Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Nílus gyöngye - Merititesz vágya

A felkelő nap sugarai ragyogóan világították be a Nílus deltáját, a folyó habját már e korai órában hajók tucatja szelte, és dolgos asszonykezek mosták a vásznakat a folyó parton. I.e. 1401. évben járunk, a leendő fáraó, Szihathor házasságkötésének napján, mikoris nászban egyesül unokanővérével, a szép Nebet hercegnővel, majd pedig átveszi a hatalmat az egész birodalom felett. 
A korai óra ellenére az udvar egész háza népe talpon volt, mindenki az ünnepség előkészületeivel volt elfoglalva. Szolgák hordták a finom aranyneműket a palota folyosóján, virágkompozíciókat egyengettek, melyek messzi földről érkeztek, és mindezt a nyüzsgést egy élénk, fekete szempár figyelte a nők helységeit elkerítő függöny mögül. Nebet hercegnő alig múlt 17 éves, nyúlánk, karcsú testét egyszerű Nehé-ruhája fedte, arca pedig lángolt az izgalomtól és gyermeki kíváncsisággal figyelte a tucat szolgát, amint a dolgával foglalatoskodott. Hirtelen megkönnyebbült kiáltás harsant:
- Hát itt van, hercegnő! – szólt Merititesz, Nebet dajkája, és könyökénél fogva megragadta. – Haszontalan leány, már vagy egy órája kereslek.
- Ugyan, dadus… - dacoskodott gyermekien Nebet, miközben követte Merititeszt a fürdőbe. – Annyi izgalmas látnivaló van odakinn!
Merititesz csak csóválta a fejét, miközben gyengéden, de akkurátusan a kádhoz húzta a hercegnőt, és lesegítette róla a ruháit. Pillanatokon belül a hercegnő ököl nagyságú, formás keblei előbukkantak a ruhából, ahogyan a rövid, pelyhes szőrrel borított szemérem dombja is.
- Hát nem hihetetlen? – kacagta, és ahogyan volt, anyaszült meztelenül táncra perdült, apró mellein megfeszültek a barna mellbimbók. Merititesz előtt nem volt szégyenlős, ismerte, mióta az eszét tudta. – Férjhez megyek.
- Ejj, te leány… - somolygott sopánkodva Merititesz, majd besegítette a ficánkoló hercegnőt a kádba.
Finoman elkezdte lemosni a leány testét, miközben amaz folyamatosan csacsogott. Szivaccsal végigtörölte Nebet karcsú nyakát, finomívű hátát, majd a feszes has és a keblek következtek a pénzérményi kemény bimbókkal.
- Mond csak, Merititesz… - halkult el hirtelen Nebet hangja, és nagy, fekete szemeit a szolgálójára függesztette.
- Igen, kedves? – felelt szórakozottan a dajka, miközben különös gonddal mosta a lány hosszú, göndör haját.
- Hát… - szólt, miközben kezével a vizet simogatta maga körül, és a lágy hullámok a derekát nyaldosták. – Fájni fog?
Merititesz keze hirtelen megállt a hajtömegben, majd sóhajtott egyet, miközben kezei lecsúsztak a lányka vállára, és finoman megszorította őket.
- Egy kicsit minden bizonnyal… de ne aggódj! – tette hozzá látva Nebet rémült tekintetét. – Minden nőnek át kell esnie ezen… De nosza, hadd öltöztesselek fel, itt az idő!
A hercegnő egy pillanat alatt kipattant a kádból, és hozzábújt Merititiszhez, aki mosolyogva ölelte magához a remegő, csuromvizes testet, miközben végigsimított a barna háton és a fokhagyma alakú popsin, majd egy finom csókot lehelt a lány homlokára.
- Rajta, kezdjünk neki a készülődésnek! – mondta, mire Nebet vérpiros ajkai is bizonytalan mosolyra húzódtak.
*
Pár óra múlva a gyöngyös ruhába öltöztetett hercegnőt szolgálónők hada kísérte a szertartás helyszínére, míg Merititesz szomorúan nézett utána. Sajnálta a kislányt. Nem sokkal később lezajlott az egész szertartás, és az udvar mulatozása közepette a fáraó és újdonsült neje elhagyták a termet, megkezdve házastársi életüket. Merititesz sem habozott sokáig, ő is otthagyta az ünnepséget, és mélázva a szobája felé vette az irányt. Még pontosan emlékezett rá, milyen volt ez az ő idejében, hiszen nem is volt olyan régen. 15 éves volt, a férfi, akihez hozzáadták közel 30, és ahogy az lenni szokott, egy cseppet sem törődött az ő érzéseivel, vagy vágyaival. De Merititesz szája mégis mosolyra húzódott, ahogy eszébe jutott a rég múlt idő, hiszen anyja húga akkor tanította meg rá, hogy hogyan tud ő saját magának örömet okozni… Míg a férje a kocsmák bűzében, egyéb férfiakkal mulatta az időt, az ő kezei kíváncsian járták be teste legtitkosabb szegleteit, és hangos nyögésekkel szárnyalt egy olyan helyre, ahová férfi csupán egyszer tudta eljuttatni. Ahogy most a szobájába ért, és elkezdett levetkőzni, mosolyogva állapította meg, hogy teste nem sokat változott az elmúlt 20év alatt. Ugyan keblei nagyobbak lettek, de mit sem vesztettek feszességükből, és ahogy végigsimított a szinte fekete színű mellbimbóin, ugyanolyan hetykén meredtek előre, mint annak idején. Finoman ujjai közé csippentette őket, mire az ismerős kéjes vágy máris végigfutott a gerincén. Levette magáról a szandált és a szoknyát is, majd elfeküdt nyoszolyáján, és végigsimított a testén, először a hasán, a hosszú, vékony combján, majd futólag a szeméremdombján is. Közben pedig Nebetre gondolt, ahogy vizes, feszes melleit az övéinek nyomta ölelés közben, és a formás fenékre, amely hívogatóan feküdt a tenyerébe. Belemarkolt a melleibe, melyeket eddig finoman kényeztetett és felsóhajtott, mert máris érezte, hogy nedvei elárasztják az ölét és a combjait. Merititesz ugyan nem vallotta magát leszbikusnak, hiszen szerelmes eddig csak egyszer volt, egy férfibe nagyon régen… de kedvelte a női testek lágy, kerek formáit, szépnek és izgatónak találta őket, mostanában pedig főleg Nebet testét, mely ruganyosságával és simaságával már árasztotta a szexualitást, mégis tiszta gyermeki tekintettel párosult, felkorbácsolva Merititesz vágyait. Jobb keze lassan lecsúszott a melléről, és lábai közé tévedt, míg a bal fáradhatatlanul gyúrta ágaskodó bimbóit.
- Ahh… - nyögött fel, ahogy a mutató ujja a csiklójához ért, és arra gondolt, bárcsak a hercegnőt is így kényeztethetné kedvére.
Először lágyan körbesimította a nagyajkait, majd a kisajkakat, kihagyva a csiklót, hogy tovább korbácsolja vágyait, majd mutatóujját bevezette a hüvelyébe.
- Hmmm… - élvezte, ahogy először egy, majd két ujja merül el a lucskos puncijában, és minél gyorsabban ujjazta magát, annál több nedve terült el a lepedőn.
Majd másik kezét is lecsúsztatta az ölébe, és miközben ujjai még mindig szaporán jártak a hüvelyében, másik mutatóujját nekifeszítette a csiklójának.
- Áhh… uhhh… - a várt hatás nem maradt el.
Egyre gyorsabban körözött a csiklóján, míg vágyakozva villantak be képek Nebet pelyhes szeméremdombjáról, és ígéretesen vöröslő puncijáról, melyet fürdés közben megcsodált, hirtelen teste megfeszült. Még egyszer utoljára letolta ujjait a hüvelyéhez, nedvébe mártva kezét, majd visszahúzva ujjai újra szorgos táncot jártak az immár ismét nagyon nedves csiklón.
- Ahhh… - végül hangos sóhajjal élvezett el, lüktető puncijával a kezei között. Lassan húzta ki ujjait a hüvelyéből, majd nedveit finoman szétkente a hasán.
Az orgazmus hullámai csak egész lassan csillapodtak, így újra bebarangolta a testét két szapora keze, hogy mára még egy utolsó élvezetben részesítse a kebleit. Majd halk pihegéssel bújt be vékony takarója alá, miközben bűntudatosan gondolt Nebetre, és hogy milyen bánásmódot kell most neki elviselnie, és a csodás testének, de nemsokára nyugodt, mély álomba merült. De nem sokáig, ugyanis alig egy fél óra múlva ajtócsapódásra, és egy sikolyra riadt fel az élvezettől még mindig kábult teste…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szalana ·
Köszönöm nektek is! Marokfegyver, szándékosan mellőztem kicsit a leíró elemeket, nem akartam túlzottan eltérni a "tárgytól", ha már erotikus történet:) Felkerült a második rész is, ha érdekel titeket, olvassátok és véleményezzétek, kíváncsian várom!

pirosho ·
:grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: