Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A házibuli folytatódik

Kétségbeesetten kaptam össze a ruhám, óvatosan körülnéztem az ajtóból, lenéztem az emeletről. A házban csend ült, mindenhol romok, a buli utáni  üres poharak, műanyagtányérok, tálcák, sörös dobozok látványa fogadott. Úgy tűnt senki nincs a házban, gondoltam Péter alszik még, Endy hazament, ahogy a többiek is. A szülők egyébként sem tartózkodtak odahaza, a víkendházban voltak, a szőlőjükben. Endy felelt a rendért, ő vigyázta a társaságot.
Így megkockáztattam egy zuhanyozást, alaposan lesúroltam magamról Endy nyomait, illatát, a fenti fürdőben. Már fintorogva akartam magamra venni a ruhámat, ami gyűrött, füst szagú és ismertlen-foltosan nézett ki, amikor Endy rám nyitotta az ajtót. Rosszullét kerülgetett, az emlékek egy pillanat alatt felidéződtek bennem, erős szégyen öntött el.
- Jobban vagy? – a magas alak az ajtófélfát támasztotta, vagányul egy rövidgatyát viselt, egyébként teljesen meztelen, szőke haja aranylón csillogott, az arcán közömbös álarc, nem láttam rajta megvetést, sem gúnyt.
- Igen, kösz, de már megyek is, dolgom van - egyszerűen ki akartam slisszolni mellette.
- És az éjszaka?- fogta meg a karom.
- Eressz!
- Neked is jó volt! Ne is tagadd!
Olyan közel állt hozzám, a lélegzetem kihagyott miatta, az illata férfias, mégis vonzó számomra, a kék szeme, pont, mint az öccséé, a hasonlóság ezzel meg is szűnt, mert a barátom alacsonyabb, kissé zömökebb, barna hajú srác.
Teljesen Endy hatása alá kerültem, úgy tűnt, mintha csak belőle állna minden. Ahogy nekem feszült és hozzám simult a bőre, a levegőm elfogyott, a keze a csípőmre fogott, így rántotta magához az egész alfelemet. Felszisszentünk mindketten, az ajtó becsukódott, a tér, ahogy a visszalépés lehetősége is bezárult.
- Sikerült alaposan magadra gerjesztened - erős fogásokkal ért hozzám. – Másra sem tudok gondolni, csak hogy folytatnunk kell amit elkezdtünk, méghozzá egy alapos dugással. Még nem láttam ennyire vonzó kis popót mostanában, minta tiéd, és tetszel is, az arcod, a tested kívánatos, a farkad meg édes.– Elkerekedtek a szemeim, azt hittem rosszul hallok. Ám Endy pár pillanat múlva egy tégelyt vett a kezébe, letekerte a tetejét, és minden teketória nélkül a fenekemhez érintette két krémes ujját, amitől összerezzentem, szinte egy métert ugorva.
- Nem!
- Bízd magad rám, ne ellenkezz, tudom mi kell neked. Voltál ma már WC-én?
- Voltam, de nem hagyom, hogy, hogy - már a halványzöldre csempézett falnál álltam.
- Nem akarom! - kiabáltam, így nem csoda, hogy az ajtó kinyílt, a barátom pedig teljesen megdöbbent. Csak pislogott aztán nem tudom melyikük lett vörösebb, végül krákogva csak ennyit mondott – Bocsi, nem tudtam, hogy összemelegedtetek, megyek a lenti fürdőbe. - Amikor kiment és újra kettesben maradtam Endyvel, azt hittem üvölteni kezdek kínomban, annál nagyobb megaláztatást el sem tudtam képzelni és ennek hangot is adtam.
- Megaláztatás? Hiszen a testvérem jól tudja, minden lukat megkefélek, amit lehet.- nyugtatott Endy.
- Ez jól esett, köszi! Akkor én mos megyek.
- Nem úgy értettem, ne menj, még dolgunk van.
- Nincs! - remegett meg a szám, mert Endy mellettem termett és a keze forró csíkokat hagyott simítva rajtam, meg is csókolt röviden, keményem. Újra merev lettem, a szívem szaporán vert, bőröm kipirult, lélegzetem kapkodóvá vált.
- Kérlek, engedj el.
- Fogd meg a farkam, és engedj te nekem, meglátod, könyörögni fogsz utána majd, hogy máskor is foglalkozzak veled.
- Nemmm….
Endy elém térdelt, a lehelete csiklandozta a farkam, elkezdett nyalogatni, a herémet és a combom tövét, azt hittem, megőrülök tőle, nem bírtam ki, a kezem a péniszem köré kulcsolódott. Endy ráköpött a makkomra, hogy jobban csússzon, majd csókolgatta tovább a combom, aztán hirtelen megfordított,  elkezdte a fenekemet csókolgatni, nyalintani, míg a kezem mozgott a fitymám feletti bőrt húzogatva. Amikor körözve lassan simogatta a lyukamat, tudtam megfog történni a dolog, mert én magam is kívánom.

Féltem piszkosul, de az  agyamban már régen eldöntöttem, hagyom magam. Amint az első ujj kellemesen feszítve elkezdett bennem járni, leállt a kezem, húzni akartam az orgazmust, érezni milyen magában, ha ujjazzák a seggem. Amikor két ujj jött belém, már kissé kellemetlenebbnek  éreztem, de Endy rám szólt, engedjem el magam, lazítsak. Aztán a férfi visszafordított, kicsit simogatta magát, gyűrte a heréjét, miközben bekapta a makkom, amitől azt hittem elájulok, annyira jól esett, bár nem csinálta túl sokáig. Inkább felállt, csók következett, majd Endy megint fordított egyet rajtam. Úgy simultunk össze, a mellbimbómat csipkedte, közben a nagy és kemény farka a hátamat súrolta égetőn.
- Hajolj be – mormolta a  fülcimpámat harapdálva, én pedig megtettem, fenekemet hátranyomtam, tenyereim széles támaszban a csempén.
- Ne félj, először feszít majd, kellemetlen is lesz talán, de hamar kitágulsz.
Elkezdett ostromolni a vastag makk, megijedtem, többször behúztam az alfelemet, míg Endy mindig visszaigazított.
- Rendkívül szűk vagy, de az a baj, hogy még mellé félsz is.
- Nem félek - nyöszörögtem.
Endy ekkor rám hajolt, mint két kifli, olyan pózban voltunk, elkezdte a nyakamat puszilgatni, mialatt a kezével a mellemhez ért, majd a hasamat simogatta, végül a péniszemet és a herémet is, elfeledtetve velem a félelmet. Ezután széthúzta a fenekemet, krémmel ujjazott, aztán éreztem a makk újra nyomul. Negyedszerre talált belém, felüvöltöttem a fájdalomtól.
- Pszt, csak nyugalom, azonnal jobb lesz.
Endy nem vette ki a farkát, inkább erősen tartott, míg beljebb csúszott, de én úgyis kiugrottam belőle, majdnem sírtam.
- Nyugodj már meg és fejezd be a hisztit!
- Újra elkapta a derekam most már könnyebben belém csúszott a hímtag, és az első lökések is megtörténtek. Iszonyúan fájt, aztán már nem annyira, de cseppet sem élveztem. Endy mind jobban belelovalta magát, dugott ezerrel, a végén a fenekemhez csapódtak a golyói, én meg már bőgtem hangosan, mint egy szűz lány. Ráadásul a barátom bátyja belém is élvezett mocsok módon, ami ott belül elkezdett csípni, az enyhén berepedezett végbélnyílásomat, irritálni. Amikor kijött belőlem, és a hátam mögött lihegett azt hittem összecsinálom magam, azelőtt egyszer sem  éreztem  olyan szerencsétlennek az életemet.
- Jó volt veled, majd még találkozunk. - Ezzel magamra hagyott, és végre elkezdhettem felszabadultan bőgni, mint egy kis gyerek.
Nehezen szedtem magam össze, alig léptem ki a fürdőből, Peti jött felém.
- Szarul nézel ki.
- Aha, most megnyugtattál. - Nem mertem a szemébe nézni.
- Hallottalak titeket, fájt mi?
Csak bólogattam.
- Jól van, hát te is benne voltál, majd rendbe jössz.
Alig vártam, hogy haza érjek, és beüljek egy kád forró vízbe, a  szégyenem égettet kívül-belül, azt hittem vége a világnak.



Folyt. köv.

2013. 08. 01.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
cmjcmjcmj1988 ·
nekem nagyon is izgató két férfi szexelése...és még a családi szex is nagyon izgat engem...

CRonaldo ·
Nagyon tetszik a történeted! Köszi a megosztást!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: