Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

a vonaton

Sziasztok! Én egy 19éves fiú vagyok és ez a történet tavaly nyáron történt meg velem.
A Balatonra utaztam a nagymamámhoz nyaralni! egy rövid időre, és felszálltam egy Miskolcról induló vonatra, ami levitt egészen Zamárdiig. Nem indult kellemesen a nyaralás, mert nagyon meleg volt, még így estefelé is és nagyon hosszúnak ígérkezett az út. Ez egészen Pestig így maradt. De aztán Pest után, mikor kigördültünk a Keleti pályaudvarról, akkor már kezdett lanyhulni az idő és sötétedett is. Gondoltam hosszú még az út, alszom egy kicsit, ezért behunytam a szemem és próbáltam elaludni.

Pár perc múlva arra ébredtem, hogy egy nagyon csinos szőke lány, kb. 170cm magas és 50 kg lehetett, bekopog a fülke ablakán és benyit. Köszönt, majd azt kérdezte, hogy nem-e ülhetnének át hozzám a barátnőjével, mert félnek egyedül utazni, és egy férfi mellett biztonságban éreznék magukat. Hirtelen a meglepettségtől nem nagyon tudtam mit mondani, de aztán végül nagy nehezen kinyögtem, hogy persze gyertek át nyugodtan. Ekkor a lány elment, és visszajött egy másik nagyon dekoratív hölggyel, akinek fekete haja, szép napbarnított bőre, és gyönyörű mellei voltak.

Miután beültek és lepakolták a cuccaikat, az első lány, nevezzük Vikinek, beszélgetést kezdeményezett, amiből pár perc elteltével egészen kellemes beszélgetés lett. Egy fél óra elteltével már egészen jól megismertük egymást, és mint fiatalokhoz illően a szex került a téma középpontjává. Egy pár perc után megérkezett a kalauz és elkérte a lányok jegyeit. Miután ellenőrizte őket köszönt és indulni készült. Mikor Orsi (nevezzük így a másik csajt) utána szólt, és azt kérdezte, bezárhatnánk-e a kabin ajtaját, mert aludni szeretnénk és nem akarjuk nyitva hagyni magunkra. Mire a kalauz azt felelte, hogy persze csak nyugodtan, erre Orsi megköszönve a válasz felállt és bezárta a kabint, majd megfordult és Vikire mosolygott. A két lány olyan tüzesen és vágyakozva nézte egymást, hogy nekem is egyből beindult a fantáziám, és ébredezni kezdett valami a nadrágomban. Viki felállt a helyéről odalépett Orsi mellé és behúzta a függönyöket, majd rám mosolyogva azt kérdezte, hogy láttam e már két lányt, mikor együtt vannak. Kicsit meglepetten visszamosolyogtam és mondtam, hogy még nem.

És mintha csak erre vártak volna, Orsi azonnal Viki felé fordult és megcsókolta. Egy igazán vadító és forró csókot váltottak egymással, majd lassan vetkőzni kezdtek. Először Viktóriáról került le a top, és a miniszoknya ami eddig is alig takart valamit. Melltartó már nem volt rajta, de ez érthető is volt abban a nagy melegben. Nagyon szép mellei voltak nem túl nagyok de formásak és szép barnák. Ezután Orsi következett rajta egy rövidnadrág volt és egy ujjatlan póló. amik gyorsan lekerültek róla, és legnagyobb meglepetésemre sem melltartó, sem tanga nem volt rajta. Így szinte rögtön meztelenül állt előttem azzal a csodálatos testével és körte formájú feszes melleivel. Ekkor már nagyon kezdett helyszűke lenni a nadrágomban, amit a lányok észre is vettek. Orsi mosolygott egyet rajta és visszafordult a barátnőjéhez leültette a székre és csókolgatni kezdte a nyakát majd haladt egyre lefelé a testén, a melleinél időzött egy darabig körkörösen nyalogatva a bimbókat, majd haladt tovább lefelé a teste vonalán, mikor a punciához ért egy óvatos, de határozott mozdulattal lerántotta róla a tangát és befúrta arcát a lábai közé.

Amit Viki láthatóan nagyon is élvezett, egy-két perc nyalás után Viki teste megfeszült és sikongatások közben elélvezett, ekkor Orsi felállt a lábai közül és elindult felém. Viki összeszedte magát és követte barátnőjét egy perc sem telt bele és engem is levetkőztettek. Viki odahajolt a farkamhoz és nyalogatni kezdte őrjítően csinálta körkörösen nyalogatta néha bekapta, szívogatta és óvatosan, mintha tudta volna mikor kell megharapta egy kicsit. Közben Orsi felállt a székre mellém, így a puncija pont a fejem magasságába került, szinte úgy dugta a szám elé, hogyha akartam volna sem tudtam volna elvenni a fejem, de hát nem is akartam, inkább rámarkoltam a seggére és erősen belenyaltam.

Ekkor már szinte teljesen nedves volt ömlött belőle az isteni nedű. alig kaptam levegőt, annyira szorította a punciját a számhoz, kb. 3perc nyalás után megtaláltam a csiklóját ás enyhén megharaptam. Ekkor hirtelen nagyon nagyot élvezett, amitől megijedtem, mert azt hittem fáj neki. De mikor látta, hogy nem tudom mi van, akkor annyit mondott, hogy köszöni szépen, még sosem élvezett ekkorát. és nem tudja hogy csináltam. Erre én is megnyugodtam és megkértem Orsit, hogy most cseréljen Vikivel.

De ekkor már nem szopni kezdte a farkamat hanem beleült, és vadul lovagolni kezdett rajta. Ami nagyon jó érzés volt. És mivel már Viki eléggé kiszívta előtte, egészen hamar elmentem, és az összes spermám belement Orsi testébe. Aminek ő látszólag nagyon örült. Egy pillanatra felállt, smárolt egyet Vikiv,el és mikor látta, hogy kezd újra felállni a faszom, akkor újra beleült és vadul ugrált tovább. Ekkor Viki guggolt a fejem fölé, és így őt kezdtem el nyalni, legalább olyan intenzitással, mint nemrég Orsit, így ő is hamar elélvezett.

Ezután mindketten felálltak és szopni kezdték a faszomat felváltva adogatták egymás szájába. Én meg néztem őket és alig akartam elhinni, hogy két ilyen bombázó nő szopja a farkamat egy vonat kabinjában. Nem kellett sok idő és megint elmentem, ekkor lenyalogatták egymásról és a farkamról a maradék gecit és megkérdezték, hogy hogy állok, bírom-e még szusszal. Erre azt feleltem, hogy persze bírom még csak adjatok pár percet, hogy regenerálódjak. Azt mondták jól van, addig ők kényeztetik egy kicsit egymást.

Viki lefeküdt Orsi rá Francia pózba és nyalni kezdték egymást. Ilyen látványból nekem sem kellett sok és hamar harcra készen lettem. Így felálltam és odamentem hozzájuk. Orsi azt mondta, hogy szeretné már kipróbálni milyen az anális szex, és most velem lenne hozzá kedve. Ha én is akarom. Mondtam, hogy persze nem gond engem is érdekel, próbáljuk ki. Egy majd két ujjammal elkezdtem tágítani a seggét majd óvatosan beleengedtem a faszomat is. Pár perc elteltével szinte egyszerre hatalmasat élveztünk mind a ketten, gondolom a szűk lyuk hatása miatt.

Ezután felöltöztünk és beszélgettünk még egy kicsit, majd kb. félóra múlva megérkeztünk az uticélunkra. Elköszöntünk egymástól, egy-egy forró csókkal, és én is, meg ők is mentünk a magunk útján tovább. Egyszer még találkoztam velük a Balaton parton, meg aztán haza is együtt jöttünk, de ezek már másik történetek. majd ha jók lesznek a visszajelzések, megírom azokat is.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Vörös Démon ·
nekem tetszett! függetlenül attól h megtörtént vagy nem!!

Nenah ·
szerintem is kamu az egész :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: