Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A halál

Mindig a halál parancsol megálljt az embereknek. Csak egy pillanatra, mert még ez a pillanat is luxus napjaink rohanó világában. De ez a pillanat sokszor életeket változtat meg, falakat dönt le, vagy épp falakat emel. Van aki fél tőle, van aki kíváncsi rá, van aki menekül előle, van aki fut utána. De átszövi mindannyiunk életét...

A lány a kórházi ágy mellett ült, szemét könnyek áztatták. 16 körül lehetett, vállig érő barna haja hullámosan omlott a vállára, zöld szemeit sötét szemüveg keretezte. Egy pillanatra körülnézett a teremben. Félhomályos helyiség volt, pár elfüggönyözött ággyal, látogatók nélkül. Csak ő volt ott, és a testvérei. A fiúk 14 évesek lehettek. Fel-alá járkáltak édesanyjuk betegágya mellett.
A nő testét vékony takaró fedte, csuklójából, orrából, szájából csövek lógtak ki. Csak árnyéka volt egykori önmagának. Szőke frizurája helyett most rövid, ősz hajszálak keretezték az arcát. A kemoterápia miatt hullott ki nemrég, egyelőre csak kevés nőtt vissza. A lány csendben figyelte, ahogy édesanyja mellkasa hullámzik, miközben veszi a levegőt.

Este koncertre akart menni, de a nevelőapja bevitte őket a kórházba. Már felkészültek a legrosszabbra, megmondták az orvosok, hogy nem sok van vissza... De most már menni kell. Nem ülhetnek ott egész nap. Be is jött a nevelőapja a nővérkével, és együtt kikísérték a három gyereket. Hazafelé szótlanul telt az út. A lány a biológiai apján törte a fejét. Az apán, aki elköltözött tőlük még évekkel ezelőtt, amikor ő még óvodába járt. Hogy mit mondana most nekik, hogy vigasztalja őket. Hogy, hogy nézne rájuk. Mindegy is. Nem mondana semmit. Rájuk nézne? Talán.

Vacsorázni nem volt kedve. Lezuhanyozott, majd lefeküdt. Még gondolkodott egy kicsit. Sokszor elképzelte ezt a pillanatot. Hogy milyen árvának lenni. Persze még nem volt az, de tudta jól, hogy nem sok tartja már. Kicsit szomorú volt, de már nem sírt. A kórházban rosszabb volt, mikor látta tehetetlenül feküdni azt a valaha olyan erős nőt, aki mindig képes volt talpra állni, és mindig képes volt tartani a lelket bennük, a legnagyobb bajban is. Tudta, hogy már csak idő kérdése, de nem akart ezen tovább gondolkodni. Inkább álmot kényszeríttet magára. Minél hamarabb, annál jobb.

Nyílt az ajtaja. Lassan felkönyökölt az ágyban, az ébresztőóra foszforeszkáló mutatóira nézett. 1:01. Hát akkor vége, gondolta magában. A nevelőapja zokogott az ajtajában. Mondott valamit, de nem is kellett volna, hiszen mindent jól értett. Miután a férfi kiment, csendben ült az ágyán, és várt. Várta a könnyeket, de nem akart jönni semmi. Írt egy-két üzenetet a barátainak, csak, hogy elterelje a figyelmét. Nemsokára jött is az első hívás. A fiú volt. Beszélgettek kicsit, de a lány hamar letette, nem volt most kedve ehhez. Tudta, hogy sajnálják. Mindannyian. Ki is kapcsolta a mobilt. Tovább üldögélt az ágyon, mikor ismét nyílt az ajtó. A testvérei voltak. Odakucorodtak mellé az ágyra, a lány pedig hagyta, hogy átöleljék, és telesírják a hálóingének vállát.

Így kuporogtak ott, mikor megint bejött valaki, aki felkapcsolta a villanyt. A lány nem akarta, hogy a fény lássa, mi történik velük. De a lámpát nem oltották le, és egy kis hunyorgás után meglátták a család egyik barátját, aki már ott kuporgott az ágy tövében. Hogy kerül ide? A nő halkan mondott valamit, amire egyikük sem figyelt igazán. A lány mégis felfigyelt valamire: "..hiszen még gyerekek vagytok.."

De ő tudta, hogy ez hazugág. Meg is mondta volna neki, de fáradt volt, nem akart beszélni, hagyta hát, hogy tovább mondja a magáét. Gondolkodott inkább arról, hogy most már tényleg nem gyerek. Már a kórházban felnőtt lett, pont, miután rájött, hogy a jó emberekkel nem jó dolgok történnek. Nem is értette, hogy hogy gondolhatja valaki ezt komolyan. Hinni a mesében... De szép is volt gyereknek lenni.
Végre kiment a nő. Még egy órát ültek az ágyon, mikor mindenki elment lefeküdni. Nem volt mit már ezen beszélni. A lány nagyon fáradt volt, és arra gondolt, de jó lenne sírni. De nem tudott, így hát visszaaludt inkább.

Két nappal később az udvaron üldögélt, mikor az apja belépett a kertkapun. Mikor odaért a lányhoz, két puszival üdvözölte. Ő nem szólt semmit. Pár perc után az apja törte meg a csendet.
- Szar az élet, mi?
A lány lassan felnézett a férfira. Pár pillanatig csak bámult bele az apja kék szemeibe, végül lehajtotta a fejét, és nem szólt utána, mikor a férfi kisétált a kapun.
Hasonló történetek
5548
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
7222
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Engem meg tudtál érinteni vele. Nem csöpögős, sodort, és elgondolkodtatott. Jó lett.
Rika ·
Örülök, hogy tetszett! :smile:

üveggyöngy ·
" a sötétség mindig az emberrel van, azonban a fénytől megmagyarázhatatlan módon jobban lehet félni, mint a homálytól "

Ezt juttattad eszembe - többek között. Átérezhető, jól megírt történet. A téma ellenére mondom hogy szép...
Rika ·
Köszönöm! :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: