Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A fiú

A tükör előtt álltam. Mint mindig. Ott volt a helyem. Néztem magam, órák hosszat. Leginkább az arcomat. Barna a szoláriumtól, természetellenes a botoxtól. De még mindig ott volt benne a fiatalságom szépsége, amit elcsúfítottak azok a nyomorult ráncok. Idegesen és csendesen rágyújtottam. A tükörből pontosan láttam a szuszogó fiút. Háton feküdt, karjait és lábait szétterpesztette. Mellkasa lassan le és föl emelkedett. A kék takaró alatt teljesen meztelen volt. Kisfiús arcán pajkos árnyékok játszadoztak. Vastag, rózsaszín ajkán nyál csillogott. Finom szeplők és anyajegyek tarkították hamvas bőrét. Széles, pisze orra lapos dombocskát képezett. Nem láthattam csillogó barna szemeit, azt az ártatlan tekintetet, amiért tulajdonképpen most ott volt a hálószobámban. Megmozdult. Halkan nyögött egyet. Szeme megrebbent, de végül nem nyílt ki. Észre sem vettem, hogy visszatartottam a lélegzetem.

Odakint szürkület volt. Borongós hajnalra ébredtem. Apró könnycsepp hullott le a kezemre. Fel sem tűnt, hogy sírni kezdtem. Szipogtam egyet, kézfejemmel letöröltem nedves arcomat és elnyomtam a cigimet egy 500 dolláros hamutartóban. Ekkor valami érdekes dologra lettem figyelmes. A fiókom kicsit ki volt húzva. Nem emlékeztem, hogy úgy hagytam volna. Oda mentem tehát, és be akartam tolni. Valami azonban nem engedte. Lehajoltam, és belestem. Az iratok között megpillantottam a pisztolyomat. Önvédelemre tartottam. Nem tudtam mit keres ott. Így hát lassan kivettem, betoltam a fiókot, és elkezdtem forgatni az ujjaim között a félautomata fegyvert.

Elmélkedve leültem az ablakkal szembeni kis fotelba. A fiú a hátam mögött csendesen aludt. Messzire elláttam. Egészen a dombokon túlra. Madarak röpködtek egyik óriási gesztenyefáról a másikra. Csendes szél fújdogált. Erősen megfogtam a pisztolyt. A tekintetem elhomályosult a könnyektől. Egész testemben megrázkódtam. Tudtam, hogy ha most nem teszem meg, akkor sohasem. Feleslegesnek éreztem a létemet. Öreg voltam, és hiába voltak fiatal szeretőim, ugyan olyan öreg maradtam. Minél időt töltöttem a tükör előtt, annál idősebbnek és csúfabbnak láttam magam. Reggel már nem voltam olyan fürge mint annak idején. Fájt a derekam. Gyűlöltem ezt az állapotot. Végezni akartam vele. A számba tettem a fegyvert. Az arcom teljesen nedves volt a nyálamtól, a taknyomtól, és a könnyeimtől. Undorodtam magamtól. Ujjamat a ravaszra fektettem. Még utoljára az alvó fiúra néztem. Arra gondoltam hogy arra ébred: a 49 éves szeretője fejbe lőtte magát. Mindent vér, agyvelő, és csontszilánkok borítanak majd. A felismerhetetlenségig összeroncsolódik az arcom. Az arcom, amibe annyi munkát fektettem. Amiért annyit küzdöttem. Semmivé lesz. A könnyem csak úgy patakzottak. Minden porcikám szinte sikoltozott a feszültségtől.

Még egyszer a ravaszra tettem az ujjam. Eldöntöttem, hogy meghúzom. És akkor meghallottam a mézédes, kicsit pösze, álmatag hangját:
- Szívem! Hát te? Már fönt vagy? Kérsz kávét? Kérsz bármit?
Kivettem a számból a pisztolyt. Elmosolyodtam. Reszketve magam mellé tettem, és halkan így felelte:
- Köszönöm. Kérek.
Hasonló történetek
3633
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
5547
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
Hozzászólások
További hozzászólások »
bogumil ·
Arikon,Te kritizálsz másokat, amikor egy három mondatos hsz-ben hibás a mondatszerkesztésed? "Ne írj. Ilyen szaggatottan. Mert egy idő múlva. Már nem hatásos. " helyesen: Ne írj, ilyen szaggatottan, mert egy idő múlva, nem lesz már hatásos! Mennyivel szebben hangzik így. :sleeping: :smiley:
bogumil ·
A válasz egyszerű: gimiben kettes voltam nyelvtanból. A vesszők kihelyezésén, helyes alkalmazásán még a magyartanárok sem tudnak sokszor kiigazodni. Ráadásul a jelzős szerkezeteken sem. Van amit a javítóprogi külön írni ajánl, de én mivel főnevet képeztem vele,nem hallgatok rá. Tudod mit mondott a Hofi? " hallgass anyádra...!" Tudom, hogy nem mentség a helyesírási hiba, de elsősorban a helyesírás szabályainak messzemenő figyelembe , avagy nem, vevésén kívül, a jó, szórakoztató írásokra megy ki a játék.Hű,de körülményes voltam. :angry:
Andreas ·
Megmondom őszintén, én nem a közép-, hanem az általános iskolai nyelvtanórákból "élek". Akkor figyeltem jobban... Egyébként igazad van, a mű a lényeg, a nyelvtani hibák csak bosszantó mellékkörülményt jelentenek
Egyébként ajánlom figyelmedbe - persze, csak ha érdekel - A vessző című kis írásomat. Abban én is idéztem Hofit, akit azóta is nagyon szeretek. Kár, hogy elment.
bogumil ·
Én már olvastam az első írásodat a vesszőről. Sajnos én, és még sokan mások, hadakozunk a vesszőkkel.Igyekszem azért fejlődni. :heart_eyes:

AELM. ·
Nagyon jó.Nekem nagyon tetszik cicanaci! :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: