Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A valóra vált álom

Az egész ott kezdődött, azon a bizonyos első biológia órán. Amikor is megpillantottam a biológia tanárnőt. Jó karban lévő 30 feletti nőcske. Gyönyörű arccal, formás mellekkel, kerek popóval. Rögtön bele is szerettem. Rengeteget gondoltam rá maszturbálás közben, volt, hogy a nevét kiabáltam élvezéskor, volt, hogy a fényképére vertem keményen.

Aztán eltelt öt év és újra összehozott vele a sors. Az iskola előtt parkoltam le, mikor összefutottunk. Üdvözöltem, és azt veszem észre, hogy épp felajánlom neki, hogy hazafuvarozom. Beszálltunk az autómba és elindultunk. Mehettünk kb. 3 perce, mikor pirosat kaptunk. Én közben csak a lábát bámultam, a harisnyás kis lábacskáját. Erőt vettem magamon, és rátettem a kezemet a combjára. Erre ijedten rám nézett, én pedig lekaptam róla a kezem, és tövig nyomtam a gázt. Persze, hogy nem kanyarodtam le a háza felé, persze, hogy másfele mentünk. Aztán megszólal, hogy "Jó volt?". Én remegő hangon feleltem, hogy igen. Erre ő: " Akkor nyugodtan tedd vissza a kezed!" Megfogta a kezem, és visszarakta a lábaira.

Elhagytuk már a várost, úgyhogy lehúzódtam az út szélére és megcsókoltam, Ő pedig viszonozta. A farkam szét feszítette a nadrágomat, és közben már a melleit markolásztam. Egyszer csak ellök magától, hogy elég, itt bárki megláthat, menjünk egy nyugisabb helyre. Nem szóltam semmit, megfordultam és rohantam fel vele hozzánk. Nem volt otthon senki. Felmentünk a szobámba és egymásnak estünk. Pár percig vadul csókolóztunk, leöltöztettük egymást. Aztán térdre rogyott előttem, és szopni kezdte a farkamat. Nagyon nagy tapasztalattal bírt, fél perc alatt teleélveztem a száját. Lenyelettem vele, szopott tovább. A vége már a torkában volt, csak úgy nyelte befele a dákóm! "Ez az ribanc, szopjál, szopjad csak!" Üvöltöztem. Megfogtam a fejecskéjét, és elkezdtem baszni a száját, úgy, hogy szinte már öklendezett.

Miután rendesen megszopattam, feldobtam az ágyra, és vadul nyalni kezdtem a lucskos punciját, ami csak úgy tocsogott a nedvtől. Eközben ő vadul sikongatott és a hajamat húzgálta. Végül beraktam neki a dákót, amitől egy nagyot nyögött. Elkezdtem vadul baszni, ahogy csak bírtam. Csak basztam és basztam, úgy, hogy már fájt a farkam, de nem érdekelt. Ő közben csak hangosan nyögött, sikított. Hasra fordult és kérte, hogy nyomjam szét a seggét is. Nem kellett kétszer mondani! Nyalogattam, ujjazgattam egy ideig aztán beraktam neki. Ekkor egy hatalmasat nyögött. Elkezdtem baszni, egyre gyorsabban ő pedig már majdnem sírva fakadt az élvezettől. Legalább fél órán át csak a fenekében voltam. Aztán mikor már éreztem, hgy itt a vége kimásztam belőle, ő letérdelt elém és szopni kezdett. Én rászóltam, hogy várj, szeretnék a puicdba élvezni. Először tiltakozott, de aztán beadta a derekát, én pedig teleélveztem a vörösre kúrt puncikáját. Mindkettőnk zihált. Egy hatalmas csókolózással pecsételtük meg ezt a remek együttlétet.

Míg ő zuhanyozott, én végig a bugyiját szagolgattam, ami már jól átvette a pinája illatát! Úgy döntöttem megtartom, ezért eldugtam. Kijött, felöltözött, kereste a bugyiját, de nem találta. Felöltözött, és búcsúzóul ennyit súgott a fülembe:
"Ha nem bírnál magaddal, tudod hol találsz!"
Hozzászólások
További hozzászólások »
Judit0508 ·
:rage: rövid, igénytelen, szóismétlés, és valótlan. itt nem arra gondolok, h "leöltöztettük egymást", hanem "csak baszom, baszom, már fáj a farkam, vörösre kúrtam a pináját..." meg elég hihetetlen, h csak úgy elkezdtetek a tanárnővel pettingelni... ő meg csak szó nélkül hagyja, h leteperd... egy kis igényesség, oké? :wink:

ZGergely81 ·
Ez harmat gyenge lett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: