Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A segítôkész eladó

Tök mindegy miért ír az ember történetet. Na persze azért veti papírra, hogy esetleg másoknak is élvezetet nyújtson. Azonban ez korántsem olyan egyszerű, hiszen mindenkit más indít be. Hogy lehet tehát olyan erotikus történetet alkotni, amely mindenki igényeit kielégíti, kérdeztem magamtól. Sehogy. És ez így igaz. Mindenképpen lesznek olyanok, akiket nem fog meg, nem érdekel, vagy egyszerűen hidegen hagy a sztori. Vagy azért mert túlságosan "kitalált szaga van", vagy azért mert egyáltalán nem kreál az olvasóban semmiféle szexuális gondolatot. Magyarán tökéletest nem lehet alkotni. Ez van. A történet lehet teljesen pornografikus, vagy érzelgős, esetleg érzéseken alapuló, netán száraz leírás. Sokan a való életben megélt kalandjaikat írják meg, vagy esetleg olyat, amit valakitől hallottak.

De persze a fantázia is szülhet meséket. Sőt, nagyon jó meséket, csak hát ugye itt figyelembe kell venni, hogy az író egy kicsit- esetleg nagyon - elrugaszkodott a realitástól. Talán csak épphogy megváltoztatott valamit a való világban és ez máris egy történet elindításához érkezett.

Mondjuk egy fehérneműboltba. Egy extra fehérneműboltba.

- Jó napot kívánok, szeretnék egy fehérneműt vásárolni!

- Természetesen uram. Milyet parancsolna? - kérdezte mosolyogva az eladó hölgy.
- Huh...nehéz ügy...Tudja, mi férfiak nemigen szoktunk ilyennel bajlódni - magyarázkodtam zavartan - Mit ajánlana?

Elgondolkozott egy pillanatra.

- Bugyit, melltartót ... esetleg harisnyát szeretne?
- Tudja hazafelé jutott eszembe, hogy szeretném valamivel meglepni a barátnőmet, de konkrétan még nem tudom.

- A kedves párja szereti a harisnyákat? - kérdezte
- Igen...imádja őket-feleltem csillogó szemmel.
- Nem inkább maga? - kacsintott rám
- Na jó...bevallom...én is- mosolyodtam el

Lehajolt és pár harisnyanadrágot halászott elö a fiókból.

-Nagyon szépek-vettem kézbe az egyiket.

A nylon anyagának érintését nagyon szeretem, most is hosszasan tapogattam a kezembe simuló, testszínű harisnyát. Aztán tekintetem áttévedt a mellette heverő sötétszürke színű darabra, majd a harmadik, enyhén csillogó, nonfiguratív mintákkal díszítettre. Mi tagadás, tetszettek.

- Nagyon szeretem a harisnyákat-bukott ki a számon. -És ezek vajon hogy nézhetnek ki egy lábon? - tudakoltam

Gyenge próbálkozás volt.

- Ha gondolja, felvehetem - jegyezte meg az eladó hölgy.
- Megtenné? Tudja, ha a valóságban látja az ember sokkal jobban el tudja dönteni, hogy tetszik-e neki vagy sem.

A hölgy nem szólt semmit. Szép lassan kigombolta a farmernadrágját, majd kibújt belőle. Nem volt rajta harisnya, csak egy bugyi; jól esett szép lábain legeltetni a szemem. A nemi vágyam lassan de biztosan tört utat a gondolataim sokaságában. A hölgy is érezhette ezt, de lehet, hogy ő is kezdett ráérezni- esetleg ráizgulni:) - a dologra, mert nem siette el az öltözködést. Leült az egyik székre és szép lassan, komótosan kezdte felhúzni a csillogó harisnyát. A vékony anyag fokozatosan simult a bőrére, egyre szexisebb kinézetet kölcsönzött azoknak a gyönyörű lábaknak. Mikor végül teljesen belebújt, felállt, majd kacéran kinyújtogatta a lábait, mutogatta nekem a harisnyán található szép mintákat. Aztán lassan megfordult, a bugyija átlátszódott a világos színű anyagon. Megsimogatta a fenekét, majd visszafordult és kérdőn nézett rám

- Nos hogy tetszik?
- Mi tagadás... nagyon csábos.
- Csábos? - kérdezte csalódottan
- Igaza van… inkább szexis. - tettem hozzá sietve.

Elmosolyodott. Kérnem sem kellett, újabb darabokat bányászott elő a fiókból. De most már combfixeket tett a pultra. Mikor a titokzoknihoz ért, hangosan felmordultam. Megértette, mert úgy kapta el a kezét róla, mintha 220 voltos hálózati csatlakozóba tévedt volna a keze. Nem is tudom mit szeretnek a nők ezeken a rondaságokon. Szívem szerint felgyújtanám az összest.

- Húúú... ezek még szebbek- mondtam,mikor a kezembe vettem az egyik combfixet, mely feketén csillogott 10 centis csipkeszegéllyel.
- Megtenné...? - kérdeztem és esdeklőn néztem az eladó felé.
- Persze - mosolygott rám

Kibújt a harisnyanadrágból, majd a combfixet kezdte felhúzni. Egyre izgatóbban csinálta ezeket az öltözködős jeleneteket; látszott rajta hogy mindinkább belelendül a dologba. Lassan haladt előre, direkt simogatta a bőrét, egyszóval szexi volt már az is, ahogy öltözött, aminek meg is lett az eredménye: a nadrágomban ekkor kezdett szűk lenni a hely. Belebújt mindkét harisnyába, majd felállt és úgyanúgy ahogy korábban, ismét illegetni kezdte magát. Fantasztikusan nézett ki, sokkal inkább vágykeltőbben hatott, mint a harisnyanadrág!

Aztán egy gyöngyházszínű, virágmintás darab akadt a kezembe.

- Ez valami fantasztikus! - lelkendeztem. Tényleg meglepődtem, ilyet még sose láttam. Anyaga finom, tapintása bársonyos, egyszóval valami különlegesség lehetett.
- Tetszik?
- Nagyon! Megtenné?- kérdeztem felvillanyozva

Szó nélkül vette ki a kezemből a gyönyörűséget. Ahogy eddig is csinálta, kéjesen , erotikusan bújt ki a feketéből és vette fel ezt a szépséget. Nagyon jól állt neki, lábai, mint valami művészi alkotások, fenséges szobrok; a szobavilágítás miatti fény-árnyék hatások még szexisebbé varázsolták azt a két gyönyörű lábacskát. Nem tudtam betelni vele!

- Látom, tetszem magának - kuncogott.
Először nem értettem, miért nevet, de aztán észrevettem, hogy a lábam közét bámulja. Volt is mit, hiszen a korábbi divatbemutató eredményeképpen a nadrágomat erősen eldeformálta a mögötte rejtező péniszem miközben ki akart törni rabságából.
- Uram...
- Igen? - kérdeztem, mintha most tértem volna vissza a túlvilágról.
- Melltartót esetleg?
- Persze...persze - bólogattam, de közben vissza-vissza kacsintgattam a harisnyás lábakra.

Az eladó hölgy visszarámolta a fiókba a cuccokat és melltartókkal pakolta meg. Akad ott mindenféle, fekete, fehér, piros, bordó, sőt még egy nagyon fura zöld színű is. Imádom mindegyiket, szeretem a minták változatosságát. Igaz, hogy sokkal jobban néznek ki, amikor takartak is valamit:) Némelyiket finom csipkeberakás díszítette, de akadt közöttük sima, egyszerű darab is. Az állapotomból adódott, hogy nem ezeket vizsgálgattam elsősorban. Egy fehér, elől apró virág alakú csipkékkel díszített melltartót vettem a kezembe.

- Ez önnek, hogy tetszik?
- Nekem nagyon tetszik, a melleim remekül mutatnának benne - felelte pajkosan – Kérdés, hogy a kedves partnerén vajon hogy nézne ki?
- Hát kb. olyan, mint ön...akarom mondani a mellei olyanok mint az öné-feleltem
- Akkor a legegyszerűbb az lesz, ha felpróbálom, és akkor el tudja dönteni, hogy tetszik. Rendben?
- Persze, tökéletes.

A nő levette a pólóját és rutinos mozdulatokkal szabadult meg sima, egyszerű pamut melltartójától. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem izgatott fel még jobban a látvány. Valószínűleg az extrém helyzet volt az oka, de a farkam pont a melltartó mögül előbukkanó mellek rázkódásának ritmusára feszült meg újra és újra a nadrágomban. A mellek - hú, talán szabad azt mondanom, hogy csöcsök- fantasztikusan néztek ki, ahogy lágyan, a méretükből és súlyukból adódóan enyhén lógtak és elfoglalták a láthatárt. Azaz az én láthatáromat, mert akkor nem tudtam semmi másra sem figyelni, csak arra a két mellre, meg a szép, kedves bimbókra. Úgy vizslattam őket végig, mint amikor életemben először láttam igazi, női mellett.

A hölgy felcsatolta az általam megtekinteni óhajtott melltartót majd lágyan de mégis határozottan kidüllesztette a mellkasát és felém fordult. Huh...nagyon izgatóan festett abban a darabban; csak sejteni lehetett a szép cickókat a csipke mögött; az ember szinte egyből rávetné magát. Bátortalanul kinyújtottam a kezem és végigsimogattam. Az érintése kellemesnek hatott , de hát egy ilyen fehérnemű mégsem lehet olyan, mint a dörzspapír.

- Nagyon jól áll ...khmmm....magának - mondtam
- Szóval tetszik? Akkor ez a párjának is jó lesz nem?
- Igen.

Nem akartam, hogy a bemutató véget érjen, látni akartam újra azokat a melleket. Cselhez kellett folyamodnom. Kutakodni kezdtem a kirakott melltartók között aztán a kezembe akadt egy hasonló színű, mint a korábban kiválasztott harisnya. Nem volt túl hivalkodó, inkább azt mondanám rá, hogy szolid. Csak egy valami nem hagyott nyugodni: valahogy furcsa volt az egész ruhadarab. Mintha nem fért volna bele teljesen az a két gyönyörű cickó, amiket az előbb láttam; meglepően kicsinek tűnt a kosár.

- Ez tetszik? - hallottam a kérdést.
- Igen... nagyon - mondtam, nem akartam elárulni,hogy valami bibim van vele.
- Akkor felveszem ezt is.

Azzal ismét az átöltözési procedúra következett. Bár nagyon rossz szó erre a kecses vetkőzésre a procedúra szó. A hölgyike lekapta magáról a melltartót, és az újat vette fel. Mikor kész lett, megértettem hogy mi volt a baj a melltartóval:). Nem rendes melltartó volt: direkt úgy lett szabva, hogy csak a bimbó alatti részt takarja el, mintegy tartotta a mellet, de a cickók felső részét szabadon hagyta. A két bimbó kacéran kandikált kifelé a melltartó pántja felett, a buja halmok pedig, mint a középkori filmekben lévő ruhákban, dudorodva emelkedtek fölfelé. Most már teljesen szűk lett a nadrágom; péniszem kitörési kísérletei egyre fájdalmasabbá váltak .

- Huh....ez nagyon jól áll - nyögtem

Megpróbáltam nyugodt maradni, de a szemem nem tudtam levenni a két mellről, a bimbók, mintha direkt incselkedtek volna velem, egyre merevebbek lettek, a ráncos udvaruk közepéből határozottan meredtek előre. Azt hiszem ez az eladó hölgyike állapotáról is elárult valamit.

- Esetleg valami bugyit is szeretne a kedves partnerének? - kérdezte nyugodtan, de éreztem hogy megremeg a hangja
- Persze mindenképp - mondtam határozottan.

A hölgy visszatette a melltartókat, majd bugyikat halászott el. Várható volt: ahogy a harisnyák és a melltartók esetében, itt is hatalmas a választék. Hosszasan kotorásztam a fehérneműk között, mert a figyelmemet teljesen lekötötte a két mellecske, amelyek a gyöngyházszínű melltartóból hívogatva meredtek rám. Végül a kezembe kaptam egy teljesen átlátszó fehér, csipkés tangát.

- Ez azt hiszem, jó lesz - mondtam és már nyújtottam át a kedves és segítőkész eladónőnek, aki ott állt előttem, egy fantasztikus harisnyába bújtatott gyönyörű lábakkal, iszonyatosan szexi melltartóban. Kibújt a bugyijából és tekintetem egyből a szeméremdombjára tapadt, amely teljesen csupaszra volt borotválva.

- Hmmm... - nyögtem fel halkan

Mintha észre se vette volna, belebújt a hófehér tangába. A bugyi pántjai határozottan haladtak végig a csípő, majd a fenék mentén. A kis háromszög pedig mindent láttatni engedett a szeméremrészből, úgy festett mintha fel se vett volna semmit, de mégis ott feszült a ágyékán. Megfordult, megmutatta a fenekét is ebben a falatnyi bugyiban, egy kicsit előredőlt. Olyan kis bestia! Direkt előredől érted? De tudta hol a határ, mert a lábait nem tette szét. Azt hiszem az lett volna a végzetem!

Vágyam most már a magasban szárnyalt, de még nem győzött le. Tovább keresgéltem a bugyik között, majd a kezembe akadt egy egészen furcsa darab. A színe tökéletesen olyan volt, mint a csábos melltartóé, ha lehet még kevesebbet takart, mint amit az előbb találtam. A hátsó része nem is háromszöget formált, csak a vízszintes és a fenékbe simuló két pánt volt összekötve, elöl pedig a kis zárt anyagrész ketté volt hasítva! Tudod, olyan, ami arra való, hogy szeretkezés közben se kelljen levenni.

- Ezt kérném – mondtam.
- Semmi akadálya.

Azzal kibújt a fehér tangából és felvette ezt a szexi darabot. Hát mit mondjak....iszonyatosan jól állt és még ennél is jobban felizgatott a látvány. Hátul a két pánt.......és elöl az a kis rés...A hölgyike illegette magát benne rendesen.

- Akkor ennyi lenne – krákogtam.
- Rendben uram - felelte az eladó.

Leült a székre és elkezdte visszarakosgatni a fiókba a bugyikat. De a kis bestia hogyan csinálta! Tudta, hogy figyelem, lábait kicsit szétnyitotta, de pont csak annyira, hogy a szeméremajkai láthatóak legyenek. Csak nyeltem egy nagyot. A két ajkacskán megcsillant a fény, és ez egyértelművé tette számomra a helyzetet: az én kis segítőm rendesen felizgult a szerepében. És nekem már csak az a feladatom, hogy kielégítsem ezt a csábos kis tündért, aki mostanra már szétnyitott lábakkal ült a széken, szemével könyörgőn nézett rám és nedvedző puncival várta a megváltást.

Letérdeltem a szék elé és belefúrtam a fejem a lágyékába. Akár egyből kicsikarhattam volna felizgult testéből az orgazmust, de nem volt szándékomban. Fokozni akartam a vágyát, azt akartam, hogy könyörögjön. A combjait kezdtem nyalni, a harisnya csipkéjétől haladtam lassan felfelé, puszilgattam, de főként nyaltam a selymes bőrét. Végignyaltam a bikinivonalát, majd a másik oldalon haladtam vissza, egészen a csipkéig.

Aztán újra vissza, de most már kicsit közelebb haladtam el a vágáshoz. Orromat megcsapta a nedves hüvelyének kellemes illata és erősen vissza kellett fognom magam, nehogy egyből a közepébe vágjak. Szerencsére sikerült. A legközelebbi körnél már lágyan megpusziltam a szeméremajkakat, lejjebb haladtam az anusához, ott is nyalakodtam, majd vissza a puncihoz, amely remegve várta, hogy végre foglalkozzon vele valaki.

Belevetettem magam a sűrűjébe, nekiestem mint oroszlán a legyőzött prédának. Szívtam, szoptam az ajkakat, végigjárattam nyelvem a két szeméremajak melletti árokban, majd a csiklóra tévedtem és lágyan megpusziltam. Fokozni akartam még a kéjt, ezért nem időztem sokat ott, hanem visszatértem a hüvelyhez és tovább nyálazgattam, izgattam a kesernyés ízű lyukat. De mennyire finom, sőt inkább azt mondom izgató volt! Az agyamat teljesen elborította a vad vágy, vehemensen szoptam, nyaltam tovább az egyre nedvesebbé váló barlangot.

- Ha nem....csinálod ...rendesen.... – nyöszörgött - akkor....nem tudom....mit csinálok....veled!

Nem volt mese, rá kellett állnom keményen a témára, azaz a témát megtestesítő klitoriszra. Gyors, de leheletfinom érintésekkel játszottam vele, éreztem a nyelvem végén az apró dudort, amint ide-oda mászkál. A hatás nem is maradt el, a nő egyre hangosabban és nagyobbakat sikított, tudtam, hogy már nem kell neki sok; pár másodperc múlva háta megfeszült, csípője körkörös táncot járt, alig tudtam a számmal követni az eszement vágtát. Végül lenyugodott, teste leállt, csak a mellkasa járt ütemesen és apró görcsös rángások futottak végig a testén.

Nem volt megállás és ezt ő is tudta. Pár percnyi szünet után a hátamra fordított a padlón,levetkőztetett,szájába vette a péniszt és kényeztetni kezdte. Nem vehemensen szopott,csak finoman játszott velem. Lágyan körözgetett a nyelvével a duzzadt makkomon, nyalogatta, puszilgatta, néha végighaladt szájával a péniszem alsó részén található vastag éren egészen a zacskókig, majd a zacskókat kezdte nyalni, a herék tövét izgatóan birizgálta nyelvével, majd újra visszatért a makkomhoz. Nem kapkodta el, úgy látszik tudta, hogy mennyire és hogyan kell csinálnia ahhoz, hogy húzzon de ne élvezzek el.

A kis szadista! Komótosan visszakaptam az előbbit. Néztem, amint ütemesen szopni kezd, ajkai le fel jártak a rudamon, a szája kellemes melegbe burkolta felizgult szerszámom. Nem bírtam megállni és lassan mozgatni kezdtem a csípőm, felvettem szopása ritmusát. Egyre erősebben szívta a péniszem, éreztem, hogyha ilyen vehemenciával folytatja, akkor el fogok élvezni. De hiába figyelmeztettem, nem hagyta abba, mintha süket fülekre találtak volna hörgéseim. Lassan a végéhez közeledtem, és ezt érezte ő is. Két kézzel megragadta a fenekemet és most már nem én mozogtam, hanem ő irányított a keze segítségével. Aztán eljött az élvezés pillanata, a heréim remegtek, a farkam pulzálni kezdett. Az utolsó pillanatban kivette a szájából a péniszem és a melleire irányította a makkom.

Az első löket sperma nagy erővel csapódott neki a mellének, teljesen betakarta a jobb mellbimbóját, a melltartót félig ellepte a sűrű massza. A hölgy volt annyira kacér, hogy tovább fogta a farkam és úgy irányított, mintha a zuhanyrózsát tartaná a kezében A következő löket már gyengébbre sikeredett, de még ez is elég erősen spriccelt ahhoz, hogy a másik mellét is beterítse. A harmadik pulzálásra már csak pár csepp préselődött ki a makkom végén. Bájos kis kacsójával szétkente a farkamon a maradékot, majd lágyan tovább verte. Tudta, hogy ilyenkor még az élvezésnek nincs vége, ez a pár húzás közvetlen az orgazmus után hosszan elnyújthatja a gyönyört.

- Uhhh... - nyögtem egy hatalmasat mikor véget ért a hosszas kellemes gyötrődés. Pár remegés még végigfutott testemen, mielőtt teljesen megnyugodtam volna.

Nem jutott időm a pihenésre. Már jó pár perce túl volt az orgazmusán, de a szemeiből tüzelő vágy elárulta, hogy az előbbi orális aktus újra feltornázta az egekbe a libidóját. Tudtam, hogy kezdeményeznem kellene, de nem volt erőm, iszonyat sokat kivett belőlem az elöbb,még mindig a hatása alatt álltam. De ha én nem voltam hajlandó, akkor megtette ő az első lépést. Hanyattfeküdt, újra felhúzta a lábait és punciját szinte az arcomba tolta.

- Kérlek.... - sóhajtott.

Azt hiszem, senki sem tudna ellenállni egy ilyen kérésnek. Számba vettem a szeméremajkakat, játszottam velük, szopogattam. Vigyáztam a csiklóra nem akartam, hogy újra elélvezzen, azt majd egy picivel később. Aztán a nyelvemmel dugni kezdtem a hüvelyét. Milyen hülye felállás: a rövid alig pár centis nyelvem milyen élvezetet tudna okozni a péniszekre méretezett hüvelyben, kérdezhetné az ember. De mégis volt értelme, mert a felröppenő halk sóhajok tudatták velem, hogy a partnerem élvezi, amit csinálok.

Aztán igénybe vettem az ujjaimat is. Először csak finoman, egy ujjal, majd egyre vehemensebben, több ujjal kezdtem dugni a cuppogó hangokat hallató hüvelyt. Végigtapogattam belül, élveztem a puhaságot, amennyire tudtam masszírozgattam az izmos falat. Megtaláltam a G-pontot, és lágyan masszírozni kezdtem, de továbbra sem akartam orgazmus közeli állapotba hozni az áldozatomat, ezért hangos hörgésekben kifejezett tiltakozása ellenére sem időztem sokáig ott. Inkább tovább ingereltem, játszottam vele.

- Fordulj meg.... - nyöszörögte, pont abban a pillanatban, amikor az én fejemben is megfordult e kósza gondolat.

Oldalra fordítottam, megfordultam így az arcom továbbra is a szeméremdombjánál maradt, míg az én ágyékom az ő arcához került közel. Azt hiszem kitalálható mi történt: újra szopni kezdett. Félig merev péniszemet puhán ölelték körbe az ajkai és a pár perccel korábbi kellemes érzés kerített hatalmába megint. Én se maradtam adósa, egyre nagyobb vehemenciával ujjaztam, izgattam a hüvelyét. Kihasználva, hogy ujjaimat teljesen belepték a nedvek, lassan lecsúsztattam az anusához és izgatni kezdtem ott is. Apró nyomásokkal ingereltem a bejáratot, majd lassan bepréseltem a mutatóujjamat a záróizmok közé. Szerencsére nem ellenkezett. Óvatosan ki-be huzigálni kezdtem az ujjamat a rectumában, közben megpróbáltam a puncijára is több figyelmet fordítani: heves nyelvcsapásokkal vettem újra tűz alá a hüvelyét.

Nem tudom, meddig játszadozhattunk így egymással, de nemsokára éreztem, hogy a péniszem ismét kemény. Négykézlábra ereszkedett én pedig a nyálától fénylő farkamat a puncijához illesztettem, majd behatoltam. A jól ismert kellemesen szoros melegség ölelt körbe, majd pár pillanatnyi hatásszünet után mozogni kezdtem. Felvettem a tempót, nem siettem, élveztem a csodálatos érzést. Átadtam magam a dugásnak; nyögdécselésembe a partnerem halk zihálása vegyült. Ráhajoltam a hátára, játszani kezdtem a ringó melleivel, gyúrtam őket, masszíroztam, csipkedtem a bimbókat. De kár, hogy nem tudom a számba venni őket!

Gyorsítani kezdtem, mellei egyre hevesebben csapkodtak szanaszét a kezeim között.

- Igenn..... – nyöszörgött - Csináld még.....kérlek....kérlek

Megpróbáltam minden tőlem telhetőt:újra feltérdeltem és keményen dugni kezdtem. Lefeküdt a földre, még jobban kipucsitotta a fenekét, így mélyebbre tudtam hatolni izguló puncijában. Teljesen befogadott, szerencsére nem kellett vigyáznom arra, nehogy fájdalmat okozzak egy hirtelen mély lökéssel. Felszabadultan, hörögve, intenzíven dugtam tovább.

- Gyerünk... kérlek....

A lökéseim egyre erősebbek lettek, olyan mélyre hatoltam amennyire csak tudtam. Aztán kihúztam péniszemet, nem akartam elélvezni és ez a pár másodpercnyi szünet segített kissé kitolni az élvezéshez szükséges hátralévő időt. A hátára fordítottam. Láttam a szemében, hogy most nagyon utál, amiért így élvezés előtt abba mertem hagyni, de a következő pillanatban már ismét égett a vágytól. Nem tudta mit akarok, nekem kellett a megfelelő pozícióba helyeznem fehérneműbe bújtatott izgalmas testét. A lábait feltettem a feje fölé, így puncija az egekbe meredt. Fölé guggoltam, péniszemet a szaftos bejáratához tettem és azonnal behatoltam.

- Uhhh... - nyögött fel.

Dugni kezdtem újra, farkam szinte függőlegesen járt ki be a puncijában. Iszonyatosan felizgultam erre a pózra. Szemét voltam, nem érdekelt, hogy esetleg neki ez nem a legkényelmesebb, de szerencsére az élvezet feledtette vele ezt az apró kellemetlenséget. Minden egyes lökésnél teljesen belemerültem, golyóim nekiverődtek a fenekének. Aztán nem bírtam tovább magammal és utoljára beleadtam apait-anyait. Az erős lökésektől rázkódott minden, de nem érdekelt. Hangosan zihálva közeledtem a végkifejlethez, és apró sikolyaiból tudtam, hogy ő sincs már messze a végső gyönyörtől. Patakokban folyt rólam az izzadság, de ez sem érdekelt, csak a péniszem játékára figyeltem, amint erősen pumpálja a puncit.

- Még... egy kicsit... kérlek... KÉRLEEEEEK!

Végül eljött, amire annyira vártunk, az eladó hölgyike számára pár másodperccel korábban. Hüvelye pulzált, irgalmatlanul összeszorította a farkamat. De nem bírtam megállni, hogy bent hagyjam, a kilövellés előtt kihúztam a punciból és csak a látvány, a látvány kedvéért a felfelé ágaskodó kitágult hüvelynyílásra irányítottam a makkom. A klitorisz is feltárult, előbújt védett odújából, incselkedően piroslott. A sperma beborította a nedvedző,még mindig enyhén lüktető nemi szervet,s mikor a csiklóra freccsent, éreztem amint az alattam lévő test összerezzen. A kevés második adag hamar kiürült én pedig néztem amint a még mindig tátogó résbe lassan befolyik a fehér anyag. Lassan visszatettem a hüvelyébe a péniszemet, leengedtem a lábait és ráborultam a mellkasára.
Hozzászólások
További hozzászólások »
moon-sun ·
nagyon jó volt de túl soxor használtad a vehemens szót..de amúgy nagyon eltaláltad....

CsabySzalay ·
vevők meg nézték mi? pfff

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: