Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kolegina

Péter vagyok, és programozó egy kft-nél. Mindenem a munka.Már 15 éve csinálom.
Hosszú idő óta egy nővel dolgozom, Marcsival. Ő 45 éves, én 35. Ő nagyon kövér, én majdhogynem sovány vagyok. Soha nem néztem rá, mint nőre. Sokszor zavartak is a kövér zsírpárnái. Most júniusban egy nagyon forró este bent kellett maradnunk egy sürgős munkát elvégezni. Borzalmas volt a hőség. Én is pihegtem. Ő szuszogott, nagyon nehezen bírta a forróságot. Gyakran ment a mosdóba, hűsíteni magát. Egyszer felnézek a munkából, és meghökkenve látom, hogy a melltartójától megszabadult. Eléggé mélyre lógtak a keblei, de a 2 mellbimbója, mint hatalmas jelvények nyomakodtak a trikón keresztül. Egykedvűen néztem, és tréfára vettem a dolgot: látom nagyon izzadnak a husikáid. Semmi extra nem volt ebben, sokszor tréfálkoztunk: kiütéssel nyernél a kebleiddel, stb.


De most váratlanul és letaglózó módon reagált: na Péter, most figyelj, ehhez mit szólsz? Pólóját se szó se beszéd felrántotta. Ilyet nem láttam. Tulajdonképpen csúnya látvány volt, de erotikus is. A hatalmas mellein óriási sötét rücskös mellbimbó ágaskodott kb. 1,5cm ki állva, az udvara pedig hihetetlenül nagy, és sötét volt. Meg kellett, hogy csókoljam. Nem ismertem magamra, majdnem megfulladtam ahogy szoptam a melleit miközben Marcsi is tuszkolta a számba. Tudom, hogy évek óta nem "pasizott". Tudom, szemét dolog, de kihasználtam. Elővettem a farkamat, és incselkedni kezdtem vele. Azon gondolkoztam, hogy cumiztassam meg, de mire észbe kaptam, a farkam eltűnt a szájában. Ahogy térdelt előttem, gyűrte a melleit, és szájával reiszolta a farkamat, gyönyörű látvány volt és hihetetlenül jó esett. Nem akartam "elmenni". Kíváncsi voltam a lyukára. Kértem, hogy hagy kényeztessem a pinusát is. Felállt, ki bújt a szoknyájából majd letolta bugyiját, és ráhasalt az íróasztalra. Újból meghökkentem. Popsija alatt hátra felé kitüremkedett a kövér húsos punci. Nem tudtam ellen állni a látványnak és elkezdtem nyalni a pinusát. Soha nem nyaltam még ilyen húsos puncit. Ahogy kezdett nedvesedni a lyuka, úgy kezdett egyre jobban nyögdécselni. Rakd belém a farkadat - kérte. Miután becsusszantam összezárta a lábát. Farkam mintha satuba került volna. Belekapaszkodtam a csípőjébe és elkezdtem döngetni. Marcsi elvesztette az önkontrollt. Először csak halkan, de később egyre hangosabban vezényelt: dugj meg, nyomd belém a faszodat, basszál meg,..... Nagyon sokáig döngöltem a pináját, már már fájt a farkam. Mikor úgy éreztem, hogy már nem bírom sokáig, kértem hadd töltsem meg a száját! Nem ellenkezett, ismét a szájába vette a farkamat, kezével a fenekem két partját fogta, így diktálva a tempót. Egyszer csak mint egy ágyú, farkam belerobbant a szájába. Nem engedte ki a szájából, még egy percig szívta, nyalogatta. A végén egy csepp ondót sem lehetett látni sehol. Farkam egy kicsit fájt, de testem remegett és kellemesen bizsergett.


Köszönöm a hűsítő kezelést -mondta, kéjes mosollyal az arcán.


Pár nappal később el kellett menni a lakására, mert a számítógépe "elromlott".


Folyt köv.
Hozzászólások
szerenella ·
A programozó tanuljon meg írni! Nem tetszett. :innocent:

Marokfegyver ·
Helyesen "kollegina" lenne, de nem ez az egyetlen hiba. Sok jót nem tudnék mondani, de az a kevés se jut eszembe, ami indokolttá tenne egy "tetszett" szavazást.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: