Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A-tól Zs-ig egy pillanat alatt, és utána a végtelenségbe…(0. fej

„Árnyas sétány leple alatt valóság álmának illúziója szellőként seper végig vulkáni hamu és lapilli által fedett tájon. Szivárvány emelkedik az évszázadok óta lakhatatlan környék fölé. Könny, és Mosoly, kézen fogva adott életet eme lenyűgöző csodának. Áthatolhatatlan szitálás hull alá az égboltozat végtelennek tűnő messzeségéből. Szomorúság fájdalma gyötör halott vidék koporsója alatt életét vesztő szeplőtlen Szűzanyát. Édesanyja volt ő varázslatosan ragyogó rejtélyes álomvilágoknak. Univerzumként fénylő földkerekségei vele pusztultak. Vágyálomszerű képzeletének káprázatából fogant zsenge gyermekei artériáinak hirtelenül váratlan cafatokká tépése okozta halálát. Meséi így nem éltek tovább. Minden anekdotája, melyeket azok szívének megállása vitt az égbe csillagként örök időkre, olykor-olykor megcsillan a könnyektől takart magasban. Saját világosságuk már nincsen, hiszen napjukként éltető költőjük vérkeringésének motorja megsemmisült. Egyetlen hosszú nap a valóság az élettelen női testnek, aki egyszer Varázslónő volt, de igézete is vele tűnt. Hisz olyan volt ő, mintegy fűszál a kietlenül száraz sivatagban. Dalnok poétanőként emlékezett egykor az azelőtti múzsaként levegőt lélegző valódi lényére. Akkor hagyta múltjában pieriszségét, amikor elfelejtette, és nem is emlékezett rá többé, hogy a rég múlt időkben mikor nevetett úgy igazán önfeledten. - …pedig Pierisz!

A véget nem érő mitológiában mítoszok időtlen megtestesítője. Maga a Költészet, a Zene, a Tánc és az Érzékiség. Együttesen az Emlékezés és az Improvizáció ihletője. Egy ősi idegenvezető szerint, a kultúra szülőföldjén két nemzedéke élt a női személyiséggel rendelkező mágikus hegyeknek. Benne reinkarnálódott, harmadik generációként, az „Istenek Istenének” kilenc leánya egy személyben. Elbűvölően bájos, csábító mellei, minden férfit lefegyverező érzéki mellbimbói nem lehetnek halandói testiség. Domborulatai lankáinak völgyében az ambrozia nektárjának cseppjei fakadnak szeméremének békésen csendes tengerfelszínéről, mikor gyönyörének mindent elsöprő hulláma borzolja végig egész testét. Ha belőle patakzik a halhatatlan istenek nedűje, akkor ő is csak istennő lehet. Istennő! - de még milyen…!
Már ő sem tudta, hogy csak illúzió fantáziája-e, hogy valaha is nevetett, vagy már oly régen történt… talán meg sem történt, talán múltban lélegző délibáb csalóka képe. Sose tudni már…”



*Élt egy legény, élt egy leány. Egymástól távol időben, térben egyaránt. Máskor, és máshol mindkettő könyvet talált. Egyiket Mallnak, másikat Pallnak hívták. Nevükben születésüktől kezdve ott volt a minden. Halandó létük, a pillanatok elvesztésének lehetősége lehetővé tette, miképpen lélegezzenek a múlandóságnak múló gyönyöre által, mely módon a halhatatlanok képtelenek végtelen, és soha véget nem érő, életük során.
Hisz ők nem érinthetik az elmúlás aggodalmat adó érzését. Számukra érinthetetlen a szenvedést okozó élvezkedés gyötrő habzsolása, melyben végig ott leselkedik rájuk a pusztulás ismeretlen szempillantása, a halál, mely szemek végleg elnyelik azt, kire ránéznek tekintetükkel. Ami a két gyerkőc számára élet, az nekik csak egy év az idő örök körfogásában. Gyönyöre megismerhetetlen az öröklét üvegfalának állandó akadálya apropóján. Látják, de sosem mérgezhetik magukat azon méreggel, amit csak az eredés és az apadás ellentétes kettősségének narkotikuma adhat. Ők csak megszületnek, de elmúlni sose múlnak...!
Mindkettő olvasni kezdett, más-más könyvet, de azok egyaránt lassan világot kezdtek teremteni gyermeki lényükben. - vagy talán csak segítettek megtalálni egyet-egyet…*

Mi a valóság? Egy múló illúzió, mely a múltban örökké létezik. A pillanat elmúlásával lesz vége a valóságnak a halandó számára, és válik mesévé annak, aki látja, hallja, olvassa, vagy csak egyszerűen emlékezik arra, mely egyszer számára a jelent jelentette.
Három szál, melyet összeköt a valódiság. Három különböző tér, és idő. Mindháromba a múlt, jelen és a jövő. Egyikbe a Nő, aki a múzsa, másikba a Férfi, aki a harcos, harmadikban a fiú és a lány, akik mindketten Gyermekek, hisz csak akkor válik el az útjuk, amikor nővé és férfivá válnak. Három különböző dallam, melyek olykor találkozni fognak egymással.
…és van a mesélő, aki olvassa a könyvet. Vajon saját történetét… Vajon egy talált könyv által életre kelő világot… talán csak már régen leírt sorokat mesél el újra. Lehet mindhárom egyszerre, de lehet egyik sem. Menet közben minden folyamatosan kiderül.
Megannyi kettősség lengi körül az egész történetet. Élet és Halál. Fény és Sötétség. Halhatatlanság és Halandóság. Nő és Férfi. Felnőtt és Gyermek. A végére talán mindhárom szál, és minden kettősség eggyé válik.

A 0. fejezet bevezetésként született, mely táptalaj lehet minden következő passzus részére. Léte a kérdések feltevését szolgálja, mely elindítja a szálakat. Ezért jött létre. Ha egyetlen kérdés is foglalkoztatja a kedves olvasót, akkor nyugodtan tartson velem. A történet az érzésekről szól, központi szerepet kap benne az erotika, egy kissé szokatlan aspektusból megközelítve. A gyermek, aki csak csöndes szemlélő, és csak akkor látja meg a valóságában az előtte az idő tájt még fedett érzékiséget, mikorra történetté válik már a valóság, amire felnőtté cseperedik. A történetek nem a Nőről, nem a Férfiről, és nem a Gyermekről szólnak majd, hanem azok nézőpontjából, ahogy ők látják a körülöttük lévő valóságot, ahogy bennük maradnak meg a történetek.

Kezdődjön a Varázslat!
Hozzászólások
További hozzászólások »
dstella ·
Az írás valóban gyönyörűségesen kínzó gondolatok forrása: felidézte bennem Terestyéni Kommunikációelméletét... mind a 300 oldalát...
Olyan költői címszavakban, mint pl:
A nyilvánosság és a közkommunikációk defektusai
A másik elméje felé fordulás, intencionális alapállás
Főbb szakaszok a megismerés és a kommunikáció evolúciójában
Relevancia

De leginkább:
"Beszélő" majmok

Érdemes, volt, köszönöm!

:grinning:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: