Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Körhinta Titka

….Az egyik este vad eső áztatta a környéket és a föld szivacsként, itta be magába. Egy lány szalad végig a hatalmas parkon. Cipője alatt cuppogott a vizes föld. A lány sportcipőt viselt rövid szoknyával és egy toppal, ami felett egy farmerkabát volt. A hajáról csurgott már a víz ruhája lassan átázott. A lány megállt egy régi már csak díszként használt körhintánál ahova mindig kijár, ha bánata van, vagy menekül valami elől. Hosszú ideig csak ál a sötétben a kivilágítatlan körhinta előtt. Aprókat szipog, és néha arcát megtörli. A távolban egy ismerős hang üti meg fülét, ahogyan a nevét kiabálja de, nem szól vissza, hogy ott van. Egyre közelebb ér a hang forrása majd megáll a lány háta mögött pár méterre. A fiún szintén sportcipő volt farmernadrággal és egy esőkabát, aminek a kapucnija a fejére volt húzva. A lány nem fordul, meg nem akar szembenézni még vele.

- Hogy kerülsz te ide? - kérdi Kitti elcsukló hangon.
- Láttam, hogy kifutottál a lépcsőházból, és nem tudtam mi bajod, van. Feleli Ricsi neki.
- Menj haza, kérlek.
- Mi a bajod?
- Semmi. - Feleli egyhangúan, és még mindig nem fordul felé.
- Ne hazudj! Átöleli Ricsi a lányt gyengéden.
- Te vagy a gondom és Niki. Adja fel a lódítást végre hónapok óta először.
Elengedi a lányt, és maga felé fordítja egy kézzel a tekintetét, keresi közben.

- Csak nem féltékeny vagy?
- Hogy én? Kicsit tétován ál majd válaszol.- talán egy kicsit. Suttogja
- Tudtam én, hogy érzel irántam valamit. Megkönnyebbült Ricsi hangja és ismét magához szorítja.
- Eressz el
- Nem
Egy ideig próbál szabadulni az ölelésből, aztán feladja és ő is, átöleli Őt. Kis ideig némán állnak az esőben. A lány ruhája már régen átázott és hajából is csöpög a víz. Nem zavarja ez őt, cseppet, sem hiszen ölelheti azt, akit szíve úgy várt majd végül ő maga töri meg ezt a pillanatot.

- Eressz el. Kéri ismét
- Nem! Hangzik a válasz és megpróbálja megcsókolni Őt.
- Mi ütött beléd?! Taszítja el magát tőle
- Érezni akarlak
- Na de… belé folytja a szót a srác és szenvedélyesen megcsókolja, amitől a lány elgyengül. Arca piros pozsgás, ami nem lehet tudni, hogy pontosan a csók miatt vagy a sírástól van.
- Na és Niki? Kérdi a csók után.
- Niki sajnos nem az, akinek hittem
- És most akkor nálam próbálkozol. Sikeresen eltolja magától Őt majd vizes haján, végigsimít így arcán jobban láthatóvá, válik hogy sírt.
- Mikor megismertelek, rögtön tetszettél.
- Akkor mért vagy még vele, ha komolyan mondod, hogy tetszettem hisz mindvégig sejtetted hogy tetszel nekem. Kezét szája elé kapja. Kicsúszott a száján.
Nem felel neki csak halvány mosoly, ül ki arcára. A körhintához siet és a kis vezérlő kabinról, letöri a külső lakatot. Benyit a sötét helységbe, és kapcsoló után keresgél a kezével a falon. Hamarosan meg is találja, és beizzítja a világítást.

- Gyere ide
- Dehogy megyek. Ellenkezik
- Gyere már. Vagy kint akarsz maradni a hideg esőn bőrig ázva?
- És pont ide akarsz te bemenni? Menjünk haza
- Azt most felejtsd el, mert akkor… Odamegy hozzá, és karjánál fogva betaszigálja a kabinba magukra csukva az ajtót.
- Mert akkor mi? Néz végre a szemébe. Nem nagyon ellenkezett a kabinba rángatásnak.
- Nem lehetsz az enyém. Fejezi be mondatát és „nekiesik” a lánynak.
A falhoz nyomja, és vadul csókolni kezdi az ajkait majd a nyakát és a fülét is. A lány leveszi róla a kabátját és ledobja a poros székre. Érzi nem túl kidolgozott, de izmos teste körvonalait. A srác is leveszi róla a kabátot, lehúzza a topp egyik pántját és a vállakra tér át csókjaival. Hamar lekerül a felsőrésze a lánynak, ami szintén valahol a szék körül landol. Mellét falni kezdi hevesen. Kitti lehunyja szemeit és sóhajtozik, kezével a srác fenekébe markol és vizes pólója alá, csúsztatja azokat. Megremeg a meleg test érintése miatt erre várt több hónapja, hogy őt érezhesse. Ricsi kigombolja nadrágját, és alsónadrággal együtt leveszi. Felkapja a lányt és az asztalra ülve az ölébe, ülteti. A szoknyája cipzárját lehúzza, és a szoknya lehullik róla. Ekkor feltűnik, hogy bugyi sincsen Kittin. A huncuton mosolyog és kényeztetés nélkül óvatosan, ráülteti már keménnyé vált farkára. A lány felnyög halkan, és nyakába kapaszkodik. Lassan kezd el rajta munkálkodni néha széles mosollyal az arcán. Ricsi a fenekére teszi kezeit, és egyre gyorsabb iramot kezd el diktálni.
A nyögések csak egyre hangosodnak mindkét fél felől. Jó ideig tartják az iramot néha csókot, váltanak. A lány hajából bizonyos időközönként egy esőcsepp folyik végig testén csikizve őt.

- Állj! Szólal meg Ricsi
- Mi a baj? Ijedten néz, rá azt hiszi valami baja, van vagy hogy nem jó esetleg.
Leemeli farkáról, és helyet cserélnek. Lesöpri az asztalon lévő lomot miközben pólóját az asztalra, teríti, hogy a lány ne legyen majd koszos. Az asztal pont jó magasságban volt, és ha ráhajolt felső testével Kitti, simán beléhatolt a srác. Ismét heves csípő mozgásba kezdett

- Így kényelmesebb mind a kettőnknek. Felel az elhangzott kérdésre. Végig simít a lány hátán a gerinc vonalában és Ő annak hatására jobban hátratolta csípőjét nyögéssel kisérve. Hevesen tolja belé szerszámát egyre nagyobb élvezetet nyújtva a lánynak, és persze saját magának. A villany zizeg és kialszik a fény. A sötét magába nyeli a szeretkezők körvonalait is és jelenlétükről csupán a hangjuk, árulja őket el. Kitti megmarkolja az asztal szélét, alsó ajkára ráharap.
- Mindjárt elmegyek… Motyogja talán úgy, hogy még a srác sem hallotta meg.
Ricsi farka megfeszül, teste, kicsit megremeg. Tol a lányon még párat és ő maga is, elmegy hangos és elégedett nyögés kíséretében. Felegyenesíti a lányt, és magához öleli szorosan, és mikor hátra hajtja fejét Kitti, megcsókolja.

- Isteni voltál kedvesem! Közli a lánnyal vigyorogva, bár nem látszik a sötétség miatt.
- Te is csodás voltál… Nem mond többet és a ruhái után, tapogatózik a sötétben kibújva az ölelésből. A srác a nadrágját megtalálva a zsebébe nyúl és egy öngyújtót húz elő belőle bepöccintve azt, fényt varázsolva a lánynak a kereséshez.
- Most én kérdem tőled. Mi a baj? Nem néz rá még csak miután felvette a nadrágját.
- Röviden és tömören: Niki!
- Gondolhattam volna. Leveszi az asztalról a pólót.
- Te a pasija vagy én meg a barátnője. Nem lehetett volna semmi közöttünk, és mégis volt. Felveszi szoknyáját, és a cipzárt felhúzza… majd a toppot és farmerkabátját is.
- Pontosabban van köztünk. Javítja ki – Nem csak ennyit akarok tőled,
- Titkos járás? Néz rá, és vizes haját igazgatja.
- Nem lenne titkos drágám. Otthagyom…
Nem szól semmit erre Kitti csak az ajtóhoz lép és kinyitja azt. Az eső még mindig szakad. Visszafordul és megcsókolja őt.

- Még ne mond meg neki. Suttogja – még ne
Furcsán néz a lány kérésére de, bele egyezik.
- Nem kell, hogy tudja miattam lett vége.
Végig simít a srác arcán és kilép a kabinból az esőbe. Elindul vissza a panzióba de, még egyszer visszanéz a körhintára és annak ajtajában álló srácra…
Hozzászólások
További hozzászólások »
MaTa ·
Jó szenvedélyes és kidolgozott, de ebben is sok a vesszőhiba. Sajna, mert egyébként nagyon jó.

Endana Telares ·
Ezzel is ugyanaz a gondom, mint az előzővel: a fogalmazás elrontja a történetet. :( Viszont ez egy fokkal jobb, mint amit az imént olvastam.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: