Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A vándor 2. rész

Adam közelebb kúszott Mollyhoz, nézte a gyönyörű, csupasz ágyékát, ami most teljesen kitárulkozott előtte. A szeméremajkai, a csiklója, a hüvelyének bejárata csillogott a gyertyafényben, már kellőképpen izgalomba jött, a fiú azonnal beléhatolhatott volna, ám még mindig várt. Játszadozott a lánnyal, csókolta az ajkát, a nyakát, a melleit. A nyelve hegyével csiklandozta az édes kis kemény bimbókat, majd haladt lejjebb, az orrával és ajkával simogatta a lány hasát és köldökét, hamarosan megérkezett a szemérméhez is. Kezével végigsimított a combja belső felén, kis ideig az ujjával izgatta a csiklóját, majd a vesszejével kezdte kényeztetni. A makkját végighúzta a hüvelyétől a csiklójáig, sokszor, egymás után, hol hosszan, hol körkörös mozdulatokkal játszadozott vele. A lány teste már szinte könyörgött, hogy partnere végre térjen a lényegre, egyre nedvesebb lett, egyre puhább, egyre izgatottabb. Adam nem játszadozott tovább, makkját a lány hüvelyéhez illesztette és beléhatolt. Molly már nem volt szűz, viszont még kevés férfi lehetett az életében, mert szűknek érezte, ennek ellenére akadály nélkül haladt benne előre, könnyen, akár forró kés a vajban. A fiú tövig nyomta a vesszejét Mollyba, a makkjával már érezte, hogy elérkezett az alagút végére, itt egy kicsit megpihent, élvezte a nedves, bársonyos puhaságot odabent, majd munkához látott. Hágni kezdte a lányt, kezdetben lassan és óvatosan, hogy kitapasztalja, mit kíván, majd egyre gyorsított. Molly lehunyt szemmel, kéjesen pihegett alatta, hamarosan átvette az ő ritmusát. Mikor Adam behatolt, a lány felnyomta a csípőjét, így valóban egyenlő félként szeretkeztek. Az ágy recsegett-ropogott alattuk, egy-egy hevesebb mozdulatkor a támla nekiütődött a falnak, így a szomszéd szobában bizonyosan sejtették, mi történhet odaát.
Mivel Molly még mindig élvezte az együttlétet, Adam elengedte magát, gyors tempóban hágta a lányt, keményen döfött és mélyre, egy idő után nem is tudott másra koncentrálni, mint saját magára. Jó pár hét telt el azóta, hogy utoljára lánnyal volt, és arra sem talált alkalmat, hogy a saját kezével könnyítsen a vágyain, így már nagyon hiányzott neki a kéj.
Molly érezte, hogy a fiú teste megfeszült felette, pár pillanatig még jobban felgyorsította a tempót, keményen, gyorsan hágta őt, majd hirtelen leállt. A vesszejét ezúttal is tövig nyomta belé, a fejét hátravetette, mélyeket lélegzett, kéjes nyögések hagyták el az ajkát. Ám ha nem látja mindezt, Molly akkor is tudta volna, hogy a fiú elélvezett. Adamnek az egész ágyéka lüktetett, az ánusza, a heréi, a vesszeje. Molly érezte magában a ritmikus lüktetést, és a forróságot is, ami újból és újból megtöltötte a hüvelyét. Abban a pillanatban egyáltalán nem bánta, hogy a fiú beléélvezett, sőt, ekkor érezte igazán, hogy a testük eggyé válik.
Miután Adam kiélvezte az orgazmus legutolsó pillanatát is, tisztább fejjel tudott gondolkodni. Kicsit szégyellte magát, amiért ennyire nem figyelt a partnerére és csak a saját vágya után ment, így újból munkához látott, ezúttal kicsit másként. Már jó pár lánnyal volt dolga, az egyetem éve alatt a barátai sok rosszba belevitték, így ismerte a női test titkait. Tudta, mit kell tennie ahhoz, hogy partnerét a mennyekbe repítse. A férfiasságát kijjebb húzta, épp csak a makkja maradt bent, majd újból hágni kezdte a lányt. Ezúttal nem hatolt mélyre, csupán a hüvely elülső részét izgatta, de ritmikusan, keményen dolgozott.
Adam figyelt a partnerére, minden apró rezdülését érezte. Így mikor a lány már nagyon közel járt a kéjhez, ő is visszavett a tempóból, vagy teljesen leállt. Majd újból kezdte a játékot. Sokáig kínozta Mollyt azzal, hogy az utolsó pillanatokban abbahagyta, ám mindezt csak azért, hogy minél inkább a mennyekbe repíthesse. Végül, sokadik alkalom után megkönyörült rajta, és addig hágta a lányt, míg az el nem élvezett.
A fiú hirtelenjében azt vette észre, hogy Molly teste megfeszült alatta, a lábait kéjesen kinyújtotta, két kezével szinte belemarkolt a hátába. A lány arca kipirult, a száját összeszorította, különben felsikoltott volna a kéjtől. Adam érezte, hogy Molly hüvelye keményen összerándult a vesszeje körül, szinte csapdába ejtette, úgy szorította. A fiú lassított a mozgásán, de nem állt le, hímtagja továbbra is ki-be járt, a makkját elképesztően izgatta az orgazmustól beszűkült alagút.
Molly sokáig élvezett, legalább fél percen keresztül, majd a hüvelye elernyedt és mély, ritmikus dobolásba kezdett. Adam ezúttal megpihent, a vesszejével teljesen behatolt a lányba és zihálva, dobogó szívvel, izzadtan feküdt rá a kicsi testre. Arcát a mellek közé fúrta, mélyen magába szívta az illatukat, élvezte, ahogy a lány hálásan, érzékien cirógatta a tarkóját. Molly továbbra is mélyen, ritmikusan lüktetett alatta, jól tudta, hogy az összehúzódások száma mutatja, egy nő mennyire élvezte az együttlétet.
Molly hüvelye még hosszú percek múltán is össze-összerezzent, különösen, ha a fiú megmozdult benne. Mindketten pihentek, ám Adam vesszeje nem lankadt, ugyanolyan kemény volt, akárcsak a kezdetekkor, így hamarosan újabb szeretkezésbe kezdtek.
A fiú ismét mélyre hatolt, gyorsan, keményen, az ágy recsegett alattuk, Molly kis kerek mellei le-föl, le-föl táncoltak a heves mozdulatoktól. Adam ezúttal nem fektetett külön hangsúlyt a hüvely elülső részének kényeztetésére, mégis mindketten elélveztek, ráadásul kis híján egy időben. Molly valamivel előbb érte el a gyönyört, a hüvelye már görcsbe rándult, mikor Adam még mély mozdulatokkal hágta; végül a fiú is elélvezett, a lüktető vesszeje ritmikusan lövellt, az összehúzódó hüvely valósággal megfejte a makkját. Mély, hosszantartó orgazmus áradt szét mindkettejük testében, alattuk a lepedő már csurom vizes volt az izzadtságtól és a kéj hevében elcseppenő testnedvektől. Ismét pihentek kicsit, majd újabb menetbe kezdtek, aztán újabba és újabba, órákon keresztül szeretkeztek, míg végül annyira elfáradtak, hogy szinte öntudatlanságba süllyedtek.
Az utolsó éber percben Adam kihúzta a vesszejét Mollyból, érezte, hogy végre lankadt a férfiassága. Az oldalára feküdt, holt fáradtan, izzadtan, zihálva csukódott le a szeme, ám arra még volt ideje, hogy átkarolja és magához szorítsa a lányt, aki pihegve bújt hozzá. Már arra sem emlékezett, hogy a takaró miként került rá.



Hajnaltájt Molly ébredt elsőként. Kis ideig figyelte Adam arcát, a szép száját, a meg-megrebbenő pilláit. Végül kibontakozott a fiú öleléséből, kibújt a takaró alól és az ágy szélére ült. Igencsak viharvert állapotban volt, a haja kócosan meredt az égtáj minden irányába, a hálóingjét nem vette le teljesen az este, így az izzadt rongycsomóként gyűlt össze a derekán. Ahogy felült, azt is érezte, hogy megindult benne valami, amikor felállt, a sperma kibuggyant a hüvelyéből és végigfolyt a combján. Molly számon tartotta a napjait, így nem félt attól, hogy teherbe esne ettől az idegentől, egy vándortól, de azért megfordult a fejében a gondolat. Visszanézett a fiúra, aki még csak ébredezett. A takaró lecsúszott róla, így újból láthatta a férfiasságát, ami ezúttal petyhüdten csüngött alá, de még így is méretes szerszámnak tűnt. Molly nem bánt semmit, sőt. Arra gondolt, hogy jó lenne megtartani még ezt a fiút egy ideig, éjszakákon át szeretkezhetnének, örömet okozva a másiknak… de tudta, hogy nem lehet. Nem maradhat. Nem fog maradni. A lány letörölte a combját, majd a paraván mögé húzódott, hogy rendbe szedje magát. Nem öltözhetett egy férfi előtt, nem lett volna illendő, ismét magára öltötte az álarcot, amit elvártak tőle.
Időközben Adam is felöltözött, már nagyon fázott, a kályha tüze régen kialudt. Felhúzta az alsóját, majd a nadrágját, az ingét és öltönyét a szoba padlóján találta meg, ruhái most még nyomorúságosabbnak tűntek, mint máskor. Az éjszaka elevenen élt az emlékezetében, talán a körülmények tették, hogy annyira jó volt. Egy lány, akiről szinte semmit nem tudott, pár órával azelőtt ismerte meg. Eddig jobbára prostituáltak voltak az életében, azokkal nem kellett törődnie, nem kellett udvarolnia nekik és nem kellett amiatt aggódnia, hogy teherbe estek-e. Bár tudta, hogy itt sem lesz semmiféle kötelezettsége. Csak tovább utazik, és soha többé nem látja ezt a lányt. Kicsit várakozott, hallgatta a szöszmötölést a paraván mögül, majd úgy gondolta, hogy egy kis segítség gyanánt befűt a kályhába. Legalább a lány ne fázzon. Miután a farönkök lángra kaptak, a fiú kiment a szobából, bőröndjét újból a kezében szorongatta.
Óvatosan szökött ki az előtérbe, körülnézett, nehogy valaki meglássa, elvégre a lány jó híre… Bár utólag visszagondolva, a mellettük lévő vendégszobában egészen biztosan hallották őket. Azért jobb volt így, hogy nem látták őt kijönni Molly szobájából. Leült a söntés mellett és várakozott, nagyjából fél óra múlva a lány is felbukkant, ugyanolyannak látta, mint tegnap a legelső pillanatokban. Egyszerűnek, tisztességesnek, szolidnak, talán megközelíthetetlennek. Mintha nem is ugyanaz lett volna, akivel az éjszakát töltötte, az a lány szenvedélyes volt és tudta, mit akar. Az a lány… nem létezett többé. Vagy legalábbis még egy ideig nem bújik elő a rejtekhelyéről, míg nem jön valaki… más.
Adam és Molly szinte alig szóltak egymáshoz, időközben a fogadó vendégei is megérkeztek, reggelit kértek, a lány pedig munkához látott. A fiú is rendelt magának, szalonnát kapott és kétszersültet, de Molly ugyanúgy szolgálta ki, akárcsak a többi vendéget, kedvesen de tartózkodón, mintha semmi közük nem lett volna egymáshoz.

Néhány órával később Adam felvette a kabátját, magához szorította a bőröndjét és útnak indult. Előtte elköszönt a fogadóslánytól, ahogy az illendő volt, néhány pillanatra az apját is látta, így annak is intett, majd kilépett az ajtón. Egyszer sem nézett vissza, gondolatban már a vizsgáján járt, összegezte a fejében, hogy melyik tételt tudja, és melyiket nem, az izgalom és a félelem is beléköltözött, már semmi nem érdekelte, csupán a jövője.
Miután a fiú kilépett a fogadóból, Molly még szöszmötölt a pult mögött, ám nem volt sürgős munkája, így kis idővel később az ablakhoz sétált, és a koszos üvegen keresztül figyelte, ahogy Adam kiért az utcára. Addig követte a tekintetével, míg el nem tűnt a szeme elől, a reggeli köd még elég sűrű volt, így hamar elvesztette. Ez a fiú, a vándor olyan gyorsan sétált ki az életéből, ahogy érkezett. Valóban soha többé nem látta.


/vége/
Előző részek
Hozzászólások
borbinto55 ·
másolat :confounded:
Byron ·
Milyen másolat? :)
Byron ·
Már látom, miért írtad ezt... A novellát kb másfél hónapja töltöttem fel először, egyben az egészet, ám nálam a sorban nem jelezte aktívnak. Vártam, hogy kikerüljön a címlapra, de semmi nem történt. A később felrakott novelláim mind megjelentek, így biztos, hogy valami hiba van a háttérben. Próbáltam infót kérni az adminoktól, de mivel nem jött válasz, ezért újból felraktam a novellát, ezúttal két részletben. Az egy részes írás azóta se aktív nálam a sorban, most viszont visszanéztem a hetero kategóriát és ott megtaláltam. Elnézést, hogy kétszer került fel, de nem tudtam, hogy már megtalálható az oldalon...

Marokfegyver ·
A "forró kés a vajban" típusú közhelyeket nem érdemes alkalmazni, mert annyian és annyiszor megtették már előtted. Nem tudom, hogy a "csupasz ágyék" mennyire reális abban a korban - XIX. században -, de olvasmányaim szerint még a fazonra igazítás is ritkaság akkoriban.
Az ilyen apróságokat leszámítva érzékletesen, viszonylagos antik stílussal írtál. (Itt a "viszonylagos" kifejezés dicséretnek számít, mert igazi, korabeli szöveget ma nehezen emésztenénk meg.)
Byron ·
Köszönöm a véleményedet! Igazad van, vlsz. nem nagyon szőrtelenítettek akkoriban. :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: