Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A vörös istennő

Kora nyár volt. Rita épp hosszú, vörös haját szárította a délutáni napsütéstől ragyogó ablak mellett, készülődött, hiszen estére vendégeket várt. Fiatal, vonzó, vékony lány volt, akit magas termete mellett formás feneke és hosszú, szexi combjai jellemeztek. Egyedül melleinek méreteivel nem volt megelégedve, elég kicsinek találta őket. A férfiak viszont megőrültek testétől, akárhol járt az utcán, mindenhol megfordultak utána, ő pedig élvezte a helyzetet. Andrással egy helyen dolgoztak, és már az elején megkedvelték egymást, jókat beszélgettek mindenféle témáról, könnyen megtalálták egymással a közös hangot. A srác szintén fiatal volt, helyes gyerek, bejött Ritának. Beszélgetéseik alkalmával sokszor került szóba az erotika, de közelebb nem kerültek egymáshoz. Zoli pedig szintén ugyanazon a munkahelyen töltötte el a napi 8 óráját, neki sokat kellett a lánnyal együtt dolgoznia, fiatal, értelmes férfi volt, tetszett Ritának ő is, de a munkakapcsolaton ill. a kölcsönös szimpátián kívül semmi nem volt közöttük.
Eddig.


Rita ugyanis tovább szeretett volna lépni a fiúkkal, többre vágyott, mint szimpátia, ezért meghívta mindkettejüket egy közös iszogatásra a lakásába, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz. Szinte egyszerre érkeztek meg, a nő egy tapadós ujjatlan felsőben és egy terepszínű szoknyában, valamint egy combfixben és egy magas sarkúban nyitott ajtót. Szépen kisminkelte magát, szeme kihúzva, szája berúzsozva, férfiszemmel egy istennő benyomását keltette. Leültek, elkezdtek beszélgetni, szép lassan fogyott az ital és a rágcsálnivaló is. Halk zene szólt a háttérben, hogy megadja a hangulatot. Ahogy telt-múlt az idő, hárman egyre oldottabbak lettek, kezdtek eltűnni a gátlásaik. Szóba került természetesen a szex is, kinek mi a kedvenc póza, mik az álmai-vágyai. Rita aztán a nagy társalgás közepette érezte, hogy egy kéz érinti meg jobb térdét, majd szép lassan combját. Rámosolygott, majd hirtelen megfogta a srác fejét, magához húzta és forrón megcsókolta. Ajkuk hosszasan összetapadt, nyelvük vad csatát vívott egymással.


Mikor kettéváltak, mindketten tudták a folytatást. Zoli viszont nem akart belőle kimaradni, és most ő húzta magához a lányt, és vadul lesmárolta. András közben egyre feljebb haladt Rita szexi, hosszú combján, simogatta, izgatta a lányt, aki erre reagálva egyre tágabbra nyitotta lábait, hogy a kíváncsi kezek minél beljebb hatoljanak. Idővel a szoknyája egyre kisebb részt takart, és felfedte, ami addig alatta bujkált. Aznap este fekete tanga volt rajta, ami már enyhén átnedvesedett az erotikus beszélgetés, illetve az események hatására.


A másik fiú mindeközben már a sokadik csókcsatán volt túl a lánnyal, keze Rita hasát simogatta, feljebb húzta felsőjét, elővillantva melltartóját. Teljesen készen volt ettől a lány, végre teljesülni látszik, amit már régóta tervezett, ami eddig kimaradt az életéből. Megőrült a testét simogató, kényeztető érintésektől, hogy 2 férfi akarja őt. Becsukta a szemét, és átadta teljesen átadta magát a két fiúnak. Zoli ezalatt Rita melleit vette kezelésbe, ujjai körülfogták az egekig meredő bimbóit, és lassan morzsolgatták. A combján óvatosan haladt a bokája felé szexi fekete tangája, hogy megmutassa az alatta rejlő kéjbarlang bejáratát. András - akivel már beszéltek a testrész kinézetéről - meglátva a bugyi alatt leledző csupasz punciját, nem hitt a szemének. Nadrágjában farka teljesen merev volt, alig várta, hogy körülölelje ez a nedves, szűk lyuk. Rita szemébe nézett és azt mondta:
- Nagyon csinos vagy... - A lány erre elmosolyodott, majd érezte, hogy az ujjak a kisajkait simogatják, és egy-egy alkalommal rátérnek a csiklójára is. Azt hitte, ott helyben elélvez.


Kezeivel kicsatolta Zoli övét és levette róla a nadrágot és a boxert. A fiú is nagy izgalmi állapotban volt, hímtagja kész volt részt venni egy orbitális szexben. Rita elkezdte húzogatni a faszt, lassan fel-le, hogy lássa a srác makkját. Markolászta a golyóit is. A mérettel nem volt baj, pont megfelelt neki, alig várta, hogy érezhesse magában. Nyelvével körbenyalta a heréitől a makkjáig, Zoli ezalatt becsukott szemmel sóhajtozott, élvezte amit csinálnak vele. Aztán a lány ajkai fokozatosan fogják közre a péniszt, egyre beljebb hatolva a szájába. Ütemesen mozog rajta, bő nyállal szopja a hímtagot. Mindig is szeretett cumizni, imádta kényeztetni a férfiakat, szerette a fallosz ízét a szájában. Rita feje ritmusosan jár, mialatt András ujjait a nyelvére cserélte a lány puncijában. Nyalta a hüvelyének bejáratát, vissza-visszatért a csiklóra, néha körülzárta és szívogatta kicsit. Mmmm... - csak ennyi tudott mondani Rita, mert szája még mindig tele volt. András időközben levetkőzött és maga felé fordította a vörös istennőt. Hosszú farkát meglátva a lány rögtön a szájába vette, és tövig vezette a torkába. A srác felsóhajtott és mikor tekintetül találkozott, mosollyal hálálta meg tevékenységét. Zoli közben ujjazta a lány kopasz punciját, másik kezével pedig a csiklót masszírozta. Ritából csak folyt a nedvesség, isteni érzés volt szopni egy kőkemény faszt, mialatt a pináját kényeztetik.


Zoli nem bírta tovább, megfogta a lányt, és átvitte az ágyra, hanyatt döntötte, lábait szétnyitotta és farkát lassan a nyíláshoz helyezte. Makkjával masszírozta kicsit a csiklóját, majd elkezdte benyomni. A vörös hajú szépség felsóhajtott. A fasz egyre beljebb hatolt a hüvelyébe, és teljesen kitöltötte. Mikor teljesen bent volt, egy kéjes hang próbálta elhagyni Rita torkát, de András tovább folytatta a szopatását. Zoli a kezdeti finomkodás után elkezdte rendesen kúrni kolleganőjét. Félig kihúzta farkát, majd ismét tövig betolta. Rita azt kívánta, bárcsak soha nem lenne vége annak, amit a lába között érzett. Aztán helycsere következett, újabb péniszt készült befogadni a kéjbarlang. András fasza a lány nyálától nagyon könnyen behatolt a testébe, ahol ütemes mozdulatokkal tette a dolgát. Zoli farkát pedig mélyen a szájába tette Rita, gondosan lenyalogatta róla saját nedveit, és részesítette az orális gyönyörben.


Egy kis idő múlva András hanyatt feküdt, és magára húzta a lányt, akibe már minden gond nélkül belehatolt. Rita elkezdett lovagolni, közben pedig vadul falta András száját, aki válaszul melleit vette kezelésbe. Zoli sem akart kimaradni a mókából és a vörös lány formás fenekét simogatta. Rita sejtette mire megy ki a játék, így kicsit pucsított, hogy jobban hozzá tudjanak férni a kíváncsi kezek. A fiú széthúzta a fenekét, hogy jól látszódjon a segglyuka, majd síkosítót vett elő, és bekente mind a saját farkát, mind a hátsó bejáratot. Óvatosan bedugta az egyik ujját, és elkezdte ujjazni Rita popsiját. Ezt már nem bírta tovább, szörnyen odavolt az anális szexért, pár pillanat múlva összerándult és András farkát szorítva elélvezett. Orgazmusa teljesen átjárta testét, közben hosszan vonaglott. Hátsójában már 2 ujj járt ki-be, egyre jobban tágítva őt. Puncijában pedig a fasz folyamatosan mozgott, közel járt a beteljesüléshez. Aztán Zoli kihúzta ujjait és a síkosítóból kent a farkára, majd Rita segglyukához illesztette és lassan benyomta. A lány nem bírt magával, hangos sóhajok és sikolyokkal adta a srácok tudtára, hogy mennyire jó, amit tesznek vele.


A pénisz pár pillanat múlva teljesen eltűnt a fenekében, majd elkezdett egyre vadabb mozdulatokkal mozogni. A fiúk is nagyon élvezték a farkukon lévő nyílásokat, érezték, hogy közel a beteljesülés.
- "Basszatok szét, keféljetek meg!" - szólalt meg önkívületben Rita. Andrásra nézett: - "Kúrd szét a pinámat, nyomd be tövig! Ez az!"- szavai a teljes szexuális izgatottságtól voltak hangosak. Majd hátra fordult: - Töltsd ki, érezni akarom! - Zolinak címezve, akin már nagyon látszott, hogy nem bírja sokáig, begyorsított, és elkezdte vadul kúrni a vörös lány fenekét. Csak úgy csattogott, ahogy ágyéka Rita hátsójához ért, majd egyik pillanatban felsóhajtott és farkát egészen benyomva megállt. Teste megrándult és több adag, óriási mennyiségű spermát lövellt bele Rita popsijába.


A lány érezte, ahogy a forró nedű nagyon mélyen szétárad benne, kitöltve őt. Kéjes sóhajok közepette vett tudomást, hogy ismét megtörtént, amit nagyon szeretett, egy vad anális szex után belé élveztek. Zoli lassan kihúzta kimerült faszát a lányból, de András még nem végzett. Megfogta Rita derekát, és erősen mozgatta fel-re hosszú farkán. Nem kellett neki se már sok, pár perc kemény dugattyúzás után a punciját tövig magára húzva nem kis mennyiségű magját a nedves hüvelybe ürítette. A vörös lány élvezte, ahogy folyik benne a geci, lassan leszállt alkalmi partneréről és a hátára feküdt, lábait széttéve kente szét a magából kicsorgó nedveket.


A srácok elpilledve pihentek, kortyoltak egy kis üdítőt és Ritát is kínálták vele. Kellett is a felfrissülés, mert nagy igénybevételnek voltak mindhárman kitéve. A lány tovább masztizott az ágyon, ujjai csiklóján körkörös mozdulatokat írtak le, illetve nyílását izgatták. Aztán becsúszott egyik-másik ujja, ő pedig a magának okozott örömet sóhajokkal adta a fiúk tudtára. Egyik keze melleit markolászta, közrefogta égnek álló bimbóit, míg másik keze ki-be csúszkált kéjbarlangjában. Felizgult állapotában nem volt sok időre szüksége, az újabb orgazmushoz. Fejét hátrahajtotta, és a levegőt egyre hevesebben véve eljuttatta magát a csúcsra.


Mikor vége lett az élvezés okozta hullámoknak, még végigsimította tenyerével az öröm forrását. A két srác élvezte a műsort, a gyönyörű látványtól farkuk újra életre kelt, elkezdték verni maguknak, készültek az újabb bevetésre. András négykézlábra fordította a lányt, Zoli pedig a szájához illesztette a farkát. Rita szó nélkül bevette a méretes falloszt és szopni kezdte. A másik srác közben a hátsó bejáratot vette célba, de nem finomkodott, hanem erőszakosan nyomta befelé vastag hosszú farkát a formás popsiba.
"Gyere csak, nagyon szeretem, ha vadul dugnak hátulról" - gondolta Rita, és ismét bizsergető érzéssel töltötte el, hogy a fenekét kényeztetik. András megfogta a derekát és miután tövig eltűnt a farka a segglyukban, erőteljes lökésekkel kúrta a lány hátsóját. Ritának nagyon kellett koncentrálnia, hogy ne essen bántódása a másik srác farkának, mert a lökések tényleg nagymértékűek voltak. A szájmunkája viszont nem volt közömbös Zoli számára sem, ám ő máshogy képzelte a beteljesülést ebben a második menetben, úgyhogy élvezte az ajkak szorítását, de még tartotta magát. András viszont szétkefélte a farkán lévő nyílást, régi vágya volt már egy formás fenék bebarangolása, ki is használja ezt a csodálatos alkalmat.


Kis idő múlva lassított, mert érezte, ahogy előtör belőle az orgazmus, és még nem akarta, hogy vége legyen. Finom mozdulatokkal, de teljesen mélyre hatolva folytatta, hol kihúzva, hol tövig benyomva. Ez Ritát is kikészítette, egyik kezével a csiklójához nyúlt, míg szája Zoli farkát szopta rendületlenül. Az ütemes mozgás András számára meghozta az eredményt: teste megfeszült, és a lány formás fenekét kitöltve hatalmas lövésekkel beleélvezett. Hangos sóhajtozás közben pumpálta a vörös istennőbe nedvét. Annyira felizgatta az anális szex, hogy a szokásoshoz képest többszörös mennyiséget spriccelt Ritába. Ő pedig ismét átélhette az élményt, amit nemrég Zolival.
"Ez isteni volt" - mondta András, mikor Rita hátra fordult. Jutalomként egy forró csókot adott a fiúnak. "De én még nem végeztem veled" - szólt Zoli. Megfogta a lányt, a hátára fektette, széttette a lábát, és a puncijába hatolt. Miközben dugattyúzta, nyelvük vad csatát vívott egymással. Rita nyögdécselt, sóhajtozott és érezte, hogy fenekéből lassan csordogál kifelé a két adag sperma. Puncijában pedig gond nélkül csúszkált a fasz, kellően tág volt, valamint egyszer már teletöltötték a nap folyamán. Zolinak sem kellett több, begyorsított, majd a végén robbanásra kész hímtagjának egészét benyomva spriccelte tele magjával Rita pináját. Csak úgy ömlött a geci a lányba, szétáradt a forró nedű hüvelyében. Abban a pillanatban pedig ő is elélvezett, ahogy a lökések izgatták a csiklóját.


Mikor mindketten leálltak, testük visszatért a normál állapotba, a lány szintén egy forró csókkal honorálta az iménti élményt Zolinak is. Mindhárman kifáradtak, jól esett a pihenés, a srácok, közrefogva Ritát simogatták a hasát, vállait és combját. Nem sokkal utána a lány megszólalt:


"Megyek zuhanyozni, jöhettek ti is" - a mondatot kacér kis mosollyal fejezte be, a két fiú pedig szó nélkül bólintott neki. A fürdőszobába érve bementek hárman a zuhany alá, és elkezdték a lányt mosdatni. Rita háttal volt nekik, de jól esett a kényeztetés egy ilyen őrjítő szex után. Majd gondolt egyet és leguggolt. Ott volt két fasz között, ami két lyukát már teletöltötte. Fogta és mindkettőt kezébe véve verte a srácok farkát. Azok némán tűrték, hogy ismét kényeztetik őket. Egyiket a másik után vette a szájába, miközben a hátára folyamatosan folyt fentről a víz.
Kimerült volt, de imádta a faszt, még ilyen igénybevétel után is teljes odaadással és élvezettel cumizta őket. Pár perc múlva azonban Rita begyorsított és csodás szája intenzívebben mozgott a srácok hímtagjain. Zoli felnyögött, mert érezte közel a robbanás, a lány kinyitotta a száját, kinyújtotta a nyelvét és jobb kezével tovább dolgozott. Meg is lett az eredménye, a pénisz megfeszült és jó nagy adagot spriccelt a vörös istennő nyelvére, aki utána jól körbenyalogatta a makkot, nehogy kárba vesszen egyetlen csepp is. A sperma szép lassan folyt le a torkába, közben azonban a bal kezében lévő farok is a vége felé járt. András megfogta Rita fejét, tövig betette a szájába, és hangosan hörögve a lány torkába ürítette magját. A lány kinyújtotta a nyelvét a fiúknak, hogy lássák, lenyelte mindet. Majd felegyenesedett, megpuszilta mindkettőjük arcát, és sor kerülhetett a fürdésre.


Felöltöztek, és beszélgettek kis ideig az imént történtekről. Megegyeztek abban, hogy az ehhez hasonló együttléteket rendszeresen megejtik, de legközelebb bevesznek még egy lányt is Rita legnagyobb örömére.

Hozzászólások
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: