Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Tündér

Ahhh....
A férfi egy halk hörgést hallatott, mikor megpillantotta Őt. Semmi nem tehetett volna jobban boldoggá. Azt láthatta, amit más emberi szem nem: ezerféle csodalényt: törpéket, tündéreket, nimfákat, sellőket, unikornisokat, démonokat, tündéket.
Aztán meglátta a tündért. Az egyetlent. Az egyiket a sok közül, de mégis a legszebbet.
Gyorsan elbújt egy dús bokorban. A levelek kényeztették a bőrét és az érzékeit. Tudta, hogy ez nem a természet. Ez egy nimfa. De nem erre figyelt.
Rejtekhelyéről figyelhette az éppen fürdőzni készülő tündért. A hold sugarai megvilágították a tavat, de a férfit jól elfedte a sötétség. "Minek a bokor?" - kérdezte magától, és felállt.
A tündér levette rózsából font ruháját. A férfi megpillantotta gyönyörű kebleit, finom bőrét, karcsú combjait és lánysága virágát: a punciját, amin egyetlen szőrszálat sem talált.

A mellet most eltakarta a tündér derékig érő, szőke haja. Belépett a vízbe. Teste kecsesen lebegett a tóban, csak sejtetve a meztelen tündért. Egyre mélyebbre és mélyebbre süllyedt, míg végül eltűnt. A férfi sóhajtott egyet. Azt hitte, vége van a gyönyörök játékának. De nem.
A tó partjára kiúszott egy hableány. Fekete haja kissé gubancos volt, de halfarkának pikkelyei meg-megcsillantak a holdfényben. Kiült a földre.
A férfi hirtelen belátta, hogy hatalmasat tévedett. Azt hitte, a sellőket nem teheti a magáévá. Pedig igen. A halfarok csak feneküktől kezdődött, és puncijuk kivillant.
Egyszerre többen és többen úsztak a felszínre. Mindannyiuk meztelen. Nimfák, folyamistennők, sellők, tündérek. Keblük feszes, combjuk hívogató.
- Meg kell állnod - motyogta magában a férfi. De a vágy magasabbra csapott az értelemnél. A férfi levetkőzött, és beugrott a tóba.
Minden leány eltűnt.

A férfi mélyebbre úszott. Elkapta az egyik tündér combját. Igen. Ez Ő volt. A legszebbik leány mind közül. Férfiassága hatalmasra nőtt, s megjelent rajta a vágy folyadéka.
A combon keresztül magához rántotta a tündért. Az vergődött a szorításában. Társai félelmükben elúsztak, amilyen gyorsan csak tudtak. A tündérek kiszaladtak a vízből.
Ketten maradtak.
- Az enyém vagy - mondta a férfi, és bekapta a tündér két bimbóját. Szopta és szopta. Nem nézte, mi történik a tündérrel.
Pedig az nagyon sokat szenvedett. Tudta, hogy embertől nem lehet terhes, de szeretett egy tündét. Soha nem fogja őt viszontszeretni.

A férfi egyik markával szorosan fogta, a másik keze lejjebb vándorolt. Megsimogatta a combokat. Nem bírta tovább.
Meredező férfiasságát tövig nyomta a tündér testébe.
A tündér kínjában sírni kezdett.
A férfi ezzel sem törődött.
Faszát körkörösen mozgatta a leányban. Élvezete nem ismert határokat. Fogta é birtokolta az arcot, a hajat, a kebleket, a feszes hasat, a combokat, a puncit. A testet.
Kilövellte az élvezet folyadékát.
Kihúzta a férfiasságát a tündérből. Kéjeset sóhajtott. Nem szólt egy szót sem.
Látta, hogy a tündér elájult. Vagy talán meghalt.
Visszavette a ruháját, és elkezdte lerajzolni a lányt.
Leírta, mit csináltak ő és társai, hogy néztek ki, és a többi.
Megtette, amiért idejött.
Betakargatta a testet. A szem lassan elkezdett kinyílni. A férfi megkönnyebbült, hogy nem ölte meg.
Lassan hajnalodott.
Visszament az otthonába. A csúnyácska feleségéhez és gyermekeihez. Elküldte e-mailben a leírást. A főnöke örömmel olvasta.
- Miért vagy ilyen vidám? - kérdezte a felesége.
A férfi csak elmosolyodott.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Grayraven ·
Szerintem meg egyszerűen ironikus. Egy drogos, vagy alkoholos mámorban úszó megzakkant kéjenc erőszakos tettének émelyítő illatú képe. Számomra visszataszító, helyeslő felhangokkal.
De mindenképp groteszk, ironikus. Egy fintort megér. Megírva sincs olyan rosszul.

Dreamer, miért lettél mostanság ennyire durva? Régen az ilyen történetekhez midig volt kedved egy kis moralizálást is mellékelni, szépen csomagolva.
DREAMER ·
Mert gyakorta belém kötöttek és belehajszoltak ostoba vitákba.
Kell az nekem... ?
Néha azért még elkap a hevület, de nem szívesen adok támadási felületet, csak azért hogy valaki dörzsölhesse a tenyerét otthon örömében amiért felcukkolt.
Grayraven ·
Ha ostoba vitákon felcukkolod magad, akkor csak magadra vess! :) Értelmes partnerrel vitatkozni pedig üdítő színfolt a mindennapok szürkeségében. Főleg, ha furfangos, erős érveknek kell szemben kell helyt állni.

A balgák és bunkók véleményével meg nem kell törődni. A mocskos szavaikkal úgysem bánthatnak. Viszont te a közönnyel annál mélyebb sebet téphetsz az arcukon.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: