Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Adonis és Cupido - biszex szerelem 2/1

- Teljesen elpirultál – Adonis hátrébb lépett, és megsimította az arcomat. – Ha úgy érzed, nem vagy még kész rá…
Megráztam a fejem.
- De akarom. Tényleg.
Adonis elmosolyodott, átkarolta a derekam, és lassan, minden rezdülésemre figyelve, megcsókolt.
- Tudom. Már akkor tisztában voltam vele, mikor megláttalak a parkban.

Különleges nyár volt számomra az az évekkel ezelőtti. Kamaszéveimet magam mögött hagytam, befejeztem a középiskolát; barátaim szerteszéledtek, és tizenkilenc éves énemre rászakadt a magány.
Nappal egy gyorsbüfében dolgoztam részmunkaidőben, délután a strandon hevertem, úsztam, hogy formában tartsam magam, vagy a parkban ültem egy padon, ölemben egy könyvvel, és lopva az elsiető férfiakat és nőket bámultam. Esténként pedig egy társkereső oldal lapjait böngésztem, vagy a chatjükön lógtam.

Adonis_01 23:05 Szóval úgy érzed, a férfiak éppúgy vonzanak, mint a nők?
TeenCupido 23:05 Nem, nem pont úgy. Eddig minden szerelmem lány volt, szeretni igazán szerintem csak lányokat tudnék. De ha meglátok egy jó pasit, mondjuk a strandon vagy az uszodában, gyakran beleborzongok a gyönyörbe. Hmmm, ha megkaphatnám őt…
Adonis_01 23:07 Üdv a klubban :D Azok alapján, amit elmondtál, biszex vagy.
TeenCupido 23:08 Igen, erre már rájöttem :)
Adonis_01 23:09 És volt már tapasztalatod férfival?
TeenCupido 23:09 Nem, ez eddig csak álom volt számomra :P A való életben azért nehéz úgy ismerkedni, hogy „helló, igaz, hogy mindketten fiúk vagyunk, de nem feküdnél le velem?” :D Ezért lógok itt.
Adonis_01 23:09 :D Szerintem ne aggódj, természetes, hogy kezdetben bizonytalan vagy és nehezen meg a pártalálás. De intelligens, szellemes fiatal srácnak tűnsz, és ahogy a fotódat elnézem, a testeddel sincs semmi gond :) Partnert keresel, akárcsak én. Van ebben valami sorsszerű, nem gondolod?

Gyakran hajnalba nyúlóan beszélgettem Adonisszal, olyan titkokat osztva meg vele, amelyeket addig magamnak sem mertem bevallani. Mintha azzal, hogy egy hozzám hasonló személy megértését megtapasztalhattam, ledőltek volna a bennem felállított gátak és falak. Igen, szeretnék lefekdüni egy férfival. Szeretnék lefeküdni Veled. Azt akarom, hogy belém hatolj, és elvedd a szüzességem. Miután elbúcsúztunk egymástól, még megnéztem egy-egy biszex pornót, és önkielégítettem, de egyre gyakrabban kaptam magam azon, hogy a képernyőn izzadó izmos testek helyett Adonis jár a fejemben. Lehet, hogy ő közel jár a negyvenhez, én meg csak most múltam tizenkilenc… lehet, hogy szinte semmit nem tudok róla, leszámítva a korát és a szexuális ízlését… de akkor is – vágyom rá.
Elszállt a július, beköszöntött az augusztus. Szépen lebarnultam, a napi úszásnak köszönhetően remek formába kerültem, mellizmaim csak úgy duzzadtak, karom is megvastagodott. A kiválasztott egytemre szerencsésen bejutottam, tudtam, már csak hetek kérdése, és itthagyom az otthonom, eltűnök a városból.

Adonis_01 22:55 Gratula a felvételidhez :) Remélem, megtalálod a számításodat az egyetemen. Arról nem is beszélve, mennyi fiatal fiúval találkozhatsz ott :D De ez azt is jelenti, hogy messze kerülsz tőlem.
TeenCupido 22:55 Igen. Épp ezért…
Adonis_01 22:55 Szeretném, ha találkoznánk.
TeenCupido 22:56 Úgy érted…?
Adonis_01 22:56 Be kell vallanom, gyakran álmodozom rólad. Szomorú lennék, ha úgy hagynád itt a várost, hogy egyszer sem láthatlak személyesen. Ha nincs kedved, persze megértem, de…
TeenCupido 22:57 De. Akarom :) Szeretném, ha találkoznánk. Szeretném még az elutazásom előtt elveszteni ezt a szüzességemet is.

Egy parkba beszéltük meg a találkozót, jómagam idő előtt érkeztem. Letelepedtem egy padra, elővettem a Lolitát, felütöttem, de hiába a remek szöveg és a próza csillogó szövete: a gondolataim el-elkanyarodtak, Adonisra gondoltam, magamra, és arra, hogy az előttem elsétáló, csacsogó, lenge ruhás fiatal lányok mit sem sejtenek arról, mire készülök. Ez valahogy izgalommal töltött el, számban összesűrűsödött a nyál, nagyon nyeltem hát, és megnyaltam kiszáradt ajkamat.
- Szia, Cupidóm.
- Szia – kaptam fel a fejem. Adonis állt előttem, a fotókról és beszélgetésekből már jól ismert férfi; és mégsem ő – sármját, a szája sarkában megülő huncut félmosoly vonzerejét sem kép, sem szöveg nem adhatta vissza.
- Elsőre kiszúrtalak ám – nyújtott kezet. Erős, férfias szorítása volt, a bőre forró a napsütéstől. – Nem sok srác olvassa manapság a Lolitát.
- Aham… Én már csak ilyen különc vagyok.
Adonis mellém ült, rágóval kínált.
- Izgulsz?
- Egy kissé – húztam mosolyfélére a számat. – Még sosem… - Bátorságomat összeszedve megjegyeztem: - De az első benyomás nagyon jó.
- Ó, te bókolsz nekem! – Adonis átkarolta a vállamat, megpaskolta a hátam. Alig, vagy egyáltalán semmi erotikus nem volt a mozdulatában, nekem mégis merevedésem támadt. – Pokoli hőség van, mit szólnál, ha felmennénk hozzám?
Erre csak bólintani tudtam.

Új ismerősöm egy társasház mazárdlakásában élt. Ahogy betette mögöttünk az ajtót, és hellyel kínált a kanapén, a torkomban dobogott a szívem. Ami nemrég csupán testetlen fantáziálás volt, most a megvalósulás küszöbén állt: együttlét egy férfival.
- Egyedül élsz itt? – érdeklődtem, csak hogy mondjak valamit.
- Nem, a feleségemmel. – Döbbent arcom láttán Adonis felnevetett. – De ne félj, ő most kiküldtetésen van. A szomszéd lakás pedig üres, ketten vagyunk az egész szinten. Egy pohár ásványvizet?
- Köszönöm – mohón ittam, aztán megnyaltam az ajkamat. Adonis huncutul rám kacsintott.
- Ne aggódj, első alkalommal mindenki így izgul. Emlékszem, nekem is kiszáradt a szám, még a térdem is remegett.
- Komolyan?
A férfi bakelitkorongot helyezett a lemezjátszóra, és rátette a tűt. Buja funk-jazz hangjai kígyóztak elő a hangszórókból.
- Tetszem? – kérdezte partnerem.
- Nagyon – bólintotam, mire ő mellém huppant, és mintegy mellékesen, kigombolta ingét. Mellkasa izmos volt és szőrtelen. Vágyamat kíváncsisággal leplezve kinyújtottam kezem, és megtapogattam a mellét.
- Hú, biztos sok időt fordítasz a külsődre – motyogtam. Adonis nevetett.
- Most végül is ki csábít el kit? – kérdezte.
Bár láttam rajta, hogy vágya egyre magasabbra csap, új barátom hagyta, hogy a magam ütemében, kíváncsiságom kielégítve simítsak végig bordáin, izmos hasfalán, nyúljak át karjai közt, és tapogassam ki háta domborulatait. Ahogy előredőltem, arcunk egyre közelebb ért egymáséhoz; mielőtt eszmélhettem volna, Adonis átkarolt, és ajkát ajkamhoz nyomta.
Bizonytalanul viszonoztam a csókot, de a férfi nyálának íze, ajka forrósága felkorbácsolta bennem a vágyat. Éreztem, ahogy nyelve utat talál a fogaim közt, és csapásaival feltérképezi számat, mozgásra készteti tulajdon nyelvemet. Ágyékomba vér tolult, hónom alatt nyirkos izzadság ütött ki, enyhe hagymaillata – úgy tűnik – csak tovább hevítette Adonisomat.
Vad csókcsatánk zihálásba fúlt, új partnerem mohó mozdulatokkal húzta le rólam a pólót, zihálva borult fölém, ajka végighaladt a nyakamon, a mellkasomon. Ebben a pillanatban szertefoszlott mindenféle kétség és félelem, nem érdekelt, mi lesz, ha kitudódik hajlamom; Adonisszal ölelkezve nem voltunk mások, mint két félmeztelen szatír, Pán ligetének két őre, aki szabadon áldoz a szerelem oltárán.
Amint éreztem, hogy felém nyomja ágyékát, öntudatlanul is lenyúltam, és a farmere szövetén át megérintettem a péniszét. Lélegzetem egy ütemnyit kihagyott – a szerszám kemény volt, mérete pedig felülmúlta elképzeléseimet.
Adonis észrevehette megdöbbenésemet, mert egy pillanatra leállt a csókolásommal, és megcirógatta az arcomat.
- Mi a baj, kis Cupidóm? Megijedtél?
Összeszedtem bátorságom, ami nem volt nehéz, hiszen vágyam már nagyobbnak bizonyult a félelmemnél, és megráztam a fejem.
- Nem. – Adonis lába közé nyúltam, és sóvár sóhajjal lehúztam a cipzárt. – Látni akarom. És megérinteni.
Rengeteg pornót láttam már, benne csupa nagyfarkú, szívdöglesztő pasit, de egyikük pénisze sem volt olyan gyönyörű, mint Adonisomé. Makkja szabályos, a fityma könnyen, ránc nélkül csúszott róla hátra, a hímtag felületén nem türemkedtek ki az erek. A makk hegyén gyöngyházszínű erekciós csepp hízott. Ujjammal óvatosan letöröltem, aztán megszagoltam a nedűt.
- Hogy tetszik?
- Isteni. – Szinte felvonítottam a vágytól. – Szeretném megkóstolni.
Adonis két kezét a vállamra tette, és gyengéden lefelé nyomta a testemet.
- Tedd azt, kicsi Cupidóm.
Ott térdeltem a kanapén, arcomtól néhány centire egy férfi lüktető, forró pénisze; korábban mindig azt hittem, ebben a helyzetben elbizonytalanodom, esetleg pánikba esem: „bocsáss meg, de képtelen vagyok rá!”. Ott és akkor azonban nem éreztem semmit, csak azt, hogy ezt meg kell tennem, különben belehalok a vágyakozásba.
- Mi lesz, Cupidóm? – kérdezte Adonis, de szavait kulcscsörgés zavarta meg. A bejárati ajtó zörrent, lépteket hallottunk, a nappali ajtajában pedig harmincas, bubifrizurás nő jelent meg. Ahogy megpillantott minket, a szája elé kapta kezét, ajkát halk sikoly hagyta el.
Adonis nem is próbálta leplezni a szituációt, amivel – úgy tűnt – megőrizte a méltóságát és a helyzet urává vált. Felültetett, hímtagját visszagyűrte a farmerjába.
- Cupidó, a feleségem, Anna. Anna, ő Cupido, a szexpartnerem.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: