Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kölcsön

Halk kopogtatás hallatszott, de mielôtt a férfi bármit is mondhatott volna egy feltűnôen csinos hölgy lépett be az irodába. Világos nadrágkosztümöt viselt, szôke haja enyhén göndör fürtökben omlott a vállára. Magabiztosnak látszott, bár a széles, fehér fogú mosoly ellenére egy kis feszültség tükrözôdött az arcán. A ruhájához passzoló retikül lógott a vállán, amelyben bôszen,fontoskodva kotorászott.

- Jó reggelt - köszönt és szünetet sem tartva folytatta - Kérem, higgye el, hogy nem jöttem volna el személyesen magához, ha nem lenne észbontóan sürgős a dolog.

Miközben beszélt egyre közelebb lépkedett, majd közvetlen a férfi előtt állt meg. Finom parfümjének az illata felhőként lengte körül a bájos hölgyet.

- Tudja - hadarta tovább, magabiztosan mosolyogva- ez most csak egy pillanatnyi nehézség az életemben, de kérem, bízzon bennem! A kölcsön összege sem magas és nagyon hálás lennék ...

A férfi mondani akart valamit, de a torkán akadt a válasz, mert a hölgy karcsú, gondosan manikűrözött keze végigsimított az ágyékán.

- ....ha ön kedvezően nyilatkozna a dologról.

A tekintetük találkozott, a nő keze pedig tovább folytatta a néma párbeszédet a nadrág mögött bujkáló pénisszel.

- Szóval meg kell értenie szorult helyzetemet - búgta tovább a ragadozó - nincs más kiút számomra...

A keze ügyes játéka nem hagyta hidegen a férfit, akinek nemi szerve haragos pulzálással vette tudomásul, hogy valaki használni szeretné.

-...csak ez a kölcsön.... - suttogta a hölgy most már közvetlen a férfi fülébe.

A cipzár okozta akadály csak egy másodpercig jelentett gondot, és a férfi összerázkódott, amikor a női kéz a péniszhez ért. Az ujjak körülkulcsolták az egyre merevebbé váló dorongot, majd elkezdték lassú fel-le útjukat.

- ....az új projectem hihetetlen jó reklámot kap...csak ugye ahhoz pénz kell.... - susogta tovább a nő, meg-megnyalva a férfi fülcimpáját.

Keze közben egy pillanatra sem állt meg, egyre merészebben, akaratosabban gyúrta a péniszt, ahogy az is egyre keményebbé vált; így reagált erre a szokatlanul hirtelen jött ingerre. Na persze nem esett rosszul....

- ....a legjobb reklámszakembereket nyertem meg a tervemhez....

A pénisz teljesen megfeszült, a makkot teljesen beborította a nő tenyere.

- ...és ők is azt mondták, hogy ezt egyszerűen nem lehet elbukni....

A nő ütemesen verni kezdte a falloszt, de egy pillantra sem szakította meg a kontaktus a szája és áldozata füle között. Hisz ez is ugyanolyan fontos volt!

-....erre a projectre feltétlenül szükség van...be kell látnia...

Valószínűleg nem fért hozzá rendesen a merev rúdhoz, mert kigombolta a nadrágot és megpróbálta valamelyest lejjebb tolni a férfi combján. Miután a nadrág elkerült az útból, a boxert is eltávolította, és így a kemény szerszám teljesen szabaddá vált.

-...több partnerem már előre jelezte, hogy mindenképpen szeretnék ha a termékből szállítanék majd nekik...

A nő a másik kezét a férfi izmos fenekére csúsztatta és gyengéden simogatni kezdte.

-....sőt, az egyik már előrendelést is felvett....

A férfi szóhoz sem jutott, szemeit félig lehunyta, úgy állt az iroda közepén, mint aki azt sem tudja hol van.

-....10000 db-ra .....

Az áldozat észre sem vette, hogy a szőke démon letérdelt elé, majd finoman nyalogatni kezdte a merev szerszámot. A nő körmeivel végigkarcolta a puha bőrt és finoman játszadozni kezdett a golyókkal. Tudta mit csinál, gyakorlottan ügyködött, amit a férfi teljesen álomszerű állapota is jelzett. Minden tökéletes, minden stimmel!

A nyalogatást sem kapkodta el: először a makkot nyalta végig, majd tovább haladt a pénisz alsó oldalán egészen le a herékig, majd vissza. Oldalról is végigszántotta nedves nyelvével a puha feszülő bőrt, sőt még mintha kukorcicát rágicsálna, aprókat bele is harapott a hímvesszőbe. A férfi szájáról csak halk sóhajok reppentek fel, többre nem volt képes.

A hölgy aztán megunta ezt a tétova tevékenységet és szopni kezdett. Ütemesen csinálta, szőke fürtjei repdestek az előre-hátra mozdulatoktól. Keményen szívta, gyötörte nyelvével a szájába nyomuló merev szerszámot, egy négyzetmilliméternyi területét sem hagyta szárazon. Néha lassított, néha kihúzta az ajkai közül a játszópajtását, de csak azért, hogy ismét a szájába vehesse. Ilyenkor a férfi tekintetét kereste, aki szégyenlősen fordította kicsit arrébb a fejét, mikor a meleg barna, ártatlan szemekbe nézett.

Jól csinálta, de még milyen jól! Ügyesen fokozta a vágyat, a lehető legnagyobb élvezetet akarta okozni, pont azt, amire célja eléréséhez feltétlenül szükség van. Azaz szerinte szükség van. Mert ez ugye csak egy dolog, hogy orálisan kielégíti a fiókvezetőt, de semmi nem garantálja, hogy az áhított kölcsönt meg is kapja. Egyszer már elutasították, ezért próbálkozik újra. Most már személyesen. Tegnap határozta el, hogy ezt fogja csinálni. Bejön reggel a bankba, megkérdezi melyik a főnök irodája, nem fog kuncsorogni hanem egyből ezzel a módszerrel próbálkozik. Kurvás, akkor kurvás, de neki mindenképpen kell a pénz! Mindenképpen! És ezért kell a lehető legjobban csinálni, hogy a férfinak eszébe se jusson vétót mondani az ő hiteligénylésére.

Ő pedig nem ügyetlenkedett, ütemesen, pont olyan erővel kényeztetett, amelyikkel a lehető legjobb élvezetet facsarhatja majd ki az áldozatából. Nem akarta, hogy a férfi rögtön elsüljön, de a végletekig sem akarta húzni. Persze ehhez megvolt a megfelelő technikája. Pont annyit szívott és ott és akkor, amikor kellett, egy leheletnyivel se többet.

A férfit csak néha-néha hagyta el egy-egy gurgulázó hang, de ezenkívül megmozdulni sem mert. Olyan hirtelen történt ez az egész, hogy mire bármit is reagálhatott volna, a gyönyör már gúzsba kötötte a kezeit, lábait, blokkolta gondolatait és utat nyitott a kéjnek. Csak átadta magát ennek a hirtelen jött élvezetnek, amelyet azok a piros ajkak olyan fenomenálisan osztottak számára.

És az ajkak tényleg értették a dolgukat. A szívás és a szopás mozdulatai keveredtek, a nő időnként a kezével is keresett szabadon lévő élvezeti pontokat és megpróbálta a lehető legtöbbet nyújtani. A herék masszírozása, az ajkak közül kimaradt péniszre kulcsolt kezek fel-le mozgása, a feszes fenék simogatása hálás köszönetre találtak a férfi részéről, aki tompa nyögések kíséretében adta a világ tudomására mennyire élvezi a szopást.

A görcs mely a férfi összes izmát megfeszítetette, hirtelen csapott le rájuk. A hölgy talán nem is számított rá és ezért nem is tudott felkészülni az áradatra, amely beterítette. De hamar visszanyerte lélekjelenlétét és a következő pillanatban már rutinosan fejezte be az orális kielégítést.

A férfi remegve huppant le a görgős főnöki székbe, még mindig nem tért teljesen magához. A nő végigrobogott rajta, mint egy nyári zivatar a mezőn. Az orgazmus bódító illatú virágos rétjéről a szőke hangja ráncigálta vissza:

- Nos... akkor... ugye megkaphatom a kölcsönt? - kérdezte összeszedve minden bájosságát, szűziességét, nőiességét; tudta hogy a választól függ minden.

Az ajtó hangjára mindketten összerezzentek.

- Kicsodák maguk? És mit keresnek az irodámban? - kérdezte egy döbbenettel teli hang
Hozzászólások
További hozzászólások »
Whym ·
Háháhá

Óriási vagy! Nagyon tetszett! Szegény lány...:(

:flushed:

Mirrmurrka ·
hühühühühűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!

Az gáz ha a végén nagyot röhögtem? Mármint a csattanón! Nagyon odatetted!

A szex része is tök jó volt, hát én beleéltem magam, ahogy a pasi remeg a kezeim között..... Csóri pasas, ha ő lett volna a fiókvezető, sztem nemcsak kölcsönad, de még trógerolni is elmegy acsajnak!
Le akalappal! három10!

Toni Klokocow ·
Ez harmadik olvasásra is jó! :smile:
Nagyon jó! :smile: Kurva jó! :innocent:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: