Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ahogy Réka még sosem...

A történet Rékáról szól, egy kedves, nagyon szemrevaló lányról. Vállig érő barna haját, kiengedve hordta, s csoki barna szemei, már fiatal korában megigézték a férfiakat. Mikor kamaszodott, a testi adottságai miatt ez fokozatosan igaznak bizonyultak. Bár nem nőtt túl magasra, de formás, átlaghoz képes nagy mellei, és kerekded popsija után a fiúk csorgatták nyálukat. Idilli életet élt, szerető családdal, jó képű pasival, s a legjobb középiskolába járt a környéken. Minden szép és jó volt, amíg a szülei nem döntöttek úgy, hogy elköltöznek. Réka érettségi után, azonnal az ország másik végén találta magát. Nehéz idők jöttek rá. Mindent, amit ismert egy csapásra megváltozott. A környezet, a barátok, s a párjával a nagy távolság miatt, egy idő után elhidegültek egymástól, majd szakítottak.


A helyi főiskola, bár jó hírnek örvendett, a lány nem érezte jól magát benne. Azon töprengett, hogy nem folytatja tovább tanulmányait. Szabadidejében ismerősök, híján az interneten barangolt. Beregisztrált rengeteg közösségi portálra, hogy néhány embert megismerjen, de rendszerint csalódás érte, mert a férfiak többsége csak szexelni akart vele, ő ehhez viszont túl jó kis lány volt. Egy tavaszi délután volt, s mivel nem volt semmi programja, ismét netezni kezdett. Az egyik közösségi oldalt böngészte, mikor egy csinos harmincas nő adatlapjára tévedett. Rékának tetszett a nő, bemutatkozása, s az egyik kép alá kedves kis kommentet hagyott, majd visszatért a honlap főoldalára. A lány kicsit pakolgatott a szobájában, mikor észrevette, hogy üzenete érkezett. Először arra gondolt, „már megint valami kanos fiú, aki egy laza popsi dicséret után, meg akarja dugni”. Tévedett. Az a harmincas nő volt, akinek imént megjegyzést fűzött a képéhez. Újra szemügyre vette Réka a fotókat, s az adatlapot. Annamária rendkívül dekoratív volt, igazi harmincas bombázó, bár a levele túl barátságosnak tűnt, ezért a lány kedvesen elhárította a megkeresést. Nem telt el kis időbe, mire jött a válaszlevél.
„Ne hidd azt, hogy leszbikus vagyok. Csak túl közvetlen, olvastam, hogy nincs sok ismerősöd, és mivel nekem sincs egy barátnőm se, ezért találkozhatnánk. Úgyis olyan szép az idő. Shopping?”

Réka tűnődött egy kicsit, és mivel nem volt, semmi dolga, és vásárolni, mindig szeretett, ezért belement a találkába. Megbeszéltek egy időpontot, a közeli pláza bejáratánál. Lány gyorsan elkészült, felkapott magára valamit, majd indult is a megbeszélt helyszínre. Időben odaért, ellenben Annamária késett egy keveset. Réka nézegette az óráját, de nem kellett sokat várnia, megérkezett a partnere is. A nő élőben még szebb volt, hosszú lábai, méretes keblei mellé, divatos, szexi öltözködés dukált. Fütyörésztek is utána a férfiak az utcán, amit csak egy magabiztos mosollyal intézett el. A két lány között az ismerkedés könnyen ment, s azonnal a tettek mezejére léptek. Sorra járták a boltokat, s közben nem felejtették el a teremtés koronáit kibeszélni. A vásárlás is jól ment, Réka szerette a szexi holmikat, de Annamari hatására még bevállalósabb holmikat választott. Jobban kivágott top, rövid szoknya, áttetsző egybe részes ruha. Már majdnem végeztek, mikor egy kirakatban Réka meglátott, egy rendkívül szexi blúzt, fekete szatén anyagú, aranycsíkos mintázattal. Nagyon megtetszett a lánynak, de mivel már nem volt pénze csak sajnálkozni tudott. Ekkor lépett közbe Annamária. Bár Réka nem szerette volna, az újdonsült barátnője megvette neki a blúzt. A lány lekötelezettnek érezte magát, ezért nem utasíthatta vissza a másik meghívását a lakására.

Annamária nagy házban lakott, igényesen berendezett szobákkal. Itt tovább folytatták a beszélgetést, majd a ruhákat ismét felpróbálták. Tükör előtt pózolgattak, s bár Réka, nem vette észre a másik nő, rendre kéjesen mustrálgatta végig, öltözködés közben. A „divatbemutatót” Annamária férje szakította félbe. A nő sokat mesélt uráról Rékának, ezért a lány egy adonisnak képzelte, de csalódnia kellett. A férfi nagyon átlagos külsővel rendelkezett, és a kisugárzása sem volt hatásos. A férj elmesélte unalmas napját, majd közölte, hogy főnökségből néhány embert meghívott. Annamari nem örült ennek. Miután Károly felment az emeletre, a két nő beszélgetni kezdett. Annamari sajnálkozását fejezte ki az esti vendégeskedés miatt és szerette volna, ha Réka náluk maradna a vacsora idejére. A lány először elutasító volt, de a barátnője végül maradásra bírta. Mivel fárasztó és meleg napon voltak túl, mindketten egy kiadós zuhanyra vágytak. A házban két fürdőszoba is volt ezért egyiküknek sem kellett udvariaskodnia. Rékáé lett az emeleti zuhanyzó. A lány ezt a helységet is komfortosnak találta. Hamar ledobta a ruháit, s egyből a zuhanykabinba sietett. Isteninek találta a vizet, ahogy végig folyt a selymes bőrén lehűtötte izzó testét. Ezután szépen bekente magát tusfürdővel, szinte bizsergette a kebleit, miközben gyengéden megérintette őket. Lábára nyomott egy adagot a tusfürdőből, majd lehajolt és úgy terítette szét lábán. Pucsítás közben formás popsija megfeszült, ha egy férfi látta volna…

De valaki látta, Réka nem szerzett róla tudomást, de a szobaajtó résnyire nyitva volt, és vadul kukkolták idomait. Miután a lány végzett, keresett e törölközőt és száritokozni kezdett vele. Észrevette, hogy az ajtó nyitva van, s rá is kérdezett, hogy van-e ott valaki, de válasz először nem érkezett, majd hirtelen Annamari lépett be törölközőben. Réka megnyugodott, és együtt mentek ruhát választani. Tanakodtak, hogy mi lenne a vacsorához a célszerű, de mivel mindketten nőből voltak, ezért vad és szexi cuccokat vettek fel. Annamari egy rövid fehér miniszoknyát, és mélyen dekoltált rózsaszín topot választott, Réka az újdonsült fekete, aranymintás blúzt, forró nacit és harisnyát vett fel. Így mentek le a vacsorához, s a vendégek, már meg is érkeztek. A fiatal lány kicsit meglepődött, valami komor hangulatra számított, ezzel ellentétben hangosan szólt a zene, és kedélyesen táncoltak az emberek. Mielőtt leértek volna az emeletről Annamária odafordult barátnőjéhez, s kigombolta a blúz alsó gombjait és megkötötte Réka derekánál. „Nagyon szép hasad van, kár lenne takargatni”. A vendégek férfi tagjai rendesen megbámulták Rékát, kissé zavarba is jött ettől, de egy idő után megfeledkezett a dologról.

A hangulat nagyon jó volt, sok nevetés némi alkohollal párosult. Egyedül Károlyt találta a lány nem odaillőnek, ormótlan férfi, aki rondasága mellé, kellemetlen viselkedést kapott a sorstól. A férj számos alkalommal próbált közeledni Rékához, de az elutasította mindig. Pár óra után Réka jobbnak látta, ha haza megy, ekkor kapott egy sms-t volt barátjától. Ez felzaklatta, és kiment a teraszra, hogy telefonon beszéljenek. Vagy tíz percig vitatkoztak, aztán mindketten ingerülten csapták le a telefont. Annamari ment a megbántott lány után, s próbálta vigasztalni. Ismét a férfiak kerültek terítékre. Réka mindent elpanaszolt, majd kérdőre vonta a barátnőjét, hogy miért van egy ilyen taplóval. A feleség nem bántódott meg, s a pénzt, mint egyik tényezőt hozta fel érvként. Ez a lányt nem győzte meg, s tovább kérdezősködött. „Hmm, az ágyban egy isten”-jött a következő érv, de ezt hitetlenkedő fülekre talált. Annamari javasolta, hogy igyák meg azt a pohár whiskey-t, majd utána bebizonyít mindent. Úgyis lett, hamar legurították az itókát, s visszamentek a házba.

Mivel Réka ritkán ivott alkoholt, fejébe szállt a pia. Bent, a hangulat a tetőfokára hágott, mindenki táncolt. A két nő is így tett, vadul simulgattak egymáshoz.
„Tényleg kíváncsi vagy rá?” – Réka bólogatott. Annamari odahívta a férjét táncolni. Közrefogták a fiatal lányt, s ekkor olyat érzett, amit még életében nem. Károlynak hatalmas farka volt, Réka annyira kíváncsi lett, hogy hátranyúlt a férfi derekához, s popsiját annak ölébe nyomta. A lány rég volt már férfivel, ezért duplán izgatta a dolog. Teljesen megfeledkezett magáról, mivel Károly újabb italt adott neki, az alkohol szint sem csökkent le nála. Annamari egy idő után félrehívta.
„Most már megértesz?” lány bólogatott, miközben a száját harapta. A nő megfogta Réka kezét, majd felmentek egy tükrös hálószobába. Vagy öt percet beszélgettek intimebb témáról, mikor Károly utánuk jött, és visszainvitálta a buliba a lányokat. Azok nem akartak menni, Réka kicsit rosszul lett, ezért Annamari lement ásványvízért a földszintre. A lány Károllyal maradt kettesben. A férfi leült mellé, s simogatni kezdte Réka karját, aki elején elhúzódott, de az alkohol hatására engedékenyebb lett. Hagyta, hogy a nyakát csókolgassák, s keze közben a férfi farkára tévedt. Ekkor toppant be a feleség, de elmaradt a botrány, helyette csak Réka jött zavarba. Annamari megnyugtatta, hogy semmi probléma nincs, férjével nyitott kapcsolatban élnek. Károly a maga bunkó módján az ágyra hívta a lányt, miközben méretes farkát elővette. Rékának a szeme a látványtól kikerekedett, de egyre közelebbről bámulta a szerszámot, mivel Annamari gyengéden tolta férje irányába.

Alig pár centi volt közöttük a távolság, mikor a lány el kezdett térdelni. A barátnője közben a blúzát gombolta szét, majd mellét markolászta. A térdepelő Réka fejét Károly megfogta, majd egyből a farkára húzta a száját.
„Gyere kislány!” A durva bánásmód nem tetszett neki, ezért Annamari vette át az irányítást. „Csak szépen nyalogassad”- miközben fogta a lány haját. Réka végig nyalta a méretes hímvesszőt, s néha rá-rácuppant a makkra is. Nagyon élvezetesen csinálta a kiscsaj, a férfi teljesen elolvadt a nyelvmunkától. Annamari látta, hogy barátnője kezd belejönni a dolgába, ezért egyre mélyebbre és mélyebbre nyomta a fejét. Patakokban csorgott a lány nyála a hatalmas hímvesszőn, s még valamelyest élvezte is, amit csinált. Néha Annamari is beszállt egy kis szájmunkával, de a munka nagy részét Rékára hagyta. Kőkemény lett a farok, olyannyira, hogy már csak egy forró punci kellett volna. Annamari el is kezdte a bemelegítést, lehúzta a lány forró nadrágját, s hevesen nyalni kezdte a punciját.
„Hmm nagyon finom vagy. Gondolom még nő sosem nyalt ki, főleg miközben egy hatalmas faszt szoptál.” Réka rázta a fejét cumizás közben, kicsit megalázónak találta a helyzetet, de élvezte is a dolgot, könnyen benedvesedett. Annamari is levetkőzött, majd hanyattfeküdt az ágyon. Mutatta barátnőjének, hogy várja a viszonzást.

Réka még életében nem nyalt puncit, de akár csak a szopásban, ebben is tehetséges volt, s Ani rendesen felizgatta, ahogy csiklójával bánt. Károly sem maradt tétlen, ő is belekóstolt legújabb áldozata puncijába, de ő a popsi lyukat sem hagyta ki nyelvével. A férfi vad ujjazásba kezdett, ez kicsit fájt a lánynak, amit felesége tanácsa oldott meg.
„Kicsit nyálazd be az ujjaid.” A férfi így is tett, először eggyel, majd kettővel, végül hárommal tágította Rékát. A lány aprókat nyögött, s csak akkor sikított fel, mikor magában érezte a kőkemény farkat. A tágítás megtette a hatását, a lány puncija nagyon csúszott, ezért a férfinek nem kellett óvatoskodnia.
„Szeretnéd, ha szétkefélnélek?” A lány minden erkölcsi tartását félredobta.
„Igen, imádnám”. A férfi megfogta a lány haját, s erősen hátrahúzta, Réka látta magát a hatalmas tükörben, az aktus során. Elején nem mert odanézni, de később már látni akarta, hogy mekkora ribancot csináltak belőle. Réka kerek popsija csattogott minden lökésnél, egyre hangosabban élvezett. Annamari puncija is megkívánta a dugást, ezért leültette férjét, s vadul lovagolni kezdett az ölében. Réka sem maradt ki a dologból, közben vadul nyalogatta, a férfi golyóit. Károly érezte, hogy hamarosan itt az idő. Feleségét oldalra ültette, és a lányt vette elő. Markolászta a melleit, s közéjük nyalt.
„Szorítsd őket össze”. A lány engedelmeskedet, majd mellei között érezte a méretes hímtagot. Mellbedugásban sem volt még része a lánynak, de nagyon élvezte, az aktust, főleg, hogy tudta a farok végét nyalogatni.

A férfi hangosan élvezet, közeledett az orgazmus. „Nem szeretném, ha egy csepp is kárba veszne”. Annamari megfogta az ellenkező lány fejét, s a száját a farok elétartotta. „Nyisd ki szépen a szád”. A sperma csakúgy csorgott Réka szájába. Nagyja már az elején lement a torkán. Réka ondóval a szájában nézett a kéjes házaspárra, majd lenyelt mindegy cseppig. Annamari odahajolt hozzá. „Remélem, élvezted az egészet. Jöhetsz máskor is”. Mosolygott a nő!

Vége
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szivacs ·
Csak futtában olvastam át, mert nem ragadott magával.
Sablonos “hétköznapi” stílus, amibôl a LÉNYEG kimarad.
Hogy mi a “LÉNYEG”? Majd egyszer magad is rájössz.

Dionsyia ·
Mivel ennyire szomjazod a kritikát, legyen.
Maga a sztori nem rossz, de elsieted az egészet. Vannak olyan részletek, ahol érdemes kicsit belassítani. Rámenni a részletekre. Jobban kifejteni.
(értem én, hogy sietsz a lényegre térni, de inkább lassan cserkészd be a vadat (Az olvasót)
És persze ha már irodalmiságról beszélünk:

"Mivel Réka ritkán ivott alkoholt, fejébe szállt a pia." - a pia szó argó, nem illik ide. Hacsak nem az egész műnek ilyen a nyelvezete.
"Bent, a hangulat a tetőfokára hágott, mindenki táncolt. A két nő is így tett, vadul simulgattak egymáshoz."

Értem, hogy fokozni akarod a hangulatot, de nem sikerül. Sietsz. ÉS a vadul simulgattak egymáshoz pedig valahogy nem vált ki az emberből semmit. Itt ha jobban belemész a részletekbe, az egyes testrészek egymáshoz dörzsölődésére, esetleg már a hő és a vágy hatására legördülni készülő sós izzadtságcseppet is láttatni engeded, már jobb a hatás.
Persze nem vagyunk egyformák. De ha láttad már Jean-Jaques Annaud-nak A szerető című filmjét (M. Duras regényéből készült) akkor tudod, miről beszélek. Olyan képi megoldásokkal dolgozik és olyan látványos jelenetekkel van tele a film, hogy hihetetlen. (jobb, mint a könyv!) Kb ezt a látványt kellene megteremteni az olvasó fejében is, hogy a mű élvezhető legyen.
woodoo77 ·
Köszönöm a kritikát, meglepően sokat tanultam belőle. Igazsághoz hozzátartozik, hogy amikor írtam ezt (vagy ide beküldött bármelyik történetemet), nem olvastam át. Nem is akarom, mert tartom ezt a dolgot művészinek (legalábbis azt a fajtát, amit én csinálok), inkább hányinger keltőnek.
Semmilyen szerkezetet nem adtam a sztorinak, ezért nincs összetartó ereje.
A "vadul simulgattak" szó összetétel utólag nevetségesnek tűnik, s számomra is elképzelhetetlen a szituáció.
Az általad említett alkotást nem ismerem, biztos jó lehet.
Viszont tényleg sokat segítettél, a kritikáddal, mert nem csak ilyen történeteket írok - sőt - és úgy gondolom oda felhasználom, majd az általad kapott tanácsot.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: