Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A legkellemesebb ajándék

Az eset huszonkettedik születésnapomon történt. Az összes osztálytársamat elhívtam egy nagy házibulira és csak nagyon kevesen voltak, akik nem jöttek el. Néhány barátnőmmel leültünk beszélgetni, miközben a többiek táncoltak. Barbi huncut hangon megjegyezte:
- Az a helyes új fiú, akivel mindig szemezgetsz órán nem jött el. Pedig biztos voltam benne, hogy kapva kapna az alkalmon, hogy bejöhet a házadba.
- Ugyan nem is szemezgetünk, mindössze helyesnek találom és kész...
- Aham, persze...

A buli nem tartott sokáig, sokan hamarabb is léptek le, mert eleredt az eső, és nem szeretnek éjszaka esőben vezetni, majd mikor mindenki elment, lefürödtem. Mikor törölköztem, megszólalt a kaputelefon és nagyon meglepődtem, mert az új srác volt az. Felkaptam a kabátom, és kimentem kinyitni a kaput. Mikor bejött megjegyeztem:

- Kicsit késtél... de igazából 5 órácska ide vagy oda...
- Nem, nem késtem! Direkt úgy időzítettem, hogy egyedüli vendéged lehessek szülinapod éjjelén.
A kabátom alatt csak egy fürdőköpeny volt, ami lazán volt megkötve. Szemei majd kiestek, ahogy megpillantotta dekoltázsom. Szinte alig takart valamit a köpeny. Leültünk a nappaliban a kanapéra. Átnyújtott egy csokor virágot, amit szülinapomra hozott. Egyébként Eriknek hívták. Beszélgetés közben egyre közelebb húzódtam hozzá. Izmai kidomborodtak a póló alól, és nagyon csábítóan nézett rám. Éreztem, hogy puncim nedvesedik, és nem bírom tovább. Levettem a köpenyemet. Végigmért és kedves mosollyal pillantott rám, majd magához húzott.

Ölelésünk forró, tüzes csókolózásba tört át, miközben melleimet gyengéden masszírozta. Levettem pólóját és végigsimítottam izmait.
Nyakamat, majd melleimet csókolgatta ezután. Mellbimbóimat izgatta nyelvével és finoman harapdálta. Aprókat nyögtem és egyre szaporábban vettem a levegőt. Így szólt:
- Gyönyörű vagy! Akarlak!
- Már megkaptál!
Majd folytatta tovább. Puszilgatta a hasamat, majd széthúzta lábaim, és combjaim belső felét csókolgatta. Elérte már nedves puncimat, mely egyre forróbb lett. Széthúzta két ujjával, majd mélyen benyalt a hüvelyembe, finoman végignyalta egész pinámat. Felsikoltottam. Mámoros állapotba kerültem, szinte kizártam a külvilágot.

- Ez milyen? – kérdezte.
- Nagyon jó! Ne hagyd abba, kérlek! – válaszoltam.

Egyre merészebb nyelvcsapások segítségével játszadozott pinámmal, majd felnyomta két ujját. Isteni volt. Egy idő után megállítottam. Kigomboltam a nadrágját, lehúztam a sliccét és elővettem meredő faszát. Vágyott már rá, hogy jól leszopjam. Be is vettem a számba, és szívtam, ahogy tudtam. Nyelvemmel ostoroztam finoman harapdáltam, és a tövét is nyalogattam. Ezután finoman masszíroztam a nagy falloszt. Hatalmas példány volt. Nem akart valószínűleg még elmenni, mert leállított, és lefektetett az ágyra, majd finoman belémhatolt.
Finoman baszni kezdett. Hatalmasakat nyögtem, ő egyre keményebben baszott. Eljuttatott a csúcsig. Hatalmasat élveztem! Ő még nem ment el, de nem akartam félúton otthagyni, tehát ismét szopni kezdtem, míg nem élvezett, rá a melleimre.
Hevesen csókolóztunk ezután. Azóta együtt vagyunk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Vivienne ·
A sztory nem rossz,de sokkal jobban meglehett volna írni! Nagyon el van kapkodva!

Sweet Freedom ·
Lehetett volna még csűrni-csavarni, nagyon összecsaptad, sok a szóismétlés is. Legközelebb jobban fejsd ki, figyelj oda jobban és menni fog! :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: