Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Hippi-ház vége 2.

2.


És valóban, a lépcső tetején az énekes állt, egy szőke, világos bőrű babával. Varkocsnak komolyan a baba szó jutott róla először eszébe, mert a csaj kitömött bábunak nézett ki. Alacsony volt, széles, önmagához képest mégis arányos, és a bőre mindenhol feszült. Testrészei - a fejét leszámítva – eltúlzottnak tetszettek, mintha önmaga karikatúrája lenne. De egyáltalán nem volt nevetséges, sőt a buja nőiesség úgy sütött róla, hogy Ron lélegzete is elakadt.
- Hol rejtegetted eddig ezt a kincset? – kérdezte, és a Lorna probléma azonnal elszállt a fejéből.
- Csak most lett tökéletes, eddig elrontotta valami – mondta titokzatosan Kán. – Ő Bea! A Csupaszság Istennője! Nézzétek! – mutatott a baba ölére, és amíg lejöttek a lépcsőn, egyre jobban láthatóvá vált a duci lány húsos, baba simaságú szeméremdombja.
- Te is Kánnal voltál! – súgta Maja megdöbbenve Edinának, aki jelentőségteljesen elmosolyodott, és büszkén kidüllesztette csupasz punciját.Kán erőteljes csókot nyomott tömör testű Bea vállára, miközben Maja megbabonázva nézte az énekes szikár alakját, akinek a szemei állandóan sugároztak valami átható tüzet.
- Látod, milyen férfias? – kérdezte halkan Edina a barátnőjét.
- Inkább szőrös! Mint egy gorilla – kuncogott Maja, és tényleg, a kontraszt most látszott igazán, ahogy Kán a gömbölyded lány csupaszsága mellett állt.
Az énekes különös pillantással emelte fel egyik kezét, amelyben ott tartotta zsákmányát, egy nagy tenyérnyi fanszőrzetet. Aztán szertartásos kézmozdulatokkal, tántorogva átlépdelt a nappalin, és szerzeményét egy hatalmas üvegbe helyezte, ami akkora volt, mint egy hordó.
Maja csak most figyelt fel a sarokban álló hatalmas tárgyra. Majdnem színültig tele volt valami sötéttel.
- Az punciszőr ott benne? – kérdezte elborzadva Edinát, aki vihorászva bólogatott. – Az enyém is oda került! – bökte ki büszkén, míg Kán magasra emelte kezeit, és mély hangján megszólalt:
- Mára két testvérünk tért meg – mutatott büszkén az üvegre. – Oltárunk ledöntött újabb két bástyát a teljes szabadságot akadályozó Sötét Szőrhatalom várából.
- Nekem szőke itt lent is, nem tartozom a Sötét Szőrhatalomhoz – vihogott Szelli, de Kán súlyos tekintettel végigmérte.
- Csak nem hiszed, te balga, hogy ettől visszarettenünk? Bátran fel kell venni a versenyt mindenféle női szeméremszőrzettel, mert tudjátok meg leányaim, hogy amíg nem tisztultok meg így – mutatott Bea csupasz puncijára – addig hiába veszitek le a ruhadarabjaitokat, a teljes testi szabadság csak hiú ábránd marad számotokra. Meg kell mutatnotok legrejtettebb barlangotok bejáratát egészen!
Sokan nevettek, de Fruzsi a vörös hajú, fehérbőrű lány határozottan kijelentette:
- Én büszkén viselem bozontomat. Semmi bajom vele, különben is felesleges levágni, visszanő hamar.
- Talán még nem tapasztaltad, mennyivel érzékenyebb, ha csupasz – szólt közbe Edina, és a Varkocs mellé letelepedő Bea is bólogatott.
- Hosszú még a hétvége, Fruzsi! Megváltó legyél inkább, ne Antikrisztus! – harsant fel Kán hangja. - Szabadon dönthetsz: rabságban maradsz, vagy kitárod kelyhedet a Napnak. De ne feledd, a Szőr Oltára éhesen várja áldozatodat, és ha nem kapja meg, amit akar, haragvó lángja az égig csap majd!
Mindenki a hatalmas üvegre nézett, de nem látszott túl félelmetesnek, ezért általános derültség követte a kijelentést, Majában azonban aggasztó szorongás kúszott felfelé, és meg sem ált ártatlan szívéig.
- Éljen Szőr Kán! A szabadság borotvalovagja - rikkantott Dugó, és visszatelepedett Szelli telt mellei közelébe.
Maja megint Edina fülébe sugdosott.
- Te, normális ez a pali?
- Ugyan csak bohóckodik! Nehogy komolyan vedd! – legyintett a kistermetű, formás lány, amikor az énekes Majára pillantva felüvöltött:
- Ki ez a szentségtörő?
- Vedd le gyorsan az inget! – súgta a vékony lánynak Ron, majd Kánhoz fordult: - Fiatal még, és tudatlan. Csak a tájékozatlanság a bűne.
Az énekes vészjósló tekintettel meredt Majára.
- Gyermekem! Látom, milyen hamvas vagy, de pont ezért óvlak. Becsüld meg, hogy itt lehetsz, mert ha még egyszer magadra aggatsz bármilyen bűnös ruhadarabot, azonnal el kell hagynod a Szent Csupaszság házát.
Maja hálás pillantást váltott a szőke gitárossal, de ezután riadtan szemlélte az énekes imbolygó alakját.
Kán kiszámíthatatlanságáról elég sok pletyka terjengett a környéken. Az már a védjegye lett, hogy az ital miatt állandóan tántorogva járt, de váratlan kirohanásait, hangulatváltozásait nem lehetett megszokni, és mióta a Hippi-házba költöztek, a helyzet rosszabbodott, ezért társai időzített bombának nevezték titokban.
- Adjatok már inni valamit, így nem tudok gondolkozni – hördült fel az énekes, és leült Anni mellé.
- Megjött a kaja! – kocogtatott be az ajtón váratlanul a kapuőr, ledobott a teraszra egy fémládát, és a másnapos társaság lomhán nekilátott az evés előkészületeinek.
Maja csak csipegetett, de Edina szinte zabált mellette. Ron közéjük ülve csámcsogott, és két falás között hol Maja hegyes kis cicijeire fújt egy kis tejszínhabot, hol Edina telt almáit kenegette vajjal. Ezután mindent lenyalt róluk. A lányok élvezték a dolgot, hangosan sikongattak, ha valami hideg ért hozzájuk, és a társaság többi tagja is kedvet kapott a játékhoz.
- Várjatok! – mennydörgött Kán. Hangja nyomán újra suttogó fuvallat szállt át a nappalin. – Ha játszani akartok, játsszunk, de legyenek szabályok. Furcsán néztek rá, miért pont ő - a legféktelenebb - beszél szabályokról, de az énekes hamar megvilágította, mire gondol.
- Van ott az asztalfiókban valahol egy dobókocka! – szólt oda Edinának. – Vedd elő, és hozzatok olívaolajat, pezsgőt, meg tejszínhabot még! Azzal fogjuk locsolgatni és kenegetni egymást, rendben? – kérdezte, mire a többség felvillanyozódott, egyedül Varkocs és a babatestű Bea nem figyeltek oda, halkan sugdolóztak egymással. - A dobókockával dobunk, az dönti el, hogy milyen testrészünkkel érhetünk hozzá a másikhoz. Lesz kéz, mell, fenék, száj, stb…  - tette hozzá Kán.
Kisebb vita alakult ki, hogy a dobókocka melyik száma milyen testrészt jelentsen, ezalatt Varkocs és Bea felálltak.
- Mi inkább körülnézünk kint, hátha megtaláljuk Lornát – közölte unottan a basszusgitáros, de a szeme pajkosan csillogott. A babasimaságú lány lágyan lépkedett apró lábain mögötte, mint egy utánfutó, és jobb kezével a férfi duzzadozó péniszébe kapaszkodott.
- Ne ködösíts, cimbora! Húzz a picsába, kérlek szépen! – szólt utánuk nevetve Dugó, mire a távozó Varkocs visszafordult:
- Elnézést faszfej! Éppen ez a célom!
A két férfi között nagy volt a barátság. Tökélyre fejlesztették az udvarias káromkodás művészetét, és ha jó kedvük volt, így beszéltek egymással.


 


Varkocs vére hevesen forrt. Mióta meglátta Beát, nem tudta levenni róla a szemét. Ráadásul, ébredése óta az volt az érzése, hogy Szelli nagyon felizgatta, de a kielégülés elmaradt. Talán álmodta? Az élvhajhász lánynál soha sem lehetett tudni, min töri a fejét. Nem először van itt a Hippi-házban, de emlékezett rá, hogy a legelső alkalommal sem szégyenlősködött. Bea megjelenése azonban lesokkolta a férfit, minden vágya az volt, hogy ajkai a húsába mélyedjenek, és elmerüljön ölének puhaságában. Igaz, Kán eddig kisajátította magának, de mindenki tudta, hogy az énekes elvből nem fekszik le kétszer ugyanazzal a csajjal. Eljött tehát az ő ideje!
- Szóval szerinted baba vagyok! – kérdezte tőle Bea a medencénél.
- Nem! A baba élettelen, de te olyan érzékien és kirobbanóan élő vagy, hogy a holtakat is feltámasztanád.
- Úgy látom benned is feltámasztottam valami szunnyadó erőt – búgta a lány, Varkocs ágaskodó vesszejére lehelve egy csókot. A férfi azonban már majdnem szétrobbant, ő akarta a női testet birtokba venni.
A forró csókok közben kezei belemerültek Bea melleinek puhaságába, amelyek valahogy mégis feszesek voltak. De ilyennek érezte a lány egész testét. Ujjai a szenvedélytől izzó bőrbe vájtak, tömör fenékbe markoltak, fogai pedig érzékien domborodó hason szántottak.
- Fordulj meg, te tömör gyönyör! – lihegte.


 


Bea lélegzete is felgyorsult, megadóan várta a férfi rohamát, szemét becsukta, hogy jobban átérezhesse a követelő ujjakat. A medence mellett feküdtek, a Nap sugarai bizsergették bőrüket, vérük hevesen zakatolt dobhártyájuk mögött, és Varkocs rácsapott az alatta elterülő masszív fenékre.
- Aaah! – sikoltott a lány, de a basszert nem érdekelte a lány reakciója, megbűvölten figyelte a fenék és a combok remegését. Fölé térdelt, és merev farkával is megcsapkodta a rengő félholdakat. Aztán kezével markolta, fogaival harapta a kemény húst, szinte extázisba esett tőlük. Szívta és még jobban szívta a szájával, hogy minél többet érezhessen belőlük, mire Bea tompora bűvös táncba kezdett előtte. Piciket mozgott. Ritmusosan majd gyorsulva rázkódott, hevesen ringott, és eleven életre kelt.
- Gyere, told belém! Hadd őröljem, hadd szívjam ölembe keménységedet! Gyere már! – nyögte a lány, és Varkocs beverte a csupasz szeméremajkak közé vágytól égig meredő hímtagját.
Ezalatt a nappaliban el voltak foglalva az erotikus játék előkészületeivel.
- Én leszek az első – kiáltott izgatottan Szelli.
- Rendben, feküdj a hátadra, és válassz egy partnert – mondta lelkesen Zoé, aki a játékmester szerepét vette magára.
A szőke lány kipirulva harapott rá alsó ajkára, majd Dugóra nézett.
- Te leszel! – mosolygott szélesen, és tapsolva felugrott.
Telt mellei fel-le himbálóztak, de rengésüket megfogta, mintha attól félne, hogy leesnek. De Majának olyan érzése támadt, hogy inkább az izgalomtól nem bírt ellenállni, meg akarta simítani megkeményedett bimbóit.
Ez a csaj még egy paprikától is felizgulna – gondolta Dugó, és kimondottan örült annak, hogy a lány őt választotta. Lelkesedése azonban hamar lelohadt, amikor kettest dobott a kockával.
- Lábbal kell bekenned! – nevetett Fruzsi.
Nem volt mit tenni, a játék az játék. Szelli lefeküdt, aztán Zoé locsolt olívaolajat a szőke lány hasára és melleire.
- Akkor mit is kell? – húzta el a száját érdektelen arckifejezéssel Dugó. Sokkal jobban örült volna, ha kézzel vagy szájjal kell tapogatnia.
- Egyenletesen kend el… de mindenhova jusson ám!


 


A dobos fölé állt Szellinek, bizonytalanul kezdte a talpával a kenegetést, de hamar elvesztette az egyensúlyát, majdnem elesett a csúszós olaj miatt. Szitkozódott egy sort, aztán gondolt egyet, széthúzta a lány lábait, leült közéjük, és onnan dolgozott mindkét lábfejével. Szelli először jobban élvezte, mint ő, de amikor Dugó látta a lány elragadtatott arcát, hallotta mély sóhajait, vesszője felemelkedett a szőke punci bejáratáig, és Szelli - kihasználva az alkalmat – úgy ficánkolt, hogy lucskos rése minél jobban ki legyen tömve.
- Állj! Nem ez a feladat! – zárta le az első menetet Zoé, amikor látta, hogy a kenegetés ürügyén egymáshoz dugdossák nemi szerveiket.
- Nem lehet másik játékmestert választani? – vakarta a fejét Dugó, miközben Szelli kábultan állt fel. A játékmester azonban maradt, mert a többség lehurrogta a dobos indítványát. Csalásnak minősítették a suttyomban dugdosást.
- Ha hatost dobsz, majd akkor dörzsölődhetsz a farkaddal! – teremtette le Zoé az elégedetlenkedőt, és most Dugónak kellett választania.
Végignézett a társaságon.
Kán egy széles fotelban ült, mint valami uralkodó, de mellette ott szorongott Anni és Fruzsi is. Mindkettőjük keze a férfi lába között keresgélt. A fekete lány egyik irdatlan melle az énekes szakállas arca előtt fehérlett, és Kán a bimbóját szopogatta ráérősen, mintha valami üdítőt kortyolgatna. Anni csukott szemmel hajtotta fejét a férfi bozontos hajára, míg Fruzsi Kán másik kezét irányítgatta saját testén, mint egy idegenvezető. Zoé Dugó felett állt, és érdeklődve nézegette az énekes hatalmasra duzzadt szerszámát a két női kéz kényeztetésében. Szembe velük Ron feküdt egy ágyon, és a mellette hasaló Edina fenekét gyúrogatta elmélyülten, párnának pedig Maja összezárt combjait használta. A földről felálló Szelli éppen akkor helyezkedett el mellettük törökülésben, közben jobb keze egészen véletlenül szemérméhez szorult, de Dugó kifigyelte, hogy a szőke szőr vágatában egy ujj már mélyen elmerült.
- De punciszag van! – élénkült fel Ron, mire Maja és a melléjük telepedő Szelli ártatlan pillantást váltottak egymással.
- Fruzsit választom – bökte ki végre Dugó, aki még mindig a szőnyegen ült, egyedül a farka állt égnek.


 


Nem azért választotta a fehér bőrű lányt, mintha lelkiismeret furdalása lett volna a tegnapi banán ügy miatt, hanem mert elbűvölte Fruzsi természetessége. A lány nem volt egy szépség, de azt se lehetett rá mondani, hogy csúnya. Persze Dugó már régen túl volt azon, hogy így ítéljen meg egy lányt. Volt már dolga rém csúnya némberekkel, akik a rettentő szenvedélyesen szopták ki belőle a velőt, ugyanakkor filmsztár szépségű fapinával is találkozott, akiben annyi volt az erotika, mint lakatlan szigeten a tömegverekedés.


Fruzsi mozdulatai ősi ösztönösségről árulkodtak, és meg is volt mindene, amit fogni lehetett. Fehér bőrű combjai, mellei lágyan változtatták alakjukat, ahogy Kán mellett fészkelődött, és az igazsághoz hozzátartozott az is, hogy Dugó már az éjjel próbálkozott vele. A vörös pipi azonban Varkoccsal gabalyodott össze, aztán meg hamar kiütötte magát. Ezért Dugó félrészegen felhelyezte az ájult lánynak a banánt. Persze poénból. De hamar el is feledkezett róla, amikor Lorna bekéredzkedett a Hippi-házba.
Közben a vörös hajú lány négyest dobott.
- Fenék! – ujjongott nevetve, és végre Dugó arca is felderült.
Zoé telt ajkain kaján mosollyal fújt akkora adag tejszínhabot a dobos felmeredő farkára, hogy az el is tűnt benne, aztán a kérdő tekintetekre széttárta karjait,
- Ennyi! Ezt kell szétkenni az egész felsőtestén – hadarta, és Fruzsinak nem kellett kétszer mondani, hamar rá is ült a tejszínes húsdarabra.
Ron közben abbahagyta Edina ruganyos fenekének masszírozását, és azon mesterkedett, hogy szétnyissa Maja combjait. A vékony lány szégyenlősen szorította ölét, de a gitáros rávetette lefegyverző mosolyát.
- Tegnap ezen már túljutottunk, te kis édes!
Edina is közelebb húzódott.
- Én is láttam! Akkorát sikoltottál, mikor Ron kinyalt, hogy azt hittem, összedől ez a régi ház.
- És aztán? – kérdezte remegve Maja.
- Elaludtál kedvesem, Ron pedig rád adta az ingét, hogy ne fázz meg.
Maja megkönnyebbülten lehunyta a szemét. Hát mégsem történt meg!
A gitáros pajkosan nevetett, miközben Edina arcát cirógatva.
- Nekem meg nem maradt más, mint a barátnőd, és Zoé puncija.
- Ó te szegény! Rettentően sajnállak – vágott szánakozó képet Maja, és lábai szorítása fellazult.


 


Fruzsi eközben teljes erőbedobással dolgozott feladata végrehajtásán. Puha fenekével körkörösen mozgott, Dugó a partnere combjait markolva segédkezett, és a tejszínhab ragacsos masszává olvadt a testén. Mozgása azonban nemsokára az előre-hátra lökésekre korlátozódott kizárólag, és a feneke helyett, sikamlóssá vált hasadékát szorította Dugó megmerevedett falloszához. Később a lökések egyre apróbbak lettek, a lány sóhajai egyre mélyebbek, és mikor Zoé észrevette, hogy Fruzsi kizárólag a csiklóját dörzsöli a férfihoz, megint leállította a játékot.
- Micsoda kegyetlen játékvezető – mondta most már ingerültebben Dugó, miközben Fruzsi remegő lábakkal lekászálódott róla. – Ezt még le fogod dolgozni Zoé! – vetette oda férfi, amikor ő is felállt, de a bronzbarna istennő nem jött zavarba.
- Ebben reménykedek én is! – kacagott egy csilingelőset, mire a dobos megenyhült.
Szelli ezalatt megunta a puncija ujjazását, és a felsőtestére tapadt olajat simogatta átszellemülten a mellein. Szemben vele, a Kánnal egyedül maradt Anni teljesen keményre szopta az énekes farkát.
A fekete csaj feje ütemesen mozgott fel-le, és Maja elszörnyedve figyelte, hogy a két marokra fogott szerszámból mindig kinn maradt annyi, hogy az irdatlanmellű lány száját is kitöltötte, mikor rábukott.
- Te ezzel voltál? – kérdezte halkan Edinától, aki bólogatva kuncogott.
- A világért sem hagynám ki, ha még egyszer a közelébe kerülnék.
Maja puncijából egyre erősebb illat áradt, és Ron nagy örömére végre szétrakta combjait.
Fruzsi megszédült. Bágyadtan kiment a mosdóba, Dugó pedig kibontott egy sört, majd Zoé ruganyos melleit mustrálva azon morfondírozott, hogy dolgoztathatná le vele minél hamarabb a megbeszélt tartozását.
A déli Nap erősen tűzött, és a teraszon egyre hangosabb lett a lihegés. Varkocsról csorgott az izzadtság.
- Gyere! – lehelte a duci lány fülébe. – Hűtsük le magunkat.
Kihúzta Bea forró kelyhéből hímtagját, és a lányt magával húzta a vízbe. A medence peremén széles lépcsők húzódtak, ott fektette a hátára Beát, így csak altestükkel merültek a vízbe.
- Még soha nem keféltem vízben! – csuklott el a hangja a lánynak az izgalomtól.
- Én sem – füllentett Varkocs, amit Bea csengő kacajjal jutalmazott, de a nevetése hamar elfulladt, mert a férfi vadul habzsolni kezdte ajkait, miközben a víz alatt szilárdan támadt fegyverével. Testük jólesően lehűlt a medencében, de vérük jobban forrt, mint eddig bármikor. A lány körmei Varkocs hátába mélyedtek, olyan erősen szorította magához, közben a víz hevesen tocsogott, ahogy egymásnak lökték ágyékukat. A férfi erősen, durván dugott, Bea pedig megemelte medencéjét, hogy minél jobban beléhatolhassanak. Nyöszörgött. Ölével néha hirtelen mozdulatot tett jobbra-balra, aztán le és fel. Felajzottsága az egekbe szökött. Féktelen erővel vágyta a kemény bánásmódot, csiklója duzzadtan és éhesen szomjazta az újabb és újabb becsapódásokat. Teljesen elvesztették a fejüket, már nem figyeltek a külvilágra, csupán ősi ritmusra járó izmaik léteztek, és Bea puhán ruganyos testének minden porcikája ringott a mámor ütemére.


 


Varkocs nem bírta tovább. Egy darabig megbabonázva figyelte a nő hullámzó mellét, hasát, és fátyolos szemeit, mikor váratlanul, nagyon mélyről rászabadult a kéj.
A delelőn alig túljutott Nap megtette a hatását, mert a nagy üvegfelületekkel rendelkező nappali is felmelegedett, de a fülledtség az izzadt párát gőzölgő testekből is áradt jócskán, mert a játékszabályok eléggé fallazulóban voltak, és a nézők sem maradtak elfoglaltság nélkül. A padló síkos volt a pezsgőtől és az olajtól, a régi szőnyeg egy részét is tejszínhabpettyek tarkították, amikor a sor Ronra került. Ő Maját választotta partneréül.
A lánynak a szájával kellett lenyalogatnia a tejszínhabot a férfi testéről. Zoé persze elég sokat fújt rá, hogy minél több dolga legyen. Természetesen jutott Ron péniszére is, de még szájára is került a fehér habból.
A vékony lány ezzel kezdte, és a gitáros segített. Hangosan cuppogva nyalogatták mindketten a tejszínt, hogy minél hamarabb összeérjenek ajkaik, aztán hab híján egymással játszottak nyelveik. Zoé ekkor még szigorúan rájuk szólt, hogy koncentráljanak a tejszínre, de Dugó váratlanul mögé lépett, megfogta a derekát, és az ölébe ültette egy üres fotelben.
Kissé arrébb, Anni nem nézte a műsort, figyelmét teljesen lekötötte Kán farka. Már nem szopott. Tompa tekintettel ült az énekes combjain, háttal neki, markában a méretes fallosszal, aminek a tövét a csiklójához dörzsölte. Aztán lenézett, vágatához illesztette a szerszámot, és kezével a hasához szorította. Fülledt sóhaj hagyta el ajkait, amikor látta, hogy a makk hegye a köldökén jóval felül ér.


Szellinek az jutott eszébe, hogy teljesen úgy néz ki, mintha Anni lábai közül nőne ki a hatalmas fasz, a töve annyira beleolvadt a fekete lány sűrű fanszőrzetébe. Mintha egy testben keveredett volna össze egy igazi férfi és egy igazi nő. Szájtátva bámulta a keskeny csípő előtt meredező jókora hímtagot, felette az irdatlanul nőies mellekkel, de Anni hamarosan megfordult, és a látvány elvesztette varázsát. Mikor Ron és Maja játékba került, Szelli és Edina egyedül maradtak a széles ágyon. Mindkettőjük keze észrevétlenül simogatta a saját szemérmét, de a nagy hely ellenére önkéntelenül közeledtek egymáshoz. Egyszer csak a válluk összeért, és megérezték testük forróságát. Úgy tettek, mintha észre sem vennék az érintkezést, de néha lopva a másikra néztek.
Edinát hihetetlenül felizgatta csupasz puncijának élménye, de rálátott a társaság többi tagjára is, ezért hüvelye olyannyira tocsogóssá vált, hogy már nem érdekelte az sem, ha bámulják. Nedveit kikente a szeméremdombjára, és egész ölét markolva simogatta a csiklóját.
- Most törleszthetsz egy kicsit – súgta Dugó az ölében ülő Zoénak.
A lány elmosolyodott. Nem volt ellenére a mokány fickó közeledése, punciját szorosan a doboshoz dörzsölte. Milyen jó is a meztelenség! – ötlött fel benne a szabadság érzése, mikor Dugó a tarkóját kezdte harapdálni, és megint a fülébe susogott:
- Utánozd Annit!
Több se kellett Zoénak, őt is rettentően izgatta az irdatlanmellű lány és Kán kettősének látványa, ujjaival átfogta Dugó farkát, de akkor megérezte, hogy az ragacsos a tejszínhabtól.
- Fúj! – finnyáskodott. – Így nem rakom a hüvelyemhez – súgta vissza. Néma csend, azt hitte, ezzel leszerelte a dobost. Persze ő is bánta a dolgot, bosszúsan akart visszatérni játékmesteri feladataihoz, Dugó azonban megfogta a csípőjét, amikor fel akart állni.
- Akkor tegyük a popsidba – súgta reszkető hangon.
- Micsoda? – háborodott fel Zoé. Meg is rémült a gondolatra: - Azt a vastag farkadat még a puncim is nehezen nyeli el!
Megint csend a háta mögött, de nem tudott felállni, mert Dugó nyelve a tarkóján siklott, a férfi kezei pedig a melleit simogatták.
- Na, csak a hegyét! Hadd rakjam be! – kérlelte az újabb suttogás.
Zoé szíve megdobbant. Ott motoszkált benne a kisördög, hogy ezt még nem próbálta, aztán el is hessegette a gondolatot, de a kisördög állandóan visszatért.
Látta már a férfi piramisszerű falloszát többször is, valóban hegyesnek tűnt, de ez roppant csalóka is lehetett. Na, hát erről könnyen meggyőződhet – gondolta. A háta mögé nyúlt, ujjai ráfonódtak Dugó makkjára, ám ezt a férfi beleegyezésnek vette, megemelte a lány csípőjét, és farkának hegye már Zoé hátsó bejáratához is feszült.


 


A lánynak elakadt a lélegzete. Különös, csiklandozó vagy inkább bizsergető érzés fogta el. Tompa nyomást érzékelt, összeszorította popsiizmait, és a bizsergés felerősödött a testében. Megnyalta a szája szélét, picit mozgatni kezdte csípőjét. Ekkor Dugó felbátorodva beljebb nyomakodott, ráadásul a tejszínhab elég jól kente a bejáratot, és a makk rendesen belemerült a záróizmok szorításába.
- Fáj! – szisszent fel Zoé, és feljebb emelkedett.
- Lazulj el, drága! Csak lassan ereszkedj rá, amennyire jól esik – súgta Dugó hátulról, és ujjait Zoé csiklójára illesztette.
A lány majdnem felsikoltott. Izgatottan lentebb ereszkedett, a makk újra popsilyukának feszült, és a bizsergés állandósult benne. Közben a dobos érzékien, lassan körözött Zoé csiklóján, néha az ujjait is járatta a lucskos hüvelyben, és szinte észrevétlenül mélyedtek egymásba. Ekkor a bronzbarna lány csípője körkörösen mozogni kezdett, kezeivel formás cickóit simogatta, csiklójából pedig pillanatonként indultak felfelé az igenlő impulzusok, és hamarosan azt vette észre, hogy nincs más vágya, minthogy a farok minél mélyebbre merüljön benne, és minél inkább szétfeszítse fenékizmait.


Néha fájdalom nyilallt belé, de ezt gyorsan feledtette Dugó keze, amely puncijában nyúlkált, csiklóját dögönyözte. Aztán mikor a fájdalom elillant, helyette olyan rettenetesen jóleső befogadás-érzés ömlött rá, hogy Zoé csak dörzsölte és dörzsölte merev mellbimbóit, a kéjért harcolva. Szemeit becsukta közben, és nem merte megnézni vagy kitapogatni, milyen mélyre merült popsijába a férfi hímtagja. Csak ült rajta, mint tyúkanyó a tojásain, és csípője apró mozgásai mennyei magasságokba röpítették.
Maja nem látott semmit, csak Ron világos szőrökkel borított mellkasát. Szorosan tapadt hozzá, a hasán érezte a férfi kemény rúdját. Jobbra-balra csúszkált egész testével, amíg nyelve és ajkai szorgosan dolgoztak a gitáros izmos felsőtestén, majd lejjebb csúszott, és szembetalálta magát Ron farkával. Nem gondolkozott, érzékei irányították. Különben is feladata volt: le kellett nyalnia az összes tejszínhabot, és az ágaskodó szerszámon akadt belőle jócskán.
Bekapta a makkot. Hideg és édes íz ömlött szét a szájában, a férfi felnyögött. Maja bentebb tolta a fogai között, miközben hangosan dübörgött benne a gondolat, hogy álmai férfijának faszát tartja feltüzelt ajkai között.
Igen, egy fasz! Aztán meg is rémült gondolatain, hiszen eddig még soha nem használta ezt a szót. Ő maga is meglepődött, hogy nem a farok, a hímvessző vagy a dákó elnevezés jutott eszébe. A vulgáris kifejezés felizgatta, és az „álmaim férfija” mondás egyre inkább a háttérbe szorult. Amennyire csak tudott szopni kezdett, közben puncija sóvárogva tüzelt.
Felnézett. A „szigorú játékmester” egyáltalán nem figyelt rá. Csukott szemekkel ugrált Dugó ölében. A játéknak még nincs vége - gondolt Maja egy merészet. Megfordult, így 69-es helyzetbe kerültek Ronnal, és újra a szájába vette az édes szerszámot. Mélyen a torkához nyomta, nyelve körbetáncolt rajta. Ronnak sem kellett több, az ő nyelve is mozgásba lendült, éhesen kutatva kereste meg Maja rózsaszín rését, ajkaival lágyan rácuppant.
A minden porcikáját bizsergető síkos dörgölőzés annyija felajzotta a lány testét, mint egy kifeszített íjat. Lihegve ki kellett vennie a szájából a merev farkat, miközben Ron úgy szívta a csiklóját, mint egy polip. A férfi nyelve mélyen ostromolta öle érzékeny bejáratát, és Majának nem kellett sok, sikoltva elélvezett.
Az ágyon Szelli és Edina már keresték egymás tekintetét, forró pillantásokat váltottak, és kíváncsian mustrálgatták vonagló idomaikat. Ujjaik közben saját testükön kutattak.
Anni még mindig Kán farkának tövével dörzsölte tüzelő rését, ujjai fel-le szaladgáltak a jókora rúdon, majd újra a hasához mérte a szerszámot. Ahogy lenézett, látta, hogy irdatlan mellei között eltűnik a makk. Kán révetegen meredt a lányra, meg sem szólalt eddig, de láthatóan élvezte partnere kemény munkáját.
Zoé felsikoltott. Úgy érezte, felrobbant benne valami. Mindent elsöprő hullámok indultak ki gerincéből, amelyek felforrósították popsilyukát és csiklóját. Vadul zihálva vonaglott Dugó ölében, akinek hirtelen hörgés tört fel a torkából, ujjai belemarkoltak a lány ölébe, és Zoé majdnem összecsuklott a gyönyörtől. Egy darabig reszketett, aztán le akart kászálódni a tejszínhabos farokról, de izmai önkéntelenül megrándultak, nem tudta irányítani mozgásukat. Dugó szorította magához, míg elcsendesedve a fotel háttámlájára dőltek, és Maja látta, hogy a lány combjai közül fehér folyadék csorog a padlóra. Nem tejszínhab volt.
- Úgy gondolom, sikerült törlesztened az adósságodból – mosolygott a dobos a bronzbarna lányra.
Zoé aléltan felsóhajtott.
- Mennyi… mennyire hatolt belém?
- Körülbelül a fele – felelt a kitikkadt Dugó halkan, mire a lánynak elkerekedtek kék szemei.
- Úgy éreztem, mintha egy borosüveget tömtek volna belém!
Ezalatt Maja pihegve csúszott le a gitáros testéről.
- Kettő nulla a javadra – csóválta a fejét Ron vigyorogva, mire a vékony lány szellemesen felelt:
- Azt hiszem, megadom az esélyt az egyenlítésre.


 


- Csobbanjunk egyet a medencében, ott lemoshatjuk ezt a sok ragacsot – utalt Dugó a testükön fénylő olaj és tejszínhabfoltokra, és válaszra sem várva elindult a terasz felé. Maja, Zoé és Ron kivettek néhány hideg sört a hűtőből, és követték a dobos alacsony alakját. Edina is fel akart állni, mert valahogy kényelmetlenül érezte magát, de Szelli megfogta a kezét.
- Várj! Menjünk a fürdőszobába, ott jobban megmoshatjuk magunkat – nézett mélyen a kistermetű, de formás lány szemébe. – Nézd, hogy ragadok – simított végig nevetve omlós keblein, és fürgén felállt az ágyról.
Edina szíve nagyot dobbant. Sohasem fogta még meg egy másik lány mellét, csak a sajátját, de most olyan erősen vágyott erre, hogy beleszédült. Egy tüzes testet akart, amelyik hozzásimul. Márpedig Szelli pillantása pont ezt ígérte.
A Hippi-házon borzongató fuvallat szállt keresztül. Edina úgy érezte, mintha a falak kéjesen sóhajtoznának, és lábai önkéntelenül megindultak.
Mikor a két lány eltűnt a fürdőszoba ajtaja mögött, Kán és partnere egyedül maradtak. Anni újra megnézte, hogy a hasához mért hímtag a köldökén felül ér.
- Ez nem fog belém férni – jelentette ki elfúló hangon.
- Azért tehetünk egy próbát – húzta fel a szemöldökét szigorúan Kán. – Tetszett ez a társasjáték, de most már térjünk rá a lényegre – Meghúzta a keze ügyében tartott whiskysüveget, majd egykedvűen figyelte, ahogy Anni feláll. A lánynak teljesen ki kellett egyenesítenie a lábát, hogy az ülő férfi makkját hasadékához illessze, de mikor megtalálta a bejáratot, gyakorlottan megrogyasztotta a térdét, és beleült.


 


- Milyen vastag! – nyögte szenvedő arckifejezéssel, de pillantása vad lángot rejtett.
Lassan tolta magába a terjedelmes hímtagot, testsúlyával is segítve a behatolást, Kán pedig megemelte Anni lógva lengő melleit. Csontos ujjai hatalmas, meleg tömeget tapintottak. Élvezte, hogy elnyúlnak tenyerén, sűrűnek, mégis omlósnak érezte állagukat, teljesen elszédítette súlyosságuk, és szenvedélyesen belemarkolt buja húsukba. Szakállát dörgölte hozzájuk, fejét fúrta közéjük, majd beszívta az egyik óriási mellbimbót.
Puhán nyúltak a hatalmas gyümölcsök, mélyen be tudta szippantani barna udvarukat, és Anni remegve sóhajtott, ahogy megérezte keblén a forró, nyálas ajkakat. Kapkodta a levegőt, keze a férfi hajában turkált, de még mindig küzdött Kán jókora falloszával. Lassan, fel-le mozdulatokkal tágítgatta puncijának rését, és nemhiába, a fütykös harmada eltűnt.
A kifele igyekvő négyfős társaságot - Dugót, Ront, Maját és Zoét – éles kis sikolyok fogadták a teraszon. A medence szélén Bea babateste fehérlett, ezzel ellentétben a lány arca izgatott pirosnak tetszett. Varkocs feje majdnem eltűnt a lány széles combjai közében, kezeivel elvakultan markolta a telt kebleket. Apró hullámzások futottak végig Bea masszív testén, csípője tájéka egyenletesen vonaglott, a háta libabőrös lett, hüvelyében rángások indultak meg, aztán egyetlen vad rándulással felsikoltott. Isteni combjait úgy megfeszítette, hogy Varkocs kapálózni kezdett karjaival, majd egész teste kifeszült, combjai felváltva szétnyíltak és összerándultak.
Teljes önkívületben élte meg a mámort, miközben önkéntelen izommozgásaitól hullámzott a teste, végül egy irtózatosan mély nyögéssel felhúzta térdét, egészen a melléig, és átkarolva combját összekucorodott.
Ron, Maja, Dugó és Zoé ledermedve nézték a mámoros lányt, majd hangos tetszésnyilvánítás után beugrottak a medencébe.
- Iszonyú nagyot élveztél! – jegyezte meg Dugó elismerően, Bea pedig zavartan szorította tenyerét remegő puncijára.
- Miért érzem, hogy ma már mindenkinek jutott egy valamirevaló öröm, csak nekem nem? – kérdezte Ron, Majára és Zoéra pislogva.
- Nem értelek! Mégis mit szeretnél kapni? A legnagyobb öröm, ha te adsz valakinek, nem? – kérdezett vissza csúfondáros hangsúllyal a bronzbarna lány, Maja pedig szendén mosolygott.
Váratlanul különös dübörgés hallatszott a Hippi-ház északi oldala felől. Olyan volt, mintha egy vastag faajtón dörömbölnének.
Erre Dugó lesápadt, majd felkiáltott:
- Lorna!


 

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
borbinto55 ·
kérlek ne folytasd :smiley:
002wakawaka ·
Te meg kérlek szokj le erről a szövegről, mert marhára idegesítő!
Ha nem tetszik, mond azt, nyomj egy piros kezet, és ne olvasd a későbbi részeket!
Miért fáj az neked, hogy egy történet nem maximálisan a te ízlésedet szolgálja ki? Neked ne tetszik, rendben! Szíved joga. De másoknak igen.

hörcsög00 ·
Tetszettet nyomtam.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: