Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kezdet

A legtöbb srác szeret a farkával játszani. Ez velem sem volt másképp. Ám én valahogy mégis szabadabban gondolkodtam a szexről, mint a barátaim. A szabadság alatt főleg a kísérletező kedvemet értem.




Eleinte sok gát volt bennem, melyek nem engedtek új dolgokat kipróbálni. Csak a szokásos ment. Elképzeltem egy csinos lányt és egyszerűen addig húzogattam, amíg el nem élveztem. Ám egyik nap maszturbálás közben egyszerűen unalmasnak találtam. Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon önmagamnak csupán csak ennyi örömet tudok szerezni? Azt tudtam, hogy a lányoknak rengeteg sexjáték készült, de a fiúknak készültekről sosem hallottam. Rájöttem, csupán csak azért nem hallottam ezekről, mert a férfiak részére készült eszközök a társadalom részéről tabu témának tekintendők.




Hogy a történetemet is elkezdjem, így a lényeg csak annyi, hogy végre mertem lépni és új dolgokat kipróbálni. Rögtön első körben megtudtam, hogy a síkosító és a prosztata masszázs a két legkedveltebb plusz adalék egy férfi önkielégítéséhez. Így elhatároztam, hogy szert teszek olyan eszközökre, melyekkel ezt kipróbálhatom.
Elhatároztam, hogy veszek síkosítót és egy olyan főleg férfiaknak készült vibrátort, mellyel az én gyönyör központomat izgathatom.
Emlékszem azon a napon, legyőzve félénkségemet, elindultam a sexshop felé. Amikor odaértem nem tudtam, mi fog rám várni. Nagyon izgultam. Belépve az üzletbe, rögtön egy nagyon csinos fiatal lány állt a pultnál. Rögtön mosolyogva kérdezte is, hogy miben segíthet. Elmondtam neki, hogy mit is szeretnék, ő pedig kedves volt és segített. Elmondta, hogy én vagyok az első fiú, aki érdeklődik a vibrátorok iránt, párat meg is mutatott alternatívaként. Az ahogy pakolgatta a sok vibrátort és simogatta és beszélt róluk nagyon felizgatott, eleve az, hogy egy ilyen csinos lánnyal, ilyen őszintén beszélhetek a sexről. Mivel melegítő nadrág volt rajtam, nem is sokáig tudtam takargatni ezt az izgalmamat, észrevette, amitől el is pirult, én meg égtem rendesen. Zavaromban még picit álltam ott, mosolyogtam rá, aztán megfordultam és megigazítottam. Az első izgalmas kalandom után gyorsan fizettem és elindultam hazafelé. Míg haza nem értem végig mereven állt a farkam. Sokszor kényelmetlen is volt az emberek között, főleg a buszon, végig olyan érzésem volt, hogy mindenki tudja, hogy fel vagyok csigázva így nem is mertem rájuk nézni, csak mereven bámultam ki az ablakon.




Örültem mikor hazaértem, alig vártam, hogy kipróbálhassam az új eszközt és átadjam magamat az új élménynek, ami vár rám. A szívem úgy dobogott, hogy úgy látszott, mintha az egész mellkasom lüktetne. Felszaladtam a szobámba, magamra zártam az ajtót. Az ágyamat kényelmesen elkészítettem, a szekrényből előbányásztam még jó pár párnát, hogy a kényelemnek adjak. A redőnyt leeresztettem, de nem teljesen sötétre, így egy kellemes félhomályban úszott a szoba. A vibrátor dobozát úgy bontottam, mint egy karácsonyi ajándékot. Végre ott volt a kezemben. Aztán levettem magamról a ruháimat, amilyen gyorsan csak tudtam, a farkamra néztem és csak élveztem, ahogy lüktetett a vágytól, olyannyira izgatott voltam, hogy amikor hozzáértem a farkamhoz, hogy végigsimítsam a hegyétől a tövéig két ujjammal, majdnem elélveztem. De annyira jó volt, hogy úgy éreztem, nem tudok leállni és csak finoman cirógattam.




Végül erőt vettem magamon és sikerült abbahagynom. Az ágyra feküdtem a sok párna közzé. A síkosítót elővettem és elolvastam a használati útmutatót. Egy mogyorónyit használjunk belőle. Ahha, megfogtam és egy jó vastag csíkot nyomtam a farkam tövétől a hegyéig. Nagyon kellemes volt, ahogy a hűs gél a forró bőrömhöz ért. Éreztem, ahogy lassan szétfolyik rajta és beborítja a heréimet is. Letettem a tubust és újra két ujjammal megfogtam a tövét és végighúztam a hegyéig. Az érzés szinte már leírhatatlan volt. Régebben, amikor még szárazon csak húzogattam a bőrt nem volt olyan kielégítő érzés, mint az a finom nedvesség, az a csúszósság, amit akkor éreztem. És az a finom édes illat… Behunytam a szemem és csak felsóhajtottam és csak egyre tudtam gondolni. Istenem ez hihetetlenül jó.




A másik kezemmel a heréimet kezdtem el gyűrkölészni, amit azelőtt sosem csináltam, de akkor nagyon jól esett. A farkam hegyét pedig az ujjbegyeimmel simogattam. Lassú mozdulatokat tettem, semmit sem siettem el, teljes mértékben ki akartam élvezni minden másodpercet. Túlságosan fel voltam izgulva a szívem majd kiugrott a helyéről az elmémet teljesen elöntötte a kéj és egyszerűen csak sóhajtozni tudtam, minden egyes apró mozdulat után, de csak nem bírtam tovább, és farkam vad lüktetések közepette spriccelte magából a forró gecit a hasamra és a kezemre. Fenekemet, lágyékomat és a hasamat is teljesen megfeszítettem és csak nyögtem hangosan. Majd pár pillanat után, amikor kezdett tisztulni a tudatom és az izmaim is ellazultak éreztem, ahogy a kezem remeg a gyönyörtől és az izgalomtól, egyszerűen nem voltam ura a testemnek.




Még pár percig így feküdtem félig csukott szemmel, csak élveztem a pillanatot. Aztán amikor kezdtem megnyugodni a hasamra tekintettem és boldogan konstatáltam, hogy ilyen sokat még soha nem élveztem. Gondoltam magamban ezek a kísérletezés percei, szóval a hasamon szétkentem a még meleg nedvemet. A hasamat simogattam és a combomat,  míg végül újra felizgultam. Ez meglepő volt, mert mindig is azt hittem, hogyha elélvezek, akkor pár órán át biztos nem fogok újra felizgulni. De örültem a ténynek, és elkezdtem fantáziálni, hogy mit kellene másodjára csinálni. Eszembe jutott, hogy az új eszközömet még ki sem próbáltam. Finom selymes tapintása van, sexy rózsaszínt vettem, nem gondoltam, hogy lányos lenne vagy buzis, csak arra tudtam gondolni, hogy ez a szín felizgat. Nyomtam rá síkosítót és a kezembe is kicsit. Aztán felhúztam a lábamat és szétterpesztettem, hogy még kényelmes legyen. Érdekes volt, lányosnak éreztem magam, de nem érdekelt, élveztem és ezt akartam, más nem számított akkor. A fenekemet kívülről bekentem a géllel és a vibrátort óvatosan elkezdtem becsúsztatni. Érdekes érzés volt ahogy éreztem, hogy belém hatol valami. Picit vártam, hogy megszokjam és kényelmes legyen, de gyorsan elmúlt az a kis fájdalom is, amit eleinte éreztem. Aztán elkezdtem magamban járatni a tárgyat, ami ismételten új, de nagyon izgalmas élmény volt. Próbáltam keresni azt a pontot, amit prosztatának hívnak, azt hittem nehezebb lesz megtalálnom, de könnyű elérni szerencsére. A farkam ekkor már ismét teljesen merev volt és szinte úgy éreztem fel akar robbanni. A vibrátort a legkisebb fokozaton bekapcsoltam. Ahogy elkezdett rezegni rögtön a mennyekben éreztem magamat. Már az is izgatott nagyon, ahogy mozgattam magamban és masszíroztam magamat, de ahogy a vibrátor rezgett és nekem nem kellett semmit sem tennem csak élveznem!? Az alatt levő plédet markoltam erősen a másik kezemmel pedig a párnát szorongattam. Ahogy a vibrátor meg – meg rezzent úgy szorítottam én is majd engedtem el. A fejemet hátrahajtottam és önkéntelenül nyögdécseltem és ziháltam.




Ahogy vonaglottam az ágyon éreztem nem bírom tovább, kicsit megemeltem a csípőmet a fenekemet összeszorítottam, az egész testem megfeszült és egyetlen halk nyögésben spricceltem magamból egy újabb adag spermát a hasamra és a mellkasomra. Nem tudtam gondolkodni nem igazán emlékszem pár pillanatra, teljesen máshol jártam akkor. Ráadásul a vibrátor csak tovább rezgett bennem és nem hagyta abba az izgatást. Ahogy leeresztettem a csípőmet nem bírtam megmozdulni csak élveztem a masina izgatását tovább. A jobb kezemmel pedig megfogtam a farkamat és elkezdtem szétkenni a hasamon a gecit. Aztán csak finoman két – három ujjam hegyével fel alá simogattam. Most nem továbbra is merev maradtam, nem úgy mint az előbb, a gecit pedig csak szétkentem a mellkasomon is már a mellbimbóimat simogatva. A vibri rezgése intenzívebb érzéseket váltott ki bennem most, hogy elélveztem. Picit talán kellemetlen is volt, de nem akartam abbahagyni csak élvezni.  Kis idő múlva elmúlt a kellemetlen érzés és újra átadtam magamat az élvezetnek. Éreztem, nincs messze az újabb élvezés, és mire ez végigfutott az agyamon már folyt is belőlem a forró fehér ondó. Erőt vettem magamon és kihúztam óvatosan a vibrátort. Kikapcsoltam és letettem magam mellé.




Nem tudom meddig feküdhettem ott gyönyörmámorban, de úgy éreztem életemben először teljesen kielégítettem magamat. Piszkosnak, rossznak éreztem magamat, azért amit tettem, azért, hogy szétkentem magamon azt ami belőlem jött ki. Akkor ott még egy darabig az új érzések felhőtlen élvezete és a bennem még élni akaró és lázadó tabuk viaskodtak. Melegnek éreztem magamat, úgy éreztem mintha ribanc lennék, de nem érdekelt, elfogadtam ezt az érzést és azt mondtam, ezt akartam erre vágytam és örülök, hogy megtettem.




Soha nem bántam meg azt a napot és mai napig is használok segédeszközöket. De persze azóta, akadt néhány partnerem is, de róluk majd egy másik történetben mesélek.

Hozzászólások
További hozzászólások »
zoltangyula ·
Nekem kifejezetten tetszett, nagyon érzékletes, hihető, és izgató.
Kár hogy a szerző nem nézett némi olyan pornót eközben, ami emlékeztette az eladólányra a shopban....

szerenella ·
Nem olvastam végig, nem szavazok, untam. :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: