Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Afrikai pár

Tavaly a feleségemmel Rékával elhatároztuk, hogy hosszú idő után lazítunk, és a félretett pénzből elmegyünk valahova messzebb nyaralni. Europán kívülre, a karibi Szent Márton (vagy Saint-Martin) szigetére esett a választás, amiről nagyon jókat hallottunk korábban barátoktól, illetve a Neten.
Egyből magával ragadt minket az egész hely varázsa, a napsütés és a barátságos emberek, a pezsgés, és persze a tenger.
Most nem ezeket kezdem el részletezni (bár ezt is tudnám hosszasan). Amiről most írni szeretnék, az a szállodában történt velünk.
Minden nap a szálloda önkiszolgáló kis éttermi részén reggeliztünk, ahol már az első nap barátságosan köszönt nekünk egy fekete férfi, és az ő szintén fekete felesége. Másnap is itt kezdtünk, hogy legyen energiánk a városnézésre, és ismét belépett a pár, de most egyenesen az asztalunkhoz sétáltak, és barátságosan megkérdezték angolul, hogy csatlakozhatnak-e hozzánk. Bár meg kell vallanom, hogy nagyon nehezen ismerkedünk idegenekkel, valahogy éreztük rajtuk, hogy kedves emberek, így - mivel amúgy is túl udvariasak tudunk néha lenni - odaengedtük őket. Angolul beszélgettünk, amit egyikünk sem beszélt tökéletesen, de azért jól megértettük egymást. Nagyon jó hangulatban telt el ez a reggeli, ahogyan a másnapi is ugyanígy...
A férfi egy erős testfelépítésű, de nem túl nagy termetű, rövid hajú ember volt, hozzám hasonlóan. A felesége pedig egy átlagos testalkatú, bár szép kerek, "hagymafenekű", és a feleségemhez hasonlóan elég bögyös lány volt, hosszú, hullámos fekete hajjal és elég igéző macska szemekkel. Már elsőre megtudtuk, hogy a lányt Kalishának, míg férjét Kamaunak hívják és Dél-Afrikából jöttek ide kikapcsolódni.
Az ezt követő napon is mellénk huppant le ez az afrikai pár a reggelinél. Ezt akkor már szinte vártuk is: jó társaság voltak. Majd este, miután visszatértünk a feleségemmel este a városnézés után, kiszúrtam őket egy asztalnál az éttermi részen. Bár feleségem nem igazán szerette volna, mégis odavittem az asztalukhoz, és kérdeztem, hogy velük tarthatunk-e a vacsorához. Ők szívélyesen beleegyeztek.
A vacsora után is maradtunk, és iszogattunk kicsit a bárban, és úgy tűnt nem csak az én párom csípett be elég hamar az italozástól, hanem Kalisha is.
Megkérdezték, hogy nem innánk-e még egy utolsót az Ő lakosztályukon egy különleges fehér rumból, amit egy itteni ismerősüktől kaptak. Miután azt is elmondták, hogy egy négyszemélyes nagy jakuzzi is van a lakosztályukon. Csodálkoztam, mert a feleségem egyből igent mondott. Lehet ez utóbbi miatt is.
Visszaugrottunk a szobánkba átöltözni fürdőruhába, majd beléptünk hozzájuk.
Természetesen, nem csak a rum, hanem finom koktél is várt még minket, amit már a jakuzziban kortyolgattunk. A két nő már finoman szólva is be volt csípve, de mi férfiak is eléggé el voltunk már lazulva.
Egyre oldottabb témák jöttek fel, mígnem már nyíltan arról beszéltünk, hogy mindkettőnk asszonya szépen meg van áldva a melleket tekintve. Erre a párom is felélénkült, majd szinte féltékenyen faggatott arról, hogy mégis mennyire tetszenek Kalisha mellei. A kis enyhe civakodásunkon jót nevettek Ők is, de utána már mi is. Egy kis hatásszünet után képes voltam, és megkérdeztem Kamaut, milyennek találja a párom kebleit. Ő a kérdést kihasználva alaposan szemügyre vette Rékát. Ekkor éreztem elsőre igazán, hogy nagyon izgat ez a helyzet. Kifejtette, hogy igazán olyan tenyérbe valóak, és biztos jó lehet, amikor fölöttem lengenek. Ekkor a párja nézett szúrósan Őrá.
A párom csak nevetgélt, és talán tetszhetett is neki, hogy a melleiről beszélünk. Majd ismét odavetettem hülyéskedve egy még meredekebb kérdést Kamaunak: ha szinglik lennétek, akkor megfognád ezeket a ciciket?
Továbbra is szúrósan nézte a felesége, de bevallotta, hogy abban az esetben minden bizonnyal szívesen.
- Bár akkor már másban is benne lennék... -tette hozzá.
Erre Kalisha szegezte nekem a kérdést, hogy én mit kezdenék Ővele, amire hasonlóan reagáltam férfitársammal. A lányok egy darabig még puffogtak aranyosan, de aztán Kalisha által előkerült egy újabb koktélos tálca.

Majd az italtól is, és a melegtől is kipirult párom vetette oda, a legnagyobb meglepetésemre, hogy ne csak a mellekről beszéljünk, meg róluk, mert ez így nem fair. Legyen szó a farkakról is! Hatalmas nevetés lett, majd mindkét hölgy harsogva biztatott bennünket, hogy csak egy pillanatra kapjuk elő, és cukkoltak minket, hogy úgysem meri egyikünk sem. Kamau már majdnem megtette volna, mire én kijelentettem, hogy addig nem fogjuk, amíg nem villantanak előtte Ők is valamit.
Kalisha bevállalósan kikapcsolta a fürdőruha melltartóját, de még összefogta a kezeivel, és kérdően a feleségemre nézett. Meglepetésemre Ő is így csinált némi hezitálás és további kipirulás után. Majd Kamauval szinte cinkosan egymás gondolatát látva, hangosan visszaszámoltunk angolul. Volt egy kis hatásszünet, de előbb Kalisha, majd a párom is ledobta a fürdőruha felsőt.
Hirtelen nem is tudtam hova kapjam a fejem: a gyönyörű és hatalmas fekete melleket nézzem-e vagy a pillanatot, ahogy egy eddig idegen afrikai férfi szemügyre veszi a párom kebleit.
Pár másodperc után vissza is akarták volna venni a felsőt, de mi eldobáltuk onnan a sarokba, mondván csak akkor folytatjuk a játékot, ha nem veszik vissza és nem is takargatják a kezükkel. Ennek végül eleget is tettek. Ekkor kimásztunk a kádból, és megálltunk a lányokkal szemben. Láttam, hogy nem csak az én farkam, hanem az övé is megkeményedett a fürdőnadrág alatt.
Most a lányok számoltak vissza 3-tól harsányan.
Letoltuk a nadrágokat lassan, ekkor harsány, lányos ováció hallatszott, mi pedig ott álltunk a meredő farkunkkal. A lányok jól megnéztek minket, majd visszaengedtek magukhoz a vízbe, de Ők is csak úgy, ha így maradunk az este további felében.
Odabújtam a feleségemhez, és odasúgtam neki, hogy el sem hiszem miben vagyunk benne ezen a nyaraláson, miközben láttam rajta, hogy megrészegedve néz rám. Majd szinte értetlenkedve kérdezte: ránk fér egy kis vadulás. Nem?!
Egy kósza ötlettől vezérelve a habok alatt elkezdtem simogatni a combját, majd eltévedt a kezem ODA is. Annyira azért átlátszottak a habok, hogy társaságunk is lássa, és utána ők is így tegyenek.
Kalisha ekkor a párja farkát kezdte el simogatni, miközben ránk nézett vadmacskaként. Réka is így tett velem, miközben őket mustrálta.
A lányok egyre felszabadultan csinálták, ami simogatásból már inkább húzogatásba ment át. Nem álltak le, és már szó szerint verték a farkunk a víz alatt.
Kalisha egyre gátlástalanabb lett, és megkérdezett minket, hogy szeretnénk-e látni ahogy leszopja a farkát Kamaunak, itt a szemünk láttára.(!) Én azonnal igent mondtam. Nem vártam meg a feleségem válaszát, de Ő sem ellenkezett már.
Kamau felállt a jakuzziban, Kalisha pedig kiült a szélére teljesen. Igen tekintélyes nagyságú szerszáma volt, és eléggé erezett, így mereven. Varázslatos volt ezt látni, néztük egy darabig, de hamar késztetést éreztem: én is felálltam és szinte erőszakosan odanyomtam a farkam a párom szájához.
- Itt?! -tétovázott egy kicsit.
- Csak nem akarod, hogy kimaradjunk és nyuszi párnak tartsanak?! - kérdeztem.
Még hezitált kicsit, majd lassan elkezdte szopni a farkam.
Noha istenien szopott, és mindent bele is adott, hogy megmutassa, én mégis végig Kalishát és a fekete fasz helyébe képzeltem az enyém. Ahogy elnéztem Kamau tekintetét, ő ugyanezt gondolhatta Rékával kapcsolatban.
Összenéztünk Kamauval és magamra alig ismerve megkérdeztem: van kedved megfogni a nejem melleit?
A feleségem is lefagyott, egy pillanatra:
- Hát... végül is... nincs ebben még semmi durva... -mondta Réka szaggatottan, és a kezével melleit összefogva odalépett a fekete férfi elé.
Kamau komor tekintettel mindkét kezével megmarkolta a kebleket. Alig ocsúdtam fel, a felesége előttem állt, én pedig ugyanígy tettem.
Gyönyörű kerek mellei voltak, olyan igazi "csöcsök". De épp csak, hogy elkezdtem taperolni és a hátát, fenekét is felfedezni, éreztem, ahogy a keze a combom tövét simogatja. Egyik, majd másik oldalt, néha a herékhez érve. A farkam már izzott szinte, és csak arra vártam, hogy a formás kis fekete keze megmarkolja. Lassan oda is nyúlt, és átkulcsolta az ujjaival a farkam, majd szintén fokozatosan, lassan elkezdte húzogatni.
A feleségemre néztem, és láttam rajta, hogy a féltékenység és az izgalom vegyülete ül ki az arcára, a szeme izzott. Csak annyi mondtam neki magyarul, szinte parancsolva: te is!
Bár élveztem, ahogy Kalisha kézimunkázik rajtam, egy pillanatra se vettem le a feleségemről a szemem. Réka keze elindult, és elsőnek félve ért hozzá egy ujjal az óriási fekete fasz hegyéhez. Majd két ujjával a makkon, és a makk hátsó részén játszott el, amitől Kamau felszisszent élvezetében. Aztán határozottan átkulcsolta Kamau farkát a kezével. Épp, hogy csak összeértek az ujjai. A hideg futott a hátamon, kavarogtak a gondolatok.
- Már nincs visszaút! -jelentettem ki magamban. Lesz, ami lesz hagynunk kell, hogy az ösztön vezessen mindkettőnket.
Egy darabig így álltunk, majd Kamauval leültünk a jakuzzi szélére, a két lány pedig elénk ült féloldalasan a vízben. Réka mindkettőnk farkát verte, miközben szenvedélyes csók csattant el közöttünk.
- Nem folytatjuk odabent? -kérdeztem. Már én akartam kezdeményezni. Valahogy fel sem merült bennem, hogy a feleségem el akarna menni innen, csak azt nem tudhattam még, mi lesz a határ. Így, mivel mindenki benne volt, így kiszálltunk a jakuzziból.
Egy hatalmas, széles és borzasztóan kényelmes ágy volt a lakosztályukon, fényes bézsszínű takaróval. Kamau levetette magát, majd odaszólt a feleségemnek, határozottan: folytasd!
Ez nagyon felizgatott, főleg mivel Réka azonnal engedelmeskedett a parancsnak.
Én most nem követtem a példát: lefektetem Kalishát az ágyra és határozottan lehúztam a fürdőruha alsó részét róla. Bár megfordult a fejemben, hogy most a férje leállít, és bevág nekem egyet, de nem így lett... elém tárult a felesége gyönyörű puncija. A feleségemre nem is figyelve elkezdtem vadul nyalni, miközben a kezemmel a csiklóval játszadoztam.
Egy kis idő múlva a férje odaállt az ágy mellé, és megállt a feleségem feje előtt a hatalmas, most talán még jobban meredező farkával. Réka még mindig piros volt az italozástól, de most még jobban elvörösödött izgalmában. Kérdően nézett rám, de én csak bólintottam...
Így megmarkolta Kamau heréit, majd a nyelve hegyével elkezdte nyalogatni a duzzadó makkot. A szemembe nézett mélyen miközben a fasz oldalát nyalogatta. Majd rám nézett kacéran egyet, és szembefordult a farokkal. Megmarkolta a szárát, és bekapva a makkot, ütemesen szopni kezdte. Így kényeztette egy jó darabig, én pedig majd elélveztem a látványtól...
Ezután azonban a felesége elhúzta Kamaut, és az ágy másik oldalához vezette, magára rántotta, és egy pillanat alatt szenvedélyes baszásba kezdtek. Követtük a példájukat mi is, és az ágy másik oldalán huppantunk le. Bár tudtam, hogy pár másodperce szopott le egy másik faszt, mégis késztetést éreztem, és azonnal lesmároltam, noha így ő is érezhette az idegen puncit a számon.
Milyen előttem mást szopni?! -kérdeztem átlátszóan megjátszva, hogy ingerült vagyok.
- Nagyon finom farka van! -válaszolt a szemembe nézve.
- Kalishának pedig nagyon finom puncija! -mondtam bele az arcába, miközben vadul kúrni kezdtem.
Kalisháék ugyanígy tettek, és hallottam, ahogy felőlem kérdezi Kamau. Így szexeltünk mind a négyen végig misszionárius pózban egymás mellett, amíg el nem élveztek a lányok.
Teljes testéből remegett a nejem, majd miután kifújta magát, odasúgta nekem: te is leszopathatod, de csak ha Kamau kinyalhat engem! Erre nem is válaszoltam csak odaléptem a fekete lányhoz, aki még az orgazmustól szuszogott, és szó szerint kértem, hogy szopjon le engem is!
Közben láttam, ahogy a feleségem elfekszik, és a fekete fej a lábai közé hajol. Lefeküdtem a feleségem mellé. Kalisha odamászott a lábaimhoz, és odacsúszott a farkamhoz. Csókolgatni kezdte a makkomat, majd a farkam teljes hosszában nyalogatni kezdte. Láttam, ahogy a nejem, felnéz és látni akarja, ahogy a fekete kezek, és ajkak játszanak velem. Felnyögött, bár nem tudom, hogy a látványtól, ahogy szopni kezdtek, vagy attól, ahogy egy jó pontot talált a punciján Kamau.
Egymás kezét fogtuk Rékával, amíg a másik pár kényeztetett minket, majd felé fordultam:
- Nem tehetek róla, de meg akarom baszni a fekete lányt! Kérlek nagyon, engedd meg, tudod, hogy csak téged szeretlek, és... te is dönthetsz szabadon. -mondtam.
- Én is AZT akarom! -válaszolta.
- Magamban akarom érezni ezt a vastag fekete faszt! -tette hozzá.
Valami hasonló játszódhatott le közöttük is az anyanyelvükön. A feleségem mellé feküdt Kalisha, és határozottan magára húzott. Szintén odahúzta Kamaut Réka.
Megálltam egy kicsit. Látni akartam a pillanatot, ahogy ez a hatalmas afrikai pénisz behatol a feleségembe. Réka félve tette Kamau hasára a kezét, sokszor még az én farkam is túl nagynak bizonyul, ha még nincs kellően kitágulva, de láttam, ahogy legalább a fele már ki-be mozog benne. Megőrültem a tudattól, és egy pillanatra rossz is volt látni, felkavaró, ahogy ez a fekete ember itt baszta mellettem az édes kis feleségem.
Elkezdtem baszni Kalisha punciját, és egyre vadabbul csináltam. Azt hittem nem rúghatok labdába a férje után, de érzékien nyögdécselt alattam, és karmolászta a hátamat.
Nem telt bele túl sok idő, és hallottam a feleségemen, hogy megint közel a csúcshoz, de éreztem, hogy Kalisha is közel jár hozzá. Gyorsítottunk.
Egyszer csak átkarolta a nyakam és erősen magára húzott, miközben folytattam.
Hatalmas sikításban tört ki, valószínűleg át is hallatszott máshova is. Még szuszogott Kalisha alattam, amikor a feleségem is óriásit élvezett. Soha nem gondoltam volna, hogy még tetszeni is fog egy ilyen helyzet.
Miután felocsúdtak a lányok, egymáshoz közel letérdeltettük őket, majd odaléptünk egymás asszonyához. Nekem Kalisha, Kamaunak Réka verte keményen a farkát az arca felett. Láttam ahogy Kamau megfogja a feleségem fejét két oldalt, szájához tartja a farkát, majd miután Réka engedelmeskedett Neki, szabályosan baszni kezdte a száját. Irtó dühös lettem. Nekem ezt soha nem engedte még, mondván "Ő nem egy szopós kurva...". Most pedig elsőre megengedi egy másik férfinak. Ezért Én is ezt csináltam Kalishával.
Majd a lányok felváltva verték és szopták a farkunk. Túl sokáig már egyikünk sem bírhatta egy ilyen vad szex után, de elsőnek Kamau durrant el és én kiélvezhettem a látványt, ahogy a feleségem arcát a hatalmas fekete faszból kilövellő sperma borítja be, amiből még a mellekre is jutott bőven.
Kalisha is érezte, hogy jön kivette szájából és arca fölé tartotta. Én is szétrobbantam. Folyt le gyönyörű bársonyos bőrén a spermám, és végigfolyt egész testén.
Szinte leírhatatlan volt ahogy a feleségem rám nézett. Arcát beborította az idegen sperma, lógott az álláról, és mellei is ki lettek dekorálva. Mindannyian megtöröltük magunkat, majd elhevertünk az ágyon.
Visszamentünk a lakosztályunkra később, és másnap reggel a szégyen és bűntudat kíséretével ébredtünk. Megbeszéltük a dolgokat, és noha kijelentettük, hogy első és utolsó alkalom volt az életben, már másnap este megismételtük Velük, és immár teljesen józanon.
Hozzászólások
laci1952 ·
Folytasd.
Hans89 ·
Köszönöm! Elképzelhető, hogy lesz folytatás...

Petur ·
Pár napja itt-ott beleolvastam. A címe és a témája alapján ajánlani akartam egy ismerősömnek. Most viszont - miután végig olvastam - örülök, hogy nem hívtam fel rá a figyelmet.
Igazából nem annyira rossz, de számos hibát sikerült benne elkövetni.
Teljesen felesleges mondatokat írtál bele. Töltelék szavak máshol is: például a "szinte". Semmi szükség rá. Ha kitörlöd, a mondat értelme nem változik. Viszont szebben hangzik. Még sorolhatnám...
Az "akció" számomra kicsit sablonosnak tűnt. Az igaz, hogy nehéz eredetit alkotni ebben a témában.
Végül nem nyomtam pirosat, mert a ma értékelt sztorikkal összevetve elviselhető a fogalmazás. Érzésem szerint némi gyakorlással, többszöri átolvasással sokat javíthatnál az írásod színvonalán. (Vagy valakivel "előolvastatva".)
Még egy dolog, ami engem nagyon zavar! Valamiféle népbetegségként terjed az itt megjelent írásokban. Mi a tökömnek kell nagybetűvel írni mondat közben a személyes névmásokat?
"Ezért Én is ezt csináltam Kalishával." Hm, hol tanultad?
Egyedül ott tudom elfogadni, ha levelet írsz, és a megszólításban nagyon udvarias szeretnél lenni.
A sok negatív megjegyzés ellenére biztatlak az írásra, mert úgy érzem, nálad van remény a javulásra.
Hans89 ·
Köszönöm Petur! Nincs harag. Na így lehet építő kritikát megfogalmazni! Tervezek még pár hasonló művet, több figyelmet szentelek rá.
Petur ·
No, akkor folytatom az ekézést. :)
"Most nem ezeket..." kezdetű bekezdést például én simán kihagynám. Nincs baj vele, csak nem elegáns, meg nem ad semmit a történethez.
A vesszőhibákat nem fogom bogyózgatni, mert látom, hogy a legtöbb helyen helyesen használod, azaz tagmondatok között az "és" elé is kötelező rakni. Azt hiszem, ezt hangos olvasással lehet szűrni.
"...majd odaszólt a feleségemnek, határozottan: folytasd!"
... majd határozottan odaszólt a feleségemnek: - Folytasd!
A kettőspont után ugyanúgy gondolatjellel kezdve (akár új sorban) írhatod a szöveget, mint a dialógusokban.
Hoppá, a "majd", kicsit sok van belőle. Hagyd ki némelyiket! Hasonló a helyzet a "már" szócskával, az sem kell mindenhová. Én például az "is" alkalmazásánál nem tudom a helyes mértéket, de erős akarattal le lehet szokni ezekről.
Mintha a végét - az utolsó három (nem 3) bekezdést - elkapkodtad volna. Zavaróak a szóismétlések, főleg mondaton belül.
Én egy hete jöttem rá, hogy a wordben van szinonima funkció. Nem a bölcsek köve, de segít, ha totál lefagy az ember agya.
Jó írogatást!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: