Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A masszázs

Előzmények:

Iwiw, „véletlen” kattintás, „nem te vagy az a lány, akivel…” kezdetű mondat, majd: „ha már így alakult, nem lenne kedved mégis…” folytatás…
A lány belemegy, így leveleznek. Sokat, sok mindenről.
A fiú külföldön, a lány Magyarországon, a fiú csak pár napra utazik haza…
A fiú…

A masszázs….

A hasadon fekszel, a testedet mindössze egy törülköző takarja a feneked tájékán. Nyugodt vagy, annak ellenére is, hogy igazából nem ismersz. Csak egy kép voltam neked a monitorodon, egy-egy kedves, néhol vicces sor, és mindez kiegészítve a képzeleteddel. Élőben soha nem láttál még, mégis most nyugodt vagy. Nem tudod, hogy lehet, de megbízol bennem.
A szemeid lehunyva, a tested ellazulva. Nem mozdulsz. Csodálkozol, mi történik, miért nem érek már hozzád, de a fejed nem mozdítod, nem emeled fel, hogy megnézd, mi történik. Csak fekszel, és nem gondolsz nagyon semmire. Talán nem is mersz, hisz beengedtél a lakásodba egy idegent, gyakorlatilag meztelen vagy, csak egy törülköző és egy falatnyi bugyi takarja a tested, így inkább nem gondolkozol, most már úgyis késő lenne… így hát nyugodt vagy, kikapcsolod az agyad és csak abban bízol, hogy mindaz mit reméltél most valóra válik, és tényleg egy igen kellemes masszázsban lesz részed.
De még mindig nem érzel semmit. Most már kezded furcsállani, de még mindig nincs energiád „utánanézni”, hogy mi az oka ennek.

Ekkor hirtelen, szinte a semmiből megérzed a kezeimet a válladon. Kellemesen meleg az olaj amivel sikamlóssá tettem a kezeimet, nem borzongsz össze alatta. Egy pillanatra végigfut a hátadon a hideg, de ez a jóleső megnyugvás miatt van. Elkezdődött… ha eddig nyugodt voltál, most még inkább azzá válsz, nem gondolkodsz, nem ábrándozol, csak létezel…
A kezeim lassú tempóban korbácsolják a benned szunnyadó vágyakat. Nem erősen, de mégse puhán simítom végig a bőrödet. Ahogy a kezem a derekad felé halad, halk szusszanás hagyja el a szádat. A derekat mindenki kifelejti, ha masszázsról van szó, csak a hátra és a vállakra koncentrálnak. De én nem, és te ezt azzal a szusszanással veszed tudomásul. A derekadnál hosszan elidőzök, a kezeim erősebben gyúrják már a kényeztetésre oly régen kiéhezett testedet. Ahogy egy-egy simításnál az ujjaim befutnak a törülköző alá, megérintve a fenekedet is, még mélyebbet sóhajtasz, mintegy észrevétlenül jelezve, hogy milyen jól esik, beszélni nem akarsz, megmozdulni talán nem is tudsz, de mégis a tudtomra adod, hogy élvezed, ami történik…

A derekad felöl én azonban felfelé haladok, melyet talán kissé csalódottan veszel tudomásul, azonban ahogy a kezeim két oldalt a bordáidon siklanak végig, hamar elfelejted az előzményeket. Ösztönösen összerándul a tested egy picit, ahogy a melleid felett haladnak el a kezeim, végigfutva egészen a válladig, majd le a kezeiden az ujjaidig. Megszorítanád az ujjaim ahogy befutnak a te ujjaid közé, de nincs időd megtenni, már futnak is vissza a nyakad felé. Ott megállnak, és a kulcscsontod felé veszik az irányt. Ezt már te se bírod ki mozdulatlanul, és árnyalatnyit megemeled a felsőtested, hogy még több teret adhass a kezeimnek. Elérem a kulcscsontodat, és oldalirányba húzom a kezeimet, hogy a deltaizmod belefekszik a tenyereimbe alulról. Ekkor megállok, és lassan, de nagyon határozottan húzni kezdem a vállaidat hátrafelé, a gerinced vonalához. Ezzel megfeszülnek a mellizmaid, ami igen fura, mégis kellemes érzéseket kelt benned.

Amikor a feszítés csúcsán vagyok, megtartom a vállaidat egy pillanatra, nem túl sokáig. Lassan engedem vissza őket, és finoman, szinte már simogatva mozdítom kezeim, mintha nem is akarnának eljönni onnan. Újra a tested középvonala felé húzom a kezeim, és mintegy véletlenül megérintem a melleid felső részét… észreveszem, ahogy megrezzen a tested, és bár te nem látod, egy hamiskás mosollyal nyugtázom.
Te egyre nyugtalanabb vagy, érzem rajtad, érzem, ahogy egyre inkább mozgolódsz, de nem bánom, mert így kell lennie.
Ekkor a nyakadat kezdem masszírozni, nem törődve azzal, hogy az olajos kezeimmel a hajadat is összekenem. Sőt, kifejezetten beletúrok a hajadba is, a tarkódat, az occiput tájékát mintegy karmolva kényeztetem. Te ösztönösen lefelé hajtod a fejed, mintha bólogatnál. Így még jobban hozzáférek a tarkódhoz, be tudok hatolni a hajkoronádba, és öt ujjal tudom folytatni a kényeztetésedet. Te most kifejezetten jól hallhatóan nyögsz fel a gyönyörtől, ahogy a másik kezem is bevetve már csak a fejedet masszírozom, mélyen beletúrva a hajadba, két oldalt karcolva a fejbőrödet, a tenyerembe fektetve, majd finoman simogatva…

Egyre hangosabban veszed a levegőt, egyre mélyebbeket lélegzel, de még mindig nem mozdulsz. Talán nem tudsz, talán nem akarsz még, nem tudom, de nekem ez így tökéletesen megfelel. Én uralom a helyzetet, én irányítom az eseményeket. Persze nekem is nehéz dolgom van, egyre nehezebben megy a koncentrálás a masszázsra, inkább már simogatlak, kényeztetlek csak, lassan terelve a dolgok menetét valami mélyebb erotikusabb cél felé.
Nem könnyű, hisz nem ismerlek, nem ismerem a határaidat, nem ismerem az erogén zónáid érzékenységét, mindent most kell felfedeznem. Tetszik ez a kihívás, annak ellenére is, hogy azt is most kell kitalálnom, meddig akarok, és meddig mehetek el.

A kezeim egyre követelőzőbbek lesznek, hosszabban időznek el a füleid körül, melyről még csak remélem hogy érzékenyek. Pillanatokon belül kiderül érdemes e tovább időznöm ott, ha a cél az, hogy felkeltsem benned a szexuális vágyat, illetve a már jól láthatóan felkeltett vágyat tovább fokozzam… a fülcimpád simogatom most, és érzem, jó helyen járok, mert a karodon a bőr libabőrös lesz. Újabb halk mosoly az arcomon, mely némiképp már az én izgatottságomat is igyekszik leplezni saját magam előtt.
A füleid után újra a vállgödröd következik, és te mintha vezényszóra tennéd, már emeled is a vállaidat. Én most nem állok meg a kulcscsontodnál, mélyebbre csúsztatom a kezem, egészen a dekoltázsodig, ahol a melleid forróan selymes bőrét érzem már. Te mozdulnál, emelnéd magad még jobban, de én nem engedem, hirtelen még mielőtt visszafordíthatatlan lenne a folyamat, meghátrálok, kihúzom a kezeimet és te így kénytelen vagy fekve maradni.

Nem tudod, mi történik, miért teszem ezt, de élvezed….
A kezeimmel végighaladok a hátadon, de most nem állok meg a derekadnál, a törülközőt kikerülve a combodat simogatom. Már nem színlelek masszázst, már nyíltan csak simogatlak, kényeztetlek. A lábaid csak éppen hogy egy leheletnyi terpeszben vannak, de ez pont elég ahhoz hogy a frissen olajozott kezeim becsusszanhassanak a combod belső oldalára is. Sokan azt mondják egy nőnek itt a legpuhább a bőre, és most igazat adok nekik. Érzem a finom bőröd, ahogy fentről lefelé haladok, majd a térdhajlatodnál fordítom csak vissza a kezeim. Most a hajlító oldalon időzök el, mely talán annyira nem érzékeny terület, mint a combod belső oldala, de biztosan tudom, nem bánod a döntésemet.

Ahogy a két nyitott tenyeremmel a feneked felé közeledek, a jobb kezem gyűrűs és kisujját azért a belső oldalon hagyom. Ahogy így haladok felfelé, óhatatlanul ez a két ottfelejtett ujj a szeméremtested célozza meg. Újabb nagy sóhaj, és egy árnyalatnyit széjjelebb is nyitod a lábaidat.
De én nem merem megtenni, amit te szinte már a tested reakcióival követelsz tőlem, az utolsó pillanatban összezárom az ujjaim, így elkerülöm a találkozást az általam még nem látott, de ez idő alatt sokszor elképzelt bugyiddal, és azzal a területtel, amit előlem takarni hivatott.
Az ujjaim ugyan összezártam de a mozgást nem hagytam abba, így mindkét tenyerem könnyedén fut be a törülköző alá. Amikor érzem a feneked formáját a kezeim alatt, megállok, egy pillanatra nem mozdulok, otthagyom a kezeimet, mintegy pihenőt engedve nekik.
Te sóhajtozol, a kezeid ökölbe szorulnak, de még mindig nem lépsz semmit.
Te nem, de én igen. Nem nagyot, csak egy kis lépést teszek, amikor a kezeim visszafelé húzom a két szélső ujjamat kinyitom megint, így azok a popsid vágatába csúsznak be, és ott haladnak egészen a combtövedig.

Ezt már te se bírod szótlanul, és hangosan felnyögsz…

A lány…

Igen ez tetszik, én is így képzeltem el…mire hazajössz, ígérem, kitalálom a folytatást, de most mennem kell, szia!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Masszőr ·

Ne hari a kötözködésemért mde ha hason fexik te hogyan is éred el a melleit???
A történet pedig erősen kitalált.
Anonimus Manus ·
nos hogyan is: ő a hasán fekszik, és ilyenkor a mell összelapul, és a teteje feljebb kerül a kulcscsont felé. ezt simán el tudod érni a vállgödrök felől közelítve. és ha a lánynak még nem volt szerencséje a kezeidhez, akkor igen izgatónak fogja találni, hisz egy masszázs alkalmával ott nem szabadna lennie a kezednek, hisz a MELLÉT simogatod éppen.

amúgy ugyan ez igaz oldalról, ha megnézel egy fekvő meztelen nőt. én nem mondom hogy nem láttál még, csak azt hogz ezek szerint nem nézted meg jól....


am

Tűzmadár ·
Nem akartam olvasni, mivel nem sok kedvem van most erotikushoz, de a fórum olvasása után meggondoltam magam. Tetszett amit írtál, csupán azon lepődtem meg, hogy egy ilyen erotikus jellegű masszázs leírásából kifelejtetted a szexuális ingert kiváltó pontok masszírozását. Gondolom, szándékosan.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: