Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A viszontlátás

Andi és Karesz a szakközépiskolában ismerték meg egymást, amikor a lány egy évig ugyanabba az osztályba járt, mint a fiú is. A lány idősebb volt, érettségi céljából került az évfolyamba, de végül másik iskolába került. Nem egyszerre, és nem is egy helyen végeztek, így pár évig nem is hallottak egymásról.
A húszas éveiben járó Karesz nemrég egy internetes közösségi portálon vette fel újra a kapcsolatot a lánnyal, igaz először nem hitte, hogy Andi még emlékszik rá. A lány viszont visszaigazolta, és egy rövid levelezésből kiderült, hogy pontosan emlékszik a srácra. A fiú örült, hogy régi ismerőse nem felejtette el. Ahogy leveleztek, a fiú számára világos volt, hogy a lány hasonló cipőben jár, mint ő. Mind a ketten több végzettségűek voltak, de nem tudtak elhelyezkedni, keresték a számukra megfelelő munkát. A srác sejtette, hogy a lány régebb óta próbál szerencsét, mint ő, így kölcsönösen is sok sikert kívántak egymásnak.
Pár hónappal később, nyáron Karesz, a vidéki srác még mindig munkát keresett, és Andi lakhelyén felfigyelt egy esetleges lehetőségre. Interneten, és telefonon is érdeklődött, majd a megbeszélt időpontban megjelent a városban. Találkozója azonban nem úgy sült el, ahogy tervezte, így elköszönt a hirdetőtől, és elindult vissza a belvárosba. Mivel még az utazása előtt jelezte a ismerősének, hogy a városban lesz dolga, a lány örömmel egyezett bele egy baráti találkozóba. Így a fiú, most az általa is jól ismert hely felé tartott, ahol összefuthattak.
Nem sokkal délután egy óra után Karesz éppen egy hűsítő üdítőt ivott a megbeszélt helyen, amikor észrevette a járdán sétáló lányt. Intett neki, majd ahogy Andi odaért, köszöntötték, és megpuszilták egymást.
- Csinos vagy, még szebb, mint középiskolában – mondta a fiú, végigmérve a lányt. – Jól áll ez a felső, megy a térdnadrágodhoz, és a hajadhoz is. A papucs pedig tökéletes ilyen forróságban.
- Köszönöm, kedves vagy – mosolyodott el a lány, talán picit el is pirulva. – Te sem változtál, ahogy a netes képeiden láttalak. Ugyanúgy nézel ki, mint akkor, csak sokkal komolyabb vagy. Mindenesetre jó az a kis körszakáll, amit hagytál.
- Köszi, habár egy alapos borotva után szinte még tizennyolcnak sem nézek ki. Pedig már jó ideje betöltöttem.
- Igen, néha furcsa is, hogy a férfiak fiatalabbnak tűnnek, habár a lányok között is vannak. Viszont látom, te nem szórakozni voltál bent a városban.
- Így van, állásinterjún, de nem jött össze. Az rövidujjú ing mellé csak egy nadrágot vettem fel, meg a táskámban van egy felső még reggelről, de jobban nem csíptem ki magam, nem akartam olyan lenni, mint egy díszmajom. Tudom, ritkán szoktam kiöltözni, de akkor muszáj.
- Ja, szintén zenész – felelte a lány, miközben kortyolt egyet az üdítőjéből. – Sokszor voltam már hasonló helyzetben, és még leszek is.
A két ismerős még egy jó órát beszélgetett, hogy mi történt velük az elmúlt években, majd a lány megkérdezte a fiút, hogy tudna-e neki segíteni, mivel a lakásában volt egy kis probléma, amihez eddig nem talált segítséget. Karesz annyit válaszolt, hogy megnézhetik, és meglátja, tehet-e valamit, hogy segítsen Andinak.


Egy félórával később már a lány lakásában álltak, a nappaliban. Az egyik ajtó volt az oka, amiért a lány a fiú segítségét kérte. A szobába vezető ajtó sehogyan sem akart igazodni, ezért a lány nem is tudta becsukni. Karesz egy pillanat alatt látta, hogy a keret nincs ráilleszt-ve a tartóra, így nem csoda, hogy zárható. Megkérte a lányt, hogy segítsen neki megemelni a szélét, így meg tudta igazítani, és egy perccel később már tökéletes volt a szerkezet.
- Voi la – mutatta a fiú a teljesen bezárt ajtót. – Minden rendben vele, most már akár kulccsal is tudod zárni. Szerintem, ha szólsz apudnak, ő is megoldhatta volna.
- Többször szóltam neki, de sosem volt ideje eljönni – mosolyodott el a lány. – Mindenesetre köszönöm a segítséget. Mivel tartozom?
- Ugyan, Andi, ne viccelj – nézett rá a fiú – baráti szívesség volt.
- Akkor legalább hadd kínáljalak meg valamivel, fizetségképpen.
- Rendben, egy üdítőt elfogadok.
- Ok – a lány kiment a konyhába, ahol a fiú látta, amint kinyitja a hűtőszekrény ajtaját, kicsit le is hajolva a berendezés mellé. A lány nadrágja szorosan hozzásimult a fenekéhez, és a felsője alól látszott a dereka is. Kareszt egy pillanatra különös érzés fogta el, de aztán igye-kezett tisztán gondolkodni. Nem akarta kihasználni a helyzetet, hiszen jól ismerte a lányt, és nem szerette volna, ha Andi félreérti a tekintetét, ahogy visszajön a szobába.
A lány meg is jelent két pohárral, de üdítő helyett egy üveg bor volt nála. Elmondta, hogy nem talált semmi más italt a hűtőben, mire a fiú legyintett, hogy nem baj, úgyis ritkán szokott alkoholt inni. Felbontották a hideg italt, és egy keveset öntve a poharakba kortyolgatni kezd-ték a kellemes nedűt. A fiú megjegyezte, hogy finom bor, és érdeklődött, hogy honnan van, de a lány hirtelen nem tudta megmondani.
A borozgatás és beszélgetés végül egészen addig tartott, míg az üveg ki nem ürült. A fiú megkérdezte a lányt, használhatná-e a fürdőszobát, majd kiment a nappaliból. A lány ki akarta vinni az üres üveget, és poharakat, de a kis tálcáról leesett az egyik ivóeszköz, és hangos csörömpöléssel szilánkjaira tört. Andi halkan káromkodott egyet, de Karesz éppen akkor ért vissza, és leguggolt segíteni, hogy összetakarítsák az üvegdarabokat.
Ahogy a szemetesbe kerültek a pohár maradványai, Andi hirtelen úgy érezte, megártott neki az elfogyasztott bor, holott nem is volt olyan erős az ital. Karesz éppen távozni készült, de ő is észrevette a lány állapotát, és úgy döntött marad. Leültek vissza a nappaliban lévő kana-péra, ahol a lány a fiú vállára hajtotta a fejét. Különös érzés volt számára, hogy régi ismerőse ott ült mellette, és szinte vágyott arra, hogy a srác ott maradjon mellette. Mióta a korábban említett barátjával szakított, Karesz volt az egyetlen férfi, akivel hosszabb ideig kettesben maradt.
- Kérdezhetek tőled valamit, Karesz? Szeretném, ha őszintén válaszolnál!
- Tudod, hogy én egy őszinte ember vagyok. Mit szeretnél kérdezni?
- Mond, tetszem neked? Őszintén.
- Őszintén válaszolok, hogy kérted. Igen, szimpatikus vagy, már középiskolában is az voltál. Ezért is mondtam, mikor találkoztunk, hogy milyen csinos vagy. Miért kérdezted?
- Kíváncsi voltam a véleményedre. Tudod, a szakításom óta nem igazán figyeltem oda a férfiakra, hogy miként tekintenek rám.
A fiú bólintott, tudta, mire céloz a lány. Ahogy a kezük egymáshoz ért, különös borzongás futott végig a testükön. Andi egészen libabőrös lett, majd elöntötte a forróság, holott a lakás-ban hűvösebb volt, mint az utcán. Arca egészen közel volt már Karesz arcához, majd szájuk összeért, és forrón csókolózni kezdtek.
- Várj – húzódott félre hirtelen a fiú, mintha áramütés érte volna.
- Mi a baj? – kérdezte a lány, nem értve a reakciót.
- Be kell vallanom neked valamit – nézett rá Karesz teljesen elvörösödve. – Nehéz kimondanom, de én még soha nem voltam így egy nővel sem.
- Úgy érted, még szűz vagy? – Andi teljesen meghökkent, igaz eszébe jutott, hogy a srác mindig is zárkózott volt. – Nem feküdtél még le senkivel?
- Nem, de ha ez gondot jelent neked, akkor inkább megyek.
- Ugyan, nem zavar. Így még kellemesebb lesz mind a kettőnknek.
Andi gyengéden újra megpuszilta Karesz száját, ezzel is jelezve, hogy őt nem zavarja a szituáció. Csókolózás közben érezték, hogy mind a ketten kezdték elveszíteni a kontrollt a vágyaik felett, de ez már nem érdekelte egyiküket sem. A lány csak annyit súgott a fiúnak, hogy menjenek át a hálószobába, majd ott Karesz gyengéden az ágyra döntötte őt. Andi érezte, ahogy a fiú keze a derekát simítja, miközben szájával a nyakát puszilta, és mélyen beszívta a bőrének illatát. A lány lehunyt szemmel élvezte a kényeztetést, miközben a fiú hátát simogatta. Karesz szája visszatért az ajkához, miközben keze lassan becsúszott Andi felsője alá, elérve a lány formás, kerek melleit. A fiú érezte, ahogy a lány mellbimbói egyre hegyesebbek, így felhúzta a pántos ruhadarabot a nyakáig, és nyelvével a kemény kis bimbók körül körözött. Andi egyre gyorsabban szedte a levegőt az érzéki gyönyör hatására, majd amikor a fiú felült az ágyon, és elkezdte kigombolni a lány nadrágját, ő is felült, és levette a blúzt, majd megszabadult a nadrágtól is. Karesz gyengéden felemelte a lány lábait, és csókjai elborították a gyönyörű végtagokat, Andi talpától, egészen a combjáig. Amikor a fiú ujjaival végigsimította a lány bugyiját, érezte a forró nedvességet, így megszabadította az utolsó ruhadarabjától is Andit, majd végighasalva az ágyon, arcát a lány öléhez tolta. Andi felnyögött a szeméremajkait érő első nyelvcsapástól, majd ő is lehanyatlott az ágyra. Amint a fiú kényeztette, a lány a kezét akaratlanul is annak fejére tette, és a haját simogatta.
- Igen, ez az, ne hagyd abba! – hallotta a fiú az egyértelmű utasítást, így tovább ingerelte a forró hüvelyt. Kezeivel közben már a lány kebleit gyúrta, ujjaival morzsolgatva a mellbimbóit. Érezte, hogy a lány közel jár az orgazmushoz, így nem is akart leállni az ingerléssel.
- Istenem, mindjárt elmegyek! – nyögte a lány, szinte kiabálva. – Igen, igen!

Karesz a következő pillanatban érezte, ahogy a lány teste megremeg, és a nyelvét még jobban belenyomta Andi testébe. A lány felsikoltott, nedvei elöntötték ölét, és szinte a fiú arcát is. Karesz még rövid ideig nyalogatta a lány cseppjeit, majd ismét felhúzta magát mellé, és megcsókolta az ajkát. Andi átkarolta, majd egy gyors fordulattal a fiú fölé került. Ráült a derekára, majd szétgombolta a fiú ingét, aztán a nadrágját is. Karesz szeme tágra nyílt, amint a lány vetkőztette, és akaratlanul is felnyögött, ahogy hozzáért az alsónadrágjában meredező péniszéhez.
- Nyugi, nem fog fájni – mosolygott a lány. – Szólj, ha úgy érzed, robban a bomba, de ha gondolod, a számba is lőhetsz.
- Ok – felelte a fiú, majd a következő másodpercben lehunyta a szemét, ahogy Andi forró ajka a pénisze köré simult. A lány lassan, élvezettel nyalogatta, szopta a vörösen meredező testrészt, szinte egészen a tövéig. Karesz azt hitte, menten elélvez, de próbálta minél tovább visszatartani a spermáját. Andi ránézett az orális aktus közben, és a srác szemében látta, hogy itt az idő, így kiengedte a makkot a szájából, és a melleire irányította. Karesz első spric-celése abban a pillanatban érte a testét, majd jött a többi is. A fiú hatalmas nyögéssel, és sóhajjal élvezett el, a lány pedig gyengéden szívta az utolsó cseppig. Ahogy szájuk ismét egybeforrt, erősen átkarolták egymást.
- Nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz ismét találkozni veled – nézett Andi szemébe Karesz.
- Én sem, de ha tudtam volna, sem mulasztottam volna el – simult hozzá a lány. – Nagyon kellemes volt.
- Kár, hogy nem maradhatok itt veled hosszabb ideig.
- Igen, ez tényleg kár. De ne aggódj, még van egy meglepetésem neked.
A lány felült az ágyon, majd végighúzta a kezét Karesz farkán, amely rövidesen ismét kőkeményen meredezett. Andi elővett egy óvszert, ráhúzta a péniszre, majd elhelyezkedett a testrész felett. A fiú felnyögött, ahogy a lány ráült a szerszámára, majd ütemesen mozogni kezdett. Karesz felült, erősen magához szorította Andit, szája rátapadt a lány melleire, nyakára, egész felsőtestére, miközben a fiatal nő hátravetett fejjel, lehunyt szemmel élvezte az érzéki aktust.
- Istenem, istenem! – hallatszott a lány hangja. – Élvezz belém, élvezz!
Karesz nem válaszolt, hanem egyre erősebben tolta a lányba a péniszét. Mind a ketten közel jártak már a csúcsponthoz, így nem is engedték el egymást. Testük csatakos volt a gyönyör okozta verítéktől, és az egymás iránti vágy hőhullámaitól, de ez semmit sem számított nekik. Kettesben voltak, nem törődtek semmivel, csak a közösülés csodálatos folyamatával.

Pár pillanattal később egyszerre szakadt ki belőlük az orgazmus okozta gyönyör, és a kel-lemes kimerültség. Andi hozzásimult Karesz testéhez, majd az ágyon elnyúlva figyelte, ahogy a fiú felkel, és anyaszült pucéran kiment a fürdőszobába, hogy eltávolítsa az elhasz-nált óvszert a péniszéről. Ujjai végigsimították a szeméremdombját, barlangja bejáratát, majd hirtelen felpattant, és a srác után sietett. Éppen akkor ért be a fürdőbe, amikor a fiú a szenét-be dobta a védőeszközt. Mielőtt azonban Karesz megnyithatta volna a zuhanyt, letérdelt elé, és nyelvével befejezte a nemi szervének megtisztítását. Nem sokkal később már a sugárral mosták egymás testét, és élvezték a zuhanyrózsából kiáramló beállított hőmérsékletű vizet. Gondosan szappanozták, majd öblítették le magukat. A tisztálkodás után még percekig álltak a fürdőszobában, törülközőbe csavarva, és szorosan átkarolva egymás testét.
- Köszönök mindent Karesz – mondta Andi, a fiú vállára hajtva a fejét. – Csodálatos volt.
- Én köszönöm, hogy itt lehettem veled – simogatta a lány haját Karesz. – Örülök, hogy se-gíthettem neked az ajtónál, és a találkozásnak is.
- Régen nem volt részem ilyen gyengédségben, mint veled – a lány váratlanul elsírta magát – nagyon régen.
- Jól van, jól van – suttogta a srác. – Sírd ki magad, utána jobb lesz! Hidd el!

Amikor Andi ismét összeszedte magát, és ránézett barátjára, letörölte könnyeit az arcáról, és megpuszilta Karesz. Testük szinte teljesen megszáradt, így felöltöztek, majd ittak egy-egy pohár vizet, és a lány lekísérte a fiút a ház bejáratához. Megpuszilták egymást, és a fiú indult volna, de a lány még megállította.
- Mikor láthatlak ismét?
- Őszintén szólva fogalmam sincs, mikor járok ismét a városban. Amíg nem találok valami melót, a legtöbb időt valószínű otthon töltöm.
- Értem. Hasonló program, mint nekem. Mindenesetre remélem, hogy hamarosan viszontlát-hatjuk egymást.
- Én is. Most már mennem kell. Szia.
- Szia – Andi bezárta az ajtót, és eltűnt a lépcsőházban.
A fiatalember elindult a város központja felé, közben azon gondolkodott, miként magyarázza el, hol töltötte szinte a teljes délutánt, hiszen már öt óra körül járt az idő.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mirrmurrka ·
"- Jól van, jól van – suttogta a srác. – Sírd ki magad, utána jobb lesz! Hidd el! "

VÁÚÚÚÚÚÚ!
Erről megint eszembe jutott az általam oly gyakran felemlegetett jelentet az úszó erődből, tudjátok, mikor Seagal megveregeti Erika hátát szótlanul, mert az olyan romantische fíling. :DDDDDDDD

LOOOOL

bosszanto ·
Khm... Meg fejlodnod kell...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: