Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

a testvéremmel

A történet idején én 19 voltam, épp úgy, mint a estvérem. Az igazság az, hogy nem vagyunk valódi testvérek, csak a szüleink összeházasodtak. De még mielőtt a szüleink találkoztak volna, mi már ismertük egymást. Vagyis Dóri (a mostohatesóm) egy dögös csaj volt, akivel mindig szemeztem a suliban. Több nem volt köztünk.

Egyszer, mikor már egy házban lakott az ’újdonsült’ család, a szüleink elutaztak nyaralni kettesben, és mi egyedül maradtunk a házban egész hétre. Dóri éppen fürödni indult, amikor megláttam egy rövidke törülközőbe csavart meztelen testét. Hirtelen nem a testvéremet láttam, hanem a dögös csajt a suliból, akit mindig meg akartam kapni. Mikor bement a fürdőbe nem bírtam megállni, hogy ne mennyek be utána. Mikor beléptem épen háttal állt felém teljesen pucéran, mert akkor dobhatta le magáról a törülközőt. Én mögé léptem és két kezemmel megfogtam a vállát. Ő oldalra fordította a fejét és ijedten rámnézett:
- Mit akarsz tőlem?
- Gyönyörű vagy – feleltem, nem pont a kérdésére válaszolva.
- Testvérek vagyunk.
- Vér szerint nem – mondtam, és elkezdtem simogatni a hátát, miközben nyakára finom csókokat leheltem. Mivel nem ellenkezett, ezért felbátorodtam, és magam felé fordítottam. Először tetőtől talpig szemügyre vettem, aztán megcsókoltam, ő pedig hevesen visszacsókolt, és hosszú percekig folytatódott a nyelvcsata. Majd hirtelen abbahagytam, és elkezdtem csókolni a nyakát. Mivel állva már nem volt túl kellemes ezért odahúztam a fürdőkád szélére és leültettem őt, én pedig a földön térdeltem. Megint a nyakát kezdtem el csókolgatni, majd lejjebb mentem a melleihez. Szép nagyok és formásak voltak.

Miközben az egyik mellbimbóját a nyelvemmel izgattam, addig a másik mellét finoman markolásztam. Éreztem, ahogy megkeményedik a melle az izgalomtól. Mondanom sem kell, hogy ekkor már úgy állt a farkam, mint a cövek, és mivel kényelmetlen volt már a szűk farmerben ezért gyorsan ledobtam magamról a ruhákat. Ahogy a melleit kényeztettem észrevettem, hogy egyre gyorsabban és hangosabban szuszog.

Miután eleget időztem a melleinél, szépen lassan a combjai felé vettem az irányt. Lentről fölfelé haladva végig csókoltam a combjai belső felét fokozatosan haladva a hívogató, csupasz punci felé. Mikor közeledtem már nem csak szuszogásokat lehetett hallani, hanem halk nyögdécseléseket is. Eztán széthúztam lábait és belevetettem magam a lucskos punciba. Először csak finoman végignyaltam, majd az ujjammal elkezdtem izgatni a csiklót, miközben a nyelvem bejárta a puni minden szegletét.

Amikor eléggé felerősödtek a nyögések elkezdtem őt ujjazni először csak egy újjal, majd kettővel. Elég szűk volt a puncija, de ez tetszett. Egyre hangosabban nyögött, de nem akartam, hogy máris elszálljon. Megint szájon csókoltam és közben melleit gyúrtam. Már egyáltalán nem volt félénk. Elkezdte markolászni a faszomat, miközben másik kezével a csiklóját izgatta. Egy darabig élveztem, amíg kényeztet, aztán a tettek mezejére léptem. Finoman behelyeztem a méretes szerszámomat, mire nagyot nyögött. Majd ritmusosan elkezdtem be-ki húzogatni. Éreztem, hogy már majdnem a csúcsra jut és ekkor pózt cseréltünk. Én ültem le, őt pedig beleültettem a farkamba. Először lassan, majd egyre gyorsabban kezdett el föl-le ugrálni. Én már a melleinek mozgásától majdnem elélveztem. Így csináltuk, vagy tíz-tizenöt percig, aztán én egy hatalmasat élveztem a puncijába. Ezután folytattuk ugyanebben a pózban, amíg ő is elélvezett. Utána felkeltem a fürdőkád széléről, és kezét fogva behúztam a zuhanyfülkébe. Együtt tusoltunk le, miközben smároltunk, és egymást simogattuk. Azt kell mondjam, hogy ez egy beteljesült gimis álom volt a részemről.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Soldier Of Hate ·
Szakaszok:
Dögös csaj a suliból
Testvér, több nem.
Meztelenül >>> már nem testvér, hanem újra dögös bula.

Aztán megkívánod a gyanutlanul a fürdöszoba felé tartó nemigazi testvéredet, ráugrassz, mint hiúz a prédájára, nyakoncsókolgatod, hatalmas, telt kebleiben gyönyörködsz (melyek megkeményedtek a nyelved izgatásától. Valószínűleg az eddig petyhüdten csüngő hatalmas dudák most az ajkad érintésére olyan kemények lettek, mint a farkad, mely \"úgy állt, mint a cövek\". Biztos nem a mellBIMBÓra gondoltál?)

\"Ahogy a melleit kényeztettem észrevettem, hogy egyre gyorsabban és hangosabban szuszog.\"
Hát ez dícséretre méltó, hogy észrevetted, hogy szuszog. Tán meg is lepődtél rajta?


\"Miután eleget időztem a melleinél, szépen lassan a combjai felé vettem az irányt.\"
Mérted az időt, ugyebár. Miután eleget időztél a melleinél. Hé, édes, 5 perc tizennyolc másodperc, mostmár túlteljesítettél!

\"Lentről fölfelé haladva végig csókoltam a combjai belső felét fokozatosan haladva a hívogató, csupasz punci felé.\"
Erre meg biztos előírt használati utasítás van: Figyelem! Mellek megfelelő időbeni kényeztetése után combnyali-fali: szigorúan lentről fölfelé haladni! A punci hívogatni fog, de ne hamarkodjuk el: fokozatosan haladjunk beljebb.


\"Elkezdte markolászni a faszomat.\"
Ejha, micsoda alpári kemény gyerek vagy. \"Faszomat\" Csodálatosan otromba.


\"Egy darabig élveztem, amíg kényeztet, aztán a tettek mezejére léptem.\"
Igazad van, eddig csak kellemes környezetben kukoricát morzsoltatok lágy csevely mellett. Szerintem a tettek mezeje ott kezdődött, mikor rányitottál testvéredre egy kiadós kufirc reményében.

\"Finoman behelyeztem a méretes szerszámomat, mire nagyot nyögött.\"
Elmaradhatatlan információ, hogy a farkad méretes. Ugyan kinek nem az itt, a melleslegen?

Beleélveztél Dóriba. Nyílván azt gondolod, lovaglópóznál felesleges a védekezés, mert a gravitáció miatt úgyse eshet teherbe. Muhaha.

Számomra is megdöbbentő: orgazmus után a kielégült, ernyedt kukaccal tovább töcskölöd szerencsétlen lányt.

Hát fiam, próbálkozni lehet, de.... ami nem megy, ne erőltessük.

üdv
lynny ·
Keményen offolom a topicot (jelzem a cím és a történet besorolása nekem bőven elég volt, hogy el se olvassam az írást, de a hozzászólásokból tekintve nem is baj :-D)

Soldier, hozzád szólnék, ha nem veszed zokon :-D
Kérlek, ha van időd, nézz be a Rafaello Jr. topicba és nézd meg a 1417-es hozzászólást :-DDD

Várjuk válaszod :-D
Soldier Of Hate ·
Kedves lynny!
Megtekintettem a szóban forgó hozzászólást, és meg vagyok hatva.
Ide adjam válaszomat, vagy esetleg oda? :)
geminigirl ·
Szia Soldier!

Ha megengeded, mint szintén érintett, kérnélek, hogy inkább oda, mert az az abszolút offtopic, ez meg mégis másé. :)
Izgatottan várjuk a válaszod!
üdv,
Gem

bakos1022 ·
Szia! :frowning:
Azt hiszem a többiek már eléggé lefikáztak . A lényeg, hogy biztosan van valami, amiben tehetséges vagy (ha eddig nem jöttél rá, nos ez nem az :flushed: )
Ugyanakkor próbálkozni lehet. Ne add fel. Ám mielőtt újabb elkeseredett próbálkozásba kezdenél, azelőtt sokszor olvasd, és dolgozd át a beküldeni szándékozott történetet.
Ez ugyanis rövid, elszúrt, összecsapott, élvezhetetlen írás. :angry:
Sok sikert! :sleeping:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: