Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A vad testvérek

A következő történet csupán kitaláció, a benne szereplő személyek sosem tettek ilyet és nem is szándékoznak.

Haverommal, Péterrel meghívást kaptunk egy medencés buliba, ahol a meghívó szerint jó nők is lesznek. Gondoltam, h milyen csajok lehetnek, ha már ezzel kell reklámozni egy bulit szóval nem számítottam semmi jóra.

A ház szép volt és elég nagy medencéje is volt, a parton csak pár átlagos csaj volt akik a helyi kövér csávók két jeles képviselőjével beszélgettek. Odaköszöntünk nekik, a srácok visszaböfögtek valami hé szerűt, de a csajok meg se szólaltak. Gondoltam is milyen felvágós picsák amikor még csak nem is néznek ki jól. Mentem is volna tovább amikor nekimentem az előttem szobrozó haveromnak.
- Hé mivan, lefagytál? – kérdeztem, de ő semmit sem válaszolt csak bámulta a medencét.
Én is odanéztem, és ekkor megláttam mi ilyen meresztő. Szucsánszki Zita jött ki a medencéből, fehér bikini volt rajta, ami a víztől teljesen rásimult a testére és teljesen kirajzolta apró de formás melleit. A bimbói meredeztek, biztos hideg volt a víz. Miközben jött felénk elég látványosan megigazította a bugyiját.
- Sziasztok srácok, látom, javul a buli – mondta és elment mellettünk.
- Szia Zita - köszöntem vissza.
- Ez tényleg ő volt – kérdezte haverom – tudod, hogy őt mennyire szeretném…
De nem fejezete be a mondatot. Zita a bárpultnál kevert magának egy italt majd odament a jacuzzihoz. Mi is kértünk egy-egy italt és leültünk a medence partjára pont szembe Zitával. Miközben őt néztük haverom folyton arról beszélt, hogy ő mennyire meg szeretné dönteni.

Közben Zita is minket figyelt, már épp indultam volna, hogy megtegyem, amiről haverom itt órákat beszél, amikor a házból feltűnt két újabb kézilabdás. A Tápai testvérek Szabina és Andi jöttek elő. Szabina melleit egy rózsaszín bikini felső fedte, az övi se voltak nagyok de talán egy picivel nagyobbak, mint Zitáé. Rajta se tanga volt, hanem egy rózsaszín pántos fekete bugyi, ami szinte teljesen átlátszó volt. Andin narancssárga bikini volt, ami annyira feszült rajta, hogy a formás mellei, amik kifejezetten nagyobbak voltak minta nővérének, teljesen kirajzolódtak és a puncijának körvonalai is látszottak. Meg mertem volna esküdni, hogy látom a szemérem ajkait is bugyin keresztül. Andi testét még jobban díszítette a tetkója, aminek a vége benyúlta bugyi alá. Mindig is kíváncsi voltam, hogy hol lehet a vége. Péter is észrevette őket, de őt még mindig Zita érdekelte jobban.
- Látod haver, én meg őket – mondtam neki.
- Igen, igen – válaszolta de szerintem nem is figyelt rám.

A két csaj velünk szemben beleugrott a medencébe majd kiültek a partra. Szabina bugyija a víztől teljesen átlátszó lett. Nekem nem is kellett több a farkam nőni kezdett. A két lány szemben valamiről nagyon beszélt, mikor befejezték Szabina belépett a medencébe és elindult felénk.
- Sziasztok srácok – mondtam, amikor odaért hozzánk.
- Szia Szabina, mi van itt kézis találkozó? – kérdeztem vissza.
- Ja, figyelj – ezt már konkrétan nekem mondta – hugicámmal játszottunk egy kis felelsz vagy merszet és az én drága kis húgom kitalálta, hogy nem merlek leszopni.
- És mersz? – kérdeztem és közben reméltem, hogy nem hallatszik meglepettség a hangomban.
- Szerinted itt lennék, ha nem – kérdezte mosolyogva és már nyúlt is a nadrágom felé.
Erre már Peti is felfigyelt. Szabina lejjebb húzta a fürdőgatyámat, és jobb kezével elővette a most már nagyon is éber farkam. Szép lassan elkezdte verni, és közben nyalogatta a szája szélét, de úgy látszott, hogy valami még kell neki, hogy rábukjon. Ekkor Andi hátulról nevetve ideszólt – szopásról volt szó nővérkém.

Szabinának ez kellett! Már be is kapta a farkam és lassú tempóban mozgott rajta. Majd kivette a szájából, és nyalogatni kezdte a makkomat. Majd letért a golyóimra és azokkal játszott miközben a kezével folyamatosan verte a farkam.
- Szerinted ez már mersznek számít? – kérdezte mosolyogva.
- Nem tudom, még nem vagyok biztos benne.
Ismét rám mosolygott és újra rábukott a dákómra csak most kicsit gyorsabb tempóban szopott. Gyönyörű látvány volt, ahogy ez a csaj szopta a farkam, de egy pillanatra felnéztem. Andin látszott, hogy legszívesebben már ő is itt lenne, de amikor átnéztem Zitára, akkor láttam, hogy Andinál ő jobban akar egy faszt, mert nagyban ujjazta magát.
- Hé haver, itt az alakalom – mondtam Petinek.

Neki se kellett több és elindult Zita felé. Zita ezt látta és odatámaszkodott a jacuzzi oldalához és kitátotta a száját. Peti értette mit szeretne a lány és mire odaért már elővette a farkát és mint egy dokkoló hajó belenyomta Zita szájába és dugni kezdte. Minden lökésre egyre mélyebben eltűnt a farka Zita szájában.
Szabina szépen gyorsuló tempóban szopott, de nem láttam semmi jelét annak, hogy mást is akarna csinálni. Ami kár volt mer olyan segge volt, hogy szerintem bármelyik ember szívesen látta volna a farka végén. Ránéztem Andira aki simogatta magát és már nagyon nyalta a szája szélét. Mivel őt én jobban kívántam odaszóltam Szabinának.
- Felelsz vagy mersz.
- Merek – ki se vette a szájából a farkam úgy válaszolt.
- Oké akkor menjél segíts Zitának.

Felállt mellőlem és elindult a céljához. Zita a jacuzzi szélén támaszkodott Peti meg hátulról eszeveszett tempóban dugta a punciját. Mikor Szabina odaért, Peti farka épp kifelé jövet volt. Szabina kicsit megtolta Zitát és odahajolt ahol az imént még Zita puncija volt és az érkező farok tövig eltűnt a szájában. Szabina szemei egy pillanatra kikerekedtek de aztán már nem zavarta a dolog.
Amikor Szabina elment tőlem Andi elindult felém. Végig szemezett a farkammal. Útközben félrehúzta a bikini felsőjét és így láthattam a gyönyörű melleit. Amikor ideért rögtön bekapott és olyan élvezettel kezdett szopni mintha ez lenne a lételeme. De nem sokáig csinálta, kipattant a medencéből és már húzta is félre a bugyiját, hogy rámülhessen. Néztem hátulról, hogy milyen jó feneke van neki is, és ez a látvány már csak fokozódott, amikor már rajtam lovagolt. A kezdeti halk nyögdécselését sikkantgatások kezdték átvenni. Felváltva mozgott rajtam előre-hátra és fel-le. Közben minden adandó alkalommal a melleit masszíroztam. Nagyon puhák voltak.

Petiék felől is erősödő nyögések hallatszottak, mikor odanéztem láttam, hogy Szabina a hátán fekszik és Peti teljes erőből keféli. Zita pedig Szabina arca fölött guggol és nyögdécsel ahogy a lány nyalja a punciját. Láthatóan ott már mindenki nagyon kész van, de örülök, hogy Szabina kedvet kapott az igazi szexhez. Andi fölállt rólam levette a bugyiját majd bedobta a vízbe.
- Légyszi fordulj meg, szeretném látni a puncidat – mondtam neki.
Andi szó nélkül megfordult és nem csalódtam a látványban. A tetkója pont a puncija fölött ért véget. Visszaült rám és nyögdécselve lovagolt tovább.
- Milyen érzés volt amikor odatetováltak – kérdeztem.
- Nem volt vészes, főleg, hogy a végén kaptam is rá egy kis fájdalomcsillapító spermát – mondta nyögdécselve.
- Szóval akkor ingyen csinálták?
- Dehogyis, kétszer kellett leszopnom csávót és a végén még meg is dugott.
Gondoltam lehet megérné elmenni tetováló művésznek. Andi megint leszállt rólam és lefeküdt a földre és fölémásztam, óvatosan benyomtam a farkam a puncijába és minden erőmet beleadva kezdtem baszni. Andi már sikított a gyönyörben. A háttérből óriás nyögéseket hallottam, gondoltam, hogy odaát végeztek, de nem néztem oda. Inkább csókolgattam Andi melleit miközben ő egy óriási nyögéssel elment. Ekkor tűnt fel mellettünk Szabina. Az arcán volt egy kevés ondó, de főleg a szája környékén volt cucc, egy kevés a melleire is jutott.
- Ott nem kaptam eleget, és úgy látom a hugi is vágyik rá, szóval kérjük.
Már közel voltam a végéhez, még löktem két nagyot Andin és már érezte, hogy elindult.
- Térdre lányok – nyögtem nekik.

Még időben elhelyezkedtünk, amikor az első adag megjött, telibe találta Andi arcát és a nagy része lecsöpögött a melleire. A következőt Szabinának adtam konkrétan bele a szájába. Még vagy négyet lőttem ki szépen elosztva a lányok között. Mikor végeztem két spermától ragadós arcot láttam mosolyogni. Elképesztő látvány volt, ha nem most mentem volna el, akkor tuti ez elég lett volna hozzá. Ekkor megjelent előttem egy fényképezőgép és lekapta a lányokat. Persze, hogy a haverom volt ő szerette az ilyesmiket megörökíteni. Megmutatta a Zitáról készült képet és máris megértettem, miért volt Szabinán ilyen kevés.

A két lány lenyalta egymásról a gecit, de nem nyelték le.
- Hugi odaadom az enyémet te úgyis jobban szereted – mondta Szabina teli szájjal.
Megcsókolta Andit és közben átnyomta a szájába az adagját. Andi kitátotta a száját és láthattuk, hogy mennyire tele van spermával. Majd becsukta és lenyelte.
- Na fiúk ez finom volt majd megismételhetnénk – mondta Andi
- Oké, bármikor, főleg, hogy én csak Szabina szájában jártam- mondtam nekik.
Erre mindkét csaj elmosolyodott majd beugrott a medencébe. Mi is követtük a példájukat…
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

Justynababy2 ·
Csak nemrég találtam erre a történetre, igazi gyöngyszem, bár azért alig várom mit szól majd Szucsánszki barátnőm, ha elküldöm neki :). A történet maga kiváló, kár hogy nincs folytatása!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: