Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A megrekedt karrier I

Harry Miller irodájában


- Uram, Mrs. Cruise megérkezett. – hangzik a titkárnő hangja a telefonból.
- Engedje be – válaszolja tágas terem végében a nagy tölgyfa íróasztal mögött ülő, ötvenes évei elején járó, Harry Miller, Hollywood legbefolyásosabb embere.
Nem hallottál még róla? Az nem véletlen, mert róla soha senki nem beszél, de mindenki tudja, hogy ott van. Ő az ember Hollywoodban, akit senki sem ismer, de mindenki meg szeretne megismerni, mert neki csak egyetlen telefonhívásába kerül, hogy egy ismeretlen színészből, vagy színésznőből egy csapásra keresett sztárt legyen. Na és persze fordítva….
Valójában senki sem ismeri, de mindenki tudja, hogy ki ő. Ő Hollywood legnagyobb hatalmú embere, akinek a jó szándékától sorsok függnek.

Viszont az igazi Harry Millert, a név mögött rejtőzködő embert valójában csak kevesen ismerik. Akik nem tudják, hogy kicsoda ő valójában, azt hihetik róla, hogy ő is csak egy azok közül az aktatologatók közül, akik ott dolgoznak, bár a márkás öltönyei, ingei, nyakkendői, na és persze a cipői árulkodóak. Viszont a legfeljebb 160-165 cm a magassága, zömök, de inkább kövér alkata és a sápadt hófehér bőre az emberekben ezt a benyomást erősíti. Az sem sokat segít, hogy a feje búbja már teljesen kopasz, de körülötte ott virít a sötét haja. Na és ha ez még nem volna, elég ott pihen az orrán a szemüvege. A kissé meggörnyedt, test tartását látva a legtöbb ember számára a szorgos kis egér jut az eszébe. Ezekkel szembe viszont a szemébe bele nézve nem lehet benne érzelmet, melegséget, felfedezni az jéghideg, mint egy
igazi kemény üzletemberé.
Csak és kizárólag a szeme az árulkodik az igazi természetéről a kérlelhetetlenségéről. A memóriája nagyon jó, mindent megjegyez, ami nagy hasznára van a munkába, de a magánéletben már nem ennyire sikeres. Mind kettő felesége azért hagyta el, mert túlságosan megszokta ezt az óriási hatalmat és otthon is ugyan olyan módon viselkedett, mint a munkahelyén. Rideg, számító és távolságtartó.
Most ennek az embernek az irodájába Tom Cruise-nak a felesége, Nicole Kidman lép be.
Harry Miller még most is alig tudja elhinni, hogy Tom Cruise, baba bőrű felesége jön el hozzá személyesen segítséget kérni. Még mindig a fülébe csengenek a telefon béli szavai, amik arra kérték, hogy segítsen neki az álmai filmszerepéhez.
- Foglaljon helyet Mrs. Cruise – mondja Harry felpillantva a kezében lévő iratokból, majd lerakja őket az asztalra.
- Kérem, szólítson, csak Nicole-nak, de a barátaim csak Nic-nek hívnak - mondja mosolyogva a színésznő, miközben a férfi íróasztala előtt lévő bőrfotelban helyet foglal.
- Miben segíthetek Mrs. Cruise – kérdi szárazon, miközben végig vizsgálja az előtte ülő nőt, aki annak ellenére, hogy már harminc éves is elmúlt, még mindig egy olyan alakkal büszkélkedhet, amit még mindig sok tízen éves lány megirigyelhet tőle, igaz a mellei elég kicsik, de a segge az valami szenzációs. A vörös hosszú haját most is kiengedve hordja a sminkje most is tökéletes. Egy fehér inget visel és egy fekete színű finoman testhez simuló szoknyát, ami a térdéig ér. A karcsú lábait kiemeli a fekete harisnyája. Lábán fehér színű magas sarkú cipőt visel.

Nicole arcán egy pillanatra a bizonytalanság suhan át, hallva a férfi fagyos szavait, de ezt próbálja leplezni.
- Mr. Miller…
- Uram! Szólítson uramnak, Mrs. Cruise.
Nicole-nak még a szava is elakad a férfi nyers szavait hallva, de próbálja azzal nyugtatni magát, hogy nincs semmi baj, hiszen amikor elhatározta, hogy ide jön tudta, hogy nem számíthat meleg fogadtatásra, annál a férfinél, akivel a férje viszonya nem éppen felhőtlen. Viszont, amikor megtudta, hogy milyen film szereplő gárdájának a kiválasztása kezdődött a napokban, egyszerűen úgy érezte, hogy neki kell azt a szerepet eljátszania, legyen annak bár mi is az ára. Úgy érzi, hogy egyszerűen muszáj neki játszania a főszerepet, mert ezt csak ő tudja tökéletesen eljátszani, mert a szerepet neki találták ki. Ilyen és ehhez hasonló gondolatok kavarognak a fejében, amikor egy kedves mosoly után szólásra nyitja a száját.

- Uram, ahogy mondtam, már a telefonba is, a segítségét szeretném kérni, hogy ajánljon a rendező figyelmébe.
- Mért nem a férjét kéri meg, hogy ajánlja be, Mrs. Cruise?
- Tom túl elfoglalt… - kezdi, Nicole mondani, de ekkor Harry félbeszakítja.
- Mrs. Cruise ne köntörfalazzon, nagyon jól tudom, hogy a férje és a rendező nincsen beszélő viszonyba. Vagy esetleg kibékültek már?
Nicole legrosszabb várakozásainál is szörnyűbben alakul a beszélgetés, pedig amihez nagy reményeket fűzőt előtte, de nem adja fel, mert minden képen szeretne kilépni a férje árnyékából.
- Igen, igaz – feleli, majd egy nagy levegő vételt követően folytatja – Uram, beismerem, hogy azért jöttem ide magához, mert csak akkor van esélyem bekerülni a filmbe, ha ön ajánl, mert tudom, hogy a rendező az ön jó ismerőse. Azt is tudom, hogy a férjem és az ön közötti viszony sem a legjobb, de ennek ellenére nekem nincs más választásom, ha be akarok kerülni a filmbe, csak magához fordulhatok.
- Mrs. Cruise miből gondolja, hogy hajlandó vagyok magának segíteni?
- Elvégre fogadott – válaszolja Nicole, majd ismét belelendülve folytatja. – Én vagyok a megfelelő ember arra a szerepre. Nálam jobban nem tudja eljátszani senki sem. Erre a szerepre születtem, hogy eljátsszam.
- Na és, miből gondolja, hogy ön tudná a legjobban eljátszani azt a szerepet?

A férfi rideg kérdése egy pillanatra összezavarja Nicole-t, de aztán gyorsan gondolatait összeszedve válaszol.
- Nem tudom megmondani, hogy honnan tudom, de egyszerűen érzem. Érzem, hogy a szerep nekem van kitalálva.
- Á, szóval érzi, hogy a jövő év várhatóan egyik legsikeresebb filmjének a női főszerepe magára van szabva? Mondja csak az Oscar-díjat is kiosztotta már önmagának?
- Nem uram. – feleli leforrázottan Nicole Kidman, miközben a könnyeivel küszködik, miközben arra gondol, hogy félre kell tenni minden büszkeségét és ki kell játszani azt a fegyverét is, amire eddig pályája során még soha nem volt szüksége.
- Kérem uram, én mindenre hajlandó vagyok megtenni… az égvilágon mindenre, ha közbe jár az érdekembe.

Mikor ezek a szavak lehagyják Nicole Kidman ajkait, furcsa eddig nem tapasztalt érzések támadnak fel benne. Nem érez szégyent furcsa mód, pedig az imént ajánlotta fel magát egy férfinak, akit gyakorlatilag nem is ismer. Sokkal inkább izgalmat érez.
Harry Miller elősző, nem akar hinni a fülének, amikor meghallja Tom Cruise feleségének, ennek a hűvös szépségnek a szavait, aki éppen úgy ajánlja fel magát neki, mint azok a kezdő kis színésznőcskék, akik azt képzelik, hogy a puncijuk minden ajtót megnyit, majd előttük. Bár igaz néhányuk számítása be is vált.
Nicole Kidman felnézve, látja amint a férfi hátra dőlve a székében elgondolkodva őt méregeti, majd kis idő elteltével, egy ördögi mosollyal az arcán megszólal.
- Mindenre hajlandó? Nos, az mindjárt kiderül – mondja Harry, majd folytatja. – Emelje fel a szoknyáját, Mrs. Cruise.
Nicole először kicsit meglepetten néz a férfira, majd lassan felállva megfogja a szoknyája szegélyét, felemeli combközépig.
- Magasabbra – mondja Harry, mire a színésznő engedelmeskedve magasabbra emeli.
Harry élvezettel figyeli Tom Cruise kis hamvas bőrű kis feleségét, ahogy az a szoknyáját előtte egyre magasabbra és magasabbra emeli, egészen a bugyija aljáig.
- Az Isten szerelmére Mrs. Cruise, emelje már magasabbra – mondja ekkor kisé tettetett dühvel Harry, aki valójában élvezi, ezt a kis játékot. Kéjes vigyorral vizsgálgatja az előtte álló színésznő tűzpiros bugyiját, aminek a vékony anyaga nagyszerűen kiemeli az ágyékán a bevágást. De amit a legjobban élvezett az színésznő arcán megjelenő bőrpír.
- Rendben van. Vegye le az ingét.

Nicole Kidman néhány másodpercig habozik a szavakat hallva, amikor a férfi ismét megszólal.
- Nos, mi az Mrs. Cruise talán meggondolta már máris magát?
Nicole Kidman ezen szavak hallatán kicsit összerezzen, majd szótlanul, elereszti a szoknyáját, ami visszahullik, majd bizonytalanul elkezdi kigombolni az inge gombjait. Amikor az utolsó gombot is kigombolja, vesz egy mély lélegzetet, majd kissé remegő kezekkel széttárja azt a férfi előtt.
Harry látja, hogy a színésznőn egy a bugyival megegyező tűzpiros melltartó van, aminek vékony anyagán át üt az apró mellbimbója. Miközben csodálja az előtte álló nő, csodálatos testét, olyan száraz hangon, ahogy csak tudja, azt mondja.
- Vegye le.

Nicole miközben leveti az ingét, az előtte lévő asztalt bámulja.
- Jó, most a szoknyát – mondja szinte parancsolólag Harry Miller.
Nicole engedelmesen a szoknyája cipzárjához nyúl, majd lassan lehúzza, végül a szoknyát engedi leesni a földre.
Harry Miller kéjes vigyorral vizsgálgatja az előtte álló színésznőt, akin a tűzpiros melltartó és bugyin kívül csak a cipője, valamint egy fekete combharisnyája van az ékszereit leszámítva.
- Szép ... – mondja Harry elismerően az ambiciózus színésznőnek, miközben tetőtől talpig többször is végig futatja a szemét a testén, majd – Forduljon meg ... igen, igen, valóban nagyon szép. Meg kell hagyni, a férje nagyon szerencsés, hogy ilyen csodálatos felesége van.
- Köszönöm – feleli Nicole, kisé meglepve az iménti száraz szavak után az elismerés.
- Most vegye le a melltartóját, de közbe nézzen végig a szemembe.
Nicole ezt hallva ráemeli a férfira a tekintetét, majd a háta mögé nyúlva a kikapcsolja a melltartójának a csatját, majd egy mély lélegzetvétel után elengedi. Pontosan látja, hogy Harry Miller melyik pillanatban látja meg a csupasz mellét, mert akkor az arcára egy kéjes mosoly ül ki, miközben nagyot sóhajt. Karjait leereszti a teste mellett, így a férfi akadály nélkül, alaposan megvizsgálhatja a hófehér kebleit és a szoba hűvös levegőjében csintalanul meredező mellbimbóit.
- A bugyit.

Nicole kezeit a bugyijához csúsztatja, majd letolja azt a térdéig, ahonnan az leesik a földre.
Harry farka már szikla kemény a nadrágjában, ahogy megpillantja a felegyenesedő Nicole Kidman fazonra igazított vörös szőrrel borított punciját.
- Forduljon meg, Mrs. Cruise, látni akarom a seggét.
Nicole Kidman arca ellentéten a testének a többi részével az teljesen vörös, amikor lassan megfordul a tengelye körül, hogy Harry Miller gondosan minden porcikáját meg tudja nézni.
Nicole Kidman teljesen zavarba érezi most magát, ez előtt a szinte idegen férfi előtt és fogalma sincsen, hogy most mit kellene csinálnia. A legszívesebben azonnal sarkon fordulna és kirohanna az irodából, de nem meri és főképpen nem is akarja megtenni, hiszen elhatározta, legyen bármi is az ára azt megadja, ha megkapja a szerepet. Igazság szerint számított arra, hogy valami ilyesmit akar, majd tőle ez a vén kéjenc, ezért lelkileg kicsit már felkészült rá. Bár nem egyszerű felkészülni, arra, hogy egy undorító kis, vén kéjenc előtt percekig anyaszült meztelenül álldogálni a combharisnyáját, cipőjét és az ékszereit leszámítva.
- Valóban fantasztikusan néz ki Mrs. Cruise, sokkal jobban tetszik, így mint amikor ott parádézik a vörös szőnyegen a férjecskéjével.
Nicole nem válaszol a férfi megjegyzésére.

Harry még néhány percig szótlanul bámulja Nicole Kidman védtelen testét élvezve annak lassan múló zavarát, majd végre megszólal.
- Mrs. Cruise most már beszélhetünk. Árulja el, hogy valójában miért van itt? Mért nincs most is a férje mellett és játssza vele tovább Hollywood állom párjának a szerepét?
- Mert én színésznő vagyok. Színésznőnek készültem már kiskorom óta. Ennek ellenére már hosszú évek óta alig-alig kapok igazán jó szerepet, mert mindenki úgy ismer, Mrs. Tom Cruise-t, akinek annyi a feladata, hogy a férje mellet megjelenve a vörös szőnyegen jól nézzen ki és mosolyogjon. Ebből már nagyon elegem van! Én nem csak arról akarok ismert lenni, hogy Tom Cruise felesége vagyok, hanem arról, hogy én vagyok Nicole Kidman egy színésznő, aki történetesen Tom Cruise felesége.
Miközben Nicole beszél, Harry a székével oldalra fordul, majd az ujjával jelzi a meztelenül az íróasztala előtt feszengő színésznőnek, hogy jöjjön, álljon a széke elé.
Nicole Kidman egy mély sóhajtást követően lassan megindul a férfi felé, megkerülve annak az íróasztalát, majd közvetlenül előtte megáll.

Harry mosolyogva ismét végig méri a karnyújtásnyira álló csupasz Nicole Kidman-t, majd az egyik kezével megmarkolja az egyik mellét.
- Remélem nem bánja….. de be kell vallanom, hogy Mrs. Cruise, én a nagy mellű nőket jobban szeretem, bár magával azt hiszem, hajlandó vagyok kivételt tenni – mondja Harry, miközben az előtte feszengve álló színésznő meztelen melleit simogatja és markolássza.
- Köszönöm, uram, és ahogy mondtam, mindenre hajlandó vagyok, ha közbejár az érdekembe – mondja lehunyt szemekkel Nicole Kidman, de amikor megérzi, a férfi egyik kezét a combjai közé becsúszni összerezzen, ahogy az megsimogatja a punciját.
- Tudja Mrs. Cruise én ezt a mondatot már számtalanszor hallottam, de amikor arra került a sor már többen visszakoztak.
- Én nem fogok! Kérjen tőlem bármit, én hajlandó vagyok azt megtenni!
- Mindenki ezt mondja – feleli Harry miközben még mindig Nicole Kidman punciját simogatja egyik kezével.
- Esküszök uram! Kérem, had bizonyítsam be! Adjon egy esélyt! – majd néhány másodperc habozást követően folytatja – Uram azt tehet velem, amit csak akar! Kérem, árulja el, hogy mit szeretne! Szeretné, hogy a lábai közé térdelve leszopjam, a gecijének pedig minden cseppjét nyelem le? Vagy, esetleg ahhoz van kedve, akkor basszon meg, úgy ahogy akar, elölről-hátulról annyiszor ahányszor csak akar! Vagy esetleg seggbe akar dugni? Az sem probléma. Ha azt szeretné, leszek a szeretője, vagy éppen a kurvája. Úgy bánhat velem, ahogy csak akar! Az égvilágon készem állok, mindenre csak kérem, árulja, el mit szeretne! Ígérem, örömmel teljesítem a legtitkosabb vagy akár a legperverzebb fantáziáját is, ha közbe jár az érdekembe.
- Ezek nagyon bátor szavak Mrs. Cruise, de csak szavak. – mondja Harry mikor a középső ujját finoman Nicole szeméremajkai közé tolja.

A színésznő ezt megérezve egy pillanatra lábujjra emelkedik, majd lehunyt szemmel az arcán kisebb grimaszokkal tűri, hogy a férfi úja egyre mélyebbre merüljön a hüvelyében.
- Vajon mit szólna a férje, Mrs. Cruise, ha most meglátná magát, ahogy itt áll előttem, és hallaná a szavait?
Harry e szavait meghallva Nicole Kidman kinyitja a szemeit, majd azt mondja.
- Uram, a férjem nem tudja, hogy eljöttem önhöz, és csak remélni tudom, hogy soha nem is fogja megtudni.
- Igen, azt valahogy sejtettem – mondja gúnyosan Harry, miközben a másik kezével finoman megmarkolássza a színésznő csupasz, hófehér melleit, miközben azt mondja. – Mrs. Cruise adok magának egy esélyt, de van néhány feltételem.
- Köszönöm uram… – kezdi mondani Nicole, amikor a férfi közbe vág.
- Még ne köszönjön semmit Mrs. Cruise! Még nem hallotta a feltételeimet!

Nicole Kidman kipirult arccal hallgatja a férfi további szavait.
- Az első feltételem, hogy négy héten keresztül heti egy alkalommal egy éjszakát velem kell töltenie. A második feltételem, hogy ezeken az éjszakákon minden kérésemet teljesítenie kell. A harmadik feltételem pedig az, hogy csak abban az esetben szólok az érdekében, ha ezeken a találkozásokon nem okoz nekem csalódást.
Nicole Kidman arcán átfut a kétségbeesés és az elbizonytalanodás. Vajon tényleg jól hallja azt mondja ez a kis ember, ha négy éjszakát vele tölt, akkor segít neki, de csak akkor sem biztos?
- Nos, mit szól Mrs. Cruise az ajánlatomhoz?
Mivel Nicole nem felel semmit, a férfi néhány kínos másodperc múlva azt mondja.
- Nos, Mrs. Cruise hallotta a feltételeimet. Még mindig kész mindenre, vagy inkább visszamegy a férjecskéje mellé egy beszélő dísztárgynak?

Nicole Kidman tekintette lesiklik a férfi lábai közé, és megpillantja a nadrágjában ágaskodó péniszét, majd bizonytalanul, kissé reszkető hangon azt válaszolja.
- Elfogadom.
- Nagyszerű! – mondja láthatóan izgatottan Harry, majd folytatja. – Nos, akkor Mrs. Cruise ideje, hogy megpecsételjük az egyezségünket, tehát ereszkedjen, térdre a többit gondolom már magától is ki tudja találni.
Nicole lassan térdre ereszkedik a férfi szétnyitott lábai között, majd néhány pillanat elteltével már a nadrágját gombolja, végül megpillantja az immár félkemény péniszt, ami jó indulattal is csak átlagos nagyságú.
Harry a félkemény hímvesszőjét az előtte térdelő Nicole Kidman állához, orrához jobb, majd a bal arcához végül a még zárt ajkaihoz dörgöli, úgy, mint ahogy pornó filmekben szokták.
Nicole Harry lábai között kuporogva, lehunyja a szemeit, úgy állja, hogy az a péniszével az arcát simogassa.
- Rajta Mrs. Cruise tegye a dolgát – mondja a fogai között Harry Miller.

Nicole lassan szétnyitja az ajkait, így a pénisz becsúszik.
Harry amint megérzi, hogy a hímvesszője becsúszott az előtte térdepelő Nicole nedves ajkai közé kicsit megrándul, majd egy pillanatra megmerevedik. Érzi, ahogy Nicole elkezdi lassan szopni, majd kiengedi az ajkai közül, de mielőtt teljesen kicsúszna, hirtelen rábukik, úgy, hogy tövéig besiklik ismét a pénisze az ajkai közé. Ezt még néhány alkalommal megismételi, miközben egyik kezével a herezacskóit morzsolgatja, majd örömmel veszi észre, hogy a szőrös herezacskóihoz hajolva elkezdi azokat nyalogatni, majd szopogatni. Kis idő elteltével már ismét a pénisze duzzad az ajkai között.
- Mrs. Cruise úgy érzem, nem most van először farok a szájában – nyögi Harry.
Nicole nem felel, csak egy pillanatra felnézve rátekint a férfira, miközben a pénisz mélyen az ajkai között dagad.
Az irodát betölti Harry sóhajtozása és Nicole szürcsölése, cuppogása.
Harry eksztázisban érzi magát, amint lenézve látja a gyönyörű, meztelen színésznőt a széke előtt combjai között térdepelve, ahogy feje a hímvesszőjén fel- lebukdácsol.
- Nézzen a szemembe Mrs. Cruise! Szeretném az emlékezetembe vésni a látványt, ahogy Tom Cruise kis felesége a farkamat szopja. – mondja Harry, mélyeket sóhajtozva, miközben az egyik kezével Nicole fejét simogatja, majd pár alakalommal kicsit lenyomja.
- Kapja be az egészet – nyögi Harry Miller.
Nicole engedni a férfi péniszét, hogy az egészen csússzon, amikor meghallja Harry következő megjegyzését.
- Oh, igen Mrs. Cruise, maga aztán tudja, hogyan kell leszopni valakit!
Nicole nem felel, csak szopik tovább. A hímvesszőt egészen addig engedi becsúszni, amíg az el nem éri a torka hátulját, végül kiengedi csaknem egészen az ajkai közül, majd ismét rábukik. Ezt pár alakalommal megismételi.
- Ó, Mrs. Cruise, fantasztikusan néz ki így a farkammal a szájában. – mondja sóhajtozva Harry, miközben az egyik kezével megcsavarja egy kicsit Nicole-nak az egyik mellbimbóját, amitől az felnyög, de közben tovább szopik.

Harry Miller imádja a munkáját. Főképpen az ilyen pillanatokat, amikor egy olyan gyönyörű nő, aki az életben valószínűleg rá se nézne csaknem pucéran a lábai között kuporogva odaadóan a farkát szopja. Időnként hallja, ahogy Nicole nyeli a szájában felhalmozódó nyálát. Nicole Kidman fejében csak egy dolog kavarog, hogy minél előbb túl legyen ezen a megalázó dolgon.
Valójában szereti kényeztetni az ajkaival partnerének a péniszét, de ahhoz számára egy lelki plusz kell. Még soha nem szopott olyan farkat, aminek a gazdájához nem fűzték szoros érzelmi szálak. Rosszabb, mint ahogy azt előtte gondolta. Nem a pénisz zavarja, mert azok között ugyan van, kicsi-nagy, vékony-kövér, vagy egyenes-görbe és még sok féle formájú, alakú, ennek ellenére mind ugyanúgy működnek. Viszont az, hogy most fel-felpillantva egy apró kis kövérkés ember mosolyog vissza rá, az számára rendkívül zavaró. Viszont az a gondolat, hogy ez a vén kéjenc nemsokára megdugja a punciját, vagy esetleg a seggét, ha nem élvez, el hamarosan egyenesen borsózik tőle a háta. Inkább élvezzen a szájába, mert azt kiköpi és kész, vagy a legrosszabb esetben lenyeli, de legalább nem kell vele dugnia. Ezért egyre nagyobb intenzitással bukik rá a hímveszőre, majd engedi ki, hogy ismét bekaphassa. Bizakodva hallja, ahogyan a férfi egyre nehezebben sóhajtozik. Már nem járhat messze, gondolja, amikor...

- Állj! – mondja Harry, miközben egyik kezével eltolja Nicole fejét a péniszétől.
Nicole Kidman alsó ajka és a pénisz között egy hosszú nyál nyúlik egészen addig, míg el nem pattan. A színésznő a kezének a hátuljába letörli az álláról a nyálat, majd a sarkaira támaszkodva figyeli a férfit, aki majd azt mondja neki.
- Itt az ideje, hogy megismerjen egy igazi férfit Mrs. Cruise. Álljon fel!
Nicole még próbál tenni egy kísérletet, hogy késleltesse az alkalmat, mikor megcsalja a férjét.
- Uram, nem szeretné inkább, hogy végig leszopjam?
- Ne féljen, Mrs. Cruise, annak is eljön majd az ideje, de most a hamvas kis punciját akarom megkefélni.

Nicole feláll lassan, majd a mikor Harry is megteszi, ledöbbenve látja, hogy az csak nem kettő fejel alacsonyabb nála. Emlékezett, hogy alacsony, de arra nem, hogy ilyen nagy a kettejük között lévő magassági különbség. Bár a magas sarkú cipője miatt ez a különbség még nagyobb, de még akkor is szinte már zavaró.
- Feküdjön az asztalra – mondja a férfi egyik kezével a hímvesszőjét simogatva, másikkal pedig a színésznő hófehér combjai közé nyúlva.
Mikor Nicole megérzi a férfi tapintását a combjai között, majd punciján a hátán végig fut a hideg, de nem mutatja, csak szótlanul az íróasztalhoz lép, majd megfordulva felül a szélére.
Harry Miller közvetlenül az asztal elé lépve finoman szétválasztja a színésznő lábait, majd a puncijára köp egyet, amit a meredező péniszével elken.

Nicole összerezzenve érzi, ahogy Harry Miller ezt követően a kemény hímvesszőjével néhány alkalommal megütögeti a puncija bejáratát, végül kezd belé hatolni.
Lehunyt szemmel érzi, ahogy a férfi pénisze egyre mélyebbre és mélyebbre csúszik, amíg teljesen belé nem hatol.
- Ó, ez fantasztikus. – nyögi Harry, ahogy érzi a péniszét Nicole hüvelyébe becsúszni, ahol megáll egy pillanatra, hogy kiélvezze azt az utolérhetetlen érzést, amit Tom Cruise kis feleségének szűk, hamvas puncija nyújt.
Már sok lány és nő megfordult Harry Miller ágyában, de ezt a puncit most valahogy másnak érzi. Ez nem csak egy hétköznapi pina, ez Tom Cruise feleségé! Kezével megragadja Nicole csípőjét, ahogy elkezdi megbaszni.
- Uh.. uh.. uh … uh.. – nyög fel a színésznő Harry minden egyes lökésénél.

Nicole férje, Tom nagyon elfoglalt sokat utazik, ezért kicsit elhanyagoltnak érzi magát, ami sok más házaspárral is előfordul. Viszont amikor otthon van akkor az együtt létek is az elmúlt években egyre ritkultak és ellaposodtak. Mindig ugyan azt a már csaknem gépise forgatókönyvet követik. Az utóbbi időben mindig ő kezdeményez. Utána sokszor egy gyors alig néhány perces aktus után Tom elsül. Ráadásul most forgat éppen a világ másik végén és már lassan már két hete nem jött haza. Azt mondja nagyon sok a munkája.
Van ugyan néhány vibrátora, amikre egyre gyakrabban rászorul, de ez nem tud, helyettesíti egy igazi férfit.

Nicole az első néhány perc után meglepve érzi, hogy a teste kezd reagálni ennek a kicsi, már-már kövér, kisé visszataszító, vénember meglehetősen kis péniszének a munkájára. Nem gondolta volna, hogy ennyire ki van éhezve egy valódi férfira. Először megpróbálja magát meggyőzni, hogy nem is élvezi igazán, annak ellenére, hogy a mellbimbóit érzi, ahogy megkeményednek, és a puncija kezd bizseregni. Ezt követően lehunyt szememmel próbálja elképzelni, hogy nem is itt van, hanem éppen Tommal szeretkezik, de ez sem válik be, mert férje gyengédebben bánik vele, mint ez az apró kis férfi.
Harry az ujjaival, markolássza, szorongatja Nicole melleit, a mellbimbóit pedig csipkedi, majd csavargatja.

Az egyik alakalommal mikor tövig tolja, a péniszét a hüvelyébe két-két ujjal meg fogja a mellbimbóit és elkezdi húzni őket. A fájdalomtól Nicole nyöszörögni kezd, de nem kiabál, vagy nem ellenkezik. Mikor elereszti, a mellbimbóit a melle pármásodpercig ugrál.
- Fogadni mernék, a férje nem bassza így meg. – mondja Harry, miközben tovább folytatja a színésznő puncijának az ostromát.
Nicole-t a férfi szavai kicsit magához térítik. Eszébe jut, hogy mért is jött ide és miért is fekszik csaknem meztelenül ennek a kis ellenszenves férfinak az íróasztalán, miközben kitartóan dugja a punciját. Feltámad a bűntudata és a szégyen érzete egy pillanatra, de el is illan, ahogy egyre közelebb ér az oly rég várt orgazmusához.
Harry Miller homlokán az izzadság gyöngyözik, ahogy keményen ki-be tolja a péniszét ennek a csodálatos nőnek a hamvas puncijába. Minden egyes pillanatát élvezi, főképpen azt, ahogy ez a hűvös szépség minden lökésénél felnyög.
Rövidesen érzi, ahogy Nicole elkezd mozogni finoman, és a hátát is kicsit minden egyes lökése alkalmával megemeli.
- Ó, Jézusom! – nyög fel lehunyt szemmel, fejét jobbra, majd balra fordítva Nicole, ahogy érzi az orgazmusa gyors közeledését.
Az irodát betölti a nyögések, és az asztal finom nyikorgásának a hangja, mikor az egyik lökése után Harry érzi, ahogy az asztalon fekvő színésznő testén egy kisebb görcs fut át, miközben a puncija vibrálni kezd. Rögtön tudja, hogy orgazmusa van.
- Aaarrggghhhh! – hallatszik Nicole összeszorított fogai közül, miközben a fejét jobbra-balra forgatja lehunyt szemekkel. Szinte öntudatlanul hever az asztalon néhány percig mire magához térve körbe pillantva látja, ahogy Harry Miller közeledik az asztal felé, miközben a feszesen álló péniszét egyik kezével simogatja.

Harry látja, hogy a színésznő magához tér, de még mindig szégyentelenül szétvetett lábbakkal fekszik az asztalán, amin a punci nedvei csillognak.
- Jöjjön Mrs. Cruise ideje, hogy befejezze a dolgát – mondja Harry, miközben egyik kezét nyújtja Nicole felé, hogy segítsen neki felülni.
Nicole a rózsaszínű fátyol ködön keresztül látja a férfi felé kinyújtott kezét, mit elfogad, így könnyedén felül.
- Gyerünk Mrs. Cruise térdre – mondja Harry, majd egyik kezével Nicole vállát megfogva lenyomja térdelő pózba.
Nicole lábai még kicsit reszketnek, ezért nem is nagyon bánja, hogy ismét Harry Miller elé kell kuporodnia.
- Rajta Mrs. Cruise tudja, hogy mi a dolga. – mondja a férfi, majd péniszét a színésznő ajkai elé tolja.
Nicole megfogja egyik kezével a meredező hímveszőt, majd a férfi hasához nyomja, miközben nyelvével megsimogatja a herezacskóját, végül egészen a pénisz hegyéig szalad a nyelvével.
- Most erre nem érünk rá. Vár már a következő ügyfelem. – mondja Harry, miközben betolja a szétnyíló puha ajkak között a péniszét.

A következő ügyfél! Ez a néhány szó teljesen észhez téríti a kábulatából Nicole-t. Tőlük alig néhány méter távolságra az emberek végzik a minden napi teendőjüket, miközben őt ez a kis visszataszító ember csaknem csupaszra vetkőztetve bassza és szopatja. Mi lesz, akkor, ha valaki rájuk nyit! Te úr Isten!
Ezen gondolatokkal a fejében Nicole elkezdi Harry péniszét keményen szopni, miközben húzogatja rajta a bőrt.
Harry beletúr a színésznő hajába, miközben a hátát is simogatva mélyeket sóhajtozva elégedetten nézi, ahogy szopik.
Alig egy perc telik el, amikor Harry tudja, hogy most már nincs, mese hamarosan el fog élvezni, akkor nagy sóhajtozások közepette azt mondja.
- Mrs. Cruise, az arcára élvezzek!

Nicole a férfi szavait hallva kezd kétségbe esni. Mért pont az arcára akar élvezni? Meg akarja ezzel alázni? Vagy izgatja, hogy hogyan folyik végig a gecije az arcán? Ezt soha nem fogja megérteni a férfiakban. Na és különben is az egész sminkjét tönkre tenné! Ráadásul most volt fodrásznál! Na, azt már nem! Inkább élvezzen a szájába, majd kiköpi a mosdóba, vagy legrosszabb esetben lenyeli! Nem ez volna az első alkalom, hogy gecit lenyel.
Kiengedi az ajka közül a szikla keménységű péniszt, majd kissé pihegve, felnézve a férfi szemébe azt kérdi a legcsábítóbb hangján.
- Nem szeretne inkább a számba élvezni?
- Nem…. most inkább az arcára…. – feleli Harry, miközben elkezdi a péniszén a bőrt eszeveszett tempóban húzogatni Nicole Kidman arca előtt.
A színésznő feladja a dolgot, majd lemondóan azt mondja.
- Ha ezt szeretné, akkor kérem, hogy lehetőleg ne a hajamra élvezzen. Ma voltam fodrásznál. – majd lehunyja a szemét, és nagyra tátja a száját.
Nicole ahogy lehunyt szemekkel arcát felfelé tartva várakozik, az egész szituációt rettentően megalázónak találja. Itt térdel egy szinte idegen férfi irodájában, csaknem pucérra vetkőzve, várva, hogy az arcára élvezzen, miután megszopatta és megdugta. Az egészben az a leg megalázóbb, hogy a férfi még a nadrágját sem tolta le, csak a nadrágja sliccén tolja ki a farkát, miközben ő szinte pucér.

Harry, ahogy áll a színésznő előtt és a nyáltól csillogó péniszét izgatva, szinte ellenállhatatlan kedve támadd fel tenni egy olyan kérdést, amit eddig még senkinek nem tett fel.
- Mrs. Cruise fogadok, hogy már alig várja, hogy a gecim beborítsa az arcát.
Nicole ezen szavakat hallva döbbenetében kinyitja a szemeit, de nem mond semmit.
- Rajta Mrs. Cruise vallja be! – mondja Harry csaknem utasító hangon.
Nicole rápillant az arca előtt táncoló péniszre, majd vissza a férfira, miközben megharapja az alsó ajkát.
Harry kicsit előre dől, miközben tovább simogatja a péniszét, majd játékosan megüti vele a színésznő arcát.
Nicole meghökken, ahogy a saját nyálától csillogó farok megüti az arcát, majd végül kissé vonakodva azt suttogja.
- Igen.

Nicole résnyire nyitva tartva a szemét látja az arcától alig néhány centi méter távolságra táncoló hímveszőt. Borzongás fut át a testén belegondolva, hogy mindjárt ennek a kis, perverz, vénembernek a nyálkás, spermája végig folyik az arcán.
Harry érzi a testében, hogy finom görcsök szaladnak át, majd a pénisze megrándul és kitör a sperma első hulláma, ami Nicole Kidman hajába, homlokára és az orrára repül.
Nicole megérezve, hogy a geci az arcára száll, ösztönösen kicsit hátra húzódik.
A következő hullám a homlokát és az orrát találja el. A harmadik az arcát fecskendezi be forró nedűvel. A következő hullám már csak épp, hogy csordogál egyenesen a nyitott ajkai közé.

Az egész szituáció Nicole számára rendkívül megalázó. Most bizonytalanodik el igazán először. Kellett ez neki, hogy ez a férfi egy szexuális segédeszköznek használja? Persze mondott sok mindent, de, így utólag bele gondolva nem igazán gondolta át, amikor azt mondta, hogy bár mire hajlandó. A perverz dolgok mindig is távol által tőle. Csak kivételes alkalmakkor engedte meg néhány partnerének, hogy az arcára élvezzen, de hozzájuk kivétel nélkül mély érzelmi szállak fűzték, ellenben ezzel az emberrel, aki csaknem tárgyként kezeli! Rettentő üres és kiábrándító érzés! Nem gondolta volna, hogy egy orgazmus után érezhet valaki ilyen ürességet magában, mint most ő.

Harry kinyitva a szemét látja a színésznőt, ahogy az arcát a spermája fedi, és ahogy lassan csorog le rajta. Néhány csepp már az álláról a térdepelő harisnyás, combjaira hullik.
- Nagyon jól szop Mrs. Cruise – mondja Harry, miközben megsimogatja a színésznő fejét –, de még azt hiszem nem végzett. Szopja tisztára a farkam – majd a gecijétől csatakos péniszét egyszerűen betolja a Nicole nyitott ajkai közzé.
Nicole megalázva érzi magát és undorodik a férfitől, főképpen a spermás péniszétől, de szófogadóan ismét szopni, nyalogatni kezdi, miközben azzal ösztönözi magát, ha ezzel végez, akkor elmehet.
Végül Harry ellép, majd a ruháját rendbe szedve élvezettel figyeli a még mindig meztelenül térdelő színésznőt, akinek az arcáról és a homlokáról lassan lecsorog a sperma végig az álláig, onnan pedig a mellére és a combjaira.
- Nos, elsőre, nem is volt rossz Mrs. Cruise. – mondja, elégedett mosollyal Harry, miközben visszaül az asztala mögött lévő székébe és onnan figyeli a tanácstalan színésznőt.
Nicole megpillant az asztalon néhány papír törlőkendőt és oda nyúl, hogy vegyen belőle letörölni velük magáról a nyálkás gecit.
- Most mit csinál? – kérdi hirtelen Harry.
- Megtörölöm, magam – feleli meglepetten Nicole.
- Ugyan már ne kapkodjon annyira, Mrs. Cruise, engedje meg, hogy gyönyörködjek ebbe a nagyszerű látványban – mondja Harry az arcán egy gúnyos mosoly kíséretében.

Nicole Kidman még soha nem érezte magát ennyire megalázva, mint most. Igaz még soha senkinek az irodájában nem térdelt szinte pucérra vetkőzve, miközben az arcáról lassan sperma csordogál.
- Remélem a péntek éjszakája szabad. – mondja Harry.
- Péntek? – kérdez vissza Nicole, pillanatnyi zavarában.
- Igen péntek, hiszen akkor lesz az első éjszakánk. – feleli Harry.
Nicole fejében felötlik az alkujuk, majd még kissé zavartan és bizonytalanul azt kérdi.
- Akkor ezek szerint… tetszett…?
- Nem volt rossz Mrs. Cruise, igaz legközelebb több időnk lesz, mint most. Nos, akkor pénteken szabad?
- Pénteken azt hiszem Tom még New Yorkban lesz, de a gyerekek…
- A gyerekekre majd vigyáz a bébiszitter. Magát viszont este fél kilenckor fel fogom venni ott a házuk közelébe lévő park szélén, ahol az a lovas szobor van. De legyen, ügyes nehogy valaki kövesse!
- Az nem gond. – feleli Nicole, majd kisé bátortalanul megkérdezi – Uram meddig kell még itt… így lennem?
- Miért kérdi Mrs. Cruise? – kérdi Harry gonosz mosollyal az arcán.
- Hát, mert, ha megszárad ragadós…. – kezdi mondani Nicole, de itt megáll, mert rájön, ha folytatná, saját magát alázná meg vele. Ezt inkább nem folytatja.
A néhány másodperc kínos csendet Harry töri meg.
- Rendben van, Mrs. Cruise, menjen, szedje rendbe magát a mosdóban.

Nicole Kidman szó nélkül feláll, majd felkapkodja, a ruháit sietve megindul a mosdó felé, majd belépve, benéz a tükörbe, és a teljesen ledöbben a látványtól. Rosszabb, mint gondolta. Nem csak a homloka és az arca spermás, hanem még a hajába is került. A sminkje teljesen tönkrement. A mellére, hasára és a combjaira csepegett pár csepp sperma ehhez képest semmiség.
- Átkozott kurafi… – sziszegi a fogai között dühösen, majd gyors pillantást vetve a férfira, becsukja maga mögött az ajtót.
Harry Miller tekintetével végig kíséri, a meztelen színésznőt amint eltűnik az ajtó mögött, majd telefonját felemelve tárcsáz. Néhány másodperc elteltével annyit mond, a telefonba mielőtt leteszi.
- Péntek éjszaka én viszem a nőt.
Csak nem tíz perc elteltével Nicole kilép a mosdóból megmosakodva és kisminkelve magát. Harry felnézve az előtte lévő papírokból gyorsan végig méri, majd szárazon csak azt mondja.
- Találkozunk pénteken. Viszontlátásra Mrs. Cruise.
- Viszontlátásra. – feleli a színésznő csendesem, majd megfordulva kiindul az irodából.
Harry Miller ismét felnéz a papírjaiból, majd megvizsgálja Nicole Kidman ringó csípőjét és a formás seggét, ahogy kisétál az irodájából.
Hozzászólások
További hozzászólások »
rebyc ·
jó lesz, várjuk a folytatást!

dbuli ·
Kidman az egyik kedvencem, úgyhogy várom a folytatást.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: