Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kávéházban

A férfi kilépett az emeletes ház ajtaján. Fekete, derékig érő vászonkabátot viselt, sötétbarna hajába belekapott a szél. Hátrasimította. Fejével visszafordult az épület felé, szemei felvándoroltak az épület ablakain, megállapodva a 17. emelet egy ablakán. Az ablak tárva nyitva volt, és a szél játszadozott a zöld függönnyel, föl-le dobálva azt. A férfi sóhajtott, majd hátat fordított az összes ablaknak. Órájára pillantott, s szép lassan elindult a belváros felé. Noha az utcát tapodták cipőtalpak, és autók haladtak végig rajta végeláthatatlan sorokban, a férfi mégis egyedül volt. Egyedül gondolataival. Arcán aggodalom jelei látszottak, járása, testtartása mégis határozottságot sugallt. A barna bőr aktatáska ritmusosan himbálózott a férfi mellett. Sokan akarták volna tudni, mit is rejteget magában. Vagy, inkább nem szerették volna tudni. A férfi egyik fajtával sem találkozott volna szívesen, kivéve egyel, akihez most is igyekszik.

A férfi felpillantott és az utca túloldalán meglátta útjának célját, azaz, egy hatalmas, üvegablakos felhőkarcolót, melyen a felkelő nap fénye játszott. Az épület homlokzatának tetején egy hatalmas tábla lógott, bőszen hirdetve a „Gold Mine Company” feliratot.
Átmehetett volna a zebrán, de nem tette. Inkább továbbment, s egy kb. 200 méterre lévő Café, üvegajtaját választotta. A bárban már csak néhányan üldögéltek, hiszen az ügyvédek vagy a kosztümös újságírónők már elfogyasztották reggeli kávéjukat, cappucinójukat. Az asztalok erdején át, vezetett egy ösvény a pult felé, ahol egy csinos, fiatal hölgy szolgálta ki itallal a vendégeket. Mosolyától minden gondja elszállt a férfinek, s kedve támadt inni egy forró csokit. Szép lassan oda is sétált, megnézve mindenkit. Az emberek egy pillantásnál többet nem pazaroltak Rá drága idejükből, csak beszélgettek, vagy éppen poharuk felé meredtek. A barna bőr aktatáska egy bárszéken foglalta el kényelmesen a helyét, arcával könnyedén a bejárat felé fordulva. A férfi egy mellette álló bárszéken foglalt helyet.
- Szia. Kérnék egy forró csokit. – kérte udvariasan a pultos-lányt.
- Hello. Máris hozom. – felelte a lány gyönyörű, fehér fogai fényét a férfinek ajándékozva.

A lány, szavait megcáfolva, legyökerezett lábakkal, gyönyörű mosollyal az arcán, a helyén maradt, s elveszett a férfi szemeinek tengerében. A férfit valósággal megbabonázták azok a szemek. A tisztaság, mely a lelke mélyén gyökerezett; a jóság, mely a törzsét, s a csillogás, mely a koronáját alkotta a tökéletesség fájának. A pult mögötti ajtóból köhintés hallatszott. Egy idősödő férfi állt ott, karba tett kézzel. A lány azonnal odakapta a fejét, arca elvörösödött, majd visszanézett a férfire.
- Hja, igen, a forró csoki, őőő, máris, igen. – s fülig vörös arccal, kapkodva nyúlt egy csészéért, majd a hűtőhöz lépett, kinyitotta, s hátrafordult a mosolygó férfihez. – Vízzel vagy tejjel kéri?
- Tejjel kérném. – felelt ismét udvariasan, mosollyal a szája sarkában a férfi.
A lány kivett egy doboz tejet a hűtőből, s teletöltötte vele a csészét, majd betette a mikrohullámsütőbe, melegedni. Mikor kész lett, kivette, a férfi elé tette, azután kivett a szekrényből egy bödönt, teli instant porral, s fogott egy kanalat, majd odasétált a férfi elé.
- Hogy szereti? – kérdezte kíváncsian.
- Szeretném megkóstolni úgy, ahogy maga szokta elkészíteni. – felelte bókolva a férfi.
A lány kacéran elmosolyodott és kimért 2 és fél kiskanálnyi port, majd visszatette a szekrénybe a bödönt, majd az ajtó felé nézett, ahol az a férfi állt. Senki nem volt ott. A lány visszament, és kíváncsian várta az eredményt. A férfi gondosan megkeverte, a kiskanalat lenyalta, s a csészealjra tette; majd fogta a csésze fülét és hangtalanul belekortyolt. A lány nagyra nyílt szemekkel figyelte a férfit, szemében ugyanaz a csillogás. A férfi egy ideig szopogatta a szájában, majd lenyelte. Fölnézett a lányra, pontosabban a szemébe, és mosolyogva szólt:
- Tökéletes. – szavai hatására a lány arcán gyermeki mosoly jelent meg, majd mikor a férfi megint elégedetten tette le a csészét, vékony hangon felkacagott, szemei, mint a gyémánt, úgy csillogtak.

A kávézóba betért egy vendég, s leült egy üres asztalhoz. A lány civódva pillantott a vendégre és vissza a férfire. A férfi kedvesen elmosolyodott, mondva, menjen nyugodtan, itt megvárom. A lány mosolyogva ment ki a vendéghez. Kék farmernadrágot, és rövidujjas piros pólót viselt, hangsúlyt adva domborulatainak. Sima, szőke haja ide-oda ugrált a vállán. Mire visszaért a pulthoz, a férfi már elfogyasztotta a forró csokiját, s épp a tollát tette el. Majd az órájára pillantott, és megjegyezte:
- Sajnos, most indulnom kell. – a lány lágyan oldalra döntötte a fejét, és enyhe szomorúsággal nézte a férfit. – Remélem, még találkozunk. – azzal leszállt a bárszékről, s felvette vászonkabátját. – A forró csoki tényleg remek volt. – a szemeik egymásra találtak, a lány szemében az őszinte szomorúság kezdett terjedni. A férfi elmosolyodott, majd a lányra kacsintott és a csészére nézett, ami mellett egy összehajtott papírdarab volt. A lány ránézett, majd a férfire, s elmosolyodott.

A barna bőr aktatáska a levegőbe libbent, majd az ajtó felé vette útját. A férfi az ajtóból visszanézett: a lányt látta, aki mosollyal az arcán, épp óvatosan a papírt bontogatta ki; aztán az ajtó felé fordult és kilépett rajta, még hallotta, ahogy a lány gyermekien felnevet...
Hasonló történetek
7188
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
4398
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
További hozzászólások »
firkasztunder ·
A fickó kiment a házból, és visszanézett a függönyeire. Aztán betért egy kávézóba, kakaót ivott, nyalogatta a kiskanalat és flörtölt a pincérnővel, aki viszont szőke. Később elköszönt, és továbbindult.
(Ez is egy verzió, de talán az ideális valahol a kettő között van...) :o)))

Tűzmadár ·
Nem volt ez rossz. Nekem tetszett.
firkasztunder ·
Nem, tényleg nem, szuggesztív volt nagyon, amit értékelek, csak egy kicsit...TÚL :o))
de nem rossz, csak nagyon kis (és így kicsit semmitmondó) jelenet van kiragadva nagyon részletesen, szerintem nincs meg az egyensúlya
Lolamacko ·
Értem amit mondasz.Szerintem is jó írás,de...hiányzik mögüle a történet-az előzmény a folytatás...mert ezek itt mind jelzésként benne vannak és -ha nem írod meg kedves ÍRÓ akkor kénytelenek leszünk mi megírni akiknek a fantáziáját azóta is mozgatja a hiányzó rész! De ha mi írnánk meg akkor az már nem az lenne és mi a TE történetedre vagyunk kíváncsiak!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: