Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A hétvége szépségei...

Dolgozó fiatal párként megpróbálunk minden hétvégét kihasználni, hogy szeretkezzünk, hisz ilyenkor tudunk csak igazán adni az érzésnek. Szombaton mégis szexuális életünk egy erotikus fotósorozatig teljesedett ki.

Vasárnap reggel energia dúsan ébredtem, Z még az igazak álmát aludta, mikor rámtört a vágy. Bementem hozzá egy kávé társaságában, majd odafeküdtem mellé. Csókokkal ébresztettem. Csókot leheltem a hátára, a vállára, a mellkasára és haladtam mind lejjebb. Mire a gyönyörű farkához értem már ébredezett… Megitta a kávét, majd a hátamra döntött és csókokkal illette bugyim. Nagyon élveztem, ahogy a meleg lehelete átférkőzik a bugyimon és felforrósítja a puncim. Nem bírtam tovább, nyugtatásként rágyújtottam egy cigarettára, ami felettébb felizgatta. Lehúzta a bugyim, és hevesen, szenvedélyesen elkezdett nyalni. Két ujjával széthúzta a szeméremajkaim és úgy nyalt. A keze egyre lejjebb csúszott egészem a popsimig. Elkezdte simogatni azt is, miközben kitartóan izgatott a nyelvével.

Azt hittem elájulok a gyönyörtől. Játszott velem, nem engedte, hogy így és ilyen gyorsan élvezzek el, no meg tudja azt is, hogy úgy imádok élvezni igazán, ha kitelít a farkával. Miután hosszasan könyörögtem hajlandó volt a puncimba dugni a hatalmas farkát, annyira isteni volt…

Láttam a szemében, hogy Ő is élvezi, ahogyan mélyen belémhatol. Mivel ismerem őt már kívülről belülről, tudtam, hogy imádja, ha beleülök a farkába. Így megkértem, hogy feküdjön a hátára, majd hirtelen beleültem. Mindketten ekkor már az eufória határán voltunk. Lassan, de ütemesen elkezdtem lovagolni rajta miközben ő a popsim markolta és paskolta. Éreztük, hogy közeleg az orgazmusunk, így egyre gyorsabban mozogtunk. Éreztem, ahogyan a farka teljesen kitölt és mozog bennem, nem bírtam tovább, hatalmasat élveztem. A puncim löktetése olyan hatással volt rá, hogy Ő sem bírta tovább és elélvezett. Lerogytam rá, és hevesen csókolóztunk. Majd fáradtan összebújtunk és elaludtunk.

És még nincs vége a napnak… Hogy milyen kalandokban volt még részem? Legközelebb elmondom…
Hozzászólások
További hozzászólások »
ILÁJ. ·
A történet eleje jól indult, erotikus sugallata volt. De amint elmondtad, hogy puncinyalás közben rágyújtottál, hát.... Ez már teljesen lelombozott. Olyan kép tárult elém, mintha egy unatkozó, elfásult vén kurva lennél, akit már csak "megszokásból" nyalnak, te pedig unaloműző szerként inkább rágyújtasz. Nem beszélve arról, hogy akkorát hánynék, mint egy állat, ha egy dohányos nyálú nővel kéne csókolóznom. Büdös, áporodott és disznószagú lehet a leheleted a sok , ócska bagó miatt. Kár volt ezt megemlítened, kislányom! És miért könyörögsz a "betevő" farokért? Ennyire megalázod magad? Ennyire osztályon aluli kislány vagy ? Inkább ne is folytasd a "történetedet", mert szerintem senki nem kíváncsi rá. Kávé,cigi, áhhhh... Mint egy vén, opsitos, öreglány.....
Csillagfényes ·
Mert az és olyan vagyok :)

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: