Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A haver csajszija, avagy ádáz harc a lelkiismeretemmel 2

Meg lett említve, hogy lelki vívódásról szó sincs és valóban. A történet azon része, amit veletek már megosztottam hanyagolja a lelki vívódást. Azt hiszem nem is tehetek róla, de a szexuális vágy elfojtotta bennem a lelkiismeret véres sikolyát.
De ahogy ez a vágy elmúlt, vagy legalábbis csillapodott egy időre elkezdtem szenvedni. Persze az, hogy bevallom a cimborámnak így könnyítve a lelkemen eszembe sem jutott. Ettől gyávább vagyok. De valahogy még is próbáltam megnyugtatni a lelkiismeretemet.
Februárban visszajöttem a fővárosba, suliba jártam csajoztam, buliztam, és a gondolataim el is terelődtek a botlásomról. Azonban a hétvégéken, amikor hazautaztam, a somogyi dombok olyan szigorú és megrovó pillantásokat vetettek rám, amitől nagyon rosszul éreztem magam. Felkerestem hát a barátomat, és beszélgettünk, segítettem neki mindenben, amiben tudtam. Motort szereltünk, kibeszéltük a gondjait a barátnőjével és az új munkahelyével kapcsolatban. Kocsmáztunk, biliárdoztunk, és úgy éreztem, hogy bár egy szargombóc voltam, most mégiscsak jóváteszem, hisz igaz barátra lelt bennem a srác.
Figyeltem arra, hogy a szöszi csajszija sosem legyen ott, ahol mi vagyunk. Nem mondom, hogy nem futottunk össze, de akkor ott volt a cimbi is, és a lány és én sem tettünk semmit. Úgy viselkedtünk, mint azelőtt, hogy keféltünk. És nekem ez jó is volt így, úgy éreztem meg sem történt. A hetek gyorsan teltek, és én minden hétvégén megkerestem a haveromat, ha pedig nem mentem haza pestről felhívtam.




Ahogy vége lett a szorgalmi időszaknak hazaköltöztem, és újra elért a falusi unalom. Mert nem nyugalom az, hanem kínzó semmi, élettelen posvány.
Az egyik hétvégére aztán sátorozásos éjszakai horgászást szerveztünk. Csak fiúk, sok sör, sok hazai pálinka. Igazi falusias mulatozás az igazi barátokka (bár én még mindig úgy éreztem, hogy igaztalan vagyok, és ami az igazságot illeti, az is maradtam).
Délelőtt Pestre jöttem vizsgázni, de siettem vissza, és a vonattól apám vitte haza az öltönyt meg a szirszarokat, értem jöttek a srácok, és vittek a tóhoz. Már a kocsiban megünnepeltük, hogy megbuktam a vizsgán. 20 perc volt az út, ebbe sok sör belefért. Meleg volt, kellemetlen meleg és nem járt a szél.




Ahogy megérkeztünk láttam, hogy 2 helyett 4 sátor van felállítva. Rossz érzésem támadt, de akkor még ittunk gyorsan egy rövidet a már pecázókkal, és leszartam én mindent.
Egyszer csak ismerős csicsergés csapta meg a fülem, de nem, nem a madarak, bár ezeknek is annyi eszük van. A szöszi volt az és a többi csaj a „bandából”. Néztem is a haverra, még mielőtt köszöntem volna, aki látta rajtam, hogy kellemetlen meglepetésként ért ez a dolog.
- Nem lesz gond velük, mi iszunk és horgászunk! – mondta.
Hát én erre nem válaszoltam, köszöntem a lányoknak. Hülye érzésem volt. Komolyan mondom, hogy olyan nyomasztó volt ott lenni, mint mikor először voltam temetésen. Félmeztelen voltam, arra gondoltam, hogy egy pólóval elfedem a szégyent és a ’haverral közös’ sátorba mentem valami rongyért. Ahogy bebújtam olyan meleg csapott fejbe, hogy kicsit le is dőltem szaunázni.
És találjátok ki, hogy ki jött utánam! Ugye nem is sejtitek. A szőke csajszi volt, és hülyén vigyorgott, felültem és a kezembe vettem a pólóm.
- Ha benne vagy, én leitatom, és utána azt csinálunk, amit akarsz.
Ennyit mondott, ennyit hagytam neki. A válaszom egy – „aha, ok” volt, egy olyan aha, ok, ami azt jelenti minden normális embernek, hogy leszarom őt is és amit beszél is. És azt hittem egész sokáig, hogy neki is ezt jelentette.




A horgászat folytatódott, és a lányokat nem is láttam. Mint kiderült napoztak, de igyekeztem minden gondolatomat, a semlegeseket is elterelni erről, hisz tudtam, hogy ha egyszer megpiszkálja a fantáziám nem állok le, csak fel…
Szürkült, sötétedett… és csak ittunk. Már rég nem láttam az úszót, vagy kapásjelzőt csak ültem, és lestem. Mindenki hasonlóan volt ezzel. Ki itt ki ott. Azt sem tudtam hányan vagyunk. Kb. 6-7 ember lehetett ott. A legvégére tűz mellé ülős beszélgetős téma jött. Gőzöm nincs miről volt szó, semmire nem figyeltem egy ideig. Egészen addig a pontig, amikor a haver hangosan azt mondta, hogy viszi az asszonyt és megdugja. Gondoltam a sátorba mennek és röhögtem is. Tisztán emlékszem, hogy röhögtem. És itt valahogy kitisztult a kép. Amit a szemem látott az összefolyt volt még mindig, de tudtam, hogy ki akarom hallgatni őket, vagy ha lehet meg is nézném a dolgot.




Elmentek. Egy idő után, hogy mennyi idő nem tudom, ahogy semmi mást sem tudtam, csak azt, hogy nézni akarom, elmentem a sátrunk mellé, és leültem, mint a részeg, ahogy leül megpihenni. Hallgatóztam, de semmit nem hallottam. Pofátlanul közel mentem. A sátor ajtaja, ha az ajtó… nem volt összehúzva.
Benéztem, de üres volt. Senki nem volt benne.




Kicsit elkeseredtem és járkálni kezdtem a tóparton, az erdő szélén. Már jól eltávolodtam a táborhelytől, amikor egy ösvényt találtam. Elindultam rajta, és nem is húzom az időt, megtaláltam őket. Háttal nekem a srác neki dőlve egy padnak pálinkát ivott. Először ennyit láttam, a lányt csak hallottam kicsivel később.  Biztatta a pasiját, hogy igyon. Ekkor villant be, hogy most leitatja. Még jobban, pedig csontra el volt ázva a gyerek. Vicces volt egyébként, néztem kicsit. Az erdőben sötétebb volt, de a szemem lassan kezdte megszokni a kevés fényt és kezdtem jobban látni. A csaj a srác előtt térdelt és a farkát masszírozta, verte. Vártam, hogy a szájába vegye, de nem tette. Volt egy pillanat, amikor nonszensznek és undorítónak éreztem ezt az egészet és otthagytam őket. Bementem a sátorba és lefeküdtem.
Már aludhattam egy ideje, mikor valaki rám mászott. Azt hittem ők jönnek aludni, mármint a haver és a csaja. Addig hittem csak, amíg ez a rám mászó valaki meg nem csókolta a nyakam. És újra és újra belecsókolt.




Ugye csókoltak már bele a nyakadba? Ugye Te is elveszted az önkontrollt olvasó? Ha a válaszod nem, erősebb vagy nálam. Iceregni kezdett a cerkám, mosolyogtam, olyan önelégült patkány mosollyal és hagytam.
– Miért nem kerestél? Miért nem találkoztunk azóta? - kérdezgette, miközben a pólóm alá nyúlt, felhúzta és a mellkasomon folytatta a kedveskedését. Rajta bikini volt. Átöleltem és kikapcsoltam majd magamhoz húztam. Kemény mellbimbói először a hasamat simogatták, majd a mellkasom és végül a szám elé tartotta. Megcsókoltam, szopogattam őket. A lába közé nyúltam és a bikini alsón keresztül simizni kezdtem határozott mozdulatokkal. Felsóhajtott.
- Hol hagytad? Kérdeztem. Tudta, hogy kiről beszélek…
- Petiék sátrában van, ott mindenki hulla részeg.
Legalább nem a közvetlen szomszéd sátor, gondoltam és folytattuk.




A bugyi hamar lekerült róla. Na nem általam, mert magának vette le, miközben én letoltam a rövidgatyámat. Fölém térdelt, megfogta a farkam és a punciját simogatta vele. A világ kellemesen forgott velem, a levegő hűlni kezdett, de dagadó farkam becsúszni készült egy forró és nedves nuncusba. Jól éreztem magam, gondolkodni, ahogy bebizonyosodott ilyen helyzetben józanul sem tudtam, most meg sem próbáltam.




És akkor rámcsúszott. Az úristen mekkora vagy megjegyzései most nem érdekeltek, halkan is mondta az ’óvatosság ’ miatt, és amúgy sem akartam vele beszélgetni. Élvezni akartam. Egyébként igen tehetségesen mozgott. Csípőjét nem engedte rám teljesen, gyors előre hátra mozdulatokat tett, aztán a farkam teljes hosszán csúszkálni kezdett, végül rám dőlt, és én dugtam őt. Naptej illata volt, ez nagy bizonyossággal kigombozható az alkoholmámortól összekuszálódott emlék labirintusból. Halkan nyögdécselt, néha furcsán befeszült a teste, de nem figyeltem arra, hogy mi történik. A pia miatt minden érzés tompább volt, így elélvezni sem tudtam hamar. Igazából későn sem.
Négykézláb állítottam, és az elhúzott sátorajtóból (nyitva volt végig) beszűrődő holdfénynél csodáltam az egyébként csodás kerek seggét, és ütemesen basztam. A kis zsírpárna remegett, de nem csúnyán, inkább olyan szexisen, izgatóan. Tetszett a látvány.




Mikor ezt meguntam, hanyatt dőlt, és ráfeküdtem. A régi bevált pozitúra, így mindig jó tud lenni nekem is, részegen is.
Az orgazmus és a pia hatása hatványozódva hatott rám, és ütött ki. Reggel mégis ruhában ébredtem. A többiek a tűz mellett ültek, és kolbászt sütöttek. A haver és a csajszija összebújva mesélték, hogy mit csináltak a fák között az éjjel.
Kómásan ültem közöttük, és hallgattam.




A program elvileg délutánig szólt, de senkinek, nekem legkevésbé volt kedvem maradni. Pakoltunk és mentünk. 
Egész nap hányingerem volt, de bárhogy szerettem volna kiokádni az előző esti szégyent, nem tudtam. Ezt a fajta másnaposságot azelőtt nem ismertem, és jobb lett volna, ha nem is ismerem meg.




 

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Tehetségesen mozgott a kis zsírpárnás... Az írásod szórakoztató, de nagyon nyers. Jó értelemben is az, hiszen eredeti, megjegyzésszerű beszólások tarkítják, viszont negatív irányba billen az élvezeti érték, ha a mondatok nem adják éppen azt tovább, amit szeretnél.
Az első mondatokban a "kiszólás", mint amikor a színész lemosolyog a színpadról, jópofa.
Mindent összevetve: tetszett!
explorer ·
Szeva!

Király a nick neved:)

Kiszólás lesz a következő/ záró részben is. Egyetértek veled, hogy nyers. De azt hiszem, ha akarnék sem tudnék más módon fogalmazni. Főleg nem erről a történetről.
Már írtam másnak is, hogy nem vagyok jó az erotikában, és az írásban sem talán. De valami olyasmi ez, mintha kocsmában mesélném a legjobb cimbiknek, nem a mély érzelem generálás a cél.
Örülök, hogy szórakoztatott és köszönöm, hogy elolvastad ezt is.

Szia!

szerenella ·
Jobban tetszett az előző résznél, mert kedves, humoros. Gratula! :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: