Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A világ legjobb osztálykirándulása

Ez a történet az érettségi előtti osztálykiránduláson történt meg velem. Ekkor 19 éves voltam. Mindez egy szép áprilisi hétvégén történt.
Az osztályfőnökünk, mindenki Gyöngy tanár nénije szervezte az utolsó osztálykirándulást. Az osztályba 27 diák járt, ebből kb. 15-en jelentkeztek, de nem is volt baj. Sikerült megszervezni, kaptunk szállást Bükfürdőre április 15-16 napjára.
Reggel fél 8-kor indult a vonat. Természetesen dugig volt tömve az egész, mindenki örült, hogy jutott neki hely. Nekem pont a tanárnő mellett jutott hely az egyik kabinban. Egész úton beszélgettünk, a 4 év alatt sosem láttam még ilyen felszabadultnak, vidámnak. Egyébként azt kell tudni róla, hogy egy 30 éves, elvált matektanárnő. Kinézetre nem a világszépe, de nagyon jól néz ki, szépek a mellei, formás a feneke, az arca és a természete is nagyon kedves, bájos.

Megérkeztünk a szállásra, elfoglaltuk a helyünket. Az első 2 nap villámgyorsan elrepült, majd szombat este, a búcsúestén, mindenki el lett engedve ahová csak menni akart a városban, diszkó, kocsma, pub, ki mit talált a saját ízlésének megfelelően. Egy páran ott maradtunk a tanárnővel, egy üveg pezsgővel. Beszélgettünk, majd először 1-2 majd mindenki eltűnt valamerre, és csak hárman maradtunk, a tanárnő, én és másfél üveg pezsgő...

Beszélgetés közben egyre jobban áttértünk a magányügy témára, egyre többet árult el a saját magánéltéről. Látszott rajta hogy kicsit zavarban van, nem volt senki a környéken, ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve, magam sem tudom miért, megcsókoltam. Kb. 2-3 percig csókolóztunk, majd egyszer csak félbeszakította, és annyit mondott, hogy ezt nem szabad. Elnézést kértem tőle, majd megbeszéltük, hogy megisszuk még ezt a fél üveg pezsgőt, aztán elkísérem a szobájáig, és mindenki megy a maga útjára. Így is történt. A szobája előtt megálltam, megvártam, míg bemegy. Tettem kb. 2 lépést, majd leültem a fal mellé, a felhúzott térdeimre tettem a feje, és gondolkoztam. Gondolkoztam a tanárnőn, magamon, az aznapestén, és az összes érzésemen. Egy órát ülhettem ott, amikor ránéztem az órámra 12:15-öt mutatott. Odamentem az ajtajához, és behallgatóztam, ébren van e még.

Hallottam, ahogy járkál odabent, majd óvatosan bekopogtam. Kinyitotta az ajtót, majd megkérdezte, hogy mi a baj. Hirtelen rávágtam, hogy semmi, vagyis hogy van, vagyishogy inkább had menjek be, szeretnék mondani valamit. Beléptem a szobájába, és szembefordultam vele.

Ott állt előttem egy selyemköntösben. Alatta nem láttam semmit csak egy fekete pólót. Kb. negyed óráig csak beszéltem, beszéltem, végül is arra jutottam, hogy nagyon szeretem őt, és mi lenne ha... Mi lenne, ha mi... Ha nem is tudná senki, de együtt lennénk... mintha járna velem... Tudta, hogy azt kell válaszolnia, hogy nem, de tudat alatt én is tudtam hogy nem. Ekkor odament az ajtóhoz. Azt hittem kinyitja az ajtó... Hát ennyi. Kész. Vége... gondoltam magamban. De nem így történt.

Kulcsra zárta az ajtót, majd belekezdett a mondókájába. Azt mondta, hogy nem szabad kettőnknek együtt lennünk... én is nagyon szimpatikus vagyok neki, sőt nem is tudja, mit mondjon, mert ez már lehet hogy szerelem... És ekkor azt mondta, hogy egy éjszakát viszont nem tud meg senki sem, és elmosolyodott...
Ekkor hirtelen odalépett, megfogta az arcom, és megcsókolt. Megfogtam a fenekét, felemeltem, majd átvittem az ágyra, ahol lefektettem. Gyorsan kikapott az éjjeliszekrény fiókjából egy doboz óvszert.
Levettem a pólóm, majd óvatosan kikötöttem a köntösének a megkötőjét, majd levettem a pólóját.


Elémtárult a gyönyörű, kissé szőrös puncija, és a két formás melle. Elkezdtem simogatni a combját, közben csókolgattam, simogattam a mellét. Végigcsókoltam az egész testét, a combját, majd elkezdtem nyalogatni a punciját. Óvatosan bedugtam az ujjaimat. Nagyon élvezte, halk sikolyok között élvezett el. Ezután újra megcsókoltam. Ekkor átfordított, most én kerültem alulra. Levette a nadrágom, majd a nyelvével elkezdte izgatni a már álló farkamat. Addig csinálta, amíg szépen én is élveztem. Ekkor elővett egy gumit, ráhúzta a farkamra, majd beleült, és föl-le, elkezdett lovagolni. Átfeküdt a hátára, és újra belé hatoltam. Nagyon élvezte, halk sikolyok törtek ki belőle, harapdálta az alsó ajkát, izgatta a melleit. Megint "sikerült" elélvezni mindkettőnknek, majd még 2 gumit elhasználtunk így. Nagyon jó volt ez az este. Másnap reggel egymás karjában ébredtünk.

Hazafelé a vonaton szintén mellette ültem. Egész végig csak mosolygott, amikor felém nézett, gondoltam, egyszer még biztos lesz egy ilyen alkalom...
Hasonló történetek
26046
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
20912
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Claucica ·
Kicsit zavaró, hogy egyes szavak végéről lemaradtak a betűk.
Tényleg lehetett volna több előzmény, a vacsi+séta jó ötlet:)
Plus előjáték hosszabb formátumban. Írogass még, fejlődni fogsz:) :wink:
No0oB ·
Neked is elég a vacs&séta, aztán lehet is dugni? o.O

Dobj egy képet magadról.

IQNQ ·
Egy este 2 élvezés, +2 gumi.
Kicskét abszurd a 4 élvezés egymás után....
No0oB ·
annyira nem is, ha van köztük pár perc szünet

luvy ·
Nekem mégis a legfurcsább, hogy a matektanárnőd óvszert visz az osztálykirándulásra. De ez még oké(biztos, ami biztos ugye...), de már be is készítette az éjjeli szekrény fiókjába? :wink:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: