Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Kovácsék lánya

Anyuék és a baráti házaspár Kovácsék, együtt mentek nyaralni Krétára. Volt öröm, a szülök naponta húszperceket beszélgettek, hogy a közös tervek, miegyéb legjobban sikerüljön.Érdemes volt összegyűjteni a bónakat amosóporról. Mivel az utat úgy nyerték, ki volt kötve, csak felnőttek mehetnek, négy személy, így minket összeraktak a Kovács gyerekekkel. Nem nagyon örültem neki, de anyuék boldogságát nem akartam elrontani. Mónika 15, Ibolya 17 évesek voltak. Hasonló barna hajú, vékony, de dekoratív lányok, sportosan öltözködtek, sok bőrkarperecet, rockos dolgot viseltek. Vadócosan sminkelték magukat. Szerették a rockzenét. Az öcsém 14 éves én pedig szintén 17. 4-en kellett egymásra vigyáznunk és jónak lennünk, hogy a szüleink nyugodtan nyaraljanak.
- Én vagyok a parancsnok! - jelentettem ki.
- Ne már, anyukámék azt mondták, hogy én legyek a felelős mindenért, mert sokkal komolyabb vagyok a korombélieknél. - lázadt fel Ibolya. Elkezdtünk vitatkozni, majd kiabálni, a végén egymásnak estünk elkezdtük püfölni egymást. A két kisebb testvér megszeppent, próbáltak minket szétválasztani. Karmolások, pár hajcsomó maradt az eredménye a csetepaténak.
- Nagyon utálom! - mondtam az öcsémnek - én azt a kis kurvát ki nem állhatom, nem fogom vele kibírni két hétig! De még egy fél napig se!!!
A vége az lett, hogy krétával, fonállal, miegyébbel elválasztottuk a lakást, két részre osztottuk, az egyik rész volt a miénk, a Nagyéké, a másik a Kovács gyerekeké.
Rengeteget veszekedtünk az első két napban, én még annyira ideges akkor sem szoktam lenni, amikor mentsruálok. A rosszullét is elkapott, sírtam, amikor nem látta az öcsém,és a Kovács gyerek se. Az öcsém elfoglalta magát a számítógéppel, rossz volt a tévét úgy nézni, hogy a két másik lány az egyik felén, én meg a másikon, de repült a távirányító, elkezdtünk vitatkozni, melyik csatornát nézzük, három helyen is akciófilm ment a negyediken pedig a Megasztár. Volt kiabálás, anyázás, kurvázás. Fenyegetőztem, felhívom a szüleinket.
Történt egyik nap, meztelenre vetkőzve álltam a fürdőben, hogy lezuhanyozzak, de pont Ibolya is akkor akart fürdeni.
- Én előbb voltam itt, eridj, majd gyere vissza, ha végeztem, te kamancapunci!
- Én is pont most jöttem, menj te vissza és várd meg, amíg fürdök!
- Menj te, kis tehéntőgyű!
- Neked olyan nagy a segged, mint egy tehénnek. Riska! Riska!
Megdöbbentem, alig van rajtam egy kis súlyfelesleg, mégis szíven szúrtak a fekete hajú leány szavai, aki sokkal magasabb, és karcsúbb volt nálam. Sportiskolába járt.
- Te kis piszkavas, sokkal szebb vagyok, mint te! - öltöttem rá a nyelvemet elég gyerekesen. A végén az lett, hogy elkezdtük egymást megint gyepálni, de addigra Ibolya is meztelen volt, mert dacból levetkezett, hogy ő tisztálkodik meg előbb.
A végén a falhoz préseltük egymást, mikor megfáradtunk, lihegve szorítottuk egymás karját.
- Riska! - suttogtam fáradtan.
- Nagy picsájú - lihegett Ibolya is. Kendermagos tyúk, meg nénikéd ángya térdit! Verne meg a kétszáznyelvű, szúrós devla!
- Lóg a csöcsöd! – kiáltotta.
- A tiéd meg lapos deszka!
Meg is fogtam, hogy menyomkodjam neki, ő meg az enyémnek esett. Valahogy aztán, ahogy marakodtunk elkezdtem élvezni az érintést, a durvább fogdosást és mintha Ibolya szemeiben is megláttam volna a huncut csillogást.
Lassan fogdosássá vált, finom masszássá mindkét részről. Lejebb is elkezdtük egymást simogatni, a végén csókolóztunk is már. Első csókunk volt mindkettőnknek lánnyal, első lánykaland, nem valami profi, de finomrasikerült. A végén együtt fürödtünk meg kéjes nyögések közepette, ölelkeztünk és csókolóztunk folyamatosan, elhasználtunk egy dézsa vizet és tusfürdőt. Amikor megtörölköztünk, kimentünk mindketten ábrándos szemeket meresztettünk.
Este Ibolya bebújt az ágyamba, amikor a többiek már mélyen aludtak. Csókkal köszöntöttem, ölelkeztünk, utána Ibolya lemászott a lábam közé és elkezdett simogatni a takaró alatt, a nyelvével nyalogatni a combtövemet. A csípejem felfelé tolult, nagyon finom érzés volt. Ibolya elkezdett nyalva élveztetni, amit nagyon örömmel vettem, nedveim szanaszét folytak. Utána én is kinyaltam őt, szopogattam lapos mellét, a mellbimbói kőkemény gombócokká keményedtek.
- Ez nagyon fincsi volt, jó veled lakni – mondta végül is, így aludtunk el.
A nappalok és estéim is ez után kellemes lebegésben teltek, a két testvér csodálkozott, hogy vége a háborúnak. Ennek már fél éve, néha találkozom Ibolyával, mert most járok az Andrissal, egy húszéves egyetemistával, szerelmes vagyok belé.Egy igazi adonisz.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Kovacsevics ·
Nem akarod kiadatni? Nagyon jó.

Avriel ·
Végigolvastam, és összességében nem volt rossz történet. A hangulata bár inkább mosolyogtató, mint erotikus. Kizárólag azért nyomtam egy 'tetszik'-et, mert ennél a sztoridnál eltudtam vonatkoztatni a külsőségektől, ami nálam ritkán megy az ilyen kaliberű írásoknál, valamint találtam benne némi életszerűséget is. A többi olvasmányodba is belekukkantottam, amiket viszont képtelen vagyok értékelni, egyetlen szavakba ölthető gondolat fogalmazódik meg bennem csak róluk - az, hogy időpocsékolás. Bocsi:disappointed_relieved:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: