Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kapu

Hallottam, ahogy csapódik mögöttem a kapu.  Megálltam és egy pillanatra önkénytelenül is behunytam a szemem, egyetlen pillanat alatt számtalan gondolat tódult a fejembe, majd mint aki minderről tudomást sem vesz ismét elindultam, egyik lábam raktam a másik után. A fejem zsongott, csak arra tudtam gondolni, hogy végig merem-e csinálni ezt az egészet. Otthon minden olyan egyszerűnek tűnt, de itt állva, a kertjükben már jóval bonyolultabbnak látszik. Az ajtó előtt állva a kezem szinte magától megindult felfelé, hogy kopogjon, de a levegőben hirtelen megállt. „Mit csinálok én itt? Kell nekem egy újabb csalódás?” Ezek és ehhez hasonló gondolatok kavarogtak a fejemben. Úgy döntöttem az lesz a legjobb, ha nem kockáztatok, így megfordultam és elindultam kifelé a kertből. Egyszer csak balról a nevemet hallottam, és hát odapillantva kit látok? Őt, személyesen, teljes életnagyságban. Azt a fiút, aki miatt idejöttem, azt, akibe már-már kezdtem beleszeretni és azt, aki elől hirtelen rohanni kezdtem. Futottam a kapu fele, alig vártam, hogy kiérjek és az egésznek vége legyen, de éppen amikor már résnyire nyitottam a kaput, amikor már éreztem a nyilvános utca nyújtotta biztonságot, elkapott. Hát persze, mindig is gyorsabb volt nálam. Becsapta a kaput és háttal nekinyomott. Közelebb lépett, szeme rátalált az enyémre, kezével lefogott, nehogy elmeneküljek előle.


- Mért jöttél? - kérdezte, de hangjában semmi sértő nem volt.
- Én csak… nem kellett volna idejönnöm, most elmegyek és elfelejtjük az egészet. Rendben?
- Nem! Nem azt kérdeztem, hogy mit kellett volna vagy nem kellett volna csinálnod, hanem hogy mért jöttél. - sziszegte és szorítása egyre erősebbé vált. Remegtem, de nem a félelemtől, legalábbis, attól nem féltem, hogy bántani fog. Tudtam, hogy fontos vagyok neki és azt is, hogy ezt az egészet játszadozásnak tekinti, ami megőrjíti. Azért remegtem, mert kívántam, iszonyatosan kívántam, de nem mertem elengedni magam, valami visszatartott és ez a valami rémített meg.
- Nézd ez az egész, olyan furcsa nekem. Nem is tudom, mit mondjak, fogalmam sincs, mért jöttem. - mondtam, de szavam el-elakadt. A bugyim csurom nedves volt, a szívem majd kiugrott a helyéről, bimbóim a melltartó alatt ágaskodtak. 
- Akkor ne mondj semmit. Mi lenne, ha most az egyszer elengednéd magad?– ezzel megcsókolt, most először. Eddig bármennyire is kívántam, sosem engedtem. Először lágyan közrefogta ajkaival a felső ajkam és csókot lehelt rá. Majd az alsóra is. Az agyam kikapcsolt, a szívem a fülemben dobogott és elnyomta a figyelmeztető hang mormogását, már nem érdekelt mi fog történni, csak a pillanat számított és az, hogy kíván engem. „Én kellek neki!”, tört rám a felismerés és vertem volna pofon magam, hogy nem hittem ebben korábban, hogy majdnem elszalasztottam ezt a fiút. Csókja egyre hevesebbé vált, csak úgy faltuk egymás száját, szinte fájt, ahogy nekipréselt a kapunak, de nem érdekelt, az sem érdekelt volna, ha a hátam csíkos marad a kapu léceitől, csak érezhessem még közelebb magamhoz. Kezei végigkalandoztak a testemen, szoknyámat egyre fennebb és fennebb hajtotta, combjaimat simogatta. Én kezemmel hol a ok hajába túrtam, hol a pólója alá nyúlva körmeimmel a hátán kalandoztam.


Levegő után kapkodva hirtelen elszakadt tőlem, nem értettem, hogy képes rá, hogy tudja elviselni a távolságot, amikor számomra még a közel sem elég közeli. Előttem állva, elvviselhetetlen távolságban, szemeivel végigszántotta testem. Tekintetétől szinte olvadt a ruha, felforrt a vér, megszűnt a világ.
Látva szenvedésem, megkegyelmezett. Közelebb lépve, szemével fogva tartva tekintetem hozzám simult. Már a ruhán keresztül is jól érződött a nadrágjában rejtőző férfiassága. Megfogta a kezem és maga után húzott. A kaputól jobbra a piskótával kirakott út mellett frissen nyírt gyep húzódott. Oda vezetve száját újra számra tapasztotta, majd eldöntött a füvön és fölém tornyosulva levette a pólóját. Elém tárultak szinte Michelangelo módjára kidolgozott izmai, amiket vétek lett volna érintetlenül hagyni. Lesegítette rólam is a ruhát, így már csak egy fekete melltartó és egy hasonló színű tanga takarta testemet. Már alig vártam, hogy a kezemben tarthassam férfiasságát, így, ettől a vágytól vezérelve nyúltam az öle irányába. Övvel, gombbal, sliccel, majd még az alsónadrággal is könnyedén elboldogultam, de amikor már a kezemben tartottam kicsinek cseppet sem mondható büszkeségét megszeppentem. Annyira kívántam, olyan jó volt a kezemben tartani és mégis, mégis lefagytam. Zavaromban felpillantottam az arcára, kéjjel és vággyal vegyes mosoly húzódott ajkain. Gyengéden lenyúlt s rászorította kezemet, lassan, majd egyre gyorsabban mozgatni kezdte, mikor már úgy érezte egyedül is elboldogulok szabadjára engedett és én fojtattam. Leírhatatlan az az érzés, amikor a kezemben fogtam a lüktető péniszt és az a tudat, hogy ezt mind-mind én váltottam ki. Úgy érezvén nem bírja tovább kivette kezemből, lemászott rólam, majd mellém feküdt. Lesegítette rólam a melltartót, azt követően a tangát is. Simogatni kezdte a mellem majd egyre lennebb siklott, a puncimat és környékét átugorva a belső combomra ugrott. Már a puszta érintésétől is a kéj első hullámai ráztak meg, de amikor fennebb haladva szinte egy „csak megnézem mennyire vagy nedves” mozdulattal a puncimhoz ért, azon belül is a csiklómhoz, majdhogynem elaléltam. Nem értettem, hogy tud ilyent kiváltani belőlem, de ez akkor és ott nem is tűnt fontosnak.


Érezvén, hogy ennél nedvesebb már szinte nem is lehetnék, úgy döntött ennél több előjáték nem is szükséges. Ismét felém kerekedett és péniszét odaigazította a puncim bejáratához. Körözni kezdett úgy, hogy makkjával ingerelje csiklómat, ezzel nem kis élvezetet okozott mindkettőnknek, majd mikor már-már a csúcsra értem belém hatolt.  Mozogni kezdett, közben folyamatosan fogva tartotta a tekintetemet. Az időérzékem elveszett, azt sem tudtam hol vagyok. Az egyetlen dolog amit tudtam magamról, az az volt, hogy Vele vagyok. Ő volt a lényeg.


Lökései erőteljesebbek lettek, pupillája kitágult, izzadságcseppek gyöngyöztek homlokán, majd egyszer csak egy nagy nyögés kíséretében tövig belém vágta a farkát, nem engedett el, csípőmet szorosan magára szorította. Annál fantasztikusabb érzést el sem tudok képzelni, mint amikor teljesen kitölt annak a fiúnak a farka, akibe éppen szerelmes vagy, mert az voltam. Most már biztosra vehettem.
Rám borult, majd megcsókolt. Csókja most nem volt heves, inkább lágy és boldog. És én is boldog voltam, mert életemben először odaadtam magam valakinek testestől, lelkestől és cseppet sem bántam meg. Legszívesebben beleordítottam volna a nagyvilágba, hogy „Szeretem!”, de nem tettem, hisz a kertben voltunk és féltem, hogy valaki bekukkant a kapun. Azon a kapun, amelyen besétáltam életem addigi legfantasztikusabb élményébe, azon a kapun, amelyen keresztül menekülni próbáltam az érzelmeim elől, és azon a kapun, amelynek háttal nekisimulva kaptam életem első szerelmétől az első csókot.

Hozzászólások
Papa42 ·
A tegnapi "Megbánás" után, most kihasználunk benneteket ???

hörcsög00 ·
Kis túlzással a történet nem is történet, csak egy szexjelenet. Az viszont egész jól van megírva. Kis előzmény azonban, a szereplők bemutatása, a történet kifejtése és lezárása hiányzik nekem. Most nem szavazok.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: