam volna, hogy a puncimban is érezhessem akkor, majd a melleimmel játszottál egy kicsit, de ezt nem tűrtem sokáig, mert nagyon akartalak és a gyönyört is, amit kaptam, ezért finoman újra a forró nedves puncimhoz irányítottam a nyelved, hogy érezzem puha, ám de határozott masszírozását.


Teljes extázisba estem, annyira élveztem, hogy a hangom sem tudtam visszafogni és egyre hangosabban nyögtem. Az egész testem remegett, amikor elértem a csúcsra...
Tudtam, hogy nem leszek hálátlan, a testem még mindig remegett, miközben gyengéden simogattál...
...néhány perc elteltével éreztem, hogy ismét nagyon kívánlak, és szeretnék még abból a gyönyörből kapni, amibe belekóstolhattam általad...
Ahogy egymás mellett feküdtünk az ágyon én föléd hajoltam és megcsókoltalak. Heves csókolózásba kezdtünk és éreztem,  hogy keményebb a férfiasságod mint valaha, ezért lejjebb csúsztam az ágyon, hogy hozzá férjek. A nyelvemmel lassan finoman körkörösen masszírozni kezdtem és apró csókokat leheltem rá, amitől kezdted elveszíteni a fejed. Ezután a forró nyálas számba toltad a farkad és én szopni kezdtem, közben a kezeimmel cirógattalak.
Jó érzés volt átélni, ahogy átadod magad a gyönyörnek és végre önfeledten azt csinálhatunk, amire már nagyon régen vágyunk. Imádtam játszani a farkaddal és egy pillanatra sem akartam abbahagyni a kényeztetését, mert érezni akartam mielőbb ahogy a számba élvezel...
...de eltoltad az arcom magadtól és mögém kerültél az ágyon, hogy én is megkapjam azt ami még jár nekem...


Hátulról toltad be a kívánatos fakad a puncimba, ezt már én sem tudtam csendben élvezni, és hangos nyögéssel adtam a tudtodra, hogy nagyon élvezem, amit csinálsz.
Fantasztikus érzés volt, és újra át akartam élni az orgazmus gyönyörét, de ahogy kezdtünk belejönni, akkor abbahagytad és ismét a számban érezhettelek.


Tovább folytattam, amit nem rég abba hagytam, keményen duzzadt a számban és éreztem, hogy nincs sok hátra... egyre hevesebben szoptam a farkad és kis idő múlva a számban érezhettem minden finom cseppedet, amiből nagyot kortyoltam. Az egész tested remegett a gyönyörtől, és az ágyra roskadtunk mind a ketten. Kedvesen rám mosolyogtál, én meg Rád. Különleges élmény volt mindkettőnk számára ez a találkozás! ;)

Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Semmit nem mozgatott meg a fantáziámból...
Ahogy tetszik? Sehogy.

Andreas6 ·
Ahogy a bevezetőben írtad: iromány. Biztos nem ezt a szót használtad volna, ha ráérzel a jelentésére... Szóval: nem írás, csak iromány!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: