Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A szomszéd

Donna lassú léptekkel haladt felfelé a lépcsőn. Az agya már több mint egy hete az új szomszédján kattogott. Micsoda test, milyen kék szemek. Nemrég költözött be a lakásba. Donna látta amint sportruháját magára öltve, lemegy a szemközti edzőterembe. Majd egy óra múlva visszajön. Csak egy törölközőt terítve a nyakára. A pólóját a kezében lévő a táskába rejtette. Donnát minden egyes alkalommal elvadították a látottak. Eldöntötte, megszerzi ezt a pasit, még ha csak egy éjszakára is. Bár konkrét terve nem volt az üggyel kapcsolatban de elhatározása megmásíthatatlan volt.

Teltek a napok. Minden alkalommal köszöntek egymásnak. Beszéltek pár szót. Donnának feltűnt, hogy Logan, mert így hívták, feltűnően méregeti. Bár Donna sem élhetett panasszal. Nagyon csinos, nőies teste volt. Mellei feszesek voltak. Feneke kerek. Minden férfi álma és bármelyiket meg is kaphatná. De neki csak Logan kellett.
Egyik este Donna éppen a kádban áztatta fáradt csontjait, mikor valaki csöngetett az ajtón. Nem volt kéznél semmi, ezért maga köré csavarta a törölközőt és úgy ahogy volt, vizesen kiment ajtót nyitni. Földbe gyökerezett a lába mikor az ajtóban meglátta a jóvágású szomszédját.
- Hello. Látom zavarok. Csak egy kis cukrot jöttem kérni és már megyek is.
- Persze. Gyere csak be – invitálta szomszédját. Bementek a konyhába ahol Donna heves keresgélésbe kezdett. A törölköző csúszkálni kezdett rajta. Ekkor eszébe villant, hogy ő itt hajolgat, és csupasz testét csak egyetlen törölköző takarja. Végre megtalálta a zacskót, töltött bele cukrot és a törölközőt igazgatva megfordult. Nem hitt a szemének. Logan nadrágja majdnem szétrepedt annyira fel volt izgulva. Donnára. Vörös arccal közelebb ment a férfihoz és a kezébe nyomta a cukrot. Mikor a kezét a férfi felé nyújtotta az magához rántotta.

- Tudod mióta várok erre? De most nem menekülhetsz Cica – mondta, és apró csókokat nyomott Donna arcára. Logan a cukrot az asztalra dobta. Elkezdte a törölközőt lefejteni Donna testéről, ami egy pillanat alatt lecsúszott a földre. És a nő ott állt előtte teljesen meztelenül. Csupaszra borotvált puncival. Donna teljesen begerjedt. Öle felforrósodott. A gondolat, hogy nemsoká ezzel a férfival fog szeretkezni lázba hozta. Logan keze elkezdte bebarangolni az egész testét. Közben Donna a pólóját próbálta lerángatni róla. Logan értékelte a próbálkozását de türelmetlen volt. Elengedte Donnát, majd gyors mozdulatokkal levette a pólót és kilépett a nadrágjából is.

Fantasztikus férfitest tárult Donna szemei elé. Maga volt a csoda. Teljesen elvesztette az eszét ettől a látványtól. Logan pénisze nagy volt. Nagyon nagy. Kezét előre nyújtva megérintette a hatalmas szerszámot. Az érintésre Logan felnyögött. Donna letérdelt elé, és simogatni kezdte. Teljesen megvadult. Először csak kezével húzogatta rajta a bőrt, gyors mozdulatokkal. Logan mélyet sóhajtott. Ekkor Donna hátrahúzta a bőrt a péniszen és előbukkant a duzzadt makk. Elhűlve nézte, majd a szájába eresztette. Nyelvével körözött a makkon, majd gyorsan szopni kezdte. Ki-be húzogatta a szájában a péniszt. Hol gyorsan, hol lassabban. Logan farka lüktetett Donna szájában, aki érezte, hogy nemsoká kitör. Logan hirtelen felhúzta magához, és szenvedélyesen megcsókolta. Aztán megragadta a derekát, az asztalhoz tolta Donnát, és felültette rá. Megcsókolta, majd a szája lefelé barangolt. Kezével a combjait simogatta. Mikor elért a melleihez először az egyik, majd a másik mellbimbót vette a szájába, és addig szopogatta őket, míg azok kőkeménnyé nem váltak. Donna teljesen elveszett. Miután elhagyta a melleit, a szája lejjebb haladt. A szeméremdombra apró puszikat adott. Majd nyelvével szétválasztva az ajkakat, egy erőteljest nyalt Donna puncijába.
- Uhhhh... Még… - nyögte Donna. Logan csak erre várt. Nyelvével gyorsan és mélyeket nyalj, amitől Donna teste megremegett.

Mikor Logan érezte, hogy Donna nemsoká elélvez, hirtelen belévágta méretes farkát. Tövig. Donna egy ízben remegett az élvezettől. Sikoltozott a gyönyörtől. A forró és szűk punci teljesen körülölelte Logan farkát. Logan először csak aprókat lökött. Szinte alig mozdult. Majd begyorsított. Teljesen kihúzta a lányból a farkát, majd újra be. A nedves punciban cuppogott a hatalmas farok. Minden egyes lökésnél Logan heréi hozzácsapódtak Donna testéhez. Egyre gyorsabb volt a tempó. Donna rejtett izmai, ütemesen összehúzódtak és rászorultak Logan farkára. A lány hatalmas sikolyok között elélvezett. Még érezte, hogy Logan is lök párat, majd állatias nyögésekkel teleélvezte Donna kielégült punciját. Lassan csillapodott az izgalmuk. Légzésük egyenletessé vált. Logan megállt az asztal előtt és talpra állította a lányt is. Magához húzta és átölelte meztelen testét.
- Köszönöm Donna – mondta Logan.
- Én is – válaszolt a lány.
- Gyere, fürödjünk meg – irányította Logan a fürdő felé a lányt. Megnyitották a csapot, a zuhany alá álltak, és élvezték, ahogy a víz áztatja felhevült testüket.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tündérke89 ·
Nekem nagyon tetszett ez a történet!! :-)

Zina ·
Köszönöm a dícséreteket. Ez volt az első történetem és ahogy elnézem nem lett annyira rossz. :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: