Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A takarítónő 3

Előzmény címe:  A takarítónő 2 ……  és ugyanezen a web lapon található.
Előző rész vége:

Ismét elfoglaltam a száját és hosszú, lélegzetvétel nélküli csókba fojtottam a szavait.  Amikor végre elengedtem kapkodott a levegő után. Már lefelé haladt a lejtőn. Teste megnyugodott, izmai elernyedtem, lélegzése is nagyjából normalizálódott.  A mai napra kielégítően kielégült. “És te még mindig merev vagy? Mit tegyek neked, mond meg….” és finoman megfogta a farkamat. 

*******************************
Mielőtt teljesen 'lecsendesedett' volna ismét simogatni kezdtem és apró csókokkal igyekeztem újra felizgatni. Annak ellenére, hogy már többször elélvezett ami jelentősen leszívta az erejét Márta meglepő gyorsasággal reagált az akcióimra és szaporodó légzése jelezte, hogy készem áll a végső bevetésre. Igaz, fogalma sem volt mi várt rá, de olyan hevesen csókolt vissza amikor a szájára találtam, mintha csak most kezdenénk szeretkezni.

Benyúltam a combjai közé. Olyan forró volt a pinája mint egy katlan, és olyan nyálkás mint egy csiga. Két ujjam akadálymentesen siklott be ami teljes tágultságról árulkodott. 'Ez a nő készen áll élete leghevesebb baszására' állapítottam meg, és még egyszer rátapadtam a szájára miközben keményen ujjaztam.  Átölelt olyan gyengéden ahogy csak egy nő tud ölelni és mindkét lábát a derekamra fonta, ezáltal nyitva szabad utat a farkamnak a barlang elfoglalásához. Amikor lefejtettem magamról mindkét lábát és kibújtam az öléből csalódottan megkérdezte: "nem akarsz belém hatolni?" Szája legörbült és egy könnycsepp jelent meg a szemében. "Dehogy nem" válaszoltam, "csak nem így". Mellé feküdtem a hátamra és magamra fordítottam miközben lecsókoltam a könnycseppet a szeméből. "Ülj bele"  mondtam és felemeltem a vállainál fogva. Erre ismét felcsillant a szeme, megragadta merev farkamat és egyenesen belevezette felhevült pinájába. "Látod, a farkam egy éles kard amit most toltál be a hüvelyébe." Egy széles mosoly futott át az arcán és teljesen ráhúzta magát a farkamra. "Lovas katonát csinálunk belőled, a kardod már megvan, most már csak a lovaglásra kell összpontosítanod. Gyía .." Mintha mindig ezt csinálta volna olyan ügyesen kezdte a csípőjét előre-hátra mozgatni. Később azt mondta, hogy még soha nem volt felül, lovaglásról pedig csak álmodozott eddig. Megtámasztottam a melleinél és biztattam: "most te vagy felül diktálhatod az iramot. Minden úgy fog történni ahogy Te akarod". Az arca kigyúlt, szemei ragyogtak, melleit teljes súlyával nyomta a kezeimbe és csak annyit mondott "köszönöm, ez is az első ilyen az életemben. Eddig mindig alul voltam pedig úgy szerettem volna meglovagolni egy jó kemény farkat."

Lassú indítás után egyre jobban belemelegedett és szabadon engedte a szenvedélyeit. Mint egy horogra akadt hal úgy ficánkolt a farkamon, a legkülönbözőbb figurákat írta le csípőjével. Én  mindkét bimbóját ujjaim közé vettem és gyengéden masszíroztam, amivel fokoztam izgalmi állapotát.

Számomra a női mell épp olyan mint a női segg. Mindkettő felkelti az érdeklődésemet, ha formás és felizgat, ha kemény de lehervaszt, ha idomtalan, löttyedt vagy lóg. Nos Mártának egyik miatt sem kellett aggódnia. Mindkettő tökéletes volt.

Egyre jobban belevadult. A szex mellett nagyon élvezte a felszabadultságot és azt, hogy Ő kontrollálta az aktust. Remegett egész testében ahogy 'vágtázni' kezdett és apró sikolyokkal cifrázta eddigre rendszertelenné vált légzését. "Gyere felülre és fejezd be" mondta többször is amit én rendre figyelmen kívül hagytam. Már hörgött és fuldoklott, de a mozgást nem hagyta abba. Csak egyre sűrűbben kérte, cseréljünk helyet. Kénytelen volt rájönni arra, hogy ez nem fog megtörténni és az egyetlen menekülési lehetősége, hogy engem eljuttasson az orgazmushoz. Minél jobban erőlködött, annál közelebb került ahhoz, hogy Ő élvezzen el, és ahogy fokozta az iramot úgy vált egyre nehezebbé a légzése. Kapkodott a levegő után, de nem adta fel és egyszer csak elemi erővel tört rá az orgazmus. Akkorát sikított, hogy én is megijedtem tőle. Rángatózott, hörgött, lihegett és sikoltozott. Eljutott oda ahonnan már nincs tovább. Magam alá fordítottam, felemeltem a lábait és a nyakam köré igazítottam a bokáit. Megadóan engedte el magát, de szemei szikráztak a boldogságtól.

Beleindultam a pumpálásába. Pinája tocsogott a saját levében és minden kifelé irányuló mozdulatnál cuppantott. Márta önkívületi állapotba került. Őrjöngve csapkodta a fejét, karjaival megpróbált elérni, de ez nem sikerült mert én kinyújtott karral támaszkodtam a mellein. Látni akartam a szemeit amikor telelövöm. Ennek pedig közeledett a pillanata. Kezdett rajtam is eluralkodni a remegés, golyóim felhúzódtak, karjaim és a combjaim megfeszültek, amennyire lehetett belenyomtam a farkamat és mindent elsöprő rándulások közepette iszonyatos erővel csapódott a gecim a pinája hátsó falának. Egész teste beleremegett ahogy érezte magában a bespriccelő ondó folyamot. Az elsőt még két másik rándulás követte, megtöltve forró pináját még forróbb apatejjel. Néhány másodperc után leengedtem a lábait amik erőtlenül hullottak a matracra. Ráereszkedtem a testére és birtokba vettem a száját egy levezető csókra.

"Köszönöm," rebegte amikor lélegzethez jutott. Szájához emelte a kezemet és megcsókolta. "Sajnálok minden nőt aki ezt soha nem éli át. Ez vonatkozik az eddigi én-rám is." Mozdulni már nem volt ereje, szemei könnyben úsztak, de arcáról végtelen boldogság sugárzott.

Szerencsétlen férje .....                          ..... folyt köv .....
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: