Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kertészfiú

Eve félálomban forgolódott ágyában. Erotikus álmai voltak, férfiakkal szeretkezett, ágyban vagy a fürdőszobában. Próbálta megragadni ezeket az álmokat, élvezte testének bizsergését. Aztán a függönyön átszűrődő napfény végleg felébresztette, csak ágyékában maradt meg a nyilalló vágy. Egy férfira vágyott, aki beléhatol - Még, még….! – akinek még nem volt arca, de a testét már maga elé képzelte.
Férje megint külföldön volt, bár az utóbbi időben akkor sem nagyon történt semmi közöttük, amikor itthon volt. Éppen tulajdonosváltás előtt voltak a cégnél, ahol a férje dolgozik, és ez feszültté tette. Eve nem dolgozott, négy hónapja mondott fel a kéjsóvár főnökének, aki kétértelmű megjegyzéseivel zaklatta egész nap. Anyagilag jól álltak, de a nő teste már hiányolta egy férfi erőteljes jelenlétét. Ezért lehettek ilyen álmai, ezért vágyott már egy kiadós kefélésre.

Aztán eszébe villant, hogy csütörtök van, ma jön a kertész. Egy fiatal srác, Tom, aki a főiskolai tanulmányainak fedezésére vállalta ezt a munkát. Félszeg, de jóképű fiú, akinek hobbija volt a kert. Férje bőkezűen megfizette, így hetente egyszer egész nap csak a füvet nyírta, a bokrokat metszette, locsolt, néha kicserélt egy-egy növényt. Eddig nem sokat beszélgetett vele, de az kiderült, hogy egy értelmes, de kissé visszahúzódó srác.
Eve lerúgta magáról a takarót, ujjait a combjai közé csúsztatta, és egyből megérezte, hogy szeméremajkai közül finom nedvesség csordogál. Hosszú sóhaj tört elő ajkai közül, amikor mutatóujja ébredező csiklójára csúszott és finoman masszírozni kezdte. Behunyta szemét, Tom villant elő erotikus képzelgéseiből. Nem akart elélvezni, de jólesett testének a gyengéd simogatás.

Hirtelen döntött. Ma elcsábítja Tomot. Még nem tudta, hogyan, de az elhatározás jobb kedvre derítette. Kiugrott az ágyból, egy mozdulattal kibújt hálóingéből és a tükör elé állt. 28 éves volt, teste a legjobb formáját mutatta. Szőkésbarna hosszú haj (most éppen kócos), kék szemek, széles ajkak, kicsit kiugró arccsont (ezt még indián őseitől kapta). Melleire nem lehet panasz, a 75D-s melltartóméret pont ráfeszült. Már amikor hordta, mert otthon nem mindig szorította börtönbe a két félgömböt. Dereka és csípője kiadta a nőies homokóra-formát, popsija bár kicsi volt, de formás. 170 centiméteres magasságához hosszú combok tartoztak, közöttük csupasz szeméremajkai bizseregtek. Felöltözött, megreggelizett, és türelmetlenül várta a fiút.

Hamarosan meg is jött Tom. Szokás szerint nem köszönt be, egyből ment átöltözni a kerti kisházba. Mire előjött onnan, már csak egy kertésznadrág és egy széles karimájú szalmakalap volt rajta. Izmai kilátszottak a kantáros nadrág pántjai közül, Eve merengve nézte a fiút. „Vajon mit visel a nadrág alatt? Egy feszes pamutalsót? Vagy egy laza boxert? Esetleg semmit?” Ahogy ábrándozott, teste ismét jelezte vágyát. Elképzelte, hogy milyen lenne Tom mögé állva becsúsztatni kezét a nadrág nyílásán, végigsimítani fiatal feszes testét, megismerkedni férfiasságával. Ágyéka ismét bizseregni kezdett, s ez eltökéltté tette.
Gyorsan lezuhanyozott, és felvett egy könnyű nyári vállpántos ruhát, ami éppen combja közepéig ért. Először arra gondolt, hogy nem vesz alá bugyit, de aztán meggondolta magát, és egy apró, vörös tangabugyit vett fel. Napszemüvegben és színes strandpapucsban indult el a kertbe, megkeresni Tomot. Még nem tudta, mit fog neki mondani, de a szikrázó napsütésjókedvet csalt arcára. Meglátta, hogy a fiú hátul a locsolócsapnál szerel valamit, így arrafelé indult a zöld gyepen.

Hirtelen belefagyott a levegő. Beindult a locsolórendszer, és pillanatok alatt bőrig ázott. A hideg víztől belészorult minden hang, aztán halk sikolyok közepette elkezdett futni a fiú felé. Közben elhagyta papucsát, szemüvegét, így mezítláb, csurom vizes ruhában ért oda Tomhoz. Haja száraz maradt, de nyaktól lefelé borzongott a hideg víztől. A fiú ekkor fordult meg, arcán a meglepődés és a szégyen pírjai keveredtek.
- Ó, asszonyom, elnézést, nagyon sajnálom! Nem tudtam, hogy kint van a kertben. Éppen a locsolórendszert szereltem, és ki kellett próbálnom. Ne haragudjon, én annyira sajnálom!
Tom elzárta gyorsan a csapot, miközben Eve a ruhája szélét összefogva próbálta kifacsarni a vizet. Élvezte a fiú zavarát, de aztán Tom szemében mást is meglátott, és hirtelen feleszmélt: itt áll egy átázott vékony ruhában, ami tökéletesen a testére tapadt. Mellbimbói ágaskodtak a hidegtől, szinte átszúrták a vékony anyagot. Teste körvonalai tökéletesen látszottak, és a fiú mohó pillantásokkal gyönyörködött. „Végül is el akartam csábítani – gondolta magában – még ha nem is egészen így terveztem”

Nevetségesnek tűnt a karjait keresztbe fonni mellei előtt, így inkább félig elfordulva válaszolt
- Semmi gond, úgyis meleg van ma, nem igaz? Igazából azért jöttem, mert a házban is van egy-két növény, amit megnézhetnél. Valami gond van velük, úgy látom. Hátha te jobban értesz hozzájuk, mint én.
Azzal, hogy félig elfordult, popsiját is megmutatta a fiúnak, akinek továbbra is gondot okozott a nő szemébe nézni. Végül elszakadt az ingerlő idomoktól, és visszatért félszegsége is
- Igen asszonyom, máris megyek.
- Most gyere, mert aztán el kell mennem vásárolni.
Eve ment elől, a fiú kedvtelve nézegette ringó hátsóját a rátapadó vizes ruhában. A teraszajtóban kilépett kerti cipőjéből, és követte a nő vizes lábnyomait a nappali parafaburkolatán. A sarokban állt néhány nagyobb fikusz meg egyéb virág, ehhez mentek oda. Tom elkezdte vizsgálni a növények levelét, szárát, de nem igazán látott problémát. Eve hátrább lépett, kibújt vizes ruhájából, és szorosan Tom mögé állt.
A fiú csak azt érezte, hogy hátulról hozzásimul a nő, s mire észbekapott, Eve finom ujjai már meztelen mellkasát simogatták.
- Ó Tom, itt nálam is meg kellene locsolni valamit. Kefélj meg, Tom. Most azonnal!
Hirtelen nem tudta, hogyan reagáljon, de a nő ujjai elindultak lefelé, és a válasz is formálódott, akárcsak duzzadó vesszője.
- Igenis, asszonyom, ahogy kívánja.
- Eve, szólíts Eve-nek. És igen, kívánom! Kívánom, hogy belém hatolj!

A nő ujjai felfelé kanyarodtak, végigsimították Tom apró mellbimbóit, aztán a kertésznadrág vállpántját lecsúsztatták karjára. Egy mozdulat, és a nő meztelen, hűvös teste már a fiú csupasz hátához simult. A laza boxer már erősen ágaskodott, mikor a vékony női ujjak oda is eljutottak. Mindkettőjükből forrón áradt ki a levegő, ahogy Eve rámarkolt a dákóra. A fiú passzívan állt, élvezte a kényeztetést. Még mindig azt hitte, hogy álmodik, de a hátához simuló telt mellek, a nő sóhajai a fülében nagyon is valóságosnak tűntek. A nő nem bírta tovább a várakozást. Megfordította a fiút, letérdelt elé, és egyetlen mozdulattal lerántotta utolsó ruhadarabját. Mint egy felhúzott rugó, úgy pattant orra elé az ágaskodó vessző, buja férfiillatot árasztva. Megmarkolta és hátrahúzta a bőrt, mire egy apró nedvességcsepp bújt elő. Muszáj volt szopogatnia ezt a gyönyörű, feszes rudat!

Finoman ajkai közé vette, a sós íz szétáradt szájában, orrát betöltötte a felizgatott férfi ágyékának mámoros illata. Szopogatni kezdte, ujjaival morzsolgatta a két golyócskát. Torkára csúsztatta, de így is alig több mint a felét tudta elnyelni. A kinn maradó részeket ujjaival simogatta, gyönyörködöt a lecsupaszított makkban. Férfi még sosem volt ilyen meztelen, s ő az ajkához ütögette a merev péniszt.
Percekig élvezte a játékszert, aztán felállt, a fiú vágyakozó szemébe nézve húzta le parányi bugyiját. A kandalló elé feküdt, a karácsonyra kapott jegesmedvebőrre. Karjait a feje fölé tette, combjait finoman széttárta. Emelgetni kezdte csípőjét, mohón kívánta a férfit. Tom letérdelt mellé, csókokkal borította be keblének selymes bőrét, aztán lefelé indult. Elismerő hangokat hallatott a gyönyörű, csupasz punci láttán, aztán nyelvével és ujjaival simogatni kezdte. Eve behunyta a szemét, élvezte a fiú lelkesedését és nyelvének barangolását. Az ujjak széthúzták szeméremajkait, csiklója ágaskodva várta az érintést. Tom nyelvével elkezdett körözni a duzzadt borsószemen, miközben ujjai belülről simogatták a nőt. Halk sikolyok és vonaglások jelezték Eve élvezkedését, ágyéka régóta ki volt már éhezve egy férfi érintésére. A nő ujjai tétován keresték meg Tom merev dákóját, és szinte erőszakosan próbált meg a férfi térdei közé bújni. Tom azonban mást akart. Hirtelen felegyenesedett, térdelve igyekezett a nő combjai közé jutni. Eve felhúzta és széttárta combjait, kívánta a kőkemény, acélos rudat. A fiú nem várt, egyetlen lendülettel nyársalta fel a nő éhes punciját. Eve térdhajlatát megtámasztva próbálta minél jobban megközelíteni punciját, erőteljes lökésekkel tövig döfte magát a lucskos, forró ágyékba.
- Ó Eve, olyan forró és szűk a pinád!

A nő szinte elalélt a gyors és ütemes keféléstől. Teste lelkendezve fogadta be a fiú rúdját, nedvesen dédelgette a régen várt vendéget. Aztán a fiú megpihent, nem akart túl gyorsan elélvezni. Tövig a nőbe hatolva lihegett, gyönyörködött az alatt ziháló testben.
- Rád akarok ülni, feküdj hanyatt!
Tom sóhajtva húzta ki péniszét a nőből, aztán helyet cseréltek. A felmeredő rudat meglovagolta Eve, fel-le és előre-hátra ringott. Élvezte ezt a pozíciót, uralkodhatott a fiún. Tom dédelgette a duzzadó kebleket, masszírozta keményen ágaskodó mellbimbót, gyönyörködöt a fölé hajló testben. Eve egyre gyorsuló ütemben mozgott le és föl, amíg testét el nem árasztotta a gyönyör. Ágyéka újból és újból összerándult az orgazmus viharában, majd a fiú testére hanyatlott. Egész teste zsibongott, jóleső endorfinlöket árasztotta el. Tom megmarkolta popsiját, kicsit felemelte, hogy legyen helye, aztán gyors kefélésbe kezdett. Csípőjét emelgetve vadul kefélte a nőt, aki megint elélvezett. Hamarosan a fiú is követte, halk morgással megfeszült fiatal teste, és Eve érezte, ahogy a kiáramló nedvek teletöltik punciját. Úgy tűnt, a fiú régóta nem volt nővel, újabb és újabb löket spriccelt ki belőle, aztán lehanyatlott a földre. Lihegve feküdtek egymáson, Eve érezte, ahogy a szivárgó nedvei eláztatják a fiút. Feljebb csúszott a fiún, így a kéjnedvek Tom hasán gyűltek össze.

A nő folytatni akarta, de tudta, hogy ehhez újból fel kell izgatni a fiút. Lejjebb csúszott, a fiú felemelte fejét, hogy lássa, mit tervez Eve. A nő Tom szemébe nézve kezdte el felnyalni kockás hasáról a nedveket, majd lejjebb csúszva ernyedő vesszőjét kezdte el nyelvével letakarítani. A két barackmagot is megtisztogatta, s mire visszatért a fiú péniszéhez, az már majdnem harcrakész állapotba került a nő ténykedésétől. Ráhajolt, egészen szájába vette, és nyelvével masszírozni kezdte. Hamarosan betöltötte száját az újból kőkemény rúd, s ő megint nyeregbe szállt. Élvezettel csúszkált a feszes dákón, lucskos puncijának cuppogása tette teljessé a kéjes mozdulatokat. Aztán leszállt, Tom pénisze vörösen ágaskodott. Eve odatérdelt mellé, popsiját kitolva jelezte, hogy térdelje mögé a fiú. Ő nem kérette magát, a nő csípőjére csúsztatta a kezét és hamarosan már csak az egymásnak csapódó testük ütemes hangja keveredett fojtott nyögéseikkel. Tom időnként kihúzta duzzadó vesszőjét,a rátapadó síkos puncilével bekente Eve popsijának vágatát, s miközben dákóját visszadugva tovább kefélte a nőt, ujjaival a másik bejáratot masszírozta. A nő élvezte a fiú fantáziáját, a finoman belé csúszó ujját, mivel popsija legalább olyan érzékeny és izgatott volt, mint ágyéka. Ismét elélvezett, amit tovább fokozott a fiú lelkes lökdösése.
- A gyönyörű melleidre akarok élvezni – lihegte Tom, miközben érezte a farkára feszülő lucskos puncit.
- Gyere, te drága fiú, borítsd be melleim!
Tom érezte, hogy már nem sok van hátra az újabb „halálig” így kirántotta magát a nőből, és mellé került. Eve hanyatt fordult, megmarkolta a mellé térdelő fiú fényesen izzó rúdját, majd gyors mozdulatokkal fejni kezdte. Tom felnyögött, teste ívben megfeszült, és síkosan feszülő makkjának nyílásából spriccelni kezdett a fehér, tejfölszerű folyadék. A hosszú löketek Eve formás mellén landoltak, aki másik kezével szétkente ezt a forró testápolót. Orrát betöltötte a savanykás férfiillat, ahogy újabb és újabb cseppek törtek elő a rángatózó vesszőből. Aztán lejjebb csúszott, és az utolsó adagot az ajkai közé fejte, kiszippantva minden csepp gyönyört Tomból.

A fiú gyönyörködve nézte, ahogy a pompás halmokat beborítja a fehér kéjnedv. Teste összerándult, ahogy érzékeny makkja eltűnt Eve puha ajkai között. A nő felsóhajtott, teste kielégült, lelkébe elégedettség költözött. Még akkor is ott pihent, amikor Tom felhúzta ruháit, és visszaindult a kertbe, befejezni a kerti locsoló javítását. Később Eve mosolyogva kelt fel, és azon gondolkozott, vagyon csökkentsék-e a fiú bérét? Úgysem hagyná itt ezt az állást.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Andreas ·
Az utolsó két mondat talán nem kellett volna. Bár sajnos reális, de olyan jó lett volna olyan nőről olvasni, aki nem akar a szexből anyagi előnyt szerezni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: