Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A másik énem 2. - Kiborít a testvérkapcsolat

Tépelődök, kurvára idegesít a dolog. Megrogytam. Két hét telt el Vasárnap óta, Luis, az átkozott kis dög elcsábított és hozzásegített életem első homoszexuális élményéhez. Pedig én nem akartam! Annyira.
„Hazug dög vagy”- szólal meg a fejemben a lelkiismeret. Nem tudom felfogni, megérteni és megemészteni. Legszívesebben megfojtanám a két kezemmel. Hazugság minden, az egész életem, és én is az vagyok, egy képmutató állat.
Bárcsak ne történt volna meg, még akkor sem, ha olyan átkozottul…élveztem. Mert még most is beleborzongok, az egész bensőmet elkapja a remegés, és áll a farkam, mint a cövek, ha csak eszembe jut a dolog. Nem fogom hagyni magam, én hetero vagyok, ha kell, lefekszem minden nővel, aki az utamba kerül, de Luist kiverem a fejemből! A kurva életbe is, sikerülnie kell…

Három óra múlva a mobilom már csúszkál a kezemben, rég beleizzadt a tenyerembe, sokszor bepötyögtettem azt az átkozott számot az elmúlt húsz percben, de nem nyomtam meg a hívó gombot. A kijelzőn Luis száma világít….A negyedik cigi után felrohanok az emeletre és villámgyorsan felöltözök, nem bírom ki, muszáj látnom őt! Hiába, csak egyetlen napot töltöttem vele, mégis olyanná vált a számomra, mint a kábítószer, hiányzik átkozottul. Bánom is én, hogy a végzetembe és a romlásba rohanok. Arra is teszek, hogy talán az életben nem leszek többet nővel, Luist akarom és kész!



Padlógázzal hajtok, egyik kezemben parázslik a cigi, már megszoktam, így is jól tudok vezetni, ujjperceim elfehérednek, mentőövként szorítom a kis fehér rudat.
Még ez is! Elered az eső, de legalább illik a hangulatomhoz. A város éjjeli fényei elsuhannak mellettem, mintha integetve mutatnának fikuszt.
„Lúzer vagy Brent, csak egy szerencsétlen buzeráns, aki megbolondult és egy másik farok után rohan.”
Újabb cigi, mély levegő.
A kertváros egy csendes utcájában állok, nem látszik semmi életnyom, a kis családi ház az igazak álmát alussza. Mekkora marha vagyok, Luis már biztosan alszik!
Nem érdekel, látnom kell akkor is, teljesen elázok, amire kinyílik az ajtó. Egy gyönyörű nő áll a küszöbön, átsejlik karcsú alakja a hálóruha sziluettén, szőke haja kócos, arca angyalian szép és a hatalmas kék szemek tükrében csodálkozás és óvatosság ül.
A szívem nagyokat dobban, annyira hasonlít Luisra!
- Én... ne haragudjon, hogy ilyenkor alkalmatlankodom, de, szóval Luist keresem. - Az asszony megrándul és elvörösödik.
- Mit akar a fiamtól? Maga is megakarja kefélni? A szeretője?
A szám is tátva marad, az anyja, és tudja, hogy meleg a fia! Milyen ostoba vagyok, hiszen egy anya mindig tud az ilyesmiről!
Állok bambán és nem is tudom, mit válaszoljak. A nő biztos látja a tanácstalanságomat, mert kis idő múlva megfogja a karom és beljebb húz.
- Teljesen elázott, jöjjön be, főzök egy kávét és adok egy törölközőt.
Szédülök, a folyosón imbolyogva lépkedek, a barátságos konyhába érve lerogyok az egyik székre, és föl sem fogom elsőre, hogy milyen tiszta és otthonos. Nem olyan személytelen, mint az enyém, itt látszik, hogy élnek. A fehér törölköző puha és kellemes érzés fog el, miközben beszívom az illatát. Az asszony fürkészve tekint rám, és amikor a szemébe nézek, elpirul, majd automatikusan mozdul, bekapcsolja a kávéfőzőt.
- Kérem, ha rendbe szedte magát, menjen el, Luis már alszik. Tudja, elsőre nem gondolná az ember magáról, hogy meleg!
- Én nem vagyok aZ - csattan a hangom erősebben, mind szeretném.
A kávé túl forró, égeti a torkom, de zavarban vagyok, és jobb híján iszom, a nő is ugyanezt teszi, miközben a csend kezd kínzóan zavaróvá válni.
- Nézze, mindenképpen beszélnem kell a fiával, fontos, csak öt perc, engedje meg, hogy felmenjek hozzá! Kérem!
- Nem lehet. Engem nem érdekel, hogy milyen kapcsolatban állnak, de most nem alkalmas egyáltalán.Nem is értem, miért engedtem be a lakásba, hívja majd fel délelőtt!
- Mégis, nem lehetne, ha már ilyen kedvesen behívott és…
- Nem! - csattan a hangja. - Látom nem érti, Luis nincs egyedül! - kiált, miközben idegesen az emeleti lépcső felé néz.
Mi? Mintha gyomorszájon vágtak volna, hogy én erre nem gondoltam! Persze, a kis csábító és szexéhes szuka, miért is töltené az éjszakáit magányosan, csak én lehetek ennyire naiv! De a józanságom elvész, az agyamat elönti a vér. A testem önállósítja magát, rohanok felfelé a lépcsőn, felrántom az első ajtót, de semmi, üres. Megyek a másodikhoz, ahonnan némi fény is kiszűrődik. Benyitok, és megdöbbenek, földbegyökerezett lábbal és lemerevedett testtel bámulok. A látvány sokkol.
Luis csodálatos teste meztelenül csillan a halvány fényben, bőre fényesen és selymesen csillog a verejtéktől. Éppen meglovagol egy másik, erősebb testet. Feje hátravetve, ujjai a lepedőt markolásszák, az alatta lévő alak pedig egyre sürgetőbben döfködi felfelé a csípőjét.
Észrevesznek, ám a dinamikus mozdulatsor nem áll le. Én még mindig tátott szájjal bámulok, képtelen vagyok mozdulni, csak nézek, mint a moziban.
Luis szeme tágra nyílik a csodálkozástól, de a mozgást nem tudja abbahagyni, már a végpont felé járnak. Az idegen férfi is, csak egy pillantásra méltat és elfordítja a tekintetét rólam, hogy újra Luist nézze, aki az őrült iram közepette most egyenesen a szemembe néz. Mintha én lennék az élvezetének okozója, mintha az én farkam járna benne! Nyögései egyre hangosabbak és kéjesebbek.
Folyamatosan farkasszemet nézünk, miközben ujjai az alatta fekvő férfi mellkasát simítják végig vadul, hol pedig a hajába túrnak. Néha a másikra néz, majd újra vissza - vissza tekint énrám csábítón, és látom, amint egyre nagyobb kéj költözik a tekintetébe. Két perc sem telik el, amikor a teste megfeszül, és egyszerre kiáltanak fel a másikkal az élvezet csúcsán. Megrándulok én is, majdnem elélvezek, tudom, hogy csak pár rántás kellene a farkamnak.
A látvány őrületig korbácsolja a szenvedélyem, kibaszottul utálom magam ez miatt, de így van. Luis arca, teste, a szájából feltörő vad hangok, és az egész szituáció, amennyire furcsa és abszurd, ugyanannyira izgató is. Luis lekászálódik a másikról, és most jól látom, hogy a partnere egy nálánál nem sokkal idősebb fiú, fekete hajjal és átlagos testtel. Láthatóan zavarban van, és nem érti, mit keresek ott, de dühös pillantásokkal méreget.
- A kurva életbe Luis, ez meg ki, anya palija?
A gúnyos hang kiránt a réveteg kábulatomból és felocsúdok. Tudatosul bennem, hol is vagyok és mi az, amit láttam. A féltékenység hatalmas hullámokban önti el az agyam, mintha filmkockák pörögnének a szemem előtt, látom, amint oda ugrok Luishoz és elkapom a nyakánál fogva. A hajába markolok brutálisan, hátrarántom az egész fejét, hogy a jobb egyenesem minél pontosabban eltalálja azt a törékeny arcát és azt a helyes orrát. Háromszor vágok közel ugyanoda, miközben a másik srác már a hátamra ugorva próbál lefejteni róla. Luis mellkasa vöröslik az orrából előtörő vértől, de ez nem elég nekem.Szabályosan a falhoz vágom.
A másik fiú erősebb Luisnál, de az én testfelépítésemhez és erőmhöz képest, ő is nagyon kevés, verem teljes erőmből.
Talán halálos lenne a vagdalkozásom, ha egy női sikoly nem rántani ki a ködös őrületből. - Fejezd be, ne bántsd, a testvére!.... Nagy levegő, még nagyobb… és az agyam nem akarja elhinni, amit a nő mondott, forog velem a szoba.
Hogy az a jó kurva ...
Lenézek a másik fiúra, akihez az anyja odaugrik, hogy megrázza a vállánál fogva a fél ájult gyereket. Luis a falhoz tapadva áll, az orra bedagadva, szőke haja csapzott, a vér beborítja mindenhol. A szeméből nem tudom ki olvasni, mit gondol, közöny és magányosság sugárzik belőle. Szipog, sír.
Az anyja is sír, miközben a másik fia arcát simítja, aki lassan kinyitja a szemét a lábát, pedig felhúzza egészen a hasáig és összegömbölyödve fekszik a földön. Az arcán tisztán látszik, hogy fájdalmai vannak.
- Milyen anya vagy te? Büdös ribanc, miért hagyod, hogy vérfertőzés mocskoljon be titeket? Te érdemelnéd a legnagyobb verést! - kiáltok rá magamból kikelve, mielőtt szembeköpöm, nem tudom tisztelni! Ez után már minden figyelmemet Luisnak szentelem.
- Takarodj zuhanyozni, velem jössz és ide az életbe nem teheted be a lábad többé! Megértetted!- Luis rémült arcot vág, ahogy az anyja és a másik fiú is, de nem mernek velem ellenkezni. A nő csak megbánóan lesüti a tekintetét.
Aztán a dolgok felgyorsulnak. Luis letusol, az anyja Helen, besegíti a másik fiát, Veront az ágyba. Óvatosan törölgeti róla a vért. Vernonnak nem esett komolyabb baja, de azért kapott tőlem jócskán.
Még mindig hitetlenkedem a dolgon, két testvér, aki egymással csinálja, ráadásul két fiú, ez maga a fertő! A nőt legszívesebben feljelenteném, de Luis és a testvére is már felnőttnek számít, elmúltak tizennyolc...
- Luis fehérmájú, érti? Ezért hagytam megtörténni ezt az egészet, így nem járta az utcákat farok után sóvárogva! A bátyja, csak kisegítette. Csillapíthatatlan szexuális étvágya van a kisebbik fiamnak, semmi nem elég neki!
Elgondolkodom azon, amit az asszony mond, visszagondolva a Luissal töltött vad órákra, igazat adok neki a fehérmájúságot illetően, de ez akkor sem mentség erre az egész borzalomra!Az asszony közel jön, belém csimpaszkodik és sírva rimánkodik, hogy ne vigyem el a fiát. Nem érdekel, lerázom magamról, akár egy leprást és tovább sietek lefelé. Kezemben egy nagy bőrönd, Luis pedig sporttáskával a vállán előttem lépked. Majdnem felbukik, ahogy lökdösöm magam előtt. Az ajtó előtt hagyok egy kis időt a búcsúzkodásra, mivel az asszony már szívfájdítóan jajgat és zokog. Luis tekintetében fájdalom ül, amikor egy pillanatra megáll. Megsimogatja az anyja haját, egy puha csókot lehel az arcára és követ engem ki a házból, mint egy kiskutya.
Vegyes érzelmek kavarognak bennem, nem is tudom milyen jogon tettem, ami este történt. Egyetlen nap jogán, amit a szőke fiúval töltöttem, de nem is érdekel annyira a miért, mert Luis kell nekem és az életben nem engedem vissza többet arra a vérfertőző helyre! Persze a féltékenység mardos leginkább, és kemény elhatározásra jutok.
Ki kell gyógyítanom a fiút a fehérmájúságából, én akarom szabályozni az étvágyát!

Luis már alszik, egy ujjal sem nyúltam hozzá amikor hazaértünk. Igaz ő tett egy tétova mozdulatot felém, meg akart érinteni, de én elhúzódtam, képtelen lettem volna arra, hogy összeérjen bárhol is a testünk. A konyakom felét már magamba döntöttem és a konyhapultnál rostokolok, már a második doboz cigi társaságában. Büntetés, ez a szó tolul a fejembe, Luist megbüntetem, akkor is, de úgy kell csinálnom, hogy olyan leckét adjak neki, amit egy életre megjegyez! Hogyan is kezdjek hozzá? Verjem meg minden nap, ordítsak vele és okítsam, mint egy hatévest? Nem!
Ennél sokkal hatásosabb módszerrel fogok élni! Luis nem bírja ki szex nélkül, hát tőlem majd meg fogja kapni a kielégülést. Folytonosan lázban égő testének megadom, amit kíván, de nem akárhogy.
Előkapom a laptopomat és hamar megtalálom, amit keresek. Szex shop, bdsm kellékek.
Egy csomó mindent rendelek, egy tucat síkosítót, egy szájpecket, nyakörvet és három bilincset. Lapozok, nézem, mi van még a kínálatban. Kis idő múlva megnyomom a rendelés gombot, az anál dugók alatt, a prosztataizgatónál és egy akkorra műfarok képénél, ami méretre az enyémhez hasonlít. Rendelek még egy pár különleges gyertyát is és egy beöntéshez szükséges kis szerkentyűt, egy-két abszurd dolog kíséretében.
Elégedetten kapcsolom ki a gépet, hátra dőlők, mint aki jól végezte a dolgát.
Luis a holnapi naptól kezdve a szexrabszolgám lesz, testestül-lelkestül, én pedig a parancsolója és ura ! Minden utasításomat zokszó nélkül, teljesítenie kell.
Őrülten felizgulok ettől a gondolattól, ez az, amire titokban mindig is vágytam!Egészen felforrósodik a testem, a lábam között keménnyé válok, akár a gránit.
Nincs mese, muszáj kivernem a farkam... Ezért felállok és letolom a bokámig a farmerem, kilépek belőle és már csusszan lefelé a bokszer alsóm is. Olyan forró és merev a péniszem, amennyire csak lehetséges, kiszakad belőlem egy nyögés, amikor rákulcsolom benyálazott tenyeremet a rudamra. Először hátrahúzom a bőrt a makkomról egészen végig, hogy mindenhol beborítsam a nyállal, majd lassan felhúzom. Amikor verni kezdem, elképzelem,hogy Luist, azokkal a vad holmikkal kényeztetem. Ki-be járnak benne majd a műfarkak, hogy utána, a sajátom is megadja neki a magáét. Nem is kell sok nekem, vad rántások közepette, pár perc alatt elélvezek. A tenyeremben el sem fér a sok ondó, lecsöppen a szürke kövezetre, fehér foltokat hagyva maga után.
Arra gondolok, hogy egy buja állat lett belőlem mostanság, Luis új dimenziókat nyitott meg nekem, mert egyetlen maszturbálást sem élveztem, már régóta ilyen nagyon, mint a mostanit.
Holnap megérkezik az „ árú”, ha minden igaz, és elkezdődik életem egy új szakasza!
Már éppen elhatározom, hogy lefekszem végre én is, amikor a lépcsőfordulóban Luist pillantom meg, akinek vörös arca elárulja, hogy meglesett farokverés közben. Csak egy kis alsó van rajta, a csodálatos sima bőre, szinte világít a félhomályban. A lába között, pedig látszik a jókora duzzanat, áll a farka, mint a cövek.
- Azonnal gyere ide! - adom ki az utasítást. Luis már előttem áll és legszívesebben neki esnék és ezer csókot lopnék tőle, annyira gyönyörű, de nem teszem, inkább szemétkedek vele egy kicsit.
- Térdelj le és nyald tisztára a farkam, szívj ki minden maradék cseppet! - Luis hosszú, söprű szempillái megrebbennek, de szó nélkül megteszi, amit kérek, mert persze, hogy kívánja a dolgot. Ajkai lágyan érintik a péniszemet és a nyelve finoman dolgozik rajtam.
- Jó volt nézni?- kérdezem.
- Iiigen - nyögi- szeretném máskor is látni!
- Kis szexéhes szuka vagy - zihálom, miközben belemarkolok az aranyfényű tincseibe. Könnybe lábad a szeme a fájdalomtól, de egy kis grimasszal elintézi, szólni azt nem mer.
- Legközelebb, akkor nézhetsz, ha majd megengedem, te kis kurva! Mert ezentúl a szolgám leszel, minden parancsomat teljesíteni fogod, a testeddel pedig én rendelkezem.
Most megengedem, hogy magadhoz nyúlj és kényeztesd magad! Szeretném, ha a mellbimbóiddal kezdenéd - utasítom.
Luis már ritmikusan szopja a farkam, ami lassan újra kezd bekeményedni. Ekkor a heréimet masszírozó ujjai elcsusszannak és a saját mellkasát simítják. Én folyamatosan utasítgatom, mikor melyik mellbimbóját simogassa, illetve mikor, melyikhez dörzsölje oda a farkamat.
Nagyon- nagyon izgató a dolog, jó a kis szépséget irányítani, roppant örömérzet jár át. Nem is kell hozzá túl sok, és újra elélvezek, belerobbanok abba a forró szájba. Ahh annyira jó, hogy azon csodálkozom, miért nem esek össze az élvezettől.
Bágyadtan a hűtőhöz sétálok, kiveszek egy palackot és lehúzok egy egész flakon ásványvizet.
Luis kezébe is belenyomok egy üveggel és lepillantva látom, a farka még lüktet, amit folyamatosan simogat. Nem engedem meg neki, hogy folytassa önmaga kényeztetését. Pedig annyira gyönyörű, miközben csinálja, hogy majd megőrülök a látványtól, egész nap el tudnám nézni. A csuklóját erősen szorítom és elrántom a kezét a péniszéről.
Ekkor ő fel akar menni, de én nem engedem meg neki, ott áll kielégületlenül és remegő testtel, miközben pici, nyüszítő hangok hagyják el az ajkait. A combjait össze-össze szorítja, hogy valami inger érje a szerszámát, de én észreveszem és odarántom magamhoz a szék mellé, amin ülök.
Vergődik a kezeimben, persze nem bír velem, én pedig addig ügyeskedek, amíg Luis a térdemen nem fekszik fenékkel felfelé. Előbb, csak a tenyeremmel fenekelem és ő, csak a tizedik csapás után jajdul fel, addigra már mindkét félgömb piroslik az ütésektől.
Ekkor elkap egy őrült gondolat. Pont még elérem a fiókot, előveszek belőle egy gumikesztyűt és azzal csapkodom tovább. Teljes erőmből!
Harminc. Pontosan ennyiszer csapok a formás hátsóra és az utolsó ütés után Luis teste, már rázkódik a sírástól. Persze igazán nem fáj neki, inkább a megaláztatás miatt sír.
- Ha engedetlen leszel, még harmincat kapsz!
- Tiszta hülye vagy, mondák már?- szipogja.
- Hülyeeeeee!- újra meglendítem a vastag gumiból készült kesztyűt, utána már nem ordít többet, feláll és sértődötten, karba öltött kézzel támaszkodik a pultnál.
- Ez még csak a kezdet, mert holnaptól, az igazi rabszolgámmá válsz! – kiáltok rá, miközben elé állva végigsimítok a tűzforró péniszén. Finom sima, imádom.
Ő rögtön nyög egyet és az egész testével hozzám nyomul. Legszívesebben magamhoz szorítanám, és egész éjjel csókolnám, de nem lehet, ez most a büntetés ideje.
Kicsivel később azt kérem tőle, hogy feküdjön fel a pultra. Megteszi, felhúzott lábakkal, a márvány hűvöse a hátához nyomódik.
Valamiféle perverzségre akarom kényszeríteni, hogy az uralkodás érzete tölthessen el, és kipróbáljam, mennyire tud alázatos lenni.
Félperc sem telik el, és előkerül az olaj, amit múltkor is használtunk. Kezemre húzom a gumikesztyűt, amivel, majd megborítom a flakont és rácsorgatom az olajat. Luis lélegzetvisszafojtva bámul, a pupillái óriásira tágulnak. Így az olajos latexkesztyűbe bujtatott kezemmel nyúlok hozzá, és így simítom végig a heréit, masszírozom, majd a farka tövénél körözök, aztán felcsusszanok egészen a makkjáig.
A fiú nemsokára teljesen átadja magát az élvezetnek, szája elnyílik, szeme becsukódik, én pedig ekkor hajolok oda és csókolom meg. Az édes íz elborít teljesen, a vad csókolózás ismét felszítja a vágyamat. Luis karjai satuként fonódnak körém, még a lelket is ki akarja csókolni belőlem. Olyan mélyen vagyok a szájában, amennyire csak lehet, majd egészen kijövök belőle, hogy az ajkait nyalogassam és szívjam, csak azért, hogy újra benyomuljak birtokló vadsággal.
Kényszerítem magam, hogy abbahagyjam a csókot, Luist, pedig arra, hogy izgassa a lukát. Először elvörösödik és nem mozdul a keze, ekkor én egy adag olajat nyomok a fenekéhez és én magam vezetem az ujjait a bejárathoz.
Erősen fogom a mutató ujját és azzal együtt kezdek körözni a végbélnyílásánál. Amikor már érzem, hogy kezd neki jó lenni a dolog, elengedem és kis tétovázás után egyedül folytatja a játékot, én pedig újra a farkának szentelem magam. Persze közben figyelem, miképpen dolgozik a fenekén. Teljesen eluralkodik rajta a kéj.
- Cseréljünk - nyögöm és én veszem birtokba a forró lukat, benyomulok a gumikesztyűs ujjaimmal, és alaposan megdolgozom a fiú prosztatáját, miközben ő erőteljesen dolgozik a péniszén. Szinte visszhangzik a sikolya, amikor elélvez és hatalmasat spriccel, akár egy szökőkút.
Még mindig zárva van a szeme, amikor leveszem azt a kurva kesztyűt és a földre baszom. Luis háta alá nyúlok és felemelem magamhoz, a lábai remegnek a zsibbadástól. Megsajnálom, ülő helyzetbe igazítom, és amilyen szorosan csak tudom, magamhoz ölelem. A lábai nagy terpeszben, én pedig közötte, és olyan erővel szorítom magamhoz, hogy majd szétroppan a karcsú test.
Uram atyám, mennyire jó érzés! Picit engedek a szorításon és a nyakának ívéről csókolom le az izzadságcseppeket, majd az álla alá nyúlok és elmerülök a csodálatos tekintetben. Homlokunk egymásnak nyomódik, orrunk hegye összeér, és elfog egy meghitt bensőséges érzés.
- Az enyém vagy - suttogom, mielőtt a nyelvem becsusszan a szájába. Most nincs kedvem büntetni őt, csak ölelni a belém csimpaszkodó testet, és reménykedni, hogy megzabolázhatom majd a csodálatos kis csikót, akinek kétség sem fér hozzá, én vagyok az idomára!

2011.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
vectorina228 ·
Ez a kedvencem tőled.

groszD ·
Ez nagyon jó:D
Avantgardenia ·
Köszi.:)Már nem írok meleg témában, a ciki kategóriában szerepel, elmúlt a divatja bőven. De sok történetemet találod itt, azok is ilyen jók.:) :kissing_heart: :kissing_heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: