Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kenus

Eredetileg egy bentlakásos iskola működött itt, de az nem régen megszűnt, – illetve állítólag jobb helyre költözött, – és most az önkormányzat vevőt keresett rá. Minden esetre most teljesen üresen állt. Maga az épület nem volt valami fényes. Évtizedek óta hagyták lepusztulni csak annyi munkát belefektetve, hogy ne váljon balesetveszélyessé. Elvégeztek néhány átalakítást is, amely az iskola szempontjából praktikus volt ugyan, de semmibe vették a kastély muzeális értékét.

Zsóka - általa ismeretlen - rokoni kapcsolatban volt a kastély gondnokával így kerültek Jenővel oda. Az illető elment nyaralni, ezért szólt a rokonságnak. Valami hivatalos papír félét is gyártottak, az önkormányzat kedvéért és kapott némi pénzt is, de az inkább jelképes volt. Nagy néha a birtokot megnézni szándékozó potenciális befektetőket kellett körbevezetni, ők azonban nem sok vizet zavartak. Összesen kétszer jöttek, de akkor is napokkal előtte telefonáltak a polgármesteri hivatalból.

Zsóka és Jenő számára a kastély elég érdektelen volt, csak akkor húzódtak be, ha esett az eső és éjszakára a szúnyogok elöl. A hely fő vonzereje a telek volt. Hatalmas platánok álltak benne és egyik oldalról a folyó határolta, melynek vize a sodródó homoktól kicsit sárgás volt, de amúgy teljesen tiszta. Mindez messze esett minden településtől. Kerékpárral, amivel Jenő járt, több mint egy órába tellett a vásárlás.

Zsóka arányos testalkatú sötétszőke lány volt, alig több mint huszonkét éves. Egyetemista volt, de már túl volt a vizsgákon, a nyara hátralévő részével teljesen szabadon rendelkezhetett. Jenőt az egyetemről ismerte, bár nem voltak évfolyamtársak. Míg Zsóka az egyik legvonzóbb lány volt, addig Jenőben az egyetem észét tisztelték. Csak ősszel kezdte az utolsó évét, de már gyakorlatokat tartott az elsősöknek. Egyébként is rendkívül tájékozott volt szinte minden kérdésben. A lány nem volt szerelmes belé, de imponált neki a fiú esze és tudása. Egy kicsit ugyan tudálékos volt, de érdekfeszítően tudott beszélni. Különösen a képzőművészeti fejtegetései voltak lebilincselőek. Olyan szempontokat és technikákat vetett fel, amik a lánynak sohase jutottak volna eszébe.

A szexuális életük nem volt éppen tökéletes. Bár Jenő természetesen arról is mindent tudott, hogy hogyan kell egy nőt boldoggá tenni, a gyakorlatban azonban kifejezetten ügyetlen volt. Ezt azonban Zsóka nem merte megmondani a fiúnak, mert az igen büszke volt tudására. A lány titokban segített magán időnként.

Reggeli után kimentek a partra és úsztak egyet. Kifogyóban volt az élelmiszerkészletük, így Jenő elindult biciklijén a hosszú bevásárló túrára. Zsóka meztelenül kitelepedett egy pokrócra a fák alá. Nem szeretett közvetlenül a napra feküdni, ott túl meleg volt. Itt a félárnyékban viszont nagyon kellemesen érezte magát és ugyan lassabban, de itt is lebarnult. Hasra feküdt és elszenderedett.

Simogató kezek érintésére ébredt. Ezek szerint már megjárta a fiú az utat. Kicsit meglepődött, mert azt hitte éppen csak elszunyókált, de sokkal több idő telhetett el. Az alvástól ellazult testtel élvezte a simogatást. A két férfikéz váltakozó erősséggel pásztázta a hátát.
A lábai következtek. Előbb lábfejét, majd vádliját gyúrta finoman. Zsóka csukott szemmel felsóhajtott, amikor combjai hátsó felén megérezte a forró csókokat, amelyek lassan fenekére vándoroltak. Jenő egyszerűen megtáltosodott! Minden érintésével fokozni tudta a lány örömét. Eltűnt mozdulataiból a szokásos bizonytalankodás, ami Zsókának mindig a kedvét szegte. Most érezte, hogy nyugodtan rábízhatja magát.
Kicsit szétnyitotta eddig összezárt lábait. Puncija nedvesen megcsillant a tört napfényben, izgató illatfelhőt küldve partnere felé. A fiú keze combja belső oldalán haladva elérte szemérmét és a szőrrel borított nagyajkait simogatta finoman. Zsóka teste remegni kezdett.
Hangosan felnyögött, amikor egy ujj a síkos szirmok közé szántott, előbb bejáratát, majd csiklóját cirógatta. Ágyékát forróság öntötte el. Miközben a középső ujj le-föl járt duzzadt klitoriszán, a hüvelykujj a barlangjába hatolt és ki-be járt benne. Fantasztikusan jó volt.
Annak már tudatára ébredt, hogy ez nem lehet Jenő, de ez semmilyen ellenállást nem váltott ki belőle. Tomboló vágya mindent elsöpört, már csak a beteljesülés érdekelte. Ajkai képtelenek voltak szavakat artikulálni, csak hangos nyögések törtek elő közülük, de agyában egyetlen szó lüktetett: Még!
A fiú most a lány fölé könyökölt, az pedig továbbra is hason fekve, térdét behajlítva felhúzta lábát, ameddig csak tudta. Szemérme szélesre tárult. Kéjesen feljajdult, ahogy a kemény pénisz a testébe csúszott. Érezte, hogy hüvelye minden idegvégződése életre kel. Amikor végig ért, boldogan megszorította a vaskos jövevényt.
Az mozogni kezdett benne, mérete miatt erősen dörzsölve hüvelye falát. A lány - amennyire a póz csak engedte - heves párzó mozdulatokat végzett. Már nem sok kellett neki, hüvelye görcsös összehúzódásai kíséretében elborította a gyönyör. Minden más megszűnt létezni, összes idegszálával az orgazmusra koncentrálva sikoltozott. A fiú is felkiáltott és szűnni nem akaró rángásokkal a körülötte vonagló punciba lövellt. Elernyedtek, erőtlenül nyúltak végig a pokrócon.

Bár az előbb átélt perceket már senki se vehette el tőle, Zsóka kicsit szorongva nyitotta ki a szemét. Fogalma se volt róla, hogy kinek adta oda magát ilyen önfeledten. Csak annyit tudott róla, hogy csodálatos szerető. Nem volt szépfiú, de arca markáns és vonzó. Teste izmos, de nem a kigyúrt fajta, inkább inas. Még harmincon innen lehetett. Megkönnyebbülve simogatta meg a férfi arcát és megcsókolta. Az kedvesen rámosolygott, tekintetük egymásba fonódott. A lány szíve megdobbant. Igen! Ez az ember kell neki!

A fiú tekintete lejjebb siklott. Eddig csak hátulról látta a lány testét. Kitáguló pupillákkal nézte melleit, hasát és szőrrel borított ágyékát. Zsóka a fürkésző szemektől kicsit zavarba jött, de ez azonnal elmúlt, amikor észrevette, hogy az eddig békésen nyugvó farok növekedni kezd. Ezek szerint nem vizsgázik a fiú előtt, hanem csodálja őt. Mivel az előbbi menetnél végig csukva voltak a szemei, elhatározta, hogy most nyitva tartja őket, így is nyomon követve az eseményeket. Hanyatt feküdt és kezeit feje fölé emelte, felkínálta kényeztetés után sóvárgó melleit.
Nézte, ahogy a fej a mellére hajlik, és rögtön megérezte a nyelvet is. Az eddig elhanyagolt bimbó megkeményedett és meredezni kezdett. A bizsergető érzéstől hangosan felsóhajtott. Sokáig kedveskedett így a fiú a bimbókat nyalva és szívogatva. Zsóka teste újra felhevült. A nyelv most megindult lefelé. Kicsit köldökénél időzött, majd tovább haladt. Összecsukva hagyta még a lábait, nem akarta, hogy rögtön a résébe nyaljon. Apró nyögésekkel hálálta meg a puszikat, amelyek először szemérem dombjára, majd kitüremkedő kisajkaira nyomódtak. Közben egy kéz felnyúlt, egyik mellbimbóját két ujja közé vette, és finoman morzsolgatta. Eljött az idő, lábait szélesre tárta. Látta, ahogy a fej combjai közé kerül, mindkét kezével megfogta és magához szorította. Felkiáltott a gyönyörűségtől, amikor a nyelv kisajkai közé hatolt. A fiú - csak a klitoriszát elkerülve, - a punci teljes területét nyalogatta. Csodálatos volt, a lány már nem volt ura önmagának, szemei lecsukódtak. Nyögések és hörgések szakadtak fel torkából. Amikor végre a fiú nyelve csiklójára siklott, - miközben két ujját a hüvelyébe csúsztatta, - a lány felsikoltott. Csípője előre hátra rángatódzott. Döbbenetes erővel sújtott le rá újra a gyönyör. Hüvelye pulzáló összehúzódásai erősen szorongatták a G-pontját masszírozó ujjakat.

Amikor ismét kinyitotta a szemét a férfi a hátán feküdt. Nem volt benne biztos, hogy nem aludt-e el. Mellé térdelt, mellkasát kezdte simogatni, kis férfibimbóit sem kerülve el. Az felsóhajtott. Kézébe fogta a puha farkát, megnyalta. Még hangosabb sóhaj volt a válasz. A bőrt visszahúzva körbe nyalogatta az egyre duzzadó makkot, különösen a pereme alatti érzékeny részt. Amikor a fiú már kőkeményen meredezett, a szájába csúsztatta. Egyre hangosabb nyögéseket hallott, ahogy hosszú, finom mozdulatokkal szopta a méretes rudat. Miközben tovább folytatta ezt, nyelvét erősen rányomva, a fitymaféknél kezdte ingerelni. Tudta, hogy ott a legérzékenyebb. A fiú felordított, a még most is bőséges magját a lány szájába élvezte. Zsóka párja örömét látva elégedetten nyelte a forró nedűt.

Sokáig feküdtek csendben, szorosan összeölelkezve, majd gyengéden csókolództak egymás arcát simogatva. A fiú indulni készült. A lány csak most vett észre a válla felett egy kenut a parton, nyilván azzal érkezett.
- Ugye gyakran evezel erre? – kérdezte reménykedve.
- Most járok itt először – mosolyodott el a férfi –, de megtetszett ez a hely.
Boldogan felnevettek.

Csak miután elbúcsúztak, és eltűnt a csónak a folyó kanyarulatánál, jutott eszébe ismét Jenő. De Jenő nem volt sehol! Felment a kastélyba és látta, hogy a holmija sincs már ott. Minden valószínűség szerint, akkor ért vissza, amikor ők szeretkeztek, és azonnal távozott.
A lány nem áltatta magát azzal, hogy először azt hitte volna, Jenő tért vissza. Tudta! Az első érintéstől tudta, hogy nem ő az, csak nem engedte rögtön felszínre törni a felismerést. Azzal is tisztában volt, hogy ami történt, az szükségszerű volt. A nő győzedelmeskedett benne, és ha ez nem így történik, akkor boldogtalan lett volna. Az azért nagyon bántotta, hogy ilyen kíméletlenre sikeredett Jenővel a kapcsolatuk vége.
Hasonló történetek
15370
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
20922
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

mysterious ·
Igazán igényes történet. És izgató.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: