Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A zuhanyzo titka marad 2.

Másnap is forró, igazi kánikula fogadott minket a Balaton partján. Ismét hatalmas fürdőzéseket, vizicsatákat ejtettünk meg. Nagybátyám úgy tett, mintha mi sem történt volna előző este, már magam is kezdtem elhinni, hogy csak képzelődtem a zuhanyfülkében.
Persze továbbra is rajtam lógott és ahányszor csak tehette, próbált a közelembe férkőzni. Vízilabdázás közben mindig ügyelt arra, hogy az ellenfél csapatában legyen és ’’véletlenül’’ mindig engem őrizzen, nehogy gólt dobjak. Ilyenkor ismét el-elkapdosta tangám pántját, szorosan átölelt és úgy akadályozott a góllövésben, de nem akartam feltűnést kelteni és inkább úgy tettem, mintha nem vennék észre semmit.

Késő délután szüleimmel elindultunk szálláshelyünk felé, a többiek még maradtak egy kicsit. Lekaptam magamról a még mindig vizes fürdőruhát, egy bugyit és pólót dobtam magamra, majd kimentem a kertbe, hogy kiakasszam a bikinimet száradni, a szüleim cuccaival együtt. A sövény mögül láttam, hogy nagybátyám is hazafelé tart a strandról-gyorsan visszamentem a szobámba és magamra csuktam az ajtót.
Egy könyvet kezdtem el olvasni, de úgy kifáradtam a strandolásba, hogy elbóbiskoltam.
Kopogtatásra ébredtem, anyu kopogott, kérdezte, hogy nem jövök-e a kertbe, mert már kezdik főzni a bográcsgulyást.
- Rögtön jövök, csak lezuhanyozok – szóltam - , alvás közben teljesen átizzadtam.
- Jól van, de egy óra múlva légy mindenképp a kertben, mert addigra kész a kaja és ott kell lenni mindenkinek! - válaszolt anya.
- Ne aggódj! - mondtam, majd magamra terítettem a törülközőmet, felkaptam a tusfürdőt és a sampont és indultam a zuhany felé.
- Hol van Betti?! - hallottam nagybátyám hangját anyám mögül - Mindenkinek kötelező a gulyásból enni - mondta ellentmondást nem tűrő hangon -, már fő. Hova megy a lányod? - kérdezte anyámtól.
- Ne aggódj, csak zuhanyozni megy, negyed óra és itt van - mosolygott nagybátyám felé -, bár amennyit el tud tetvészkedni a fürdőben, lehet csak a reggelihez fog leérni...
- Egyáltalán nem vicces - morogtam-, mindjárt jövök.
- Na, én is épp oda indultam - szólt nagybátyám - , mert a tűzrakás közben teljesen füstös lettem. Megyek én is, majd intézkedek róla, hogy lányod a vacsira visszaérjen - kacsintott anyámra.
- Jól van, azért nem hajt a tatár, de siessetek! - azzal elindult a kert felé.

Egyáltalán nem tetszett a gondolat, hogy megint belekerüljek a tegnapi szituációba, de nem tudtam mit tenni, nem jutott eszembe semmi sem, hogy le tudjak lépni.
- Na, gyere, menjünk! – szólt, s elindult a zuhanyzó felé, én meg mögötte.
Próbáltam lemaradni, hogy ő érjen oda először és ne kelljen a mellette lévő fülkébe beállnom, de mikor odaértünk megdöbbenve láttam, hogy a koedukált zuhanyzó 6 fülkéjéből 4 foglalt, 2 egymás melletti kabin üres.
Nagybátyám odaért az egyikhez, visszafordult felem és rám kacsintott:
- Élvezetes zuhanyzást! - mondta és belepett az egyikbe; pont abba, amelyikben tegnap fürdött.
Kénytelen-kelletlen beléptem a másikba. Ez a fülke a másik oldalon volt, nem az, amelyikben tegnap voltam. Reméltem hogy ezen az oldalon nincs szétbarmolva a válaszfal a kabinok között, ám megdöbbenve vettem észre, hogy a falon egy sokkal nagyobb, kb. 10 cm átmérőjű lyuk van, és lehetetlen eltakarni, még törülközővel sem, mert nincs fölötte semmi, amire ráakaszthatnám. Ráadásul a másik falon is volt egy pici lyuk, de reméltem, hogy nem épp egy perverz kukkoló van a másik oldalon.

A forróság ellenére kivert a hideg, aztán döntöttem: nagyon gyorsan lezuhanyozok és már megyek is. Ledobtam magamról a ruháimat, és az akasztóra raktam őket.
Közben a mellettem lévő fülkében a nagybátyám megengedte a vizet. Önkéntelenül is a lyukra néztem. Ahogy átpillantottam nagybátyám combjait láttam, valamint a hátsóját. Nekem háttal állt szerencsére, a hatalmas lyuk nagy felületet láttatott.
Megengedtem én is a vizet, beálltam a forró víz alá.
Bekentem magam tusfürdővel és élveztem, ahogy a forró víz mossa le rólam a habot.
Odapillantottam megint a lyukra, és majdnem felkiáltottam: pontosan nagybátyám farkat láttam. Nyugalmi állapotban lévő farkat mosta rendületlenül. Mivel én is a nemi szervem mosásánál tartottam, elmosolyodtam a szituáción. Egy idő után visszanéztem a lyukra -nagybátyám fasza ebben a pillanatban mereven állt a lyuk előtt!

Lehajoltam a lyuk közelébe, vigyázva, nehogy meglásson, és közelebbről szemléltem a farkát.
Tusfürdőt kent rá 1 kézzel, mosta becsülettel, majd amikor a habot lemosta róla, tovább fogdosta, húzogatta a bőrt rajta.
Éreztem, hogy mellbimbóim megfeszülnek, nagyon izgatott a tőlem kb. 10 cm-re meredő fasz látványa.
És ekkor megtörtént a baj! Nem vettem észre, hogy nagybátyám lehajol. Az arca került hirtelen a lyuk közepébe, farkasszemet néztünk.
- Most megvagy! - szólt.
Hátrahőköltem. Ez totális lebukás!
- Gyere ide! - szólt, de inkább parancsnak tűnt.
Odahajoltam a lyukhoz
- Na ide figyelj - suttogta a fülembe -, ha nem akarod, hogy elmondjam a szüleidnek, hogy kukkoltál akkor most azt teszed, amit mondok!
- De én nem... - akartam mondani, de átnyúlt jobb kezével, elkapta a fülemet és odahúzta a lyukhoz.
- Na ide figyelj, nem szórakozol velem te kis csitri! Itt kukkoltál, de nagyon pancser módon. Felvettem a telefonom kamerájával, ahogy kukkolsz, tisztán látszik az arcod - és mutatta a telefonja képernyőjét: tisztán kivehetően ott volt az arcom rajta és nyilvánvalóan látszott, hogy a zuhanyzóban készült.
- Videofelvételt is készítetem - suttogott tovább vészjóslóan a fülembe - akarod, hogy megmutassam a szüleidnek? – kérdezte.
- Csak azt ne!! – mondtam.
- Psszt! – szólt - Mások is vannak a zuhanyzóban, nehogy meghalljak, bar hangosan csobog a víz. - mondta, majd folytatta - Ere nem számítottal, mi, te kis ribanc?
- Én nem csináltam semmit - rebegtem síros hangon.
- Na idefigyelj, ne szórakozz velem! És most tedd a dolgod! - sziszegte ellentmondást nem tűrően, felemelkedett es egy mozdulattal átrakta a lyukon a farkat.

Hátraugrottam egészen a másik falig és mozdulni se mertem. Mit akar ez az állat? – gondoltam.
Visszahúzta a farkat és az arca jelent meg a lyuknál ismét.
- Látom, azt akarod, hogy megmutassam anyukádnak a felvételt - suttogta-, vagy esetleg az öcsédnek, netán a barátnőidnek küldjem el e-mailben? Jót fognak rajta derülni!
- Azt nem teheted! – sziszegtem - Nehogy meg merd tenni!
- Akkor tedd a dolgod!
- De mégis mit akarsz?
- Azt akarom, hogy szopd a farkam. Kapjad be és szopj! És nyeld le a végén!
- Mi rokonok vagyunk!
- Nem izgat, már rég kinéztelek magamnak.
- De én meg sosem csináltam ilyet! - szóltam síros hangon megint.
- Wow! Sosem? Akkor itt az ideje! - és ismét elkapta a fülemet és teljesen a lyukhoz húzta. -Na ide figyelj te kis kurva, ne szórakozz velem! Most azonnal elkezdesz szopni, különben megyek és megmutatom a felvételt mindenkinek. De ügyes legyél, mert sietnünk kell, nehogy feltűnjön, hogy távol maradunk. Szóval utoljára mondom: SZOPJ! - és ezzel ismét felállt és átrakta félig merev farkát.
- Te rohadék! - sziszegtem könnyes szemmel.

Nem tehetem mást: pár másodperc tétlenség után kezembe vettem a szerszámát.
Meg sosem volt szexkapcsolatom senkivel - nem is értettem igazan az egész szituációt.
Láttam már pornófilmet természetesen, és realizálódott bennem, hogy mit is akar ez az aljas állat, de nem bírtam megtenni. Kezemmel húzkodtam tétován a bőrt a félig kemény faszon, de kb. 1 perc múlva visszahúzta a farkat és lehajolt:
- Mondtam, hogy ne szórakozz velem! Most megyek és átküldöm neten a felvételt anyukádéknak. Ne feledd, én nem látszom rajta, csak a farkam és te, szóval én nem leszek bajban. Ja, és persze anonim címről küldöm át. Kellemetlen lesz neked! - mondta gúnyos mosollyal, és eltávolodott.
- Ne! - szóltam át - Gyere vissza, megteszem.
- Na ez az! - szólt, és átrakta a farkat újra.

Nem tehettem más, kezembe vettem a faszt, húzkodni kezdtem rajta a bőrt, majd becsuktam a szemem és nemi undorral a szamba vettem a faszát.
- Ez az! - hallatszott át a mormolása a fal mögül.
A farka keményre merevedett, úgy 20-22 cm lehetett és nagyon vastag.
Szoptam, csak szoptam a nagy faszt, közben potyogtak a könnyeim - kiszolgáltatottnak és tehetetlennek éreztem magam.
Úgy 3-4 perc után ereztem, hogy megfeszül a farka, lüktetni kezdett az egész hímtag, majd a szamba lövellte a spermáját.
Undorodva fordultam el és köptem ki a gecit .
A víz meg mindig folyt a zuhanyrózsából, odaleptem és lemostam a számat, amennyire tudtam.

Visszafordultam a lyuk felé. A farka meg mindig ott volt, petyhüdten lógott át a lyukon.
- Még! - hallottam nagybátyám hangját - És nehogy ki merd köpni, mert azonnal eljuttatom anyukádnak a felvételt. Gyerünk!
- Te állat! Mekkora mocsok vagy!
- Na sok a szöveg, csináld!
Könnyeimmel küszködve odatérdeltem a lyuk elé és számba vettem a faszt. El kezdtem szopni, nem telt bele 1 perc és ismét teljesen merev lett. Szoptam a faszt, közben éreztem, hogy néha erőteljes csípőmozdulatokat tesz, néha egészen melyen a szamba lökve a faszát.
Úgy 5-6 perc után éreztem, hogy készül kilőni.
- Nyeld! - hallatszott a parancs - Nyeld le mind!
Ismét a számba engedte a gecijét, és megint nagyon sok volt! Nem tehettem mást, nyeltem és nyeltem, amíg csak abba nem maradt a farka lüktetése.
- Na egész jól csináltad! -szólt, miközben én sírva térdeltem a padlón.
- Na szedd össze magad, vacsoránál találkozunk. Ja, és egyelőre megtartom a felvételeket, majd meg kitalálom, mi lesz a sorsuk - ezzel kilepett a fülke ajtaján.
- Te rohadék! - szóltam utána, majd összekaptam magam, hazavonszoltam magam és magamra zártam az ajtót.
Álomba sírtam magam...
Hozzászólások
További hozzászólások »
ILÁJ. ·
Egy nagy hibája van ennek a történetnek: egy lány nem fogalmaz ilyen odaadóan és vulgárisan, mint ahogy ez itt olvasható a történetben. (Különösen nem, ha veled történt) Ha ez tényleg igaz lenne, akkor téged egy óriási trauma és undor fogott volna el. Ehelyett.....

Másik: tételezzük fel, hogy leszoptad 1-szer, 2-szer. Na de kérem! Második alkalommal már nem jön sok sperma, hiszen hát az első akcióban kilövelt már a nagy része.... Tehát nem jöhetett nagyon sok sperma másodszor...

Harmadik: Hogy tudta lefotózni a farkát és az arcodat is egyszerre ??? Bevallom, kipróbáltam a szituációt magamon, de valahogy sehogy sem sikerült. Jah, és általában az ember nem mobiltelefonnal a kezében megy zuhanyozni (szerintem) :))))

Negyedik: miért akarta NET-en átküldeni a képeket az anyudnak, ha ott volt velük együtt a Balcsin, megtudta volna mutatni ott a helyszínen is.....

Aztán még ki tudja, mennyi baki és buktató van ebben az állítólagos történetben. Jah, és mellesleg ezt a történetet egy fiú írta! (Ide a rozsdás bökőt, hogy így van)

Dhomen ·
Nekem tetszett, én is szívesen leszopatnék így valakit... :blush: És szerintem azért akarta e-mailben küldeni hogy ne tudja meg az anyja hogy ő küldte. Persze a történet nyilvánvalóan kamu. De azért jó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: