Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A gyertya hatalma

Első próbálkozás, így tessék hozzáállni!  Talán kicsit csöpögős és hosszú lett, de ilyen vagyok. Menthetetlenül romantikus. 

Először négy éve, egy fiatal tehetségeknek rendezett zongorahangversenyen pillantottuk meg egymást. Ő 18 volt, én pedig nála alig 2 hónappal fiatalabb.
Jake mint fellépő, én pedig mint fiatal kisegítő-szervező voltam jelen. A játéka teljesen elvarázsolt, nem beszélve a külsejéről.
Hihetetlen jól állt neki a frakk. A fekete nadrág és zakó illetve a fehér ing kontrasztja kiemelte fényes, rézbarna bőrét. Kócosan álló fényes fekete haja ezernyi gyémántként verte vissza a rávetülő fénysugarakat.

Mesterien játszott. Hosszú ujjai könnyedén siklottak a billentyűkön, mesés melódiát elővarázsolva a hangszerből. A játéka alatt teljes volt a csend. Mintha a nézőteret megbabonázták volna. Aztán zavart taps és végül ováció következett. Nem számoltam, de legalább négyszer visszatapsolták.

A koncert utáni banketten végre megismerkedhettem vele. A szimpátia kölcsönös volt, éjszakába nyúlóan beszélgettünk, és innentől kezdve szinte szimbiózisban éltünk.

Jacob az elejétől kezdve úriember módjára viselkedett. Egyáltalán nem áll szándékában elsietni a dolgokat, nem volt mohó, vagy türelmetlen. Az első puhatolózó csókunk is csak a sokadik randevúnk alkalmával csattant el, miután hazakísért.

A kapcsolatunk ötödik-hatodik hónapjában, a nála töltött délutáni találkozásaink alkalmával azonban egyre messzebb és messzebb merészkedtünk puszta csókolózásnál.

Imádtam a gyertyákat, így muszáj volt az esti találkozásaink alkalmával kettőt-hármat mindig meggyújtanom. Már csak a hangulat miatt is. Igaz, sokszor cikizett a gyertyamánia miatt, de én erre csak azt válaszoltam, hogy egyszer még megköszöni nekem.

Így a félhomályban Ő félülésben pihent a matracán, én pedig az ölébe hajtottam a fejemet. Közben egy közös szerzeményünket hallgattuk és beszélgettünk. Természetesen a zenéről, arról, hogy mi történ a rezervátumban, suliban, ki kivel randizik, ki lett terhes kitől. Mondhatni csak a szokásos, mindennapi dolgokról. Csókolóztunk, simogattuk, megérintettük egymást.
Ez a kontaktus már szinte fájt, ha elmaradt, annyira igényeltük a másik ilyesfajta közelségét.

- Alice! - szólított meg kissé bátortalanul.

Felültem és belenéztem abban a gyönyörű sötét szempárba, amelynek tulajdonosa végérvényesen elrabolta a szívemet.

- Nagyon-nagyon szeretlek - mondta mély, reszelős hangján, és tekintetét mélyen az enyémbe fúrta.

Közelebb hajoltam és megcsókoltam. Majd újra és újra Ujjaim beletúrtak sűrű fekete hajába. A csók egyre mélyült és egyre szenvedélyesebb lett. Légzésünk kapkodóvá vált.

Hátradőltem és végigterültem az ágyon, Jake pedig fölém helyezkedett, Karjaival úgy tartotta magát, mintha fekvőt nyomna, hogy a testsúlya ne nehezedjen rám.
Rézszínű bőre alatt az inak tisztán kirajzolódtak, izmai pedig megfeszültek. A látványra testemen remegés futott végig.


- Én is nagyon-nagyon szeretlek, Jacob Clearwater! - válaszoltam elérzékenyülve. Előre hajoltam, és ajkaimat ismételten az övéhez érintve lágyan megcsókoltam.

Elszakadtam Jacobtól, aki erre csalódottan felnyögött. Fölé gördültem és levettem róla a fekete trikóját. Megpróbált kibújtatni a pólómból, de megfogtam a csuklóját és a karjait a feje fölé hajlítottam.

- Én majd később jövök, most csak veled akarok foglalkozni.-mondtam kásás hangon és előrehajolva megcsókoltam.

- Ha tudom, hogy a vallomásom ezt váltja ki belőled, akkor többször tárulkoztam volna így ki - mosolyodott el.

- Javíthatatlan vagy - ráztam hitetlenkedve a fejemet.

Lassabb tempóra váltottam. Csókokkal borítottam állkapocscsontját, majd lefele haladva nyelvemmel végigcirógattam egészen a köldökéig. Ezután a mellbimbóit kezdtem kényeztetni. A torokhangú nyögését hallva nyugtáztam magamban, hogy jó nyomon vagyok.

Elengedtem a csuklóját, és a kezeimet a mellkasára helyeztem, hogy megtámasszam magam. Az érintésem alatt az izmai meg-megrándultak. Jobb kezem elindul lefelé. Végigsimítottam hasizmain, majd tovább haladtam a csípője felé. A nadrágja szélénél megálltam és csak az ujjbegyeimmel kezdtem el simogatni az érzékeny területet. Majd egész kézfejemet a nadrágjába csúsztatva kényeztettem éledező férfiasságát. Jakeből elégedett sóhaj szakadt ki.
Felnéztem rá és elmosolyodtam. Édes volt, ahogy erőteljesen koncentrálva próbált egyenletesen lélegezni.

Amint végre tudatosult benne, hogy kiszabadult a béklyóból kezeit csípőmre téve ütemes masszírozásba kezdett és felhúzta magát ülő pozícióba.

- Akarod, hogy menjünk tovább, vagy inkább itt álljunk meg? Csak mert most még félbehagyhatjuk. De ha folytatjuk, nem biztos, hogy maradandó lelki károsodás nélkül képes leszek abbahagyni - mondta komolyan.


- Tudod, hogy nagyon szeretlek, és maximálisan megbízom Benned. És szeretném itt és most. Veled - válaszoltam az utolsó szótagot kissé megnyomva.

Jaket sem kellett tovább győzködni. Előrelendült, és óvatosan maga alá helyezett.
Jobb kezével a nyakam alá nyúlt és kissé felemelte a fejemet. Ujjaival beleszántott a hajamba. Ajkaink lassú, óvatos mozgásba kezdte. Eközben baljával végigsimította az oldalamat, át a boráimon, végig a derekamon, a csípőmön, egészen a combomig. Ott aztán a hüvelykujjával finom, de határozott körkörös mozgásba kezdett.

Belenyögtem a csókba, annyira jól esett ez a kis mozdulat. Jacob felemelkedett és önelégültem rám mosolygott.

Lassan elkezdte a pólómat lehúzni rólam. Majd nekilátott a melleim kényeztetésének.
Finom, apró csókokkal halmozta el a dekoltázsomat. A melltartó pántjait óvatosan oldalra húzta. Felsőtestemet felemeltem, majd kikapcsoltam hátul a ruhadarabot és a padlóra hajítottam, ezzel végre felfedve melleimet.

Jake a szájába vette az egyik mellbimbómat, és halkan szívogatni kezdte. A másikat ezzel egyidőben két ujja között morzsolgatta.
A testem lassan hullámozni kezdett Jake alatt, miközben halk nyöszörgés szakadt fel a torkomból.

Jacob abbahagyta a szívogatást, és lassan megindult a combjaim irányába. Kigombolta a farmeromat, lehúzta a cipzárt, és a bugyimmal együtt lehúzta rólam a nadrágomat.

Észveszejtően édes apró csókokkal halmozta el a belsőcombomat, és egyre feljebb és feljebb haladt. Nagyokat sóhajtoztam, miközben éreztem, hogy az alhasamban a nyomás erősödik.

Aztán hirtelen megéreztem a nyelvét a szeméremajkaimon. Finoman nyaldosta először a külsőket körbe-körbe, majd rátért a belsőkre is. Nyelve körbetáncolta a csiklómat, majd megnyalta kis gyöngyöt is.
Testem hirtelen ívbe feszült, ajkaimat egy hangosabb sikoly hagyta el. Majd’ felrobbantam a hirtelen jött elemi erejű kéjtől. Combjaim még percekig kissé remegtek, mikor kinyújtottam őket.

Fátyolos szemekkel néztem Jake-re, aki mellettem ült, bal kezét az ágyra fektetve támaszkodott, és fejét kissé oldalra biccentve mosolyogva nézett le rám.
Egyszerűen leírhatatlanul nézett ki.
Bal karján tisztán látszottak finoman kidolgozott izmai, verejtéktől fényes barna bőre lágyan visszatükrözte a gyertyák gyenge fényét. Jobb kezének ujjbegyeivel lágyan simogatta vádlimat. Mellkasa egyenletesen emelkedett és süllyedt, mell és hasizmai minden kilégzésnél önálló életre keltek.

- Gyönyörű vagy - mondta átszellemülten.

Elmosolyodtam és köszönetképpen hozzáhajoltam, hogy megcsókoljam.
Ujjaimat összekulcsoltam hátul a tarkója és a nyaka találkozásánál, majd óvatosan húzni kezdtem lefele az ágyra.

Oldalt fordultunk, szembe egymással. Bal kezemet lecsúsztattam a nadrágjához, végigsimítottam a dudorodó férfiasságát.
Kigomboltam a nadrágját és lehúztam a sliccét. Kezemet bedugtam a résen keresztül és finoman cirógatni kezdtem a hímtagját.
Lassan felbátorodtam, és marokra fogtam a kicsikét. Ütemesen kezdtem a bőrt fel-le húzogatni. Eközben Jake a hátára fordult én pedig a sarkamra ülve helyezkedtem el mellette.
Föléhajoltam, és makk tetejére kibuggyanó kis cseppet a nyelvem hegyével finoman szétkentem.
Jakeből a mozdulat hatására egy artikulálatlan, mély hang szakadt ki.
Ezen felbuzdulva a számba vettem szerszámát és szépen ráereszkedtem, amennyire csak tudtam. A nyelvemmel köröket írtam le a makkja tetején illetve oldalán és jobb kezemmel a farkának tövét masszíroztam.

- Óh, Alice! Alice! Igen! Igen, Kicsim! - hallottam folyamatosan az élvezettel teli szavakat.

Egyre gyakoribbak lettek a nyögései, aztán egyszer csak a mutatóujját az állam alá csúsztatta és felemelte a fejemet ágaskodó tagjáról.

- Gyere - mondta lágyan és magához húzott.

Ismét maga alá fektetett, és áthajolt fölöttem, hogy kivegyen valamit az éjjeliszekrényből.
Egy kis dobozkát húzott elő, és kivett belőle egy ezüstszínű kis tasakot. Amit a sarkára ülve próbált kinyitni.

- Várj! Majd én - mondtam hirtelen. Eléhelyezkedtem, így majdnem szemmagasságba kerültünk. Leszakítottam a tasak tetejét és kihúztam az óvszert.
Bal kezemmel lágyan végigsimítottam az arcát, az állkapcsát, a nyakát és végig az oldalát. Ezalatt pedig jobb kezemmel felhúztam neki a gumit.
Ő bal kezével átfogta a derekamat, és szépen lassan, mialatt ő a jobbjával magát támasztotta a hátamra eresztett. Ezután kissé megemelte a csípőmet és a derekam alá egy laposabb párnát csúsztatott.

Előrehajolt és egy puszit nyomott a szájam sarkához, majd az ajkaimra is.

- Szeretlek!

- Én is szeretlek! - válaszoltam mosolyogva.

- Szzzz….-szisszentem fel halkan, mikor előremozdult.
A kezdeti fájdalom viszonylag hamar elmúlt, és átvette a helyét a kellemes bizsergés.

Lassan azt vettem észre, hogy szinkronban mozog a testem Jake-kel, és hogy minden lökése egyre magasabbra és magasabbra repít. Aztán egyre gyorsabban és gyorsabban kezdett mozogni, míg végül teste megmerevedett, egy kéjes nyögés hagyta el ajkait és kimerülten mellém hanyatlott.

Vállamat kezdte puszilgatni. Keze lesiklott a combom közé és a csiklómat kezdte finom körkörös mozdulatokkal ingerelni.

Néhány perc múlva átjárt a már ismerős öröm okozta hullám. Fáradtan, kócos hajjal, csatakosan fordultam Jacob felé. Kezemmel végigsimítottam gyönyörű arcán és mosolyogva csak ennyit mondtam:

- Ugye, hogy milyen hasznosak a gyertyák?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Ivanos ·
A cím jó, és a történet is lebilincselő, csak így tovább !!

gyertyaláng ·
Nagyon jó!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: