Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A mozi előtt

Zsuzsival, a feleségemmel eldöntöttük elmegyünk moziba. Már régen nem voltunk együtt moziban sem, mert Ő nem szeret velem moziba járni, utálja, ha a combját, combközét simogatom, mert „nem szexelni jár moziba”.
Ennek ellenére hosszú idő után elmegyünk ma megnézni egy jó filmet. A készülődésén nagyon csodálkozom, mert azt gondoltam, felvesz egy farmert, nehogy kísértésbe essek, ehhez képest teljesen más ruha kerül csinos testére.
Tusolás után bekeni magát finom illatú testápolóval, majd előkészíti a ruhácskáját, amit fel készül venni. Igazából nem mondható, hogy ruhája lenne, mert nem sok szövetből készült az biztos.

Felhúzza izgató lábaira a testszínű combfixet, öröm nézni, ahogy a harisnya vékony áttetsző anyaga felcsusszan izgató bokáin, combjaira. Belelép a tűsarkúiba. A látvány fergeteges, Zsuzsi ott áll előttem bokapántos tűsarkújában, combfixben, és más semmi sincs izgató testén.
Visszasiet a fürdőszobába, ahol némi illatot tesz magára, leheletfinoman, hogy sehova se kerüljön sok. Haját megigazítja, kilibeg, és keres magának egy izgis fekete bugyit, melltartót.
Felveszi kurta miniszoknyáját, és egy kivágott, és áttetsző blúzt.

Ahhoz képest, hogy csak moziba megyünk, ahol egy újjal sem nyúlhatok hozzá, elégé komoly a készülődés, teljesen felizgatott a készülődésének látványa.
A tükör előtt kisminkeli magát, felkapja rövid fekete kabátját, ami alól kilátszanak izgató lábai, és sietünk a moziba. Időben vagyunk még, akár egymáséi is lehetnénk, akár a lépcsőházban, vagy az előszobában is, mert a mozi már nem is olyan vonzó, de indulunk.
Ő vezet, gyorsan odaérünk, és leparkolunk. Mindig egy kicsit elhagyatott helyen, de közel parkol a feljáróhoz, most is oda áll.
Megyünk a lépcsőn felfele, elnézem az előttem lépcsőző izgatóan csinos Zsuzsit, ahogy lépdel lépcsőröl-lépcsőre, és leveszi kabátját.

Gyorsan megvesszük a mozijegyet, beülünk egy teára a közeli kávézóba. Megcsörren a telefonja, megbeszéli a hívóval, hogy a szokott helyen áll, menjen oda, és gyorsan odaadja a dossziét, és sietnie kell, mert mindjárt kezdődik a mozi.
Gyorsan megissza a teáját, mondja, mindjárt jön, odaadja a barátnőjének a dossziéját, felkapja a kabátot, és a tűsarkain elsiet a parkoló fele.
Megiszom Én is gyorsan a teámat, mert eszembe jut, a kabátomban maradt a telefonom, a kocsiban, így utána sietek, de már nem látom, mert már lement a lépcsőn. Mindegy, megyek utána, a kocsinál biztosan utolérem, kár lenne, ha ellopnák a telefonom.

Leértem a parkolóban, az autót már látom, és Zsuzsi is, bár ne látnám egy másik autó üvegén keresztül. A lábam földbe gyökeredzik, mert Zsuzsi a szeretőjével csókolódzik elmélyülten, az autónak dőlve. Megállok, és nézem, mivé fajulnak a dolgok, mert nem mindennap látom a feleségem másik idegen férfival csókolózni, bár ha sejteném mi lesz a folytatás…

Nem zavarja meg őket semmi, senki, Én sem, egyre vadabbul csókolóznak, látom ahogy Laci keze már a Zsuzsi combjait simogatják, a fenekén kalandoznak. Zsuzsi háttal az autónak dől, és élvezi a csókokat, simogatásokat, szemét becsukva fejét hátrahajtva élvezi, ahogy a férfi már a kigombolt blúzon belül a melltartóból kibujtatott bimbóit szopogatja, csókolja, miközben kezei Zsuzsi combjai között kalandoznak. Zsuzsi lassan terpeszteni kezd, hogy Laci keze jobban hozzáférjen forró öléhez. A kabátból Zsuzsi kibújik, hanyagul hátra dobja az autó tetejére.

Zsuzsi nem csak a kabáttól, hanem pillanatokon belül a bugyitól is megszabadul, Laci leveszi róla. Nézem, ahogy Zsuzsi csinos lábait emelve kibújik a fekete semmiségből. Laci felhúzza Zsuzsi szoknyáját, és a punciját kezdi simogatni, miközben a nyakát fülét csókolja.
Órámra nézek, olyan mintha már órák óta nézném a feleségem, ahogy Lacival enyelegnek, de még csak 4 perce tart a dolog. Zsuzsi marokra fogja a férfi farkát először csak a nadrágon keresztül, de pillanatokon belül benyúl a sliccen keresztül, és ütemesen elkezdi izgatni. Zsuzsi nagyra terpeszti izgató combfixes lábait, nézem, ahogy a férfi ujjai belecsusszannak a nedves puncijába. Zsuzsi felsóhajt, amit tisztán hallok, bár nem vagyok közvetlen közelben.
A férfi ujjai, először csak egy, majd kettő, végül három ritmusosan járnak ki-be a lucskos punciba, Zsuzsi egyre szaporábban veszi a levegőt, keze ütemesen mozog a férfi farkán, a nadrágba benyúlva.

Zsuzsi ekkor megelégeli a dolgot, Lacit nekidönti az autónak és eléguggol.
A Férfi farka kikerül a nadrágból, egyenesen Zsuzsi szájába. Nézem, ahogy szopja a férfi farkát, ütemesen, jó mélyen szájába engedve. Közbe másik kezével a punciját simogatja, lehet, hogy ujjazza is, ahogy a ritmikus mozgásokat nézem, de ezt sajnos nem látom egyáltalán. Laci kezdi élvezni, látom, ha minden így megy tovább hamarosan Zsuzsi szájába élvez.

Ezt nyilván Zsuzsi is tudja, így pózt váltanak, a farok kicsusszan Zsuzsi szájából, és szétválnak egy pillanatra, gyors forró csókváltás, ölelés, de sietnek mindketten.
Nézem Zsuzsit, tűsarkakon, combfixben, a szoknya a derekára csúsztatva, látom a csillogó punciját, a kigombolt blúzt, a meredező bimbókat, élvezi a dugást, nagyon. Eldöntöm nem szakítom félbe had élvezzen, legyen nagy orgazmusa.

Órámra nézek, kb. 6 perce megy a műsor.
Zsuzsi ráhajol a kocsira, a popsiját tartja a férfinak, pont jó a magasság a tűsarkúban, az pillanatok alatt beletalál a punciba, különösen, hogy a feleségem segít neki a combjai között hátranyúlva hogy könnyen betaláljon a csúszós, forró puncijába, és ne várassa soká.
Zsuzsi az autóra hajolva élvezi a férfi farkának ritmusos mozgását, hatalmasakat sóhajt, markolja a kabátját, közeleg az orgazmus.
A férfi gyorsít, Zsuzsi a csúcs közelében, majd egyszerre elélveznek. Nézem, ahogy Laci telepumpálja a feleségem a spermájával, egybeolvadva vonaglanak az autónak, egymásnak dőlve, és igyekeznek halkan élvezni.

A gyors numera tényleg gyors, szétválnak, Zsuzsi visszaveszi a bugyiját, de egy papírzsepit tesz bele, gondolom hogy ne csorogjon mindenfele Laci spermája, ciki lenne, ha a mozihoz közeledve a combján patakokban folydogálna a sperma a csinos bokája felé.
Gyors ruhaigazítás, a szoknya a helyére kerül, a harisnya a helyére csusszan, kabátfelvétel, hajigazítás, és már indul is a feleségem velem mozizni.
Persze nem várom meg, hogy összefussunk, előre sietek leülök a kávézóba, és mosolyogva várom párom érkezését.

Meg is érkezik, és bármennyire is nézem, nem látszik rajta semmi talán csak annyi, hogy ajkai a szokásosnál sokkal pirosabbak, pedig egy perccel ezelőtt jól megdugták lent a parkolóban.
Beülünk a moziba, Ő jobbra, Én balra dőltem, nehogy kísértésbe eshessek, és megfogjam a combját, esetleg másra is bátorodva.
A moziba nem történt, történhetett semmi, a végefelé Zsuzsi megfogta a kezem, és néztük a filmet.
Hazafele sem sok szó esett köztünk, Zsuzsi nem igazán akart beszélni, nekem sem volt kedvem, mert a látottak hatása alatt voltam.
Amikor hazaértünk a feleségem gyorsan letusolt, és pillanatok múlva aludt édesdeden, pont, mint akit jól megdugtak.

Természetesen volt még pár hasonló kalandunk, mert Zsuzsi nem csinált titkot a szeretője meglétéből, nagyon sokan tudtak róluk, de ez Őt nem nagyon zavarta finoman szólva.
Hozzászólások
További hozzászólások »
ym2 ·
alapvetően nem volt rossz, hanme nekem egy kicsit furcsa. sőt nagyon furcsa. de mindneki másképpen fogja fel ezeket a dolgokat. én a helyedben legszívesebben ott helyben :angry: ttem volna:P de ez az én véleményem. nah mindegy. GRAT mert jó volt. továbi irogatást.

na csoki

Kistigrys ·
Tetszett a történet, a stílus megfogott.. azonban ha a párom látnám egy másik pasival :rage:
Bár fura az élet, voltam már 3. egy kapcsolatban és engem is akartak már :laughing:
aggancsos ·
Sok évvel ezelőtt, Én is voltam 3., de nem tudódott ki, és nem is akartak éppen ezért lelőni.
De már 3x fordul elő, hogy párom félredug, természetesen minden alkaommal más volt a párom.
Lehet változtatnom kellene az izlésemen, illetve a szokásomon, és olyan nőt kellene páromul választani, aki vagy senki másnak, vagy csak nagyon keveseknek tetszik.
De ezt egyelőre nem próbálom ki, mert olyat nem tudok választani, akihez innom kell, hogy rá tudjak egyáltalán nézni.

aggancsos ·
Bocsánatot kérek a hibákért, most nézem sok az elütés. :rage:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: