Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Lány szilveszter éjszakáján

Az illetőt nevezzük Péternek, szülei pedig maradjanak ismeretlenek, úgyse fontosak! :)
A szülőket már rég elhívták erre az év végi bulira, de most december 29-én lebetegedtek, ilyen enyhe megfázás szerű dologgal. A hely konkrét volt. Egy kastély, de nemcsak egy része, hanem egy teljes kastély. Nos, Péternek sikerült kikönyörögni-e, hogy Ő is lemenjen szüleivel vidékre, ahol ez a kastély volt. Szóval december 30-án elindultak, és megérkeztek a kastélyba délután 4-kor. Még nem volt ott senki, ők érkeztek elsőként. Fél 5 körül megérkezett az a család, aki kibérelte a kastélyt. Nos ennek a családnak volt két gyönyörű lánya. Egyikük Kriszti, ő 16 éves volt és nagyon jól nézett ki. Hosszú barna haja, és barna szeme kiemelte arca szépségét, a húgát Niki-nek hívták. A húga csak 12 éves, de az arca és a teste is egyaránt nagyon lenyűgözte Pétert. Kb. 7 óra körül már mindegyik család ott volt, és már a szobákat osztották ki. Péter és szülei az egyik toronyszobát kapta, ami éppenséggel nem volt túl tágas hármójuknak. Péter, úgy döntött, hogy lent alszik a többi "gyerek" között, de mint később rájött, ő van egyedül itt fiú. És túl sok lány, de az sohasem baj. A szobát úgy kell elképzelni, mint egy iskolai éttermet, csak annál is nagyobbat. Kicsit lépjünk az időben. Dec.31-e van és 3 és fél óra múlva lesz éjfél. Péter és a lányok (Kriszti, Niki, Zsófi, Petra, Kinga) twistert játszottak.

Már csak Péter és Kriszti volt benn, amikor is eléggé egy olyan pózt kellett fölvenniük, hogy Kriszti behajol és Péter ott áll mögötte, és a kezével rá kell hajolnia az egyik pirosra. És ekkor Péter észrevette a Kriszti gyönyörű fenekén a feszülő tangát, aminek a széle kilógott és látszódott, hogy csipkés mintájú. Kicsit meglepődött, megilletődött, szóval így rájött minden hirtelen. És a kis Peti is elkezdett éledni, erre Péter nem tudta tovább tartani magát, és elvesztette az egyensúlyát és belebukott Kriszti fenekébe. Szegény Péter úgy vöröslött, mint egy főtt rák. Amikor fölálltak, akkor Kriszti rámosolygott, lenézett Péter nadrágjára, és észrevette a dudort a nadrágján. Odament Péter mellé, belesúgott a fülébe.
- Van egy kis meglepetésem számodra - mondta Kriszti. És rákacsintott a fiúra. Péter csak vöröslött tovább. És Kriszti odament hozzá, kézen ragadta és kivitte. A többieket nem nagyon érdekelte, meg nem is keltett nagy feltűnést.

Kriszti, amint kiléptek a szobából és beléptek a szembe levő fürdőszobába, azonnal letámadta "szegény" srácot.
Legalább 10 percig csókolóztak, és testük egybeforrt a csókolózás alatt. Aztán Kriszti benyúlt Peti nadrágjába, ahol már a kis Peti már eléggé élénk volt. Először csak puszikat adott rá a Kriszti, majd szépen húzogatta a bőrt a farkán, aztán hirtelen bekapta tövig és Peti fölnyögött. Látta Kriszti arcán az átsuhanó mosolyt. Majd elkezdett a nyelvével jó érzést szerezni Petinek. Peti érezte, hogy mindjárt elszáll, és szólt is Krisztinek, de Ő nem állt le, sőt tovább izgatta a farkát a nyelvével, és pár perccel később a srác telelőtte a spermájával Kriszti száját.

Kriszti az egészet lenyelte és mondta, hogy most Peti következik. Először lehámozta a lányról a topot és a melltartót, és el kezdte morzsolgatni a hegyesen álló mellbimbókat. Kriszti ekkor felsóhajtott, majd csókokkal bombázta a lány testét, sóhajok törtek föl belőle, majd egyre lentebb haladva eljutott a miniszoknyás részhez. Egy pillanatra abba hagyott mindent, Peti felhúzta a miniszoknyát, és félrehúzta a csipkés tangát. Először csak bámulta, gyönyörködött benne. Látta a nagyajkakat, amik fodrozódva fedik a kisajkakat. Elkezdte simogatni a lány csiklóját, elkezdte a nyelvével kényeztetni. Érezte az édes nedűt, nagyon jó íze volt. Majd egy ujját bedugta a lány pinájába, amikor érezte, hogy több is belefér, szóval kitágult a lány puncija, belefért még négy ujja.

Úgy dugta tovább az ujjaival, és már hangosan nyögött Kriszti, és nem érdekelte semmi, csakhogy eljusson a mennyországba. Ekkor fogta és belerakta a puncijába a farkát, ami persze újra harcra készen volt. Először csak szépen lassan dugta a lány.
Mikor Kriszti erőteljesen fölnyögött, Peti tudta itt a vég.
Kivette a farkát a puncijából, és hirtelen belerakta tövig, majd még párszor megismételte a dolgot, mire a lány teste megfeszült és nyögött és szárnyalt a mennyországban. Péter is elélvezett megint. Majd mikor kivette lankadó farkát, látta, hogy kicsorog az édes nedű a puncijából. Ekkor Krisztibe visszatért a lélek és mondta, hogy elmegy zuhanyozni.
Felötözött Peti, és mint aki jól végezte dolgát, kijött a fürdőből. Majd később megbeszélték, hogy erről nem beszélnek senkinek.

------------------------------VÉGE------------------------------
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szivacs ·
Arikonnak van igaza ! Olyan helyen lakik, ahol csinos janyok bikiniben setalnak, sok piiizzel a kezukben :)))

tanárúr ·
Hát, Drága Szivacs Úr, látja, vannak még 'illenek', aztán mi meg csakúgy vagyunk a taposóban, hanemhát: azért írhatna valami jót, elméset, jól megtekertet, s akkor nekifognék és írnék hozzá egy tükröt, aztán együtt kikérdeznénk miss tyúkot. Mit szól hozzá?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: