Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A két szépség

Egy füllesztő nap után, a csajommal, Szilvivel és a barátnőjével, Nikivel mentem haza. Már este 9 óra lehetett. Mi ott feküdtünk az ágyon meztelenül, mivel (mint azt már említettem) füllesztő meleg volt. Szilvi a bal, Niki a jobb vállamon feküdt. Én átkaroltam mindkettőjüket.
Kb. fél, háromnegyed 10 körül járhatott az idő már, amikor Niki mozgolódni kezdett majd felült, fölém hajolt és megcsókolt. Hosszasan és szenvedélyesen csókolóztunk. Nem élveztem annyira mint mikor Szilvivel szoktam. Ez látszott is rajtam, de Szilvi csak azért is rossz szemmel nézte. A közel 2 perces csók után, Szilvi ellökte rólam Nikit, és rám feküdt. Vele már így csókolóztam. Természetesen igazi, nyelves csókot váltottunk Szilvivel. De Niki ki akart sajátítani. Így egy őrült verseny kezdődött a szőke és a barna szépség között. Niki a számhoz emelte mellét, én pedig nyaltam-faltam, szívogattam bimbóját. Csókolgattam nagy méretű melleit. Alig 1 perc kellett neki, máris úgy állt a bimbója mint a cövek. Nem is beszélve a farkamról amivel éppen Szilvi játszadozott. Niki nem bírta túl sokáig. A melléből alig 3 percnyi kényeztetés után folyt a tej. Sőt, ömlött! Miután végeztem Niki édes tejének szopogatásával, eldőlt kipihenni az élvezés "fáradalmait"...
Szilvi nem késlekedett, amint Niki kidőlt, nem habozott, azonnal 69 pózba helyezkedett és elkezdte szopni a farkam. Először csak lazán felhúzta a bőrt és megnyalta a makkom. Majd egy laza puszit nyomott rá és elkezdte bevenni a szájába. Ki- be, ki- be. Mindig egy kicsit többet vett a szájába. A végén már a fél faszom töltötte meg csordulásig a száját. Ő közben minduntalan játszadozott a nyelvével a makkomon, én kis nyögdécseléssel jeleztem, hogy jól csinálja. Eközben én pináját a nyelvemmel izgattam. Úgy kezdtem, hogy lassanként nyalogattam a csiklóját. Később áttértem a puncija bejáratához, de a csiklóját tovább izgattam, csak a kezemmel. Szépen lassan bedugtam nyelvem a nedveitől tocsogó pinájába. Ő hangos nyögésekkel jelezte volna, hogy jól csinálom csak éppenséggel a fél faszom a szájában volt és próbáltam a többit lenyomni a torkán, vagy legalábbis egy kicsit beljebb gyömöszölni, nem sok sikerrel. 5 percnyi próbálkozás után abbahagytam, mert beletörődtem, hogy nem fog menni. Így folytattuk ezt, miközben Niki a kielégítés "fáradalmait" heverte ki. Már kissé józan volt de még látszott rajta erőtlen. Valószínűleg azon gondolkozott hogyan fogja ezt túlszárnyalni. A szopás 10 percénél járhattunk amikor Szilvi megvonaglott, és én kinyomtam magam, Szilvi az én, én pedig Szilvi szájába élveztem. Pontosan egy időben élveztünk el. Jó öt adagnyi spermát löktem a szájába a szokásos 2 helyett. Eközben Niki új erőre kapott és odahajolt a kifáradt Szilvihez:
- Most pihenj, átveszem.
És azzal megcsókolta. Szilvi még mindig nem nyelte le a spermát így a csók közben a fele átment Niki szájába, aki egyből lenyelte. Látszott rajta, hogy nem ez az első, hogy sperma van a szájában.
- Gyere! Elégíts ki, úgy mint őt. Cserébe mi is téged?
- Én már ki vagyok... - ellenkeztem.
- Szerintem el tudjuk intézni még fejenként egyszer. Mit szólsz? - mosolyodott el Niki.
- Rendben.
Azzal odatérdeltem Niki mögé aki, addigra felvette a kutya pózt.
- Gyerünk! Kúrd szét a pinám!
Elkezdtem a csiklóját izgatni a kezemmel. A másikkal újra kemény faszomat a bejáratnál igazgattam. Fel-le mozgattam a bejáratnál. Gyakorlott voltam a kielégítésben. Amikor Szilvivel szexeltünk elért akár 4-5 orgazmust is. Azonban nem akartam sokáig húzni az időt. Egy 5 perces kis húzás után a bejárathoz igazítottam, kezemet elvettem csiklójáról, majd mellére csúsztattam és kezdtem behatolni. Be-ki, be-ki, be-ki. Mindig kicsit beljebb, kicsit beljebb, még egy kicsit beljebb... (mint nemrég Szilvi a faszommal). Végül már csak 4- 5 centi hiányzott de megütköztem. Löktem pár erőteljeset rajta és a 12 lökésnél a pinája elnyelte a 22 centis farkamat. Lassan elkezdtem mozogni benne. Egyre gyorsabban. A végén már 2 másodpercenként mozogtam ki-be. Szerencsére Niki sem volt már szűz, így nem kellett lassan mennem az első negyed-, fél- órában. Szilvivel ezt alaposan megjártam. De, megtanultam már. Alig kellett 1 óra nekünk. Niki megvonaglott, én megfeszültem, és vele is egyszerre élveztem el, egyenesen a méhébe löktem a gecit. Nem akartam, de mire kihúztam a farkam már késő volt, kifogyott. Belőttem az összeset. De, Niki nem bánta. Sőt. Felült a kutya pózból és felém fordult. Kéjesen megcsókolt. Érezhető volt, hogy ez nem olyan érzéki mint az első. A pinájából csak úgy folyt még mindig a gecim kifelé.
Azután azt mondtam:
- Na csajok. Mindenkinek jutott valami nem de? De, egy- egy dolog van mindkettőtöknek amit nem kapott meg.
- Mint nekem a szex? - mondta Szilvi az eddigi ujjazást abbahagyva.
- Valahogy úgy. Neked a szex. Nikinek pedig a nyalás, és ezzel az orgazmus. Szóval, mivel csak nekem van faszom én foglak megkúrni. De mivel nem lehetek egyszerre két helyen és nem tudom levenni a fejem, és neked is van nyelved...
- ...én fogom kinyalni Nikit.
- Talán valami gond van?
- Dehogy, már megszoktam, hogy én nyalom ki Őt, nem pedig ő engem. Mindig csak én nyalok puncit. Úgy látszik én erre születtem...
Ekkor döbbentem rá, hogy a csajom biszex és végig, megcsalt a legjobb barátnőjével. Le döbbentem, de gyorsan magamhoz tértem a kábulatból. Be állítottam Szilvit és Nikit. A kedvenc pózomban szexeltünk, misszionárius. Vállra vettem Szilvit, Niki az arcára ült, és elkezdte nyalatni magát. Én Szilvivel nem játszadoztam, hozzá voltunk szokva a szexhez, nem kellett előjáték. Az ő pinája már tág volt. Kitágítottam. Gyorsan elkezdtem a(z újra kemény) faszommal kúrni Szilvi pináját. Hangos nyögések kísértek minden lökést. Szilvi szokás szerint érzékeltette, hogy jól csinálom. Imádtam amikor Szilvi hangosan nyögött. Sajnos most nem tudott, mert Niki az arcán ült és nyalnia kellett. Ő elélvezett fél óra alatt. Szilvi először az első órában élvezett. Minden eltelt órában élvezett egyet. Én egészen 6 órán keresztül vissza bírtam tartani, a gecit, de mikor Szilvi hatalmas nyögéssel egyóriásit spriccelt, beleélveztem, neki is a méhébe, (mióta együtt vagyunk először). Kidőltünk.
Reggel 6 óra volt. Befeküdtünk az ágyba és már-már hidegebb volt (pont úgy ahogy mondták...), ezért betakaróztunk így 3-an meztelenül. Korán volt még. Lefeküdtünk és elaludtunk. Délelőtt 11 volt mikor felkeltünk. Anyuék is megjöttek, kb. 8-9-kor.  Niki hazament, én és Szilvi pedig csak úgy kipihenésként ebéd előtt még lefeküdtünk egyszer.
Nem tudtuk megismételni a gruppent, mert Nikiék elköltöztek szeptemberben. De azóta is együtt vagyunk Szilvivel és megtudtuk, hogy Szilvi és Niki majdnem terhes lett jobban vigyázok és mindig használok óvszert, és Szilvi is mindig vesz be fogamzásgátlót.
Hozzászólások
További hozzászólások »
rlalika ·
Kissé öncélú, semmi izgató. Még gyakorolnod kell. De kezdetnek nem reménytelen.

Bánkbán ·
Olvass sokat, közönség elé lépni ilyesmivel fölösleges. Nem minősítem az írást, nem tudtam sajnos végigolvasni. Ha 15 éves vagy, ez akkor is nagy szégyen, egy 10 éves sokkal különbet írna. Münchausen bárót ismered?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: