Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A házibarát 1. rész

A párom kezdeményezte hogy próbáljunk ki egy szexpartner-kereső oldalt, majd együtt kerestünk de végül mégis véletlenül találtuk meg az ideális harmadikat és nem is eresztettük! :) Igazából aznap este nem is akartunk ismerkedni, Ő kezdeményezett beszélgetést chat-en. Mivel pont szexre készültünk a férjemmel - éppen a megfelelő szexi cuccot kerestem amivel aznap este kikészítem - a hangulat adott volt. Még eléggé a beszélgetés elején  kapcsolódtam be, de egyértelmű volt nemcsak értelmi, de érzelmi intelligencia is van a túloldalon. Nem sokkal később találkoztunk személyesen is, a szimpátia továbbra is megmaradt, valami hihetetlen módon voltunk-vagyunk mi hárman egy hullámhosszon. Hasonló elképzelések, vágyak és nyíltság a szex területén.

Nagyon hosszú időn keresztül csak távkapcsolatot tudtunk tartani egymással a személyes találka után is, ami bár folyamatos volt, egyre kevésbé volt elég - nekem, a férjemnek (Zs) és végül Neki (Ch). Pont emiatt talán, de több hónap várakozás után hirtelen alakult úgy, hogy találkozhattunk.

Pokoli izgalommal néztem az este elé, miközben folyamatosan próbáltam könnyedén venni az egészet, mintha mindennapos dologra készülnék, de azért áttetsző kis miniszoknyám, csipke harisnyám és sokat sejtető felsőm már elő voltak készítve.

Amikor megérkezett végre, welcome drink közben általános dolgokról ment a beszélgetés, majd a párom hozta igazi formáját és konkrétan átterelte a beszélgetést a lényegre. Megmarkolta a seggem, majd nyíltan megkérdezte hogy tetszem-e neki. Pokoli zavar lett úrrá rajtam, mint egy kis bakfis nem is tudtam, hogy mit is csináljak, így csak jó nagyokat kortyoltam tovább az italomból.

Ch szintén ezt a megoldást követte, de jelezte, hogy tetszik, amit lát és lehetett érezni, hogy már nemsokáig akarja CSAK látni.

A következő pillanatban már csak azt vettem észre, hogy automatikusan lerakom a poharam a kezemből és szemből Ch, hátulról pedig Zs közelít felém.
Ch elsőként a nyakamhoz, fülemhez hajolt, amit nem tudhatott, de nagyon érzékeny testrészem, majd forrón elkezdte csókolni a számat. Még mindig a zavar hullámai töltöttek el, miközben hátulról a párom megmarkolta a mellem és seggem a kezeivel.

Hátra nyúltam és megéreztem, hogy Ő már keményen dudorodó farokkal várja, hogy elengedjem magam. Ettől, hogy éreztem milyen kemény, hogy tetszik neki, amit lát, hirtelen minden megváltozott.

Elvesztettem a fejem és már nem akartam gondolni semmire, csak arra, hogy végre teljesül egy nagy vágyunk, és a kis-kurva feleségét két kemény farok is fogja dugni. Felváltva, egyszerre, de ami a lényeg a párom előtt!

Érezni akartam, hogy Ch farka milyen lehet, így egyik kezemmel hátul a párom, másik kezemmel elöl Ch farkát markoltam a nadrágon keresztül. Keményen állt az ő farka is. Kicsit hátrébb toltam Zs felé a seggem, az egyik lábam pedig megemeltem, azonnal megértette Ch, hogy akarom az ujjait a puncimba, amit már sms-ben oly sokszor említett.

Ekkor még finom, halk nyögéssel jeleztem, hogy még akarom ezt és folytassa, közben Zs nadrágjából elővettem a farkát, és elkezdtem verni neki.

Zs figyelte a hátam mögött, hogy mit csinálunk, mikor - mit kínálok fel magamból Ch-nak.

A ruhák nagyon hamar lekerültek rólam és róluk is. Ch a melleim markolta közben lehajolt és jó erősen benyalt a puncimba, amitől hamgosan felnyőgtem, nagyon élveztem a nyelve minden mozdulatát, a combjaim szét tettem és fogtam a fejét, szorítottam a puncimhoz, hogy nyaljon még.

Miközben élveztem kettőnk ismerkedését figyeltem a párom, hogy mit szól hozzá, neki mennyire tetszik és bár ő ekkor kicsit kimaradt a  tényleges eseményekből, még mindig álló, kemény farokkal figyelte minden mozdulatunkat.

Azonnal be akartam kapni a számba, hogy szopjam a farkát és meg is kaptam. Jó mélyen engedte a torkomra, és dugta meg a számat. Ch ekkor nyelve mellé pár ujját is bedugta a puncimba, legszívesebben azonnal kértem volna, hogy mind a ketten dugják belém a farkukat és dugjanak meg keményen.

Kapkodtam a levegőt, oldalra kellett fordítanom a fejem, nyögtem, lihegtem. Ch most közelebb jött és mivel üres lett a szám, ő tolta be a farkát. Nagy, kemény, eres farok.  Érezni akartam az ízét, először csak nyalogattam végig hosszan, a makkját szoptam, majd amennyire csak tudtam engedtem a torkom mélyére.

Ő erre az ujjait hirtelen átdugta a seggembe, szűk segglyukam azonnal engedett, akartam, hogy a seggem is érezze és ott is dugjon, hiszen az anális nagy kedvencem. Igazi, ekkora farok még nem dugott ott...

Vertem a párom farkát, szoptam Ch igen figyelemreméltó farkát és éreztem, hogy mind a ketten markolják a mellem. Folyamatosan felkínáltam magam, emelgettem a csípőm, és egyre jobban csúsztam rá a seggem dugó ujjakra. Ch pár ujját bedugta ismét a puncimba és így egyszerre dugta a seggem és a lucskos pinám.

Hasra fordultam, hangosan nyögtem, teljesen elvesztettem a fejem, így már csak arra eszméltem fel, hogy már nem az ujjait érzem, hanem a vastag, kemény farkát. És nem a puncimban! Azonnal a seggembe dugta én meg minden nehézség nélkül be is fogadtam.  Akartam!

Zs elém állt és miközben figyelte, hogy Ch már a seggem dugja, a farkát kezdtem szopni. Éreztem, hogy tetszik neki, hogy a feleségét más dugja és ő láthatja.

Tetszett neki, hogy Ch keményen döfte belém újra és újra a farkát, gyorsan, tövig, újra és újra. Nem finomkodott és én élveztem. Zs így élvezett el a számba, mellemre.

Egy kicsit még figyelt minket, majd elment a fürdőszobába. Kettesben maradtunk Ch-val.

Kihúzta a farkát a seggemből, a szám elé tette és kérte, hogy szopjam. Egy kicsit megtorpantam erre, de a vágy erősebb volt és akartam, hogy a picit gecis számba tegye a farkát és a férjem íze rákenődjön a nyelvemről. Majd újra lenyaljam csak most más farkáról.

Fogta a fejem, folyamatosan húzott rá jobban és jobban a farkára, közben halkan súgta, hogy Ez-az te kis-kurva. Jó volt hallani, igazi kis-kurvája akartam lenni, aki engedelmes, aki csak a keményt faszt akarja.

Szoptam és közben a kezemmel simogattam a puncim, felnéztem rá, hol a számban elmerülő hatalmas farkát nézte, hol pedig a kezem, majd az ujjam a puncimba.

Kellettem magam, széttett combokkal, emelgettem a csípőmet. Elértem amit akartam, hirtelen lejjebb került és nagyon keményen a lucskos pinámba döfte a hatalmas farkát.

Nyögtem és közben azt kérdeztem, ilyen kurvát akartál? Erre vágytál? Csináld keményen, ahogyan szereted!

Mély döfés után erre a seggem "elverése" volt a válasza, amitől is ismételten csak nyögni tudtam. Itt már tutira nem tudom hanyadik orgazmusomon voltam túl. Úgy éreztem egész éjjel ezt akarom, eszméletlen módon bánt a testemmel. Minden porcikám kívánta az érintését, azt hogy veszítse el a fejét és vad dugással folytassuk továbbra is.

Zs visszajött, figyeltem mit szól, hogy mi még folytatjuk, de kár volt izgulnom, továbbra is tetszett neki, hogy a felesége egy másik pasas farkától nyög és élvez el újra és újra.

Ch ekkor kivette a farkát a pumcimból és a mellemre élvezett. A párom figyelte, hogy spricceli tele a mellem, majd figyelte hogy én hogy kenem szét magamon és nyalom le az ujjaim utána.

Fürdés után egy lenge kis apróság melett döntöttem. Kimentünk egy cigire, mad Ch és én értünk be hamarabb. Azonnal előttem állt ismét és már szabadította is ki a melleim. A szájában tartotta, nyalogatta a mellbimbóm, mikor Zs is megérkezett, jeleztem neki, hogy jöjjön közelebb. Szinte semmi dolgom nem volt, már keményen állt a farka.
Ch a nyakam csókolta, közben kicsit hátrafeszítette a fejem, majd figyelve, de határozottan kicsit megszorította. Ez új volt nekem, de azonnal az jutott eszembe, hogy rabszolga vagyok és az Uraság parancsait kell követnem.

Lehajoltam a farkához és szopni kezdtem. Azonnal reagált, kemény lett, párom pedig a puncim kényeztette.

Megkérdezte, hogy akarok-e két faszt magamba, amire azonnal igen volt a válaszom. Amikor bedugták a farkukat és éreztem, ahogy feszít, megtölt, hangosan síkítottam a gyönyörtől. Egyszerre mozogtak bennem ( bár sajnos nem sokáig, de gyakorlat teszi a mestert ). Zs azonban nem vette ki a seggemből a farkát, ugyanolyan vadul kezdett el dugni, mint előtte Ch.

Nagyon gyorsan mozgott bennem, néha kivette és megnézte, hogy mennyire tágult ki a szűk segglyukam. Amikor újra betolta, csak annyit tudtam kinyögni, hogy még, még! Figyeltem Ch-t és közben ismét elkezdtem magam simogatni, mint a találkozás előtt, amikor önkielégítésnél arra gondoltam, hogy két férfival leszek.

Ch farkát a számba vettem, erre Zs csapott a seggemre, és kérdezte, hogy ilyen kis-kurva vagy te? Mire csak hümmögni tudtam, hogy igen-igen!

Ismét elélvezett, most bennem, nem vette ki a farkát. Oltári nagyot élvezett, nyögött, hörgött közben, Ch figyelte és azt mondta ez nem volt semmi. Bizony nem volt.

Akarod, hogy újra úgy dugjál, mint az előbb? Igen! válaszolta. Akkor beszélj hozzám csúnyán, suttogj a fülembe, kívánj-kérj, megteszem, csak úgy dugj, mint eddig. Szeretem ha kemény és durva vagy, ahogy mozogsz bennem tövig a nagy farkaddal....

Nagyon szétdugott, mondanom sem kell.
Kis alvás után reggel kicsit zavarban álltam mellette, majd átnyúlt és simogatni kezdett. Azonnal reagált a testem és újabb gyönyört és orgazmust kaptam tőlük. Persze csak később tudtam meg, hogy a fiúk egymás között már megbeszélték, hogy Ch az este minden mozzanatát nagyon élvezte, tetszett neki, ahogy nyögök, ahogy élvezem amikor dugnak, amikor a testem kényeztetik. Élvezte és akart még belőle másik alkalommal is.

A második találkozás alkalmával zavar egyáltalán nem volt. Egy kiéhezett nő voltam, aki tudta mi vár rá és aki várta is azt.

Ha van rá igény legközelebb folyt köv.....
Hozzászólások
További hozzászólások »
misi65 ·
Tetszik :grinning: :grinning:

misi65 ·
Nagyon tetszik

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: