Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A FÉRJEM BÜNTETÉSE

Egyik délelőttön történt, megtaláltam a férjem zsebében az óvszert. Mivel mi nem használunk, gyanús lett nekem, a szívembe fájdalom szúrt. Nem tudtam róla, hogy Andris megcsalt volna valaha is, de nagyon úgy tűnt, a dolog megtörtént!
Mosás helyett elkezdtem kutatni, keresgélni nyomok után, mindent átnéztem. Hamar megtaláltam egy cetlin a telefonszámot.
Felhívtam, a nő Nagy Évaként mutatkozott be. Letettem a kagylót szó nélkül, a szívem a torkomban dobogott. A bárszekrényből elővettem a rövidet, hogy a bánatomat alkoholba fojtsam. Aztán elkezdtem valami bosszún gondolkodni. A végén mosolyogtam, reméltem, hogy a tervem sikerül...

Egy hét múlva.

-    Most komolyan ki akarsz kötözni szivi?
Kikötöztem Andrist az ágy fejéhez egy kötéllel, a lábait egy - egy székhez, amit az ágy két széle mellé toltam egy-egy méter távolságba. A páromat felajzotta az újdonság varázsa, állt a farka ezerrel. Olyan kemény volt az eres, vastag rúdja amilyennek már régen nem láttam a négy éves házasságunk alatt.
Kicsit fel akartam izgatni.
Odamásztam hozzá meztelenre vetkőzve, a hajamat kisimítottam az arcomból. Megnyaltam a mellbimbóit, majd addig szívtam őket, míg már kőkeményen nem meredeztek. Ezután lassan, kínzóan lassú tempóban a nyelvem utat húzott lefelé egészen a köldökéig.
Itt már Andris befelé szívta a levegőt, azt akarta, a nyelvem a makkját kényeztesse.
Kezembe vettem a vastag farkát, megnyalogattam a tetejét. Az ujjaim mozgatták a bőrt a faszán, az elő váladéka sósan áramlott a számba.
-    Nagyon jó - hörögte, de én ekkor abbahagytam, lemásztam az ágyról és kinyitottam az ajtót.
Bejött a két kigyúrt, meztelenre vetkőzött fiú, akiknek legalább akkorra férfiasságuk volt, mint Andrisomnak.
- Na, ne, mi akar ez lenni? Ki ez a két állat? Azonnal takarodjatok ki innen! Kati, hívd ki a rendőröket!
- Aztán minek? - kérdeztem tőle, miközben odamentem a két fiúhoz, akik azonnal elkezdték a mellemet simogatni. Fogdostak, az egyikük térdre ereszkedett a szőke hajú, és széttette a lábam, hogy elkezdhesse kinyalni a szép frissen borotvált pinámat.
Andris ordított, mocskos kurvázott, szajházott, válással fenyegetőzött, én pedig csak mosolyogtam, mert a válópert pont aznap délelőtt nyújtottam be az ügyvédnél!
A másik fiú, aki néger volt, amolyan táncos egy bárban, a számat kereste, így csókolóztam vele, a kezem a farkára vándorolt. Elkezdtem neki verni a faszát, míg a másik nyalt, és el is élveztem nagyot rándulva.
- Hoztátok, amit kértem? - kérdeztem ekkor a szőkétől.
- Igen kedves, azonnal hozom!
Ekkor az izmos, szőke fiú-aki a lakótársa volt a néger táncos fiúnak, behozta a sporttáskát és kivett belőle egy-két dolgot. Amikor hárman közelítettünk a férjemhez annak elkerekedtek a szemei. Biztosan félt, a farka már puhán pihent az egyik combján.
Ekkor a néger fiú, a Daniel odakuporodott a csípőjéhez és a kezébe vette Andris farkát. A férjem dobálta a testét és kiabált, hogy azonnal eressze el. Nem hallgatott rá Daniel, bevette a makkját a szájába és elkezdte szopni.
A szőke fiú, Gábor pedig elkezdte lefényképezni a férjemet több szögből is, ahogy a barátja szopja a farkát. Andrisnak nincs rossz teste, izmos, arányos, átlagos. Az arca is átlagos barna szem, barna hajjal. De megcsalt, és ezt mondogattam magamnak, amikor a másik fiú, fölé térdelt és erőszakosan a szájába tette a faszát.
A férjemnek folytak a könnyei és szopta egy fiú, miközben ő is fuldokolva és hüppögve szopta a faszt. Ezt a Nagy Éváért kapod szemétláda!- Kiáltottam rá az ágy feje mellől ahonnan jó sok fényképet készítettem.
Andrist aztán a szőke fiú az intésemre ott hagyta, már nem kellett egy szép szerszámot szopnia. A néger fiú is miután alaposan felállította a faszát, leszállt az ágyról. Én egy székhez sétáltam, és széthúztam a fenekemet.
- Hozd a síkosítót. - A Daniel bekente a fenekemet, majd lassan benyomta a farkát, mialatt a férjem csak nézett és zokogott. A másik fiú elölről jött és betette a farkát a kéjbarlangomba. Figyelmesen kezdtek el baszni, jó volt először életemben két farok egyszerre. Élveztem nagyon, sikongtam, mert szinte azonnal elélveztem.
- Mocskos kurva rohadjál meg! - kiabálta a férjem.
- Majd az Évikéd meg rohad veled együtt - kiabáltam neki vissza.
A fiúk öt percig pumpáltak körülbelül, én addigra háromszor is elélveztem.
Mielőtt ők is elékeztek volna, kihúzódtak belőlem. A nedveim folytak, teljesen kielégítettek.
Ekkor Daniel és a másik fiú Andrishoz sétált, akinek az arcáról szörnyű bajsejtelem sugárzott.
- Megbasszam? - kérdezte a nagyobb farkú a néger a barátjától.
- Á, hagyd, verjük rá a gecinket.
- De basszátok meg légyszi. Megérdemli, hogy a szőrös seggébe tegyetek egy nagy brénert! - kértem őket szinte könyörögve.
Ordított Andris, ahogy csak a torkán kifért, dobálta magát, de lekötözve, kettő ellen nem ment semmire. Oda álltam az ágy széléhez a fényképezőgéppel és vártam. A párom lábairól lekerült a kötél egy pillanatra, majd feltolva a lábai az ágyhoz lettek kötözve nagy terpeszbe. Ekkor bezselézték a seggét, és a néger betette neki a farkát.
Ordított Andris mint a fába szorult féreg, szerencsére nem szarta magát össze, mert az is előfordulhatott volna. Elmerült benne először a húsos makk, majd szép lassan a farok harmada. Ekkor kezdte el baszni Daniel. A férjem bőgött, aztán lassan abbahagyta. Mire a fiú telelőtte a seggét már nyöszörgött is.
A szőke fiú ekkor odament az ágy fejéhez a másik oldalamra és a spermáját a férjem arcára verte.
- Na te mocsok, most megkaptad a magadét, és ha mersz valakinek is szólni, a fényképeidet felteszem az internetre, te kis buzi!- mondtam, majd a fiúkkal egyetemben magára hagytuk Andrist kikötve, kitágult segglyukkal, ondótól mocskosan.
Egy óra múlva felhívtam Évát, és közöltem vele, menjen a lakásunkra, mert Andriskája nagy bajban van!
Hát ennyi lenne, sziasztok!
Hozzászólások
További hozzászólások »
peggycica ·
:japanese_ogre:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: